|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 9:11:29   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

ve že v nakupih :),je še katera ,ki bo še nekaj časa čakala predno bo začela "gnezdit"
jaz sem vraževirna in bom še vsaj 2 meseca dala mir user posted image
sem se pa včeraj slinila na nextovi strani imajo krasne uniseks oblekce user posted image


Jaz. Ampak ne zaradi vraževerja. Imam še vse doma. Novo, žal nič rabljeno. Je treba samo sestavit in oprat. Tako, da bom verjetno kupila samo kakšen komplet za iz porodnišnice. Zato raje niti ne hodim še nič gledat, da ne bom imela potem preveč vsega doma. Te tinimini oblekce...znajo lepo spraznit denarnico. user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 10:41:56   
Princess1
Jutro,

bila sva v Celovcu v Ikei. Sva rekla, da greva drug mesec še v Graz, če imajo tam kej boljšega. Imava prijatelje v MB pa bomo šli skupi pogledat. Si je pa zato moja mami kup stvari učeri kupila za stanovanje. Midva imava stanovanje že v nulo opremljeno, tko da sva bila res samo na otroške stvari osredotočena.

Kje pa kej še kupujete prek spleta? A je kakšna dobra tuja stran z otroškimi zadevicami?

Lep sončen dan še naprej! user posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 10:45:44   
Teni_
Mi tudi ne bomo nič kaj kupovali. Nas čaka nakup samo teh malenkosti: kozmetika in za higieno. Pa kak kompletek za iz porodnišnice, ostalo pa imamo vse.

Pa še to bom počakala na te izvide od AC, pa potem vsak mesec nekaj.


< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.5.2011 10:46:10 >

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 11:51:04   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1
Sobica bo po moje kar iz Lip Poljčane, voziček pa Maxi cosi mura 4 v bež barvi, ker je taka nevtralna barva. Me zelo mika bela barva, ampak vem, da bo tudi z bež ogromno dela, ker se vsaka pikica vidi.

maxi cosi mura 4 je odlična odločitev user posted image . Mi jo imamo še od prvega in je ne zamenjam user posted image ! Edino kar pogrešam je zavora na ročaju, ker smo res veliko na terenu in bi včasih prav prišla...

anschk počivaj!! Vem, da je težko - tudi jaz imam doma isto starega čmrlja, a na srečo hodi v vrtec. Grem pa zdaj malo prej po njega in poskušam čim več časa preživet z njim. Poskušaj s kakšnimi idejami, da lahko ti vsaj sediš ob kakšnih igralih ali pa ustvarjata tako, da se ti čim manj naprezaš.

nakupi mi2 hvala bogu imava vse še od prvega. Me sicer zmeraj kaj zamika, a se držim nazaj. Edino, kar imam nagledano, je ta dodatni sedež za otroka, ki se pripne k vozičku: http://www.pramworld.co.uk/product/2155/Buggypod_Smorph_2. Predvsem za primere daljših sprehodov, ki jih naš otrok ne ljubi preveč user posted image user posted image user posted image . Bi raje kupila tisto pručko za zadaj, a žal na naš voziček ne gre zaradi ročaja user posted image . Kaj menite?

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 1.5.2011 11:52:33 >

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 15:52:17   
Pigy
Blagor se vam, ko vam ni treba še po nakupih. Jaz moram čisto vse kupit. Ko bom kdaj imela še  enega otroka, bo lažje, saj bom imela vse.

Mi je pa lažje, sedaj začet, vsake tok kako stvar kupit, ko potem na koncu letat, po trgovinah in iskat. Tuki sem pa te stvari vzela, ker so res zelo ugodne (vsaj kolikor sem pri nas neki gledala), pa tudi nisem vzela najslabše.

Edino za voziček si bom pa res uzela cajt in našla kej pametnega, glede baby booma sva se premislila. Mam čas....
Zdej je še tašča rekla da bo dala denar za voziček (samo naj zberem kakega najbolj poceni user posted image ), pa moji so rekli da mi ga bojo kupili, uh, ne vem, bom videla. Itak vsak dan drugače mislim katerega bi.

