KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo me nazaj, malo sem se morala vsest, ker čakam, da se mi skuha liter kave za tiramisu! Srečala sem Taso in Lijo v trgovini, smo lahko malo počvekale, samo kaj ko čas tak beži, jaz pa večnem muvingu! Detece v mojem trebuščku zaostaja za 1 teden (čeprav je to točno po mojih izračunih) in če slučajno ne bo napredovalo do naslednjega tedna, ker do zdaj je vedno, mi čez 2 tedna sprožijo porod, ker je plod že itak dovolj zrel. Ampak meni se ne mudi, mam še 1000 in 1 stvar za uredit in mi v 2 tednih ne bo ratalo! Nikoli mi ni prav, ne? Lia, ki je bila čez rok al pa ta, ki bo mogoče prej...eh, voda je zavrela, šibam kavo not dat, pa glavo oprat, pa.... joj!!! Mi tudi ne vlažimo zraka, ampak se zdaj spogledujem s tem vlažilcem zraka, ki ga imajo v Sparih za pike... joj, še malo pa boš imela detece v rokah kar malo ti zavidam. Upam, da bomo mi tudi kmalu v podobnem položaju glede vlažilca si pa malce pobrskaj po forumih, jaz sem tudi enkrat hotla v nakup tega, pa sem pol brala, da ta voda, ki stoji notri, da se zaredijo alge in razne bakterije in da potem zrak, ki ga spušča v ozračje, ni glih najboljši jaz se potem nisem odločila za nakup, ena kolegica, ki ga ima, ga pa redno čisti s kisom in vodo non stop menja. Tulipan, ti kar lepo na easy! Vlažilec: mi smo v pisarnah dobili oh in ah vlažilec, pa smo jih potem ukinili iz razloga, kot si ga navedla, Felix!
|