|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 13:45:02   
Janeja
No takole, pa je prvi dan za nami user posted image

V šoli smo morali biti že ob 8.00  Zjutraj Lea polna pričakovanja in vesela, da je lahko nesla (pardon - peljala) svojo novo torbico v šolo. Zbrali smo se v atriju šole, otroci so se skupaj naučili plesno točko o prevoznih sredstvih in potem so jih v stilu besedila razdelili v 3 oddelke - vsakega so poklicali po imenu in dobil je obesek z imenom in slikico letala, ladjice ali avtomobilčka. Tako so in smo izvedeli, v kateri razred bodo hodili in s kom bodo skupaj. Lea je pri ladjicah, ob sebi ima skoraj vse prijateljčke iz vrtca, ki si jih je želela. Razredničarka je naša super soseda, druga vzgojiteljica pa je imela že Jana in je Leo dve leti "cartala", ko je hodila po njega v šolo. Tako da se nam je tole vse skupaj izšlo na najboljši možen način. user posted image

Po tem uvodu smo odšli skupaj z otroci v razrede, se malo pogovorili, potem smo starši odšli na pijačo, da so se otroci v miru pogovorili z učiteljicami, po 30 minutah pa smo se zamenjali in smo šli starši v razred izpolnjevat razne obrazce otroke so pa na sladoled peljali. Ob 10.30 smo zaključili prvi dan, jutri pa začnejo na polno. So si že danes vse šolske stvari zložili v svoje predalčke in jih vse čaka pripravljeno za prvi pravi šolski dan.

Za popoldne pa sta si lahko sama izbrala kam bi šli za spomin na prvi šolski dan. Saj ne morem verjet, kaj sta si izmislila - v kino gremo Smrkce gledat user posted image   Prav nama je, zakaj pa nisva sama določila izleta. user posted image

Toliko za enkrat. Upam, da so bili tudi vaši prvi koraki na šolsko pot veseli.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 14:10:03   
Star_a
user posted image Janeja smrkci so zakonuser posted image
Pri nas nič posebnega. Ob 9 smo se pa mi zbrali,šli gledat predstavo-čarodeja. Po čarodeju so z radia 1 jim talali majčke,barvice.... Kasneje so šli v razrede,starši pa na kavico. V razredu jih je čakala čokoladna torta.
je pa moj mali rekel,da je bila učiteljica jezna nanj. Je zopet nekaj ušpičil s svojim prijateljemuser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 15:16:23   
Rubin.
Janeja super. Smrkci so pa itak smrkastično dobri, samo ne smrkat, ker mi ne presmrkujemo user posted image . Naša si je pa zaželela v pustolovski park, no pa smo šli user posted image .

Naše prvošločke so pričakali devetošolci z sončnico in jih pospremili v razred, kjer jim je učiteljica pokazala, kam naj se vsedejo. Nato je sledilo uradno fotografiranje in nagovor ravnateljice. Obe učiteljici (sta obe prof.), sta jih pozdravili, jim povedali, da sta se že nekaj časa pripravljali na njih, da sta jih veseli.... . Dobili so Švigazajčka, ki jih lahko spremlja vsak dan v šolo, mi pa publikacijo prvošolček, kjer so informacije za starše. Sledilo je slavnostno podeljevanje priznanj - vsakemu posebej. Starši smo pa medtem stali ob robu učilnice in bili seveda zelo ganjeni user posted image . Nato pogostitev (tortica + sok). Povedali sta jim, da je to za njih poseben dan in naj bo posvečen samo njim, naj jim zvečer zaželimo lepe spanje, damo poljubček, zjutraj pa naj ji prebujemo tako, da jih pobožamo po obrazu. Meni se je to zdelo res lepo in tudi nekaj pove o njima. Sem zelo zadovoljna, da je pri tej učiteljici, sem dobila same + odzive od drugih mam, ki so imele otroke, pri njej. Srečala sem tudi mnogo nekdanjih učencev oš, ki imajo sedaj otroke v šoli, res je bilo fajn. Razred je bil nabit z pozitivno energijo. Na prvi pogled, bi rekla, super razred. Če bo pol tako, kot je bilo danes bo super. Ker pa je to šola in šola je resna stvar, so že dobili domačo nalogo,  pobarvati so morali pobarvanko - šolsko torbo. Mala miss je to naredila takoj, ko sva prišli domov. Mama ne bi mogla biti bolj ponosna.

Upam, da je tudi drugim prvošolčkom dan poteka, tako kot ste/so si ga zamislili.

