|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
26.11.2010 8:47:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro.

Sem se nasmejala Lii. user posted image user posted image user posted image

tasa ne boš bolniške vzela? Sej praktično jo imaš že zdaj... Pri vas nimate tako, da če na dopustu kdo zboli, da zamenjaš za bolniško?

Ne, ne nebom vzela, ker imam dopust. IN doust je 100% plačan, medtem ko bolniška za otroka samo 80%.
Ne vem, ne upam iz iz dopusta direkt v bolniško. Bom danes itak poklicala za urnik in bom videla kaj bo rekla. Bom načela to temo tak o ovinkih user posted image

Naj ti hitro mine.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.11.2010 8:48:40 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.11.2010 8:48:18   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
26.11.2010 8:48:55   
Najaa
Ja vem, sam dopust lahk pol še vedno kasneje pokuriš... Ne vem no, jaz še tud nisem bila v taki situaciji, poznam pa ženske, ki so to naredile. Sploh poleti ti je škoda dopusta.

No ajd grem. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
26.11.2010 8:56:32   
KOKICA32
Pri nas gre to glede bolniške, samo jaz verjetno nisem pravi primer.

Moj pa je spet tako kašljal ponoči, se je kar k meni splazil v posteljo in potem v spanju kašljal, kašljal in kašljal,...Mu je včeraj D. kupil sirup Panatus, ker se v lekarni ni spomnil,da sem mu naročila, da naj kupi Slezov sirup, pa je pač povedal simptome in mu je tega predlagala, pa piše gor, da odpravlja suh dražeč kašelj, ki je nastal zaradi kateregakoli vzroka. user posted image 3x/dan po eno žličko...pa bomo videli. Upam, da bo pomagal.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
26.11.2010 8:57:01   
KOKICA32
Najaa- uspešen dan ti želim. user posted image
Si dobila radio?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
26.11.2010 9:00:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Si dobila radio?

Hvala KOKICA, sam nikakor da se spravim od tu! user posted image Ma mojega čakam, je tak počasen...

JAAAAAAA! Dobila včeraj!user posted image user posted image user posted image V tadrugem Mullerju jih imajo še cel kup. Sem tak vesela, pa komaj čakam, da jima dam...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
26.11.2010 9:10:42   
KOKICA32

Si dobila radio?

Hvala KOKICA, sam nikakor da se spravim od tu! user posted image Ma mojega čakam, je tak počasen...

JAAAAAAA! Dobila včeraj!user posted image user posted image user posted image V tadrugem Mullerju jih imajo še cel kup. Sem tak vesela, pa komaj čakam, da jima dam...

user posted image user posted image user posted image Moj pa vedno zamuja!user posted image Me vedno čisto iz tira vrže. VEDNO, ej!user posted image

Super, da si dobila. user posted image Ja, mene potem tudi vedno ful matra, ko npr. darilo prej kupim, pa moram še kaki teden počakati preden ga lahko dam, da ponavadi kar prej dam. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
26.11.2010 9:15:28   
Najaa
Eh o zamujanju sploh ne bi. user posted image Ga kličem kje je in reče, da bo čez 7 minut doma. user posted image Seveda je pol čez 15 minut.
Zdej se še brije. user posted image user posted image user posted image

Ti, za Tijo imam že skoraj dva meseca doma darilo za RD. user posted image Lego hiško, ki sem jo kupila že skraj na začetku akcije takrat. In že kooomaj čakam, da bo torek, da jo dobi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
26.11.2010 9:41:02   
KOKICA32

Eh o zamujanju sploh ne bi. user posted image Ga kličem kje je in reče, da bo čez 7 minut doma. user posted image Seveda je pol čez 15 minut.

Ti, za Tijo imam že skoraj dva meseca doma darilo za RD. user posted image Lego hiško, ki sem jo kupila že skraj na začetku akcije takrat. In že kooomaj čakam, da bo torek, da jo dobi.

