Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Zanima me ali je kdo že "pohal" v tej ponvi, ki jo prodajajo z osnovnim namenom - za pečenje pizze. Če bereš dalje, lahko v njej pečeš meso, krompir, zelenjavo, cvreš meso. Ker pričakujem v naslednjem tednu neke obiske in bi v njem ocvrla belo meso - panirano in bi to najraje storila na terasi, ker mi drugače celo stanovanje smrdi po olju. Pa še večje količine bi mogla ocvret. Friteze nimam. Zanima me ali ima ta ponev dovolj moči, da bi se meso ocvrlo in ne kuhalo v olju?
Te ponve so itak za vse drugo samo za pizze ne,vsaj meni se ni spekla fajn .Mi to ponev nosimo zraven na morje in tud vse živo not pečemo od zrezkov ,krompirja,zelenjave in ja tud panirano sem že pekla noter sej je isto kot na štedilniku tako da kar ponev na teraso pa gremo naši.
komot lahko cvreš v tej ponvi, samo ne smeš met pokrito-sej vrjetno veš, ampak te opozorim, ker drugače vlaga ne izhlapeva. jaz najrajši pečem v tej ponvi razen mesa krompi, dam malo olja, potem gor krompir, začinim in pokrijem, se malo zapeče in je zelo sočen.
no jaz pa razmišljam, da bo jo kupila samo za krofe... ker potem se bo verjetno tudi za kaj drugega uporabljala, v bistvu pa pride ceneje kot pa da 1 posodo za krofe kupim... emajl prodajajo skoraj dražje kot zlato
Te ponve so itak za vse drugo samo za pizze ne,vsaj meni se ni spekla fajn .Mi to ponev nosimo zraven na morje in tud vse živo not pečemo od zrezkov ,krompirja,zelenjave in ja tud panirano sem že pekla noter sej je isto kot na štedilniku tako da kar ponev na teraso pa gremo naši.
aja, pa se to bi vprašala, tiste, ki ste vešče pohanja- ali bi lahko meso panirala, kot paniram šampijone in sicer, da zmešam moko in jaje v tekočo zmes, vanj pomočim meso in še nato v drobtine. Bi šlo bolj hitro kot pa klasičen postopek (moka, jajce, drobtine)?
sonce21 jaz moke itak nikoli ne uporabljam za pohanje, ampak samo drobtine, jajce, drobtine. Meni je bolj všeč brez moke. Mešanica moke in jajca bi se ti pa po po moje preveč na debelo prijela... Ne vem no, poskusi enkrat za foro, pa če se bo obneslo javi