antoninap
|
Telovadba: tudi mene moti ohlapen trebušček. Resda nisem pri ta suhih vrstah, ampak špeha okoli trebuha pa nikoli ni bilo, se je bolj na stegna vse prijelo , tako da komaj čakam, da dobim "GO" za telovadbo. Jaz se bom verjetno na spinning vpisala, imam že zmenjeno z muti, da mi bo prišla pikico čuvat Pa vozičkala bom na veliko, kakšno hitro hojo udarila, potem pa upam, da bo šla postava v pravo smer. Trebušnjakov pa punce nima smisla delat, ker ne pomagajo proti odvečni maščobi, ampak spodbujajo rast mišič, tako da ima človek na koncu še večji trebuh Popek: moj popek je ratal temen, ker se je v času nosečnosti tako raztegnil ... a to mine? Se katera s čim maže? Ker drugače bo kar grdo izgledalo, kot da bi bil umazan Krči: mi jih imamo zvečer, skoraj na uro točno, tam nekje od 20. pa do 22. ure. Dajem BioGaja kapljice, v ponedeljek pa smo dobili tudi Antiflat. Malo me skrbi, ker jo že sedaj pitam z vso to kemijo, ampak je res ne morem gledati zraven, ko se tako zvija reva Tiste, ki dajete Antiflat ... kako dolgo moraš pa to dajati? Kar skoz ali dokler ne zmanjka ali dokler se ne umirijo krči? Nastavki za dojenje: jaz sem aventove zamenjala z MAM nastavki in moram reči, da so veliko boljši (pa tudi cenejši)! Nič se ne odlepijo, pa cucelj na dveh straneh ni gladek, ampak malce hrapav in Brina bolje zagrabi, se mi zdi. Zdaj pri meni spije okoli 70ml na obrok, prej je pa 40ml! Ne vem, mogoče so krivi nastavki mogoče pa imam več mleka.
|