|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
9.3.2011 13:38:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lana, vse najboljše naši Liziki za prvo svečko, da bi še dolgo živela in nagajala mamici, očiju in bratcu, pa še sestrici/bratcu user posted image
user posted image

ooo, hvala vsem...jap, mi danes pihamo prvo svečko, pa tortico si bomo kar pri mismis sposodili, ko je pa tako lepa. Ja, lani je bilo kar napeto, sama v snežnem neurju s popadki proti porodnišnici, aaah, kako hitro mine leto. Hvala še enkrat za lepe želje!

Jutri pa imam UZ, sicer zelo pozno (ob 17.00)...še vedno pa prej, kot pri moji G.

PUnce, uživajte ta prekrasen sončen dan, akvica, super za lepe novičke, nosečke božajte bušije, vsem ostalim pa enostavno - en res lep dan želim!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.3.2011 15:55:57   
hermy1
Dobrodošla Luckyyy user posted image !!
Naj bo Praga tudi za vaju zmagovalna user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.3.2011 16:15:10   
mismis
Luckyyy, dobrodošla med nami in tudi jaz upam, da bo Praga uspešna za vaju user posted image user posted image user posted image . Sicer pa me zanima v katerem centru si se zdravila pri nas, namreč midva sva imela 4. postopke v LJ in je bilo tako kot si ti napisala, nobenega pogovora, nihče ni iskal vzroka za neuspeh. Potem sva šla za 5. postopek v MB, tam smo se skupno pogovorili še pred samim začetkom postopka, prav tako je zdravnik rekel, da ne gremo v postopek prej kot da najdemo vzrok za neuspeh, sledil je UZ, ponovna laparoskopija in histeroskopija, pa še kri so mi vzeli za vse možne raziskave. Uspeh pa ni izostal, danes sem v 22. tednu z user posted image user posted image , tako da se je splačalo menjati center.

Akvič, me veseli, da je vse ok user posted image user posted image user posted image  jupi gremo novim zmagam naproti user posted image

Lana70, jutri pa pestke za UZ user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu luckyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.3.2011 19:04:27   
aqua77
Luckyyy dobrodošla med piksne in piksla! user posted image

Upam, da bo Praga zmagovalna kombinacija za vas!!! user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 9.3.2011 19:05:50 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.3.2011 21:34:37   
mausikaa
najprej dober večer drage moje konzervice in konzervek
mam gužvo v službi in na faksu, aleluja še ta in še en izpit pa smo zaključili (no do jeseni ko grem na magisterij), pišuka statistiko mam sicer rada, ampak v povezavi z makroekonomiko mi pa ne diši več tolko...pregreto gospodarstvo, pa krivulje agregatne ponudbe...bljak
no in namesto da bi iskala podatke na Eurostatu, sem našla tole http://www.youtube.com/watch?v=frfGcWLB0ac&feature=related 
kako vam je všeč? ali vam je bla tale bolj všečna? http://www.youtube.com/watch?v=F8r3WlTrsLg
ne morem pa mimo tele: http://www.youtube.com/watch?v=DyV6T3TBXcE&feature=fvsr
in seveda statistično gledano (ko sem že glih v tem) so v zadnjih 35 letih vedno med prvo deseterico...

kolk znam jest utrujat kajne??  user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.3.2011 21:35:16   
mausikaa
aja, pa Lizika vse naj naj za prvo svečko, Lana vreme je pa letos lepše kajne user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.3.2011 21:41:05   
mausikaa
Lucky dobrodošla med nami, naj bo Praga oz. kterikoli center si boš že izbrala tisti zmagovalni...
o tem kako natančno te pogledajo med in pred postopki pa ne bi zgubljala besed...postanem preveč jezna in pri nas pravijo da "od jeze rit raste" moja je btw. velika samo jezim se pa ne pogosto user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.3.2011 7:27:03   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

se samo na hitro javim, da vam psotrežem s kavico, ker zdele pridejo fantje s telekoma, nam bodo neki net vekslali user posted image user posted image
user posted image

Žižek moj, happy B-day, da bi bila še  naprej ti user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, nate bom mislila danes cel dan in držala pestke, da bo cerklaža uspešna user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.3.2011 7:39:46   
zarja1
Pa kak me skoz Mismis in teddyji prehitijo....user posted image user posted image user posted image  za medvedjo al mišjo dlako???user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.3.2011 7:45:06   
zarja1
Gigi naš najljubši....