Za jutri sem se pa odločila, da grem ponjo po kosilu user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 1.9.2011 15:24:37 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 15:48:34   
Katrin
Kako ste pridne s poročanjem user posted image user posted image user posted image

Kot mama lahko rečem, da sem zelo ponosna na svojo prvošolko user posted image   Bila je navdušena, njene očke so se svetile in nasmeh je krasil njen obrazek:))

Sprejem je bil lep, učiteljice so se zelo potrudile, he he. Najbolj mi je bila všeč lutkovna predstava, ki smo jo odigrale, he he

Lepo se imejte in se beremo:))

lp, katrin




_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 18:36:42   
tilči
Pri nas so jim drugošolčki pripravili predstavo,nagovor ravnateljice in župana,potem pa so jih učiteljice poklicale poimensko.Takrat pa naš Nejc v jok in da ne gre goruser posted image ,sem morala iti z njim in ga dobesedno poriniti učiteljici v roke.Potem so šli v razrede,kjer jih je čakala tortica in sok,mi pa smo imeli še sestanek z ravnateljico.No,ko smo ga potem prišli iskat,je bil že boljše voljeuser posted image .Šli smo v baby center po gasilca,potem pa še v McDonalds.
Jutri upam,da bo kaj lažje,ko ne bo toliko ljudi in ga pripeljem direktno v razred.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 20:54:19   
Janeja
Za nami je smrkastičen dan user posted image
Rubin, mi smo zdaj tudi vsi mal smrknjeni user posted image . Res je bil faj film...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: Gremo v šolo 2011
1.9.2011 21:18:55   
valči
Ja,naša Lara je tudi prvošolkauser posted image In to tako vesela,komaj je čakala,da bo ura 10,ko smo imeli sprejem.Pa nagovor ravnatelja,učiteljice,vzgojiteljice,socialne delavke.Vse super lepo,dobili seveda šviga zajčka,revije,barvice,vrečke za copate in športno opremo,....

Pa tortica,pijača,slikanje,pa policaj jim je rutice razdelil,pa čarodej je prišel.
Vse skupaj trajalo dobri 2 uri.
V razredu je 10 punčk,5 fantov.Kar bode od roza barve-vinksalijadauser posted image
Športna oprema pa navadne kr. hlače in majčka,pa še supergice je treba kupit in to je to.

Lara kooomaj čaka jutri.Navdušena in presrečna.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 10:06:13   
mojamura
Včeraj smo se zbrali pred oš ob 8.50, nato smo šli v jedilnico, kjer nas je pričakal novi ravnatelj in vsi učitelji prvih razredov. Sledil je nastop klovna, nato so otroci dobili še torto mi pa kavo...bilo je lepo vse dokler me moj ni razpi...zdil.


v razredu je se mi zdi da 6 punčk in 18 fantov user posted image


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 10:14:10   
Nika v službi
Naš 1. šolski dan si bomo sigurno vsi zelo dobro zapomnili. V noči na 1. september je namreč naša Nika celo noč bruhala (sumimo zastrupitev s sladoledom, ker je tudi mož povsem hin), niti voda ni ostala v njej, tako da se je zjutraj prebudila vsa mrtva in izčrpan, midva z možem pa neprespana, mož še dodatno ves slaboten, bled kot stena. Smo razmišljali, da sploh ne bi šli, ampak si je Nika tako želela, da smo se potem vendarle odpeljali do šole. Program se je začel v veliki dvorani s predstavo za otroke in starše, sledil je nagovor ravnateljice, uradna predstavitev učiteljic, potem pa so se zunaj na hodniku razporedili po razredih. Vzgojiteljice so držale v roki napise/znake v obliki logomotiv, kjer je bil napisano ime razreda. Naša se je postavila pod 1.C in potem so odčuhapuhali proti učilnicah. Starši smo šli po drugi poti do tja, se nagnetli v učilnico, otroci pa so potem po abecednem vrstnem redu prihajali v razred in to na prav poseben način - s skokom čez šolski prag. Na vratih razreda je bila namreč vrvica (vsak razred je imel svojo barvo - naša je bila rdeča) s pentljo, otroci so se postavili po abecedi (Nika je bila 2. po vrsti, ker smo na Duser posted image ), nato pa s pomočjo obeh učiteljic, ki sta vsakega otroka prijeli za roke, vsaka na eni strani, preskočili vrvico. Pred skokom je popoldanska učiteljica povedala otrokovo ime, po skoku smo vsi starši zaploskali. Otrok se je nato po lastni izbiri posedel za mizo, kjer so jih čakali tortica, sok, rutice, kapice, švigazajček ter vrečka s celim kupom drobnarij (kresnička, barvice, pobarvanke, nalepke za zvezke...). Po obredu preskoka vrvice so otroci v učilnici nadaljevali s programom in spoznavanjem, starši pa smo za 30 min odšli na kavico in kolačke. Na koncu smo šli po otroke, ki so že stali v vrsti, oblečeni v rumene rutice in kapice ter čakali starše. Sledilo je še skupinsko fotografiranje, čvek in nato domov ter skupinsko 3 ure spanja, da smo malo nadoknadili nočni izpad spanja.