Eh, to še ni nič..moj bi prišel čez 30 minut. user posted image user posted image user posted image

Joj, dobra si, jaz ne vem, če bi zdržala.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
26.11.2010 9:52:35   
tasa_m

Točno, ja Tija ima roj.dan... še malo. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
26.11.2010 10:40:53   
KOKICA32
Zebe me...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
26.11.2010 11:01:16   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro!
Jao -3!!! Jaz obožujem sneg, mraza glih ne, ampak vem, da to spada zraven, ampak kaj naj oblečem čez trebuh??? Nobena bunda ali plašč mi ne gre čezuser posted image
Kavico spijem, pa se bom potem ubadala s tem vprašanjem, ker grem h G. Danes mam pred sabo še norišnico, letim še po eno darilo, pa po sestavine za tiramisu, ga naredim (nikoli še nisem delala tiramisuja za 20 ljudiuser posted image user posted image ), potem peljem Lio na nastop, pridem domov, tuš, pa pičim na večerjo s prijateljicami.

sej si bolj aktivna kot me, ki nismo noseče user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
26.11.2010 11:02:59   
felix7
user posted image user posted image user posted image  za Lijo in Valentinčka. Upam, da kašelj hitro mine. A jim mogoče kej vlažite prostor? Mogoče imate presuh zrak v prostorih... Ful pomaga mokra brisača čez radiator, mi pa radiatorjev nimamo, pa kar na stojalo za perilo postavim user posted image  nuca ful!
No, zdej grem pa na malico user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
26.11.2010 11:54:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  za Lijo in Valentinčka. Upam, da kašelj hitro mine. A jim mogoče kej vlažite prostor? Mogoče imate presuh zrak v prostorih... Ful pomaga mokra brisača čez radiator, mi pa radiatorjev nimamo, pa kar na stojalo za perilo postavim user posted image  nuca ful!
No, zdej grem pa na malico user posted image

Ja, jaz vlažim...

Jaz tudi grem počasi na meseka!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
26.11.2010 12:25:20   
Tulipan12
Evo me nazaj, malo sem se morala vsest, ker čakam, da se mi skuha liter kave za tiramisu!user posted image  Srečala sem Taso in Lijo v trgovini, smo lahko malo počvekale, samo kaj ko čas tak beži, jaz pa večnem muvingu!user posted image
Detece v mojem trebuščku zaostaja za 1 teden (čeprav je to točno po mojih izračunih) in če slučajno ne bo napredovalo do naslednjega tedna, ker do zdaj je vedno, mi čez 2 tedna sprožijo porod, ker je plod že itak dovolj zrel. Ampak meni se ne mudi, mam še 1000 in 1 stvar za uredit in mi v 2 tednih ne bo ratalo!user posted image  Nikoli mi ni prav, ne? Lia, ki je bila čez rok al pa ta, ki bo mogoče prej...eh, voda je zavrela, šibam kavo not dat, pa glavo oprat, pa.... joj!!!user posted image

Mi tudi ne vlažimo zraka, ampak se zdaj spogledujem s tem vlažilcem zraka, ki ga imajo v Sparih za pike...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
26.11.2010 12:47:45   
felix7

Evo me nazaj, malo sem se morala vsest, ker čakam, da se mi skuha liter kave za tiramisu!user posted image  Srečala sem Taso in Lijo v trgovini, smo lahko malo počvekale, samo kaj ko čas tak beži, jaz pa večnem muvingu!user posted image
Detece v mojem trebuščku zaostaja za 1 teden (čeprav je to točno po mojih izračunih) in če slučajno ne bo napredovalo do naslednjega tedna, ker do zdaj je vedno, mi čez 2 tedna sprožijo porod, ker je plod že itak dovolj zrel. Ampak meni se ne mudi, mam še 1000 in 1 stvar za uredit in mi v 2 tednih ne bo ratalo!user posted image  Nikoli mi ni prav, ne? Lia, ki je bila čez rok al pa ta, ki bo mogoče prej...eh, voda je zavrela, šibam kavo not dat, pa glavo oprat, pa.... joj!!!user posted image

Mi tudi ne vlažimo zraka, ampak se zdaj spogledujem s tem vlažilcem zraka, ki ga imajo v Sparih za pike...

