mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, evo nas je šel v službo in sva ostala s sama, zdaj pa crkljanje danes me je pa Loremi prehitela . Kako si? Kako kaj mala kužika? Kakšna je sedaj situacija v službi. srečica17, dobro opravi danes mateja, še vedno močno stiskam pestke Zarja, kako tvoje zdravje, si kaj bolje teddy moj sonya, edino prav si se odločila, da si ostala doma. Nosečnost res ni bolezen, amapk ko enkrat ležiš na oddelku E v porodnišnici in slišiš tiste zgodbe , sem ravno včeraj zvedela, da je ena punca, ki je z mano ležala v sobi rodila v 24 4/7 fanta, sicer je s fantkom vse v redu, ampak to je prezgodaj... Žižek, je bil lep vikend? Kaj si kaj dobrega kuhala? maussi, kako kaj tvoje zdravje miklarom, kdaj greš na obisk k šarmantnežu, koliko tednov si sedaj noseča? Vitachi, drži se, nekako imam občutek, da ob vseh teh štorijah podoživljaš zadeve. Ne daj se... Lana08, kako je K., pa tvoja diplomska Lana70, sta povedala pubertetniku, a v četrtek imaš UZ? lep dan še naprej, pri nas sije sonček....