Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pošiljam  mandalo sinergij,
  pošiljam  mandalo sinergij,  pa mandalo notranje moči
 pa mandalo notranje moči  

.
 .  , se nakazuje že scel teden s krvavkastimi izcedki, si nisem znala razlagat, kaj se spet dogaja, no zdej pa vem, a se bo končno izkazala v vsej svoji moči al še kar ne.
 , se nakazuje že scel teden s krvavkastimi izcedki, si nisem znala razlagat, kaj se spet dogaja, no zdej pa vem, a se bo končno izkazala v vsej svoji moči al še kar ne.  , sem pa imela drugačne želje
 , sem pa imela drugačne želje  

. Jutri pa že UZ
 . Jutri pa že UZ  

, ki se je rodil v 29. tednu...tolk cart pubec vam povem. Lepo dobiva na teži in je super priden.
 , ki se je rodil v 29. tednu...tolk cart pubec vam povem. Lepo dobiva na teži in je super priden.  ?
 ?  ??
 ??   
  Baje me nima kaj skrbet je rekel, MV se sicer ni videl cel (se je mali tako postavil, da nam je nagajal
  Baje me nima kaj skrbet je rekel, MV se sicer ni videl cel (se je mali tako postavil, da nam je nagajal , postavil mizo in prinesel še krofe
 , postavil mizo in prinesel še krofe  . Jaz jih sicer nisem jedla, ampak namen je bil dober. Seveda mi je prinesel tud veeeliko rdečo vrtnico
 . Jaz jih sicer nisem jedla, ampak namen je bil dober. Seveda mi je prinesel tud veeeliko rdečo vrtnico  . Malo sem že obupala nad poskusi v Sloveniji pa se nameravava preseliti v prago, upajmo, da bo tam bolj uspešno. Midva sva dala skozi še 5 postopkov, eden od njih je bil uspešen, a žal kasneje ni bilo srčka. Mučijo pa me rutinsko izpeljani postoki, brez diskusij s parom, nikoli ne povedo možnih razlogov za neuspeh...Vem, da se trudijo ampak vseeno bom imela boljši občutek, če poskusim še drugje. Držim pesti za vsako od vas, saj smo vse na tem forumu izredne ženske, drugače nebi zdržale. Gremo seveda pozitivno naprej
 . Malo sem že obupala nad poskusi v Sloveniji pa se nameravava preseliti v prago, upajmo, da bo tam bolj uspešno. Midva sva dala skozi še 5 postopkov, eden od njih je bil uspešen, a žal kasneje ni bilo srčka. Mučijo pa me rutinsko izpeljani postoki, brez diskusij s parom, nikoli ne povedo možnih razlogov za neuspeh...Vem, da se trudijo ampak vseeno bom imela boljši občutek, če poskusim še drugje. Držim pesti za vsako od vas, saj smo vse na tem forumu izredne ženske, drugače nebi zdržale. Gremo seveda pozitivno naprej