|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 10:14:44
|
|
|
|
PinaNina
|
Creme Fraiche je dejansko dvojno mastna kisla smetana(mislim, da ima tam 28% maščobe). In je uporabna enako kot kisla smetana tudi fina krema za torto pride. Je pa še ta prednost, da se je jedi ne sesiri, kot se ponavadi, če je prevroče kisla.
|
|
|
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 11:48:19
|
|
|
|
hrchy
|
ma ja, v bistvu lahko z njo nadomestis sladko ali kislo smetano... recimo jo das na solato, ali jo pa zmesas z vanilijo in jo das k torti, ali na sadje, lahko jo uporabis namesto smetane za kuhanje, zmesas z koprcem in postrezes k lososu, jo das v juho, naredis dip za tortilje, naredis panakoto ali cheesecake, zgostis kaksno omako...
|
|
|
|
|
RE: Kreme Fraiche - kako in zakaj jo uporablj... 24.1.2011 14:29:42
|
|
|
|
constanca
|
Punce hvala, super pomoc ste! Torej bom danes za zacetek zgostila blitivino juho . Potem pa dalje, nekaj idej se je ze nabralo. Pa gobov in jabolcni quiche bom naredila se ta teden.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiValentinovi posladki brez pečenjaKo vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
Zadnje s foruma
Mož pri rojstvu otrokaJanjikaaaaBo Vaš mož prisoten pri porodu?Da, skupaj to želiva (
83%)

Ne, on ne želi (
7%)

Ne, jaz ne želim (
4%)

Ne, po dogovru ne bo prisoten (
6%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!