Vzunaj tak mraz, lije kot iz škafa, kot da včeraj ni bil sonček. Upam, da ga mate vsaj ve, in da uživate. cvetni prah me muči- katastrofa, ne pmagajo tableti.

Še jutri in potem se končno vračam domovuser posted image user posted image .




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 18:51:06   
modrimedo
meni ikea celovcu ni všeč ,v gradcu imajo bistveno bolj založeno ...pa še toyrus imajo zdraven in dobro založen hm ;) in še nekaj zanimivih trgovin ..,pa malo pred mestom je en soping center kjer se jaz rada ustavim :)
jaz nakupujem po spletu praktično povsod ...sama najraje na ebay ...če trgovina ne dostavlja v slovenijo imam pa 2 prijateljice ,ki živita zunaj in mi oni pošljeta :)

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 18:51:41   
D.anna 76
No pa sem tudi jaz na polovici ...... še 4 mesece in pol pa bo!!!!

Po nakupih mi vsaj takoj ni treba, saj imam od prvih dveh več kot dovolj cunj za prve mesece. Pa tudi ostala oprema je na voljo posteljica, voziček, previjalna,.... le novo posteljo bomo morali kupiti za sedaj še najmlajšega člana, ki kmalu več ne bo najmlajši.

Čez en teden imam morfologijo in takrat naj bi bilo bolj jasno ali bo fant ali bo res punčka kot mi je že zadnjič nekaj dejala moja G. No ja ime za punčko imamo, za fanta pa ne, ker smo dva ki sta nama bila všeč že porabili. Tako, da če bo fant bomo ime izbrali na ''last minute''!!!!




_____________________________

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 19:11:18   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

princes v kateri ikei sta bila ?
andmil jaz imam z bc dobre izkušnje ,poštnina je nad 21 eur brezplačna :)
meni so oni zakon ,kadar je kriza in sem nekaj rabila sem naročila prek spleta ,jih poklicala ,povedala da je nujno in so mi punce praktično vedno v najkrajšem nožnem času našle zadevo in postlale :)


hvala za odgovor...

ooooo... super... ta znesek bo takoj dosežen in krepko presežen... user posted image tako je, ko izbiraš drobnarije in pride tam nekaj 5 €, pa spet tam 10 € in se hitro nabere... user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 19:25:51   
modrimedo
andmil vem :)))) meni je včasih zmanjkovalo recimoplenic ,mož v tujini ,pa sam en avto pri hiši ...sem naročila ,poklicala punce  povedala situacijo ,drug dan sem jih imela že doma :)))

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 20:47:31   
issa
dan!!
no da se še jaz malo najavim....user posted image smo danes prišli domov, smo bili pri starših od mojega,...mislim da ta mesec smo se kar precej vidli.user posted image ..nisem tega vajena...user posted image user posted image user posted image No in danes so me pa začele motit izjave, no nevem mogoče so hormoni krivi, ampak tako butasto se mi zdi da pridem na obisk in namesto dober dan (bok) mi rečejo o zdaj si pa že okrogla, prava bajsa si ratala, kak te še boš....user posted image user posted image mislim da od tega trenutka mi je malce mrak pado na oke......ja trebušček se mi pozna in meni je to všeč, ampak z takimi pa hvala nebi,vsaj pozdraviš lahko normalno in se pol hecaš, bom nekak bolje razumela,kot pato.....kaj mi te bojo rekli v avgustuuser posted image user posted image sodček?? Tako da sem še pol poslušala ene par masnih, glede mene,..pol pa sem se šla raje z otroci ukvarjat, sem nekako lepše skos prišla...user posted image Vem ja hormoni....ampak ne morem si pomagat.user posted image user posted image .........
drug šok (če lahko temu rečemo tak) ki sem ga doživela v soboto je ta, da sem šla neke iskat, se sama ne vem kaj, ampak sem šla odpirat škatle in jaz iščem in gledam in premetujem,..pa ugotovim da nimam nič cotik za ta dojenčka, ta večjih polno ta malih nič, pa te vprašam mojega kam sma to dala, mislim če sma posodla,ker vem da sma neki posojala ampak vsega nisem takrat dala... pa je reko da je on vse odpelo, tako da tistih najbolj pocukranih stvari ki so bli meni najbolj pri srcu, kar sem res šparala za naslednjega je vse odpelo,..pa vem da tega nem nikoli več nazaj dobla,...tak da bomo mogli vse nabavit ponovo....user posted image user posted image user posted image joj taksem bla žalostna, da bi ka kar narezala, totega dedca....
joooj res me hormoni mečejo,..ne se mi smejat......kar jokala bi...user posted image

