Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:00:26
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kok ste fajni!!!!!! Nik je pravi lepotec!!! aha, tole bo pa birmanec in ne možek ha ha , ja res je ot birmanec in ne možek sjmm- hvala za recept. brkn še tebe morm mal bolj pokomentirat.... super lepa botrca si bla...birmanec pa itak za srčke lomit super se te bere...pridna si....res prava gospodinja.... vse mate ful enga sadja, jst pa letos še niti ene češnje nism v usta dala ja ni kej, bo treba poskrbet za kako drevesce k bo kak sadež dalo....sm že dobila idejo za zasaditev po vrtu pridna bodi, pa upam, da se kmalu kaj vidimo.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:00:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy helov, mi smo bolj tako, ne glih najbolje no. Edin zdravje nam zaenkrat služi, že trkam. Dec je v gipsu, ga ma do kolen, tko da še 10 dni smo čist nemobilni. Obeta se mu nova služba, držte pesti. Bi bilo res fino če bi dobil, samo če bojo priprasvljeni počakat. Zelo slabo kar se je zgodilo je pa da je naš kuža eno ugriznu. Mism, ne vem kaj mu je bilo. Tašča je tako kot vsak večer peljala svojga psa na sprehod, naš je šel zraven (ga ni privezala ker ga nikol ne, in ni bilo nikol problemov ker je to tok priden kuža) in je šla ena ženska mimo in jo je napadel. Šla je pol do zdravnika tko da zdej čakamo da nas pokličejo in ga verjetno dajo na opazovanje. Mi je tok hudo, k je to res priden kuža. Sploh mi ni jasno kaj nu je bilo, vedno je letal po travniku, otroc so ga božal (ne sam naši), vsazga je lepo pozdravu, lizu,... Ma res je priden, nikamor šel, ko si ga poklicu je priletel,... upam da se bo tak pokazu tud na opazovanju. Mah, tale luna vse mal trka očitno. Zdej grem pa spat, dons je bil naporen dan in sem skurjena. Lepo bodite... Medo?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:05:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala na poti v vrtec.....ima zdele par dni foro da nikamor brez mene ne na dvorišče,danes je jokala da ne gre v vrtec,da bo pri mamici,zvečer jo moram jaz dat spat,.. včeraj sva celo dopoldne vozičkala,prišla domov, nahranila,skuhala kosilo in spekla pecivo(jogurtovo s češnjami in polito s pudingom ),popoldan sva šli pa s na kolo super za lep dan in naj bo čimveč takih........... kar se hane tiče pa je tud eva precej name nalimana zadnje čase...v stilu...moja mami...moja mami....to je moja mami sam s to razliko, da men to ful sede...kaj je lepšega kot to, da ti otroček pokaže kako te ima rad....pa četudi je pač obdobje ko to kaže mal preveč...boljš to, kt pa da te nebi mel za mar think pozitive - be pozitive.... ja,sej je lepo,da me tok obrajta in to,ampak da noče nikamor z atijem,dedejim,babico je pa halo ....in to zdele ta teden....ne vem,al je luna ......zdele zjutraj je spet tulila da ne gre v vrtec,da bo doma pri mamici.....adijo pamet
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:08:47
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro včeraj sva imela z možem en hud fajt.....pol pa govorilne,ki so bile mislim da uspešne doma urejamo kletne prostore,kjer bom imela jaz svoj prostor za posle ....urediti je treba tudi zunanjost in sem se včeraj javila,da jaz zmečem tisto šavje okrog vrat ven,ker bomo naredili stopnice in spomladi bom prišla po nasvet za grmičke in rože
