|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
7.3.2011 6:52:51   
srečica17
Danes sem pa 2 dan M in grem dat kri za hormone, držite pesti, da bo nizek FSH!!!

Pozdravček iz sončne Ljubljane!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
7.3.2011 7:17:04   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Mateja user posted image  in vso srečo! user posted image user posted image user posted image

srečica17 srečno!

nosečke uživat in srečno!

Taaaaaak lep sonček je danes user posted image user posted image user posted image , je tako lepo, ko se mi na poti v službo odpre tako lep pogled na kamniške alpe.

Lep pričetek novega delovnega tedna želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

Neposredna povezava do sporočila: 1277
7.3.2011 7:25:30   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

evo nas je šel v službo in sva ostala s user posted image  sama, zdaj pa crkljanje user posted image user posted image user posted image

danes me je pa Loremi prehitela user posted image . Kako si? Kako kaj mala kužika? Kakšna je sedaj situacija v službi.

srečica17, dobro opravi danes

mateja, še vedno močno stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

Zarja, kako tvoje zdravje, si kaj bolje teddy moj user posted image user posted image

sonya, edino prav si se odločila, da si ostala doma. Nosečnost res ni bolezen, amapk ko enkrat ležiš na oddelku E v porodnišnici in slišiš tiste zgodbeuser posted image user posted image , sem ravno včeraj zvedela, da je ena punca, ki je z mano ležala v sobi rodila v 24 4/7 fanta, sicer je s fantkom  vse v redu, ampak to je prezgodaj...

Žižek, je bil lep vikend? Kaj si kaj dobrega kuhala?

maussi, kako kaj tvoje zdravje

miklarom, kdaj greš na obisk k šarmantnežu, koliko tednov si sedaj noseča?

Vitachi, drži se, nekako imam občutek, da ob vseh teh štorijah podoživljaš zadeve. Ne daj se... user posted image user posted image user posted image

Lana08, kako je K., pa tvoja diplomska

Lana70, sta povedala pubertetniku, a v četrtek imaš UZ?

lep dan še naprej, pri nas sije sonček....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
7.3.2011 7:45:59   
zarja1
Dobro jutro babe žabe,

Mateja nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pupe so zakon!!!!!!

Mismis ti se samo cartaj, sem glih študirala kako bo kužonu z vami pupami......user posted image user posted image user posted image
Jaz sem ok, tu in tam še malo boli, amapk gre.

Gigi naš kje si, missam te.user posted image

Tassi, samo da gre na boljše.user posted image

Hermyca lubčka pupiki.....user posted image

Roži, Sonya nič skrbet......Fidolinca javi se kaj.

Mausi kdaj je tvoj D-dan?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
7.3.2011 7:48:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Vitachi, drži se, nekako imam občutek, da ob vseh teh štorijah podoživljaš zadeve. Ne daj se... user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem....Že meni se srce para, ko to berem, študiram celo, da bi forum malo na stranski tir postavla.....kaj šele ve pupe moje, ki ste in dajete to skozi.......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
7.3.2011 9:01:00   
gigi1
Jutrčka

Mateja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za fantka in miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pupiko, da ostane pri tebi.

Srečica dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquič naj te dolžina MV preseneti v pozitivnem smislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če je pa krajši naj te dr. P napoti na dr Tul, kot je Miši napisala.

Tassi se popolnoma strinjam s tem kar ti je Miši napisala. Pestke, da se z možem še bolj zbližata in pozabiš na bivšega. user posted image user posted image user posted image

Loremi upam, da se z dragim spet najdeta user posted image user posted image user posted image . Mi je pa res všeč, da si zadovoljna s temi delavnicami. Se mi zdi, da kar energija veje iz tvojih postov.

Sonya res ostani še doma in malo počivaj user posted image user posted image user posted image .

Miši itak, da veš user posted image user posted image user posted image . Me je zaskrbelo, ko berem, da te boli..pa nisem dobro zastopila...misliš fizično bolečino zaradi obročka, psihično zaradi Mateje?

Zarči tudi sama razmišljam o tem kar si napisala...user posted image user posted image user posted image .

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
7.3.2011 9:27:33   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

Danes sem pa 2 dan M in grem dat kri za hormone, držite pesti, da bo nizek FSH!!!

Pozdravček iz sončne Ljubljane!

Srečica naša dobro pošlihtaj, držim pestke

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.3.2011 9:28:54   
mausikaa
joj pa moja kultura, najprej se pozdravi, torej: dobro jutro babuške moje in babun...
Matejča držim pestke za pupiko, naj bo borka tko smo vse ženske....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.3.2011 9:30:16   
vitachi
Drage moje,

ob user posted image  dogodkih res tudi sama podoživljam svoj razplet dogodkov z dvojčki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
iščem razloge, kaj bi lahko še naredila, da do tega ne bi prišlo, kaj sem premalo naredila, kaj sem narobe naredila,...pa ne najdem nobenega razumskega razloga, ker sem se v tej nosečnosti vesela, me je bilo res strah, pazila 100%nase in na svoja sončka-ups, do konca mislila, da sta sončici,pa sta bila dva sončka...

Kakorkoli, ni ju več....Iskrena hvala da pomislite name in na moja user posted image user posted image .

user posted image  kot rečeno, kvota negativnih rezultatov je izpolnjena -smo jo jaz, Mateja,...izpolnile, zato brez skrbi, uživajte vsak dan nosečnosti pa čeprav je na trenutke težko, imejte pred seboj svoj končni cilj - svoje user posted image .