joj, še malo pa boš imela detece v rokah user posted image  kar malo ti zavidam. Upam, da bomo mi tudi kmalu v podobnem položaju user posted image

glede vlažilca si pa malce pobrskaj po forumih, jaz sem tudi enkrat hotla v nakup tega, pa sem pol brala, da ta voda, ki stoji notri, da se zaredijo alge in razne bakterije in da potem zrak, ki ga spušča v ozračje, ni glih najboljši user posted image jaz se potem nisem odločila za nakup, ena kolegica, ki ga ima, ga pa redno čisti s kisom in vodo non stop menja.

Neposredna povezava do sporočila: 2941
26.11.2010 12:55:58   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

joj, še malo pa boš imela detece v rokah user posted image  kar malo ti zavidam. Upam, da bomo mi tudi kmalu v podobnem položaju user posted image

glede vlažilca si pa malce pobrskaj po forumih, jaz sem tudi enkrat hotla v nakup tega, pa sem pol brala, da ta voda, ki stoji notri, da se zaredijo alge in razne bakterije in da potem zrak, ki ga spušča v ozračje, ni glih najboljši user posted image jaz se potem nisem odločila za nakup, ena kolegica, ki ga ima, ga pa redno čisti s kisom in vodo non stop menja.

Tulipan, ti kar lepo na easy! user posted image

Vlažilec: mi smo v pisarnah dobili oh in ah vlažilec, pa smo jih potem ukinili iz razloga, kot si ga navedla, Felix!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
26.11.2010 13:31:15   
Tulipan12

Vlažilec: mi smo v pisarnah dobili oh in ah vlažilec, pa smo jih potem ukinili iz razloga, kot si ga navedla, Felix!

Aha, hvala za info. Bom se še malo osvestila glede tega, ker res nimam pojma. Ima pa moj prijateljica take dozice, ki se obesijo na radiator in je rekla, da samo vodo nalije, ko izhlapi. Kaj to poznate?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
26.11.2010 13:32:22   
KOKICA32

Aha, hvala za info. Bom se še malo osvestila glede tega, ker res nimam pojma. Ima pa moj prijateljica take dozice, ki se obesijo na radiator in je rekla, da samo vodo nalije, ko izhlapi. Kaj to poznate?

Ja, ja to je ful okej. Je pa temu alternativa pač pisker vode na radiatorju.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
26.11.2010 13:34:14   
Tulipan12
Joj, se mi lušta koncert Ž. Joksimoviča v ZG 17.12., pa je res malo taki datum, da je prenevarno blizu mojega PDP-ja, sicer je ZG blizu, sam vseeno ne bi glih na Hrvaškem rodila...šmrk, šmrkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
26.11.2010 13:35:41   
Tulipan12

Ja, ja to je ful okej. Je pa temu alternativa pač pisker vode na radiatorju.user posted image

Ja, pisker, to poznam, sam zdaj Lia že doseže na radiatoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
26.11.2010 13:41:09   
KOKICA32

Joj, se mi lušta koncert Ž. Joksimoviča v ZG 17.12., pa je res malo taki datum, da je prenevarno blizu mojega PDP-ja, sicer je ZG blizu, sam vseeno ne bi glih na Hrvaškem rodila...šmrk, šmrkuser posted image

Pa saj še bo koncertov...še preveč! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
26.11.2010 13:41:20   
Tulipan12
Da vam zaupam, da zunaj očitno še ni dovolj mrzlo, ker se mi liter kave že eno uro hladi, pa še je mlačna!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
26.11.2010 13:41:46   
KOKICA32

Ja, pisker, to poznam, sam zdaj Lia že doseže na radiatoruser posted image user posted image user posted image

Pa saj to daš samo zvečer gor, ko že spi! No, vsaj jaz tako delamuser posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.11.2010 13:42:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2949
26.11.2010 13:42:33   
Tulipan12

Pa saj še bo koncertov...še preveč! user posted image

Ja, vem ja. Samo se meni zdaj lušta!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!