tolažim se da mam v sredo morfo pa da bom mojo bebico spet vidla.... pa te bomo tudi vidli kaj bo,..kak se veselim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   RE: Septembrke 2011
1.5.2011 22:05:27   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: issa

dan!!
no da se še jaz malo najavim....user posted image smo danes prišli domov, smo bili pri starših od mojega,...mislim da ta mesec smo se kar precej vidli.user posted image ..nisem tega vajena...user posted image user posted image user posted image No in danes so me pa začele motit izjave, no nevem mogoče so hormoni krivi, ampak tako butasto se mi zdi da pridem na obisk in namesto dober dan (bok) mi rečejo o zdaj si pa že okrogla, prava bajsa si ratala, kak te še boš....user posted image user posted image mislim da od tega trenutka mi je malce mrak pado na oke......ja trebušček se mi pozna in meni je to všeč, ampak z takimi pa hvala nebi,vsaj pozdraviš lahko normalno in se pol hecaš, bom nekak bolje razumela,kot pato.....kaj mi te bojo rekli v avgustuuser posted image user posted image sodček?? Tako da sem še pol poslušala ene par masnih, glede mene,..pol pa sem se šla raje z otroci ukvarjat, sem nekako lepše skos prišla...user posted image Vem ja hormoni....ampak ne morem si pomagat.user posted image user posted image .........
drug šok (če lahko temu rečemo tak) ki sem ga doživela v soboto je ta, da sem šla neke iskat, se sama ne vem kaj, ampak sem šla odpirat škatle in jaz iščem in gledam in premetujem,..pa ugotovim da nimam nič cotik za ta dojenčka, ta večjih polno ta malih nič, pa te vprašam mojega kam sma to dala, mislim če sma posodla,ker vem da sma neki posojala ampak vsega nisem takrat dala... pa je reko da je on vse odpelo, tako da tistih najbolj pocukranih stvari ki so bli meni najbolj pri srcu, kar sem res šparala za naslednjega je vse odpelo,..pa vem da tega nem nikoli več nazaj dobla,...tak da bomo mogli vse nabavit ponovo....user posted image user posted image user posted image joj taksem bla žalostna, da bi ka kar narezala, totega dedca....
joooj res me hormoni mečejo,..ne se mi smejat......kar jokala bi...user posted image

tolažim se da mam v sredo morfo pa da bom mojo bebico spet vidla.... pa te bomo tudi vidli kaj bo,..kak se veselim user posted image user posted image user posted image



Mislim, da niso krivi hormoni, ampak so ljudje postali zelo čudni... Tudi sama sem bila danes pri tašči in sem slišala takšne izjave, da mi je slabo postajalo... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ima tvoj dragi srečo, da si tako miren človek, ker če bi moj kar tako odpeljal stvari bi ga res narezala...Škoda res, ker verjamem, da so bile stvari lepe in si z njimi povezovala veliko lepih spominov... user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 8:04:48   
nepremagljiva
Jutro!
Isa jaz tudi mislim, da niso hormončki, ampak si kar upravičeno rahlo besna.
Tudi jaz imam okrog sebe kar nekaj pacientov. Recimo ena taka je moja svakinja. Ko se vidimo, v glavnem pri mojih starših, mi niti odzdravi ne, ko pridemo.... skratka vsi smo ji bedni...zato tudi nisem nič omenjala da dobimo novega člana. No, in zadnjič ko smo bili spet tam, ko mi spet niti odzdravila ni, ko smo prišli, pa me pri mizi vpraša v katerem mescu sem. user posted image Samo sem si jo malo privoščila. Sem rekla da je maj 5. mesec v letu. user posted image Pa ša je takih in podobnih. Samo eni ne upajo niti nič spraševat, ker so zadnjih nekaj let pri meni nabrali veliko črnih pik. user posted image Tako imam vsaj pred nekaterimi butastimi izjavami in vprašanji mir. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 9:14:05   
2.2.
dobro jutro!
ženskice a vas boli kaj trebuh mene zdaj dva dni kar neki krči, sicer otroka čutim ko se vležem in umirim, samo te krči, pa ne se neki naprezam??
drugač smo že vsi siti  teh dopustov a kaj zdaj ko jih je konc? do novembra nič? jutri vrtec, službe.....še malo pa bo september.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 10:42:58   
olana
Hello, bejbeuser posted image user posted image

