Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... drugače sem pa očitno tudi jaz ena taka "brez okusa", ker mi je všeč tak rahlo hipi/retro/vintage stil ... pač rada si nabavim kaj v tem stilu, čeprav mi zaradi postave to bol malokrat povsem sede ... tako da so mi taprvi čevlji oz. gležnarji iz tiste teme prav carski, le elastika ob strani mi ne sede preveč. Drugače pa za v službo nosim bol široke kiklice do malo čez kolena in jih kombiniram z žabami različnih barv (tankih najlonk kožne barve ne maram)ali hlače, včasih tudi kavbojke, zgoraj pa raznorazne majčke in puloverje, jopice ... pač pazim, da sem barvno usklajena in da imam na sebi vedno samo en bol izrazit kos garderobe ... imam pa to srečo, da sem v taki službi, da tut če bi v kavbojkah in supergah hodila, ne bi nihče nič čudno gledal
no, tistega si bi pa tud bizibeejka lahko privoščila samo po dolgem šparanju
ampak jaz sem praktične narave in raje nosim stvari ki, če se umažejo, da ne trznem okom