Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pa je do dnaes ni bilo. Sem čist preveč utrujena, prsi me niti ne bolijo imam pa čudne občutke v trebuh, čudne bolečine. 
Leta 2008 sem imela 2x laparoskopijo na levem jajčniku, zdaj je ok. Letos aprila pa sem nenormalno krvavela, imela bolečine v trebuhu, zdravnik me je zdravil za želodec. Izkazalo se je da gre za izvenmaternično nosečnost in še istio dan sem bila operirana
. Odstranili so mi desni jajcevod (v trebušni votlini sem imela kar 3dcl krvi). Sedaj z partnerjem spet delava na bebici ampak rezultatov ni. Odločila sem se za čaj krvomočnice pa da vidimo kaj bo. 14.12 imam pregled v leonišču in upam da mi ne bo treba na umetno ker z fantom nisva najbolj za, ampak če ne bo druge poti, bova šla. Ali ima katera podobno izkušnjo in ali imate kak nasvet (tablete, hrana, čaji) da bi se čimprej pokazali
. prosim za nasvete...
, koliko SS si imela ipd. Mislim, da ko to premisliš, marsikaj postane bolj jasno.
, bo že ratala