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:11:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mala na poti v vrtec.....ima zdele par dni foro da nikamor brez mene ne na dvorišče,danes je jokala da ne gre v vrtec,da bo pri mamici,zvečer jo moram jaz dat spat,.. včeraj sva celo dopoldne vozičkala,prišla domov, nahranila,skuhala kosilo in spekla pecivo(jogurtovo s češnjami in polito s pudingom ),popoldan sva šli pa s na kolo super za lep dan in naj bo čimveč takih........... kar se hane tiče pa je tud eva precej name nalimana zadnje čase...v stilu...moja mami...moja mami....to je moja mami sam s to razliko, da men to ful sede...kaj je lepšega kot to, da ti otroček pokaže kako te ima rad....pa četudi je pač obdobje ko to kaže mal preveč...boljš to, kt pa da te nebi mel za mar think pozitive - be pozitive.... ja,sej je lepo,da me tok obrajta in to,ampak da noče nikamor z atijem,dedejim,babico je pa halo ....in to zdele ta teden....ne vem,al je luna ......zdele zjutraj je spet tulila da ne gre v vrtec,da bo doma pri mamici.....adijo pamet heheh...ja mogoče je pa ljubosumje na gala ven privrelo, ko je mogoče pogruntala, da si skoz z njim doma...veš tile naši februarčki majo hudo pamet
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:39:17
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro včeraj sva imela z možem en hud fajt.....pol pa govorilne,ki so bile mislim da uspešne doma urejamo kletne prostore,kjer bom imela jaz svoj prostor za posle ....urediti je treba tudi zunanjost in sem se včeraj javila,da jaz zmečem tisto šavje okrog vrat ven,ker bomo naredili stopnice in spomladi bom prišla po nasvet za grmičke in rože - vidim, da ste super pridni. Ti se kr loti dela, potem pa ti bo itak še kdo pomagal, ker drugače pa itak nič ne bo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:41:52
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Evo včeraj tudi pri nas en super dan, popoldna je prišla ena kolegica z dvema otrokoma na obisk in so se tamali kopali, in igrali, medve pa mal nakovetkale in načvekale,...........aja pa še naš ati je bil za spremembo doma in je mal se z njmi igral, tako da je res bilo super. DAnes pa me čaka en turbo dan. Moram še vse za dekliščino pripraviti, pa kekse v obliki lulekov spečt. V glavnem dela mi ne zmanjka in ga imam res full. Sva pa z Nikom danes sama in bo popoldan kr mal težko kej narediti, tako da moram čim več dopoldan.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 7:42:10
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Upam da mi Eva pokloni par minutk da kej napišem . Nočka po pričakovanjih ne najboljša. Danes sem se odločila da bova kar doma, pa kak sprehodek. Sva se dva dni potepali pa je treba tudi doma mal poštimat. Pa še celo cajno češenj imam za spedenat . Za kosilo bom pa palačinke naredila ker jih že nekaj dni obljubljam Nejcu. Petrušk ja res paše tkole mal počvekat v dobri družbi čebela lahko da ima Hana tako obdobje, pri nas Žiga ni problematičen in gre z veseljem v vrtec, Nejc pa občasno zaštrajka da bi bil raje z nama z Evo. Itak ga doma bolj crklam kot v vrtcu eto že alarm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 8:01:37
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....v vrtcu so zamenjali vzgojiteljico in sumim,da je to povezano z njenim obnašanjem...sej bo čez vikend doma in upam,da se malo unese brkn...pri nas imam jaz zadnjo besedo .....a imate danes dekliščino? urša....kdo ga je pa biksal ponoči?.....jaz mislim,da je res eno obdobje.....ne vem....vidim,da jo nekaj matra in jo teži,ampak mi ne zna povedat,ker ji zmanjka besed kolumbo....kje so bili te čevapčiči? včeraj sem naročila jogi za Hanino veliko posteljo-300€ lačen....potem pa na sprehod lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 8:03:22
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - sej pri nas je tudi tko, sam ful dolgo traja, preden se kej naredi. Ne ne nimamo danes, ampak jutri.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 8:08:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ petrušk....v vrtcu so zamenjali vzgojiteljico in sumim,da je to povezano z njenim obnašanjem...sej bo čez vikend doma in upam,da se malo unese ja to pa bi znal bit to pol, ja! mogoče ji pa ni simpatična....pa so jo za skoz zamenjal al sam za zdej?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 13:32:13
