|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moram se izpovedat :(
16.2.2011 10:27:54   
ronja
ampak kako dopoveš psu, da ne sme lajati?

Približno tako kot malemu otroku dopoveš, da ne sme kričat na hodniku. Z veliiiiko ponovitvami, pohvalami, kadar dela prav, skratka z dresuro in veliiiiiko pozornosti.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu zvezdica_1)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Moram se izpovedat :(
16.2.2011 12:54:59   
sanosan
Se popolnoma strinjam z ronjo.

Tisti, ki tako komplicirate glede glasnosti v bloku! Imam tri otroke in psa. Pes sploh ne laja (zato laja toliko bolj sosedov, ampak nikoli ponoči, pa je pravo zadreno ščene), so pa zato otroci toliko bolj glasni. Zjutraj ko gremo v vrtec, se pogovarjajo kot da bi bilo sredi dneva, pa jim vedno znova ponavljam, da ne tako glasno. Popoldne, ko pridemo domov, je tudi kar veselo pri nas, tako da mislim, da drugi sploh ne opazijo, da imamo psa. Otroci so stari od pet let do 10 mesecev (ta še ne hodi v vrtec, se pa zato ponoči joka in mislim, da se ga kar lepo sliši po celem bloku). Meni je jasno, da je otroški jok, norenje in skakanje ter kričanje in ostale norije, ki jih zganjajo otroci, moteče, zato tudi poskušam otroke naučit, kaj vse se počne v stanovanju in kaj ne, vendar ne morem pa jih privezat na stol in jim prepovedat gibanje po stanovanju zaradi tega, ker nekoga to moti (da se razumemo, med tednom gredo moji otroci spat ob 20-ih, čez vikend pa ob 21-ih). Otroci bodo slej ko prej toliko veliki, da bodo posledično tudi manj glasni (ob rednem opozarjanju), psa pa ravno tako (če si dovolj skrben lastnik in imaš v glavi urejeno) lahko izredno hitro naučiš, kaj lahko in kaj ne. Vse se da, če se le hoče.

Drugače pa lahko vsako stvar tudi zakompliciraš v višave, če želiš pač zakomplicirano živet.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Moram se izpovedat :(
16.2.2011 14:09:57   
Zamima
mogoče sem jaz čudna, ampak jaz ne bi mogla živet v sterilnem stanovanju, ni šanse, pa naj še enkrat povem, da naš pes ne pušča dlake, razen ko ga po kopanju razčesem ostane nekaj dlak v krtači, sicer pa tudi sicer nikoli nisem in ne bom suženj stanovanja, da bom vsak dan brisala in sesala prah, drgnila tla, opozarjala otroka, naj nikar ne hodi obuta dlje kot do predsobe ali še huje, da se bi morali zunaj sezuvat... user posted image user posted image , sem že slišala vse sorte ljudi, ki so naravnost obsedeni s čistočo, potem pa res hvala lepa no user posted image

pa še to naj povem, da je moj otrok v povprečju bolan 1x na leto, do zdaj še nikoli nismo rabli (TRKAM!) prenočiti v bolnišnici, nima raznoraznih alergij in ne vem česa vse še - po moji kmečki logiki zato, ker je veliko bolj odporna kot otroci, ki jim starši za vsako figo brišejo roke, bohnedaj, da se sploh dotaknejo kake živali user posted image

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Moram se izpovedat :(
20.2.2011 16:53:09   
bulčica
Avtorica posta,vidva imata večje težave,kot je tvoja želja po kužku,tako,da raje rešujta svoj odnos...pa saj to sama veš.
Sedaj pa glede tega,da psa ne bi imele v stanovanju...Midva imava dva psa v hiši. Za psa sva se odločila oba,oba skrbiva zanju,imava točno zmenjeno,npr. jutranji sprehod ima čez moj,jaz porihtam otroka,potem gremo v službo/vrtec. Moj dela zase,tako,da lahko vmes še skoči domov,da psa pelje na hiter sprehod ali le spusti na (ograjeno) dvorišče,da opravita potrebo. Po službi ponavadi grem jaz s hčero na sprehod,mož pa doma kaj postori,skuha,pospravi...pač kar je treba. Potem pa sta psa li zunaj pred hišo ali z nami noter...po želji. Zvečer pred spanjem pa še ju enkrat mož pelje ven. Če se zgodi,da kateri bruha,počistiva oba-kateri je pač zraven. Psa sta skrb in odgovornost od obeh,enako kot hčera.
Ko sem prebrala post od Olane,pa nisem mogla razumet,zakaj za vraga si taki ljudje omislijo psa? Kaj a je težko vedet vnaprej,da pes pač mora zjutraj it na sprehod,da opravi svojo potrebo? Da je žival velika odgovornost? Da stane? Da se je potrebno z njim ukvarjat če želimo imeti dobrega družabnika? Da se tudi žival včasih slabo počuti?
Kar se pa tiče lajanja,moja dva ne lajata,če sem jaz ali moj z njima.Itak vesta,da sva videla,da je nekdo prišel,razlika je,če naju ni v istem prostoru,taktrat  opozorita,da se nekaj dogaja...
Itak pa sta tretirana kot družinska člana,sta z nami v hiši in obvezno greesta z nami na dopust.


