Tulipan12
|
Dobro jutro, drage moje! Ne, ne, ne bom se pritoževala, ampak bedim že od 4.30 , pa tokrat ni kriva Lia, spala kot polhek do 5.50, mene muči insomnia. Ne vem al se tam doli kaj pripravlja al je bila pač takšna noč! Tasa se tukaj HAPPY BIRTHDAY AND STAY BEAUTIFUL ostalo pa sem ti tak napisala! Jaz obožujem sneg in iz te perspektive (doma v pižamici ko drugi kidajo) mi je še najbolj všeč! Sva včeraj s T. komaj čakala, da začne snežit, gledala ven vsako minuto in ko je začelo, je bilo doma eno samo veselje - kot mala otroka Smo se toplo oblekli in šli na sprehod, pa domov, ati čaj z rumom, mami kapučino, Lia kakav, dišeče svečke, toplo stanovanje in smo gledali Home alone 1 - neprecenljivo!!! Drugo rundo je bilo že konkretno snega in smo se lotili vragolij, malo sankanja, kepanja, naredili smo snežaka brez noska (pojedli smo ga z juhico za kosilo ) in potem Lia reče: gem plasat omo (T.-jeva teta, ki živi v spodnjem stanovanju) mogoce ma ona kaki kolencek (mene je skoraj kap, od kod ji ideja, od kod taki stavek, joj, joj, otroci nam rastejo!!!)
|