Vsem ostalim borkam pa lep sončen sončen dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.3.2011 9:31:39   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mausi kdaj je tvoj D-dan?user posted image

Mausi čaka user posted image , bi že morala priti pa se očitno spet nekaj zafrkava z mano... 

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.3.2011 9:58:00   
Hope2
Žalostuser posted image , ne morem verjet koliko takih zgodbuser posted image , le zakaj se to mora zgodit nekomu, ki je že toliko trpljenja dal skoziuser posted image , zakaj nekomu, ki je tako težko dočakal plusekuser posted image . Res ni feruser posted image user posted image user posted image

Punce prav vsem želim, da se nosečnost odvija po najboljših močeh/željah, da rodite zdravega otroka. Vso srečo vsem nosečkam in čuvajte svoje zaklade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Nič ne pretiravajte, uživajte v nosečnosti, delo bo počakalo ali ga bo drug prevzel, zdaj ste ve in vaši sončki najbolj pomembni. Izogibajte se hudim aktivnostim, stopnicam, hribom....pa kak ta pravi nosečniški pas si nabavite, če preveč dol pritiska..... Konec žalostnih zgodbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem tistim, ki ste doživele tragedijo pa en velik user posted image user posted image , najbrž itak ni besede, ki bi vam odvzela bolečinouser posted image . Držite se in pogumno naprej, naj vas tile angelčki zdaj čuvajo in v prihodnosti pazijo na vaše sončke

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2011 10:01:04 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.3.2011 10:11:16   
Grethy
Na žalost ni konec žalostnih zgodb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja je izgubila še deklico ... enostavno nimam teksta user posted image user posted image user posted image user posted image

jokam user posted image user posted image kot da se to dogaja meni ... user posted image

Hvala vam punce za navijanje in bodrenje Mateje !!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.3.2011 10:20:32   
mismis
Groza, to res ni fer, pa tako sem upala, da se bo vsaj borka obdržala user posted image user posted image user posted image  Mateja & pepi, držita se user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.3.2011 10:22:20   
miklarom
Gigi -da se vam malo javim, sej vem da sem poredna k se bolj poredko javljam, ampak veliko počivam, da bi bilo vse o.k. zaenkrat je vse kot mora biti in upamo da ostane tako še naprej čim dlje. Sedaj sem končala z deset dnevno terapijo antibiotikov v žilo, kateri so nam prinesli odlične rezultate, zdaj je vse bp, nobenega vnetja več in bakterije so šle daleč stran in jih ni večuser posted image user posted image user posted image , jutri pa imam pregled pri svojem šarmantnem G. in dogovor končno za cerklažo, upam da mi jo naredijo še ta teden, in da bo potem to držalo do konca.Kako si mi kaj ti, veliko delaš, počutje dobro, zdrava, mzdaj se bo začel sonček in toplo vreme pa si le malo privošči sprehod v naravo s svojim dragim.

mismis - jutri imam pregled pri šarmantnemu in dogovor za cerklažo, smo pa še v 16.tednuuser posted image , kako pa se ti kaj počutiš, te še boli od obročka

mateja - tudi tukaj mislim na vas in držim pestke za vašo pupo da ostane čimdlje pri mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
7.3.2011 10:23:36   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Na žalost ni konec žalostnih zgodb user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja je izgubila še deklico ... enostavno nimam teksta user posted image user posted image user posted image user posted image

jokam user posted image user posted image kot da se to dogaja meni ... user posted image

Hvala vam punce za navijanje in bodrenje Mateje !!!!!!!!

ojoj, saj nimam beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mateja , držita se

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
7.3.2011 10:26:25   
Anonimen
Pa tako sem držala pesti.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mateja, drži se!!!!!

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
7.3.2011 10:27:45   
KT
držita se mateja & pepi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
7.3.2011 10:33:49   
mausikaa
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma kaj lahko nehate z slabimi novicami??? mene vse tole čist vrže, kako mora šele tiste ki ste dejansko šle čez vse to??? tkole si potem rečem, da h.b. da sem izgbila pikice tko zgodaj, pa že to me muči skozi bolj, jezna sem na celi svet, ker mi niso prej našli pregrade...sem brez besed, žalostna sem, full sem žalostna...
nosečke moje, tko kot je že Greti napisala: čuvajte se, čuvajte in še enkrat čuvajte...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
7.3.2011 10:34:24   
gigi1
Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni besed user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Gretka draga tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
7.3.2011 10:35:09   
lana08
Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.3.2011 10:35:58   
gigi1
Vitachi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj draga ne vem, če zate ne bi bilo bolje, da se za nekaj časa odklopiš od RR, da ne podoživljaš tragedije znova in znova user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.3.2011 10:37:26   
gigi1
Miklca moja draga dobro se zmeni jutri in upam, da boš šla čimprej na cerklažo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.3.2011 10:37:44   
srečica17
Čeprav Mateje in pepija ne poznam........jokam z vama......strašna izguba......držita seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.3.2011 10:42:18   
aqua77
Draga Mateja in pepi, nimam besed za vaju ob taki tragediji... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.3.2011 10:42:59   
BarbiG
Mateja in Pepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ostala čisto brez besed. Samo user posted image .

Vitachi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sploh ne morem nič napisat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?