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.3.2011 7:52:49   
srečica17
Očitno ima Gigi rojstni dan, punce že vejo.
VSE NAJBOLJŠE in hvala za vse dobre nasvete!user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.3.2011 8:09:04   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigi naš najljubši....

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj, naj!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.3.2011 8:10:13   
hermy1
Miklica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Zarči in MIsmis jutrčka!!

Šibam, četrtek je!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.3.2011 8:27:54   
sonya1
Dobro jutro, deklice !

jaz sem danes šla kar lepo v službo. Utrujena na smrt, vendar ni bilo, ko sem bila doma, popolnoma nič boljše. Torej se moram kar lepo navaditi in sem danes že tu.

Se pridružujem čestitkam za rojstni dan,  za mini za Liziko user posted image , pa še za enega mini za našo Gigi, če sem prav razbrala.
Gigi, vse naj, naj, naj.... user posted image  Upam, da te bodo tvoji bližnji pripravili kakšno lepo presenečenje, ti pa le uživaj v svojem dnevuuser posted image
Aquica, super, čestitke za user posted image !
Miši, ti kar lepo počivaj !Še vsaj kakšnih 15 tednov user posted image
Danes grem tudi jaz na merjenje materničnega vratu. So me čisto prestrašili s temi splavi oz. prezgodnjimi rojstvi.

Imam pa eno težavo. Na obrazu se mi je začela na veliko luščiti koža. Nobena krema popolnoma nič ne pomaga, ne
iz drogerije, ne iz lekarne. Malo imam na sumu, da so krivec tablete železa, ker so se te težave začele ravno takrat, ko sem začela jemati te tablete. Sama od sebe se tablet ne upam nehati jemati, ker imam tako nizek hemoglobin, ampak tole  je pa res malo hudo, skoraj nisem več za med ljuduser posted image user posted image

Mikli, drži se danes, držim pesti, da bo vse v redu!

Zarja, kdaj začneš z novim postopkom ? Zdajle bi morala kmalu priti tečka, potem pa gremo, kajne ?
Hermy, torej se potepate ? Ne, ne bomo se videle na Pediatrični, ker našega trenutno kontrolira kar moj G. Če se bo pokazalo, da bo treba, bodo pa spet pregledovali tam. Upam, da ne bo trebauser posted image

Mausi, pridna si !

Tako, zdaj pa grem maloo delat. Mi je pa že po dobri uri tukaj skoraj malo žal, da sem prišla, taka štala je tuuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.3.2011 9:00:26   
gigi1
Jutrčka

Častim torto in še pirček user posted image

user posted image

Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo pa kar pestro...

Miklca, Lana70 in Sonya dobo opravite danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonya probaj jesti čim več rdečega mesa (konjskega!). Občasno je kar dobro spiti kozarec dobrega rdečega vina. Tudi vsi rdeči sokovi vsebujejo veliko železa. Pa pesa... To ti bo čisto naravno popravilo kri in ti bodo pri naslednjem pregledu verjetno ukinili železo. Zaenkrat pa probaj za kožo jojobovo olje (dobiš v lekarni).

Mausi kako si? Eh..piflarija je zoprna, ampak..sej bo user posted image

Lucky dobrodošla in srečno v Pragi user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
10.3.2011 9:38:25   
aqua77
DRAGI NAŠ ŽIŽEK,

VSE NAJ, NAJ,

ZA TVOJ DIRENDAJ!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 10.3.2011 9:44:49 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.3.2011 9:50:50   
gigi1
Aquič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urduš...zdej moram ša monitor spucat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.3.2011 10:04:22   
Roži_
Gigi, vse najboljše in najlepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo praznujuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=xVzIGMqRznk

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.3.2011 10:12:49   
sonya1
Ej, bejbe, boste kaj presenetile svoje user posted image za dan mučenikov? Moj (bivši) se je za 8. marec prav izkazal (čudežuser posted image ), pa bi rada tudi sama naredila kakšno prijazno gesto, pa nimam nobene ideje. Vsi predlogi dobrodošli user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.3.2011 13:23:48   
gigi1
Dragi Kruce namesto trnja in suhih sliv...ti bom raje podarila eno

user posted image

Naj bo dan prijazen user posted image user posted image user posted image

Sonja tukaj je (kopiran) prispevek:
user posted image  
Dan mučenikov je krščanski praznik. Gre za edini praznik v koledarskem letu, kjer je pozornost posvečena moškim. 10. marca se spominjamo smrti prvih štiridesetih mučencev katoliške cerkve. Na ta dan se možem, prijateljem in poslovnim partnerjem običajno pokloni šaljivo darilce, zraven pa trnje, ki simbolizira trpljenje. Med primerna darila za ta praznik sodi npr. suha roba s suhim sadjem, trnje z miniaturno izdelanim ženskim čipkastim spodnjim perilom, smešen možic, narejen iz limone in trnja …