|
|
|
|
Urša08
|
Danes je pa men neki vroče oz. bolj soparno je. Mi je pa ratalo marmelado narest, pa za kosilo je že vse pripravljeno. Sedaj pa upam da mi rata še mal polikat. Po otročka gre svakec - se je sam javil, pa mi kar odgovarja da mi ne bo treba Eve zbudit . Birdy naj se tole s kužkom najboljše izteče sedaj se je pa lover že ogrel tko da šibam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 13:37:29
|
|
|
|
brkn83
|
Moj turbo ima zdej mal pavze - sem glih spekla kekse v obliki lulekov. zdej pa še kosilo naredim - musaka z bučkami in mletim mesom, ter solata. Pa kuhno še morem mal v red spravit.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 17:41:20
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn....pri nas imava midve s taščo zadnjo besedo .....sej pri nas tudi vse tko zlo dolg traja,da jaz pol malo ponorim,no pol se pa začne delat petrušk...z eno kolegico(ki ima 3 leta staro ) sva se pogovarjali,da otroci ne marajo sprememb...in Hanina pomočnica je šla v porodniško in zamenjala jo je ena druga...in zjutraj vedno hani rečem,da jo čaka Maja(vzgojiteljica) in Anita(ta ki nadomešča ) in mala vedno reče ne:Maja in Katja( ) me čakata .....je pa tko,da verjetno ji mala še ne zaupa...no sej meni tudi ni najbolj simpatična.....sej je prijazna pa vse,ampak včeraj ko sem prišla po hano v vrtec in sem odprla vrata(sem na lahko potrkala in me ni slišala in videla) se je drla tam na eno in in sta oba ....in ko me je opazila ji je bilo nerodno pa full je ratala prijazna....hm bi mogla govort z vzgojiteljico? .....ta je zaenkrat samo čez poletje,za septembra se pa še ne ve,kdo bo poleg Maje urša.....o imaš super svaka,da ti pomaga dopoldan sva prevozičkala-itak ....s Hano sva šli direkt iz vrtca v trgovino,ker jutri dobimo obiske....sva zdele skupaj delali češnjevo pito-se ji tko fajn zdelo,da sem ji pustila pomagat ......pa namesto narezka,bom jutri naredila polnjene francoske štruce so se pa danes v vrtcu namakali v bazenčku-baje je full uživala ....upam le,da se ne bo še bolj prehladila kot je že grem posodo pomit,ker je bomba
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 19:10:50
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dons delovno...k sm mela v sredo bolniško in četrtek potepanje...tko d sm 4 ure z loverjem švicala, pol pa kosilo, pol pa kopalnica u nulo, zdej sva z mojim papirje urejala, pa še na en špancir gremo, pol pa palačinka party ju3 pa sva si izborila frej dopoldne in se greva mau potepat...kofica, po sadje na trg...upam, da bo mau romantike
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 19:43:20
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.......vidva sta čist komantikuš zadnje čase pri nas je pa tko,da ima poročni prstan na verižici(zarad službe) in ga da gor le ob posebnih priložnostih(obletnice,ko je lepo napravljen,ko rodim,..) ampak prejle ga je dal gor-le kaj bi rad skopana in dišeča že spi, pa zdele še poje in gre v mižule .....jaz grem pa napadat banjico s sladoledom aja:sem pozabila na mojo pito v pečici ....je malenkost bolj pečena ....če je užitna,bom pa jutri probala lep večer
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.6.2011 19:44:00 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.6.2011 21:46:36
|
|
|
|
sjmm
|
