Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:12:03
|
|
|
|
naja17
|
Jaz jih odtajam, mogoče vržeš za 2 min v vrelo vodo, pol pa na prepražen česen, malo vinčka, pokuhaš, po želji dodaš pelate, zraven česnov kruh in je to to... Mnjammmiii...
|
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:15:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
10 minut naj vrejo v vodi. Potem jih pa pripravi kot običajno (jaz jih popražim, solim, dodam malo paradižnikove mezge, riž in zalijem z vodo v kateri sem prej pokuhala rakce).
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 19.1.2011 15:55:32
|
|
|
|
Hope2
|
Če so veliki, jih mi naredimo na žaru. Odtalim, fajn odcedim. Nato jih malo pokapam z limetinim ali limoninim sokom, strt česen, olivno olje. Malo jih pustim v tem soku, pa n ažar oz pozimi na toaster- naj bo fejst vroči, saj se morajo na hitro naredit in ne kuhat. Pečene položim na rukolo, ki jo pokapljam z dresingom. Lahko tudi nabodala iz repkov, česnovega paradižnika in ribe pa na žaru spečeš Iz malih repkov pa edino da jih v rižoto vržem ali med omako za testenine Če so neočiščeni, pa dokupim nekaj celih škampov ali kozic in naredimo buzaro
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 16:07:57 >
|
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 9:05:10
|
|
|
|
suzolinka
|
Jaz jih pa skuham in odlijem vodo. Posebaj skuham riž, ga popečem in dodam koruzo, jajce in repke
|
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 10:04:00
|
|
|
|
ajsek
|
Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete?
|
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 20.1.2011 10:31:55
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete? To meni tudi ni jasno, še manj da jih je treba najprej 10 minut kuhat v vodi, ap še potem kuhat ali pečt s hrano.
|
|
|
|
|
RE: zmrznjeni repki škampov 22.1.2011 16:09:56
|
|
|
|
livia
|
Evo, danes sem naredila iz njih rižoto in je bil prav fin. Sem prepražila čebulo in česen, dodala riž, zalila z malo paradižnikove mezge in juhe, solila. Proti koncu sem dodala repke, ki sem jih prej 5 minut kuhala v slanem kropu.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiIdeje za prigrizek na pustni danDa bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
Krofi so lahko tudi zdraviPustna sobota in torek seveda ne smeta miniti brez vsaj enega slastnega krofa. Zato smo za vas izbrskali recept za zares...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?