Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 10:44:13
|
|
|
|
ledenka
|
Mateja in Pepi iskreno sožalje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 10:56:05
|
|
|
|
hermy1
|
O, pa ne zares ?!! Mateja in Pepi, neznansko veliko iskrenih !!! Vitachi, mislim nate in tudi zate veliko !!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 11:13:00
|
|
|
|
sonya1
|
Dobro jutro deklice ! Novice so slabe Mateja in Pepi, iskreno sožalje : Grety, tudi tebi milijon Pa dragi Vitachi, veliko poguma Deklice drage, slabih novic je pa sedaj res že več kot preveč. Srečke , čuvajte se in pazite nase in na svoje zakladke.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 11:50:47
|
|
|
|
zarja1
|
Mateja, neutolažljivo mi je hudo.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 12:14:30
|
|
|
|
pika.po
|
Joj, kakšne žalostne novice Mateja & Pepi Sožalje. Vem, da v tem trenutku ni besed, ki bi vaju vsaj malo potolažile... Želim vama veliko, veliko moči in sreče, ko se bosta odločila narediti naslednji korak. Še bo posijalo sonce.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 14:11:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Na žalost ni konec žalostnih zgodb Mateja je izgubila še deklico ... enostavno nimam teksta jokam kot da se to dogaja meni ... Hvala vam punce za navijanje in bodrenje Mateje !!!!!!!! ni besed
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 21:10:31
|
|
|
|
Roži_
|
Punce moje po tej žalostni novički, vam vsaj jaz sporočim, da bova imela in Ful sva vesela za parček Upam, da bo šlo vse naprej tako kot mora, po takih žalostnih novicah, se kr bojim, če povem po resnici
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 21:35:42
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Punce moje po tej žalostni novički, vam vsaj jaz sporočim, da bova imela in Ful sva vesela za parček Upam, da bo šlo vse naprej tako kot mora, po takih žalostnih novicah, se kr bojim, če povem po resnici Roži,nič bati, vse bo ok, nič se bati, optimistično razmišljat, tetice in striček na RR pa itak navijamo ampak končno lepa novička, ne morem povedati kolk sem vesela...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 23:02:42
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Punce moje po tej žalostni novički, vam vsaj jaz sporočim, da bova imela in Ful sva vesela za parček Upam, da bo šlo vse naprej tako kot mora, po takih žalostnih novicah, se kr bojim, če povem po resnici Roži,nič bati, vse bo ok, nič se bati, optimistično razmišljat, tetice in striček na RR pa itak navijamo ampak končno lepa novička, ne morem povedati kolk sem vesela... Res prav lepa novička !!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 23:16:06
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Punce moje po tej žalostni novički, vam vsaj jaz sporočim, da bova imela in Ful sva vesela za parček Upam, da bo šlo vse naprej tako kot mora, po takih žalostnih novicah, se kr bojim, če povem po resnici Toooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 23:40:14
|
|
|
|
lana08
|
Roži, take novice nas samo spomnijo, da so tudi lepe stvari na svetu, zate veselje, za vse žalostne pa vzpodbuda za naprej. Čestitam za parček
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 7.3.2011 23:41:16
|
|
|
|
vitachi
|
Mateja, Pupi moje iskreno sožalje. Kadarkoli mi lahko pošljeta zs-smo skupaj v isti situacije bolj močne..... Roži, bravo čestitam za ! Vsem ostalim pa en lep večer in dober dan želim. Bom verjetno šla res za par dni na off.Sem pa še vedno dosegljiva na ZS.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 7:27:15
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro, upam, da bo današnji sonček pregnal vse slabe novice stran in bodo ostale samo dobre Roži, še tukaj čestitke za n
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 7:30:13
|
|
|
|
mismis
|
pa čestitam vsem ženskam, danes je naš dan...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 8:44:12
|
|
|
|
zarja1
|
Za vse moje največje borke.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 8:44:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Roži, še tukaj čestitke za n super novičke!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 9:00:29
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Drage moje AFŽ-jevke vsem čestitke za 8.marec Roži čestitke za Mausika si kaj boljš? Naj bo današnji dan prijazen do vseh
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 9:10:35
|
|
|
|
gigi1
|
Aquič greš danes k Pušenjaku? Držim pesti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 10:38:01
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, čestitam za praznik!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:00:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Aquič greš danes k Pušenjaku? Držim pesti jaz tudi, jaz tudi, stiskam pestke, da imam vse členke bele , pa medike tudi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:03:18
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca ob kateri uri imaš randi? Pestke, da se dobro zmenita z dr. simpatikus Miši kako ste mi danes? Ajsinakolesu hvala...ampak khmmm,... tole detece pa nekako...no,...premlado deluje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:04:34
|
|
|
|
ledenka
|
tole detece je sam rožico prineslo... za stimulacijo pa ste druge pristojne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:22:50
|
|
|
|
srečica17
|
Roži za . Bi vas pa prosila za komentar mojih izvidov.... FSH: 7,86 mIU/mL LH: 5,o8 mIU/ml prolaktin 8,80 ng/mL Sem tud na Pušenjakov forum napisala,......sam vem, da ste tukaj tudi strokovnjakinje za podobna vprašanja..... Lep 8.marec in pusta hrusta od....... (danes) ciganke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:29:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ Punce moje po tej žalostni novički, vam vsaj jaz sporočim, da bova imela in Ful sva vesela za parček Upam, da bo šlo vse naprej tako kot mora, po takih žalostnih novicah, se kr bojim, če povem po resnici Moraš imet trdo kožo za žalostne novice...tut vse ostale nosečke...misliti na svoje zaklade in včasih kakšno slabo novico ne prebrati...na žalost je tko...bo pa tut Mateji uspelo - je treba it naprej. Življenje nam prinaša dobre in slabe stvari...spominjajmo se dobrih ... Punce...lep praznik vam želim pa da boste še naprej take borke kot ste
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del 8.3.2011 11:35:49
|
|
|
|
gigi1
|
Srečica vsi nivoji so OK
|
Filmi za odrasle.