čer! bi radi en film pogledal, pa nas spet siol zajeb..... smo mel palačinka party...kok je blo vroče v kuhni...27 stopinj...smo se šli pol kr vn sprehajat...smo not uletel 10 do 9h....sam še zobke podrgnil, mlekc in via mižule komi čakam ju3, ko greva mau sama od doma...že toooook dolg nisva bla čebelc@...uživejta ej, tvoja in sta pa res fuuul pridna nočko vsem skupaj!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 8:23:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro fuzbal day ... gremo pa v dveh taborih ... mami z U-6 v Veržej, ati z U-10 v MS ... ju3 pa fuzbal piknik toliko, da veste, da smo še tu lep vikend
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 8:38:12
|
|
|
|
Deja
|
Jutro!!! Hej hej! da se še jaz malo javim - tudi mi smo še med živimi.... čeprav komaj. Bliža se konec šol. leta in delam na polno - še posebej zato, ker sodelavke ni, ker je bila na operaciji s prstom in sedaj moram vse sama porihtat... drugače pri nas je vse v najlepšem redu, počasi se pripravljava na obletnico poroke, pa še ne veva če bova kam šla al ne.... bova videla.... imamo pa pri nas vse vikende za nekaj časa naprej zasedene do konca.... ta vikend je naš ati na morju - prikolco postavlja, da bomo šli lahko uživat.... drug vikend gremo v Avstrijo na Renault srečanje, potem pa gremo na morje.... tak da komaj čakam da mi 30.6. vse pade v službi iz rok in šibamo via morje!!!!! no lepo se mejte.... pa se še kaj javim...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 10:19:15
|
|
|
|
Urša08
|
jutro No sej je že dopoldan v bistvu . Jaz sem danes malce dalj spala ker je možek vstal z otroki in je pasalo. Sem se naspala. Mulčka sta pojedla sadno malico češnje in maline in so šibnl na vrt. Eva spančka, jaz sem pa dala eno pecivo s češnjami v pečico in prav lepo diši. Smo pa ob dveh povabljeni na piknik tako da bom samo govejo juhico zakuhala. Jupi Grem pogledat kaj je s pecivčkom pa en kapučinček si narest ko imam čas in tišino. lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 12:45:59
|
|
|
|
Ajvy
|
SIDDHARTA DANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
|
[Brisano sporočilo] 18.6.2011 13:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 14:10:52
|
|
|
|
sjmm
|
helov! evo jz sm dons kr precej v nebesih...romantikuš večer, zju3 kavica in psa sva peljala na sprehod, pol sva pustila vse mulčke doma d so se sami pomerkali in sva pičla proti btc-ju....mothercare, miler, tržnica....kavica.............tok cajta že miljon let nisva prežvela na 1x v dvoje...tko d se mi dons kr neki poje zdej mečem v lonce....spomladanska juhca z zdrobovimi cmočki, bučkini polpeti, pečen krompir, 09 zbirčna ritka pa bo kr rižek jedla zravn polpetk,pol pa me Saška žica za ene fajn mafinčke z vellliikkkiimmii čoko koščki...bomo vidl kok bo vroče v kuhni ju3 pa imam plan it mau sorodnike v ZOO-ja pogledat kolumbo...super za en vdih morja...uuuuff, vaš rokso pa je res car na vseh področjih ajvy.....maximalno uživej, vse odklop...nej bo večer sam tvoj!!!!!!!!!!!!!!!!!! urša...fajn se imejte na pikniku!!!! nč, šibam kosiloskončat, preden Majki pade v omaro s sladkarijo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 17:43:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
U-6 osvojili 2. mesto U-10 pa 4. mesto
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 18.6.2011 20:49:41
|
|
|
|
sjmm
|
tamika....ČESTITKE FUZBALERJEM!!!!!!!!!!!!!!!! no, popoldne pri nas kar pestro...med kuhanjem , pomivanjem posode, mau smo cote poštimal, pol pa en kofetek, en điro z Majkijem, še urca na igrišču...dons je bil čist nafilan, Jan je šel na en RD...ta je kar naprej nekje na žurki ...v glavnem...zdej je vrsta za tuš...itak....pa še mlekec stankamo in via mižule...jz sm pa tud kr neki zmatrana, me tok noge bolijo...jih bo treba mau namočt in zmasirat lep sobotni večer vsem skupaj!
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.