Vidim, da mate res paciente okol sebe, pr nas jih je tud kr nekaj. Sem pa vsaj nekaj dobrega potegnila iz tega, tašča in babica bosta prispevali za sobico in voziček, jupiiiuser posted image user posted image tako sta nama kar fajn olajšale zadevo. Js sm pa razmišljala, da bi kupila voziček HARTAN, trikolesnika, a ma katera izkušnje? No, ni mi najbolj jasno tole glede košare, bo treba v trgovino it sprobat.

BOLEČINE: Ja mene so včeraj zbudile zjutraj, kot pred menstruacijo nekako, konstanta bolečina. Sem šla brat, da naj bi se vezi raztegovale. Sam me je pa že fajn zaskrbelo. No sam, da ne boli več.

Nič, uživajte kolikor še lahko,tud jaz imam že praznikov dosti, tako da se že veselim delovnega tedna.

papa

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 14:03:31   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

dobro jutro!
ženskice a vas boli kaj trebuh mene zdaj dva dni kar neki krči, sicer otroka čutim ko se vležem in umirim, samo te krči, pa ne se neki naprezam??
drugač smo že vsi siti  teh dopustov a kaj zdaj ko jih je konc? do novembra nič? jutri vrtec, službe.....še malo pa bo september.


To te tako boli, da ti ob tem otrdi trebuh?


(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 15:36:23   
2.2.
ne tak spet boli samo občasni krči pa ne spet tako kot pri M. jaz tudi mislim da se pač maternica širi ni pa vsak dan. sicer če bom imela pa res full krče bi pa šla se pokazat

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 17:25:47   
bimba7277
En prav lep pozdrav souser posted image

Dolgo me ze ni bilo, berem vas pa redno. Rastemo v vse strani v vseh pogledih user posted image . Dans sem lezeca, zjutraj sem imela AC. Se sreca da ni bilo niti pol tako grozno kot sem si predstavljala. Zdaj samo upam da se v naslednjih 48 urah ne pojavi nic od "lahko pride do.." in da rezultat po 2 tednih pride nazaj OK. Na UZ kaze zaekrat vse normalno in baby je prav zivahen/a. Morfo imam 24.05. Teni drzim pesti da posta pride jutri.

Imejte se krasno kolikor se le da.

Se tipkamo.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 20:17:39   
carly
Uf Issa če bi moj kar stran odpeljal cunjice ne da bi me prej vprašal bi jih pošteno slišal.No samo moj je le bl take sorte da bi mu mogla le 3x prej rečt da kej naredi kot pa da bi sam od sebe, sploh kar se bl takih kao gospodinjskih stvari tiče. Sem pa jaz udi veliko cunjic posodila bratu, sem sicer vse nazaj dobila samo moram enkrat mal skos it v kakšnem stanju so,ko so jih vračali sem jih samo pospravla.

Mi mamo tudi vozek od Hartana samo štirikolesnik, pa imam tako košaro, ki se jo položi v športni del, nisva tiste vzela ki gre direktno na podvozje.

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 20:18:21   
carly
Bimba7277 kar počivej pa itak da bodo rezultati ok.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 21:09:27   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Uf Issa če bi moj kar stran odpeljal cunjice ne da bi me prej vprašal bi jih pošteno slišal.No samo moj je le bl take sorte da bi mu mogla le 3x prej rečt da kej naredi kot pa da bi sam od sebe, sploh kar se bl takih kao gospodinjskih stvari tiče. Sem pa jaz udi veliko cunjic posodila bratu, sem sicer vse nazaj dobila samo moram enkrat mal skos it v kakšnem stanju so,ko so jih vračali sem jih samo pospravla.