Ženske, ne pozabite na moške in jih na njihov edini dan v letu nasmejte z drobno pozornostjo! In če ima nežnejši spol res kaj vpliva na vreme, naj 10. marca ne govorijo preveč. V zvezi s praznikom namreč obstaja tudi star slovenski pregovor: »Če je na štirideset mučencev lepo, bo še štirideset dni ostalo tako.« Veljalo pa naj bi tudi obratno.

V glavnem ženske, če želite kaj dobrega narediti svojim moškim danes: BODITE TIHO in jih pustite pri miru user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.3.2011 13:25:42   
Abra
oo, kot, da bi vedla, kdaj moram n forum :)

Žižek vse najnajboljše!!!!! Lepo praznuj in se pusti razvajat

Sonya, se strinjam z Gigi, konjsko meso dela čudeže, zraven še c vitamin za boljšo absorbcijo. Jaz sem si kar pomarančni sok naredila al pa pomarančo na meso dala. Utrujena sem bila pa jaz tut. Sem se tudi ves čas spraševala, kje je tisto obdobje, ko naj bi bla polna energije.

Miši, kako sta mediki? Brcata? Sem se zadnjič spomnila na Goyo, ko je bla odprta ene 3 mesece v P, strogo ležanje, tudi z dvojčki, na koncu je šla se mi zdi še domov vse zrihtat, zdaj se ne spomnim več al so ji celo sprožili čez rok.. tko da, pridno cartat bušija in vse bo ok!!

Pozdravček vsem, bi še kaj prebrala in komentirala pa moram že nehat user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.3.2011 14:18:16   
loremi
Gigiiiiii vse najbooooljjššeeeeee!!!
1000 poljubčkov!

user posted image

Hvala ker se z vsemi nasveti in pomočjo trudiš za vse tu! RTI! user posted image user posted image

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.3.2011 14:21:02   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
V glavnem ženske, če želite kaj dobrega narediti svojim moškim danes: BODITE TIHO in jih pustite pri miru user posted image  user posted image  user posted image

Ni problema, itak se bova videla šele dokaj pozno zvečer user posted image .

luckyyy dobrodošla! user posted image

Punce vsem želim lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
10.3.2011 14:45:54   
lana08
Gigi vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
10.3.2011 19:20:06   
mismis
Lana70, kaj je sedaj, jaz vsa živčna čakam rezultate današnjega UZ, tebe pa od nikjer. Pa dobro veš, da se ne smem sedaj živcirati user posted image

Alora, hitro poročati user posted image user posted image user posted image user posted image

sonya, si ga potem presenetila? Kako so tebi namerili MV, saj mogoče je cela panika ratala zaradi tega MV, samo jaz imam vseeno user posted image user posted image  in s tem večji pritisk na MV, zato je vse skupaj bolj rizično. Zate sem pa 100%, da je vse v redu

Žižek, lepo praznuj user posted image

Abra, hvala medike lepo rasteta, kakšen dan brcata bolj, kakšen dan manj, Podpišem pa takoj ležanje še za dva  meseca in pol, da pridemo vsaj do meseca junija. Kako kaj tvoja gimnastičarka? Saj tvoja je bila tudi rojena prej, če mene moj spomin ne vara

Zarja, saj veš kako je to, brži sam i spretniji user posted image user posted image user posted image  oz. jaz samo vstanem in grem v spodnji štuk na comp, ti moraš pa še do službe priti user posted image

maussi, pridna si, jaz sem pa mojo diplomsko zaenkrat postavila na stranski tir, ne mislim se sedaj še sekirati in obremenjevati s tem

Mikla, zdaj si se zihr že zbudila iz narkoze, upam da se v redu počutiš?

Loremi, zakaj se meni zdi, da vidva s tvojim potrebujeta orenk pogovor in to čimprej, da ne bo nekega dne prepozno

< Sporočilo je popravil mismis -- 10.3.2011 19:26:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?