(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Moram se izpovedat :(
21.2.2011 9:48:58   
hillmagic
zakaj more biti vedno tako kot je našim gospodom všeč, Zakaj mora žena popustiti in ne onuser posted image  Lej če hočeš psa ga imej..naj se on navadi...
Moja tamala je čisto zaljubljena v kužije, ga za enkrat ne bomo imeli..mogoče čez čas. Moj mož tudi nemara živali v stanovanju, samo to še ne pomeni da ga mogoče čez par let ne bomo imeli.

_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Moram se izpovedat :(
23.2.2011 8:41:11   
skrvavca
Jaz sem moram tudi spovedat. user posted image

Ali si ti poročena sama s seboj ali morda s partnerjem??user posted image  Ker tole jokcanje pa ni za nikamor.  Živite v stanovanju z majhnim otrokom, pa mož noče, da privlečeš še psa. Ja ženska ne vem. Kaj bi pa ti rekla, da bi ti mož vsakodnevno domov pripeljal striptizeto, da mu pleše v naročju, ker on " kao ful trpi " za depresijo, ker nima več takega lajfa kot pred poroko v samskem stanu. Vem, da je bedna primera, pa vendar. Ali pa da imap rostitutko, ker sedaj ko imata otroka malo manj seksata on bi pa toliko kot sta pred otrokom.

Ali se zavedaš da žival v stanovanju vzame OGROMNO ČASA:

1. majhen pes-mladič-poscano, posrano in pokozlano stanovanje kar nekaj časa, dokler ga ne navadiš zunaj. In ti boš imela to + otroka + JEZNEGA IN zoprnega moža, ki bo ušel od tebe
2. majhen pes, dokler ne zamenja zob, rad uničuje pohištvo, ker ga bodo zobje srbeli in bo grizel- boš nabavila novo pohištvo verjetno
3. ko prideš s sprehoda, boš mogla dnevno 3x do 7x na dan psa prati v banji ali tuš kabini, ker bo umazan. V suhem še nekako gre, vendar, kaj boš ko bo dež, sneg ali drek? Sploh si pa jaz ne predstavljam, kako pes ovohava zunaj dreke, scanje in ostale umazanije potem pa mi hodi po fletu v kuhinji, spalnici ali dnevni sobi. FUJuser posted image . In bi imela poleg še majhnega oroka, pes ga bo pa lizal po obrazu ,.....BLJAKuser posted image
4. POMISLI na otroka? Boš lahko sfolgala sama ter  KAJ ČE JE otrok alergičen na dlako?
5. POMISLI na moža, ker si POROČENA Z NJIM in nisi sama.
6. če si prej imela psa v hiši in pesjaku ( pes v garaži ne šteje) in ga želiš sedaj v bloku-NO GO če imaš kaj soli v glavi(moje izkušnje).Pa imam živali mnogo, mnogo ( sem mali kmet sedaj)

Pa za ostale velja tudi:

BABE, a ste same poročene s seboj ali s partnerji?user posted image Potem se pa cmerite, kakšni so možje. Ma da sem jaz vaš mož, vas postavim pred vrata. A sedaj se pa tekmuje z partnerji, kdo ima kaj besede? Saj si ona ne bo omislila nove pričeske ali obleke ali multipraktika pa ji mož ne pusti. Ona si hoče omisliti ogromno odgovornost, s katero se jim bo in to VSEM-njej,njemu in otroku spremenila kvaliteta življenja hkrati pa se jim bo povečala ogromna obveznost. Tukaj se mi ap zdi da si odrasel v pogovoru, pa da se pomeniš, ne pa kdo ima kaj besede. Mislim, halo. A če si bo otrok zaželel kozo pa 5 zajcev ali mu boste kupile? Saj po vaše mora pa otrok ja imeti kaj kar ima rad, pa da se nauči odgovornosti. JOJ. Mi je kar slabo.

< Sporočilo je popravil skrvavca -- 23.2.2011 8:45:25 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Moram se izpovedat :(
23.2.2011 10:10:32   
mateyka
meni je taka močna želja po eni živali (da bi šla čez želje moža) rahlo bolestna.. še posebej, če jo povezuješ s svojo osebno srečo in zadovoljstvom. ok, da si nekaj želiš in ko je primeren čas tudi omisliš. ampak da te to, da jo nimaš/ne moreš met v depro vrže - potem rabiš prej kakega psihiatra?

(odgovor članu skrvavca)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Moram se izpovedat :(
25.2.2011 21:31:01   
buča
počakaj,da otrok zraste.boš imela z njim precej več dela kot zdaj...da ne omenjam vsakodnevnega učenja,voženj na kakšne krožke,pa še vse ostalo...mi imamo doma res zoo-v akvaterariju 2 želvi v akvariju 5 ribic,mačka in psa-in veš....zvečer,ko bi se končno usedla mal pred tv in odpočila-ker sem ostalo že nekak postorila-me pa ribice iz akvarija tako žalostno gledajo,naj jim zamenjam vodo...tolk sm včasih utrujena,da bi res sam hčer obdžala-še desca neuser posted image user posted image

_____________________________

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 83
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?