Mi mamo tudi vozek od Hartana samo štirikolesnik, pa imam tako košaro, ki se jo položi v športni del, nisva tiste vzela ki gre direktno na podvozje.




Ja, tudi jaz imam takšen voziček v mislih. Kako ste pa zadovoljni z njim?

< Sporočilo je popravil olana -- 2.5.2011 21:10:48 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   RE: Septembrke 2011
2.5.2011 21:59:48   
issa
čerrr....

no je že noč,...user posted image user posted image user posted image ampak vseeno,..hm ja saj moj je tudi ponavadi tak da mu je treba kaj rečt po 3x, ampak tu mu je nekako le ratalo v prva po občutku....user posted image   joj pa kaj čem zdaj,je itak prepozno,..se bomo vidli kaj bom dobla...samo je je strah da ne glih kaj nosljivega...ker to glih niso pazljive sorte,...user posted image
danes smo si privošili pa malo prehodli spet tu okolico,..ma me je tak zdelalo da sem pol zvečer ko smo prišli domov večkrat zaspala...user posted image user posted image user posted image zato sem še pokonci,..ponavadi že gledam ob tem času proti posli.-...user posted image user posted image user posted image user posted image

a ve že o vozičkih....hehehe, jaz mislim pa da bom kar od baby booma vzela trikolesnika, sem ga mela pred kakim mesecem na sprobo na hudem terenu.pa se  je obeso, tako, da bomo videli,...
joj še malo pa bo sreda..hehehe..user posted image user posted image
lepo spite babike!!!

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   RE: Septembrke 2011
3.5.2011 7:03:09   
Teni_
Dobro jutro. Pa je konec teh praznikov in počitnic. Mali2 že komaj čakata, da greta v šolo in vrtec, jaz pa še bolj.

Vso srečo danes, če ima katera pregled. Grem zdaj nazaj poiskat seznam.

Upam, da bo danes poštar kaj bolj priden.user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
   RE: Septembrke 2011
3.5.2011 7:05:26   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 04.05., 04.05., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 04.05., Ljubljana
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.05., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
06.05., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 04.05., Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 04.05., Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , ?., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., 05.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 04.05., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 04.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 81
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
   RE: Septembrke 2011
3.5.2011 8:35:32   
pomar*ANČA*
dobro jutro!!

za celih 11 dni sem se odjavila od rr, ampak sem jo že na koncu kar pogrešalauser posted image brala za nazaj itak nisem, ker je tega čisto preveč, mene pa čakajo spet knjige in delo.

moji prazniki so bili naporni, vsak večer zunaj, v poznih urah spat, cele dneve pa dobro jest in pit. imam filing, kot da sem se za 10 kg zredila

si trebuščke že kaj mažete? jaz sem že našla prvo razpoko, in sem si rekla, da zdaj pa res vsak dan kremo gor- v prvi nosečnosti mi je to pomagalo, nisem nobene pridelala, zdaj pa že...

šibam, se kasnej oglasim



(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
   RE: Septembrke 2011
3.5.2011 8:44:45   
daška91
Zdravo punce ! user posted image

Sama sem drugače Avgustovka 2011 , in pričakujem prvega otročka user posted image !
Vsem tukaj gor iskreno čestitam za prekrasne pluske ! user posted image user posted image

No zasledila sem da vam grejo na živce komentarji na to kake ste itd... Tudi meni da vam povem , na začetku se mi je prav za malo zdelo ko mi je kdo rekel da sem zdej že prava žoga ja grooza...user posted image , sm si misliila svoje no sej res ! Zdaj ko sem pa že 7.mescov noseča , mi pa govorijo visi same pohvale user posted image , kako sem lepa nosečka, kako lep trebušček imam user posted image res jih ne zastopim no. Samo pozabimo na to user posted image , važno da je z našim malčkom vse v najlepšem redu ! user posted image

Želim vam lepo nosečnost , in si mogoče še kaj pišemo !!!


lep pozdravček , vsem Sebtembrkam 2011 !! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Pismo mojemu otroku, ki ga ni več
Danes, ko razmišljam o tebi, držim v naročju tvojo sestrico. Čudovita je, popolna je, srečna sem in ... hkrati neizmerno...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?