Sicer smo imeli za popoldan pripravljeno presenečenje s torto, a smo ga izvedli le delno, saj je Nika sicer prenehala bruhat, ampak je potem dobila visoko vročino, tako da smo vse obiske, ki so bili planirani, odpovedali, prišli sta samo Nikini ljubi sestrični z mamico. Niki je medtem prijel Calpol, tako da je bila 2 uri v dokaj dobrem stanju, jedla pa ni nič, tudi torte ne.

Zvečer smo se tudi že ob 19:30 spravili spat, Niko je celo noč kuhalo, danes zjutraj pa je bila kot prerojena. Brez vročine, dobre volje, vsa vesela v pričakovanju šole. Mož pa še vedno čisto podrt.user posted image

Pri nas smo včeraj šli v šolo brez vsega, šolsko torbo in vse potrebščine smo tako pritroskali danes. Niko bosta babi in dedi pobrala danes izjemoma po kosilu (okoli 12:30), sicer pa ob od prihodnjega tedna dalje v šoli do približno 15:00.

Lepe dneve še naprej, uživajte čez vikend in potem v ponedeljek zares.user posted image


p.s. V Nikinem razredu je 13 fantkov in 10 deklic.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 2.9.2011 10:15:11 >


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 10:39:26   
Rubin.
Tilči celo župana, vau to pa ni kar tako user posted image . Glvano da je bilo potem ok.

Karin ti pa kar v dvojni vlogi, bravo user posted image . In to izpeljala bp. Super.
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Kot mama lahko rečem, da sem zelo ponosna na svojo prvošolko user posted image Bila je navdušena, njene očke so se svetile in nasmeh je krasil njen obrazek:))

to je najbolj važno.

Janeja sam zate: user posted image

Super Valči za Laro. U kaj deklet, to si bodo pa fantje bogi, hihhii.

Mojamura, pri vas pa prva obratno, 18 fantov pa samo 6 deklic, si sploh ne znam predstavljat user posted image .

Ojej Nika, pošiljam deklici en velik user posted image , čeprav je danes že ok. Res se vidi, da se je izredno veselila prvega dne, da je zbrala toliko moči, da ste lahko šli v šoli. Res bi bilo škoda, da bi izpustila prvi dan, saj ostane v spominu celo življenje. Jaz sicer nimam nekih super spominov nanj, se ga pa spomnim, pa je že juhuhu let od tega. Pri nas mislim, da je tudi razmerje nekje takšno kot pri vas, bom danes bolj natanšno pogledala na seznam, nam so že junija povedali kako in kaj pa sem pozabila user posted image .

Vidim, da so se vsi lepo uvedli v šolo. Mene pa zanima, kaj bo Mala miss imela denes za povedat, ko gre za res. Pri nas so tudi danes nesli torbe v šolo in seveda jo je sama, ker pač je to tak user posted image , jo bodo pa puščali v šoli, kdor želi jo lahko v petek odnese in v ponedeljek prinese nazaj. Je pa včeraj povedala, da ima vsak svoj predal, kamor bodo zložili zvezke in učbenike, tako da ne vem, kaj bo sploh ostalo v torbi user posted image . Bomo videli. Danes jo bom verjetno kar pustila v šoli.

Lepo bodite še naprej.

Aja pa še nekaj user posted image , včeraj so na naši šoli snemali prvošolčke in se moram malce pohvalit, da je bila Mala miss na tv, celo pri Dnevniku ob 19h. Vau je bila važna, mami pa tudi user posted image .




< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.9.2011 10:49:06 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 10:39:41   
Špacka
ojej, Nika v službi, na koncu se vam je vse dobro izteklouser posted image

Ja tudi za nami je prvi šolski dan, priznam da sem bila bolj živčna kot Špacka user posted image Najprej so nam za vse prvošolčke, seveda po nagovoru ravnatelja, pripravili igrico, nato pa smo imeli še spoznavanje učilnice. Pred vrati so moralo vsi otroci v kolono, nato pa je vsak preskočil rdečo vrvico, starši smo pa vsakem otroku zaploskali. Starši smo se nato posedli v zadnji del učilnice, otroci so pa spredaj posedli v krog, najprej so poslušali pravljico, nato se je vsak otrok predstavil, lahko so povedali, kaj so lepega preživeli med počitnicami, narisali so risbico, katere so takoj obesili na vrata...nato je sledila pogostitev, torta in sokuser posted image Nato pa je sledilo še nekaj, na kar je Špacka najbolj ponosna, prejem ključa za šolsko omarico, njena je rdeča in kot da bi vedela si je zbrala tudi rdeče copate, tako da vse paše skupajuser posted image user posted image
Danes imam še dopust, tako da sva šli skupaj v šolo in takoj po kosilu grem ponjo, drug teden pa potem normalni ritem.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 11:04:29   
Rubin.
Pa še eno misel oz. napotek iz Prvošolčka, ki se meni zdi zelo pomebna, bi napisala:

"Vse težave rešujte sproti - najprej v šoli. Odkrit pogovor med učiteljico ali vzgojiteljico in straši bo rešil marsikatero težavo učencev v šoli".

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 11:08:25   
tilči
ajoj,Nika,vglavnem,da je potem prišla k sebi

Poročilo od danes...danes je Nejc s ponosom peljal svojo torbo.V šolo sva prišla ob 8.15,pouk se jim začne ob 8.30,tako da so bili nekateri otroci ravno na zajtrku,nekaj pa se jih je igralo in risalo.Nejcu so se kar oči posvetile,ko je zagledal kocke,tako da je danes šel brez problemauser posted image Upam,da tako tudi ostane

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 11:31:28   
Rubin.
Super Tilči. Naši bodo tudi počasi zaključili, še kosilo, potem pa grem tudi jaz po njo.

Nika, sem te že zadnjič mislila vprašat: kaj pa je to pedagoška tišina, mislim, kaj takrat delajo, da jih ne smete motiti. Pri nas niso nič kaj takega omenili. Po otroke lahko pridemo kadarkoli po 11.45, ko se konča pouk.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 11:43:29   
Star_a
Naš pa danes ni hotel domov user posted image  . Vse stvari smo odnesli v šolo in tam pustimo,razen ko bo domača naloga.
Sem pa doživela šok: ko smo prišli je ena punčka kar zbežala iz razreda in jo je učiteljica mogla lovit.In je rekla da je tako že celo jutro user posted image   Uboga mala,upam,da bodo danes z mamico našli način,da se to ne bo dogajalo več,da bo mali lepo tam.
Kje boste zavarovale otroke? SEm videla na spletni strani od zavarovalnice maribor,premija malo več kot 25 e in da je najvišji znesek za invalidnost od vseh ostalih 128000 e

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: Gremo v šolo 2011
2.9.2011 17:22:17   
*bubi*
Nika, glede na vse opisano bi lahko bila ta enodnevna viroza z bruhanjem, sledi vročina, ki zdaj razsaja, vsaj pri nas. V vrtcu je že cel teden obvestilo.

No, evo, tudi mi smo imeli zadnjo avgustovsko noč pestro v tem smislu, le da je bruhala mlajša sestrica našega prvošolčka. Tako je odpadel prvi dan v velikem vrtcu in ga bomo morali izvesti v ponedeljek.

Sicer pa je bil tudi v naši šoli lep sprejem, danes pa jok,  ker ni hotel it domov user posted image user posted image

Sem šele včeraj izvedela, da bodo torbice (skoraj prazne sicer) nosili domov vsak dan, ob petkih pa več stvari. V razredu je 25 otrok, skoraj pol pol, ampak zdaj se res ne spomnim, al je več ena punčka ali en fantek.


