|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 19:40:40
|
|
|
|
leah
|
takole,uspešno napredujem,sicer z eno kilo manj,tole Floridsko dieto. Tole pa je bil moj današnji jedilnik: 7:00 Na tešče-sveže stisnjen paradižnik,jajčna omleta z mlekom in špinačo,brezkofeinska kava z nemastnim mlekom, 10:00 15 mandeljnov in nekaj lešnikov 13:00 solata z zeleno papriko,kumarami,avokadom,jajcem,tuno,inčuni,zeleno solato,paradižnikom,olivami,olivnim oljem in začimbami 16:00 pest oreškov(mešano) 19:00 piščančji file z veliko pražene čebule in česna ter rožmarinom,pire iz cvetače(tko kot za naše tamale:)-),na pari kuhan grah,sladice-enako kor včeraj;mocca riccota z mandeljni Vglavnem,tile recepti so TTAAAAKKKOOOO dobri,ne morem prehvalit.Absolutno pridejo v poštev tudi za nedietno prehrano. No punce,zdej grem pa mal počivat...imejte se luštno in se tipkamo jutri...:zaspan:
|
|
|
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 20:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ha men se zdiš dobra da se ti da vse to kuhat. js se grem 90 dnevno ločevalno k kuhaš sam 1x na dan pa se mi še to ne da :) lara
|
|
|
|
|
South Beach diet part.4 4.8.2005 21:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj ne morš ločvat? js sem šla v 3 dneh zdele 2 kile dol, bomo vidl kako bo naprej
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.