Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:51:56
|
|
|
|
ZARA
|
To je po vsej verjetnosti 6 bolezen,nič hujšega...če so pikice ven udarle,pomeni da gre zadeva k koncu...pike oz. flekci pa trajajo od 2-4 dni! Zara je imela 2 dni vročino,brez apetita...TT do 39*C,pol je bla pa posuta s fleki po celem telesu...
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:53:45
|
|
|
|
Aljakop
|
hoj, moja jih je tudi imela, nekaj časa nazaj.pa vročino tudi. sem šla k pediatrinji,pa je rekla da je to neke vrste viroza ( otroška ), da pa bo tako hitro minilo,kot je prišlo ( tudi vročino ) - zdravila mi ni dala, je pa rekla naj kontroliram vročino in ji stalno zbijam,če naraste ter da naj full pije. Ali pa mogoče 6.bolezen?
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:54:10
|
|
|
|
k1
|
toliko berem o tej 6 bolezni - predvidevam, da bo tudi nas enkrat našla. za to ni treba k zdravniku? ni kakega mazila? samo izgine? fora je vročina 39, brez apetita, pa po 2d pikice, ki po 2d izginejo? samo da vem vnaprej.. thx
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:59:13
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, k1... ni nobenega mazila,izgine samo od sebe,pa tud k zdravniku ni treba hodit,ker ti nima kej naredit...;)
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 21:00:59
|
|
|
|
k1
|
okidoki.... upam da ne bom mela teh skrbi... lp :rozica:
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 23:48:16
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem našo ravno danes peljala k dr., ker se je tamali isto zgodilo - en teden totalno neješča, 2-3 dni vročina, danes čisto flekasto telo, celo malo po obrazu. Ker je 6. bolezen že prebolela, me je mal panika. Dr. ji je dala pregledat kri in evo - viroza! Pa nobenega zdravila. Bo minilo. Upam, da sem te potolažila.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.