Druga učiteljica bo z njimi 3 ure dnevno, ker je velik razred.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 8:47:39   
Rubin.
No pa še naš raport prvega pravega šolskega dne, z eno besede bi lahko rekla: nepopisno navdušenje in velika žalost, ker je petek in tako v soboto ne gre v šolo user posted image . Današnjega dneva kar ni mogla dočakat. Sicer pa je zadeva potekala takole: ob 8.15 so imeli zajtrk, nato igra, nato so naredili eno nalogo - v učbeniku so narisali sebe - nato so šli ven, sledilo je kosilo, potem pa je že šla domov. Skratka - ni jim hudega user posted image . Mala miss se je edino požalila, da se absolutno premalo učijo in preveč igrajo user posted image . To si moram zapisat za hude čase user posted image . Skratka, vsi smo über zadovoljni, če bo vsaj pol tako, kot kaže bo še vedno več kot dobro. V primerjavi z vrtcem ji je najbolj všeč, da ni popoldanskega počitka, to je verjetno že vsem bilo muka in da lahko sami izbirajo kaj bodo jedli user posted image .
Kaj se tiče šolske torbe, jo bom verjetno danes odnesla domov, ker je ne rabijio. Vse stvari imajo zložene v predalu, učiteljica je pa rekla, da kadar bodo imeli nalogo - list ali pa zvezek - bodo le-tega dobili domov, za to pa res ne rabi torbe. Torej bo žalostna čakala na konec leta user posted image . Zaenkrat je to vse, ko bo pa kaj novega pa se javim.

UŽIVAJTE, dnevi so še prekrasni user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 8:48:30   
Rubin.
Aja pa še to sem dolžna: v razredu je 16 punc in 9 fantov user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 8:49:42   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Star_a
Kje boste zavarovale otroke? SEm videla na spletni strani od zavarovalnice maribor,premija malo več kot 25 e in da je najvišji znesek za invalidnost od vseh ostalih 128000 e


Sem tudi o zavarovanju razmišljala, pa nisem najbolj doma na tem področju, tako da če katera ve kaj več - vsaka info - dobrodošla.

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 21:08:35   
Janeja
Komentar naše Lee danes, ko je prišla iz šole: "Mami, šola je zakon." user posted image
So pa danes že v matematičnem delovniku nekaj reševali in je vsa ponosna vsem doma to pokazala. Skratka - uživa. user posted image

Zavarovanje: midva imava Jana že 5 let zavarovanega pri Triglavu in sva letos tam zavarovala tudi Leo. Nimam sicer neke hude razlage zakaj, ampak takrat, ko sva na začetku pregledala vse ponudbe, se nama je zdela njihova najugodnejša, zdaj smo pa kar tu ostali.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 21:22:39   
Katrin
Vesela sem, da vaši-naši prvošolčki z veseljem hodijo v šolo user posted image user posted image user posted image

ŠOLA JE KULL:)) itak user posted image user posted image user posted image

Tudi naša Kaja gre rada in potem doma pripoveduje in nam vse pokaže. Danes so imeli že domačo nalogo user posted image Danes je tudi prvič šla v glasbeno šolo in je navdušena user posted image user posted image Dokler bo tako, sem vesela tudi jaz!

rubin: kar se zavarovanja tiče, imamo mi tudi že nekaj let pri Zavarovalnici Maribor - Zojino zavarovanje. user posted image Kaj pa vem? Saj je povsod približno enako, se mi zdi user posted image

Uspešen in vesel teden še naprej,

katrin


_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: Gremo v šolo 2011
5.9.2011 21:24:22   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Aja pa še to sem dolžna: v razredu je 16 punc in 9 fantov user posted image .


user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa skoraj obratno: 20 dečkov in 6 deklic user posted image


_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: Gremo v šolo 2011
6.9.2011 12:35:53   
aleži
Pozdravljene,

tudi naš je čisto navdušen nad šolo in še posebno nad kuharijo. Pravi, da boljše kuhajo kot v vrtcu in da gre po dodatek.user posted image
Sem prav vesela, da je tako lepo sprejel šolo in s sošolci se še spoznava. Iz njihovega vrtca jih je šlo naprej 17 s tem, da so jih razdelili v A, B in C. V njegovem razredu jih je 9 iz vrtca. Ostali so še za spoznat.user posted image
Drugače jih je 12 fantkov in 15 punc.

lepo se imejte

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: Gremo v šolo 2011
6.9.2011 13:51:55   
Star_a
Pri nas tudi prevladajo fantki .

Mi bomo pa vsak dan dobili domače naloge in že od včeraj  jih tudi dobivamo.
tako da takoj ko prodemo domov najprej nalogo naredit.
Sem ga mogla vpisat v podaljšano bivanje ,ker je hotel ostat.Pa še dlje bi rad ostal,ni mu dovolj do 13 ure user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: Gremo v šolo 2011
6.9.2011 14:25:02   
*bubi*
No, vidim, da so tudi drugod polni razredi - pri nas 25 otrok.



_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...




Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)


Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!