Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

pa je do dnaes ni bilo. Sem čist preveč utrujena, prsi me niti ne bolijo imam pa čudne občutke v trebuh, čudne bolečine. 

Leta 2008 sem imela 2x laparoskopijo na levem jajčniku, zdaj je ok. Letos aprila pa sem nenormalno krvavela, imela bolečine v trebuhu, zdravnik me je zdravil za želodec. Izkazalo se je da gre za izvenmaternično nosečnost in še istio dan sem bila operirana
 . Odstranili so mi desni jajcevod (v trebušni votlini sem imela kar 3dcl krvi). Sedaj z partnerjem spet delava na bebici ampak rezultatov ni. Odločila sem se za čaj krvomočnice pa da vidimo kaj bo. 14.12 imam pregled v leonišču in upam da mi ne bo treba na umetno ker z fantom nisva najbolj za, ampak če ne bo druge poti, bova šla. Ali ima katera podobno izkušnjo in ali imate kak nasvet (tablete, hrana, čaji) da bi se čimprej pokazali 
 . prosim za nasvete... 
 , koliko SS si imela ipd. Mislim, da ko to premisliš, marsikaj postane bolj jasno. 

, bo že ratala