| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   19.1.2011 15:12:03 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  naja17
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Jaz jih odtajam, mogoče vržeš za 2 min v vrelo vodo, pol pa na prepražen česen, malo vinčka, pokuhaš, po želji dodaš pelate, zraven česnov kruh in je to to... Mnjammmiii... 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   19.1.2011 15:15:06 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  K_a_t_i
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 10 minut naj vrejo v vodi. Potem jih pa pripravi kot običajno (jaz jih popražim, solim, dodam malo paradižnikove mezge, riž in zalijem z vodo v kateri sem prej pokuhala rakce). 
			
								
			
			 
  _____________________________
  Žiga, 27.02.07   Gašper,  22.5.10 
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   19.1.2011 15:55:32 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Hope2
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Če so veliki, jih mi naredimo na žaru. Odtalim, fajn odcedim. Nato jih malo pokapam z limetinim ali limoninim sokom, strt česen, olivno olje. Malo jih pustim v tem soku, pa n ažar oz pozimi na toaster- naj bo fejst vroči, saj se morajo na hitro naredit in ne kuhat. Pečene položim na rukolo, ki jo pokapljam z dresingom.       Lahko tudi nabodala iz repkov, česnovega paradižnika in ribe pa na žaru spečeš      Iz malih repkov pa edino da jih v rižoto vržem ali med omako za testenine      Če so neočiščeni, pa dokupim nekaj celih škampov ali kozic in naredimo buzaro 
			
			
  < Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 16:07:57  >					
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   20.1.2011 9:05:10 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  suzolinka
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Jaz jih pa skuham in odlijem vodo. Posebaj skuham riž, ga popečem in dodam koruzo, jajce in repke 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   20.1.2011 10:04:00 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  ajsek
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete? 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   20.1.2011 10:31:55 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Hope2
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		    IZVIRNO SPOROČILO:  ajsek      Zakaj jih pa daste v krop, preden jih popečete?          To meni tudi ni jasno, še manj da jih je treba najprej 10 minut kuhat v vodi, ap še potem kuhat ali pečt s hrano.     
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: zmrznjeni repki škampov   22.1.2011 16:09:56 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  livia
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Evo, danes sem naredila iz njih rižoto in je bil prav fin.      Sem prepražila čebulo in česen, dodala riž, zalila z malo paradižnikove mezge in juhe, solila. Proti koncu sem dodala repke, ki sem jih prej 5 minut kuhala v slanem kropu. 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiValentinovi posladki brez pečenjaKo vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        Ime za fantkametuljčica87Katero vam je najlepše?Jernej (
22%)

Aljaž (
46%)

Urban (
31%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!