|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: krema - "melem"
21.7.2011 14:16:12   
partizanka1
Zdravo!

Tudi mi imamo težave AD-jem. Če ima katera kremo, ki bi jo prodala oz. bi jo šel kdo tja kupit, jo mi z veseljem odkupimo!

Hvala v naprej!

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: krema - "melem"
22.7.2011 9:13:25   
mojkris
Tud jst zdej dva dni uporabljam na svojem tri leta starem sinčku kremico melem. Res je vidno izboljšanje, vendar v redu še ni, ker je imel po celem teslesu izpuščaje in kožo spraskano do krvi. Vidim pa, da se koža bistveno izboljšuje, tako da se kar čudim in premišljujem kaj je v njej, da res pomaga, saj prej nobena, prav nobena krema, razen kortikosteroidov ni pomagala. Me kr mal skrbi, da ni notr še kej hujšega od kortikosteroidov. Kaj kej mislite???
Poleg tega me še zanimajo izkušnje tistih, ki ste že mazale. Ali se izpuščaji, ko izginejo in prenehate mazati s to kremo, vrnejo hitro nazaj ali mine več časa ali se sploh ne povrnejo?? Če im kdo izkušnje naj mi prosim napiše. Hvala!
Drugače pa upam, da bo krema pomagala, da se sinčku pozdravi koža do konca, da bo končno zdrav. Oh, sej si sploh ne znam predstavljat po vsem tem času samega praskanja, jokanja in trpljenja, da bi enkrat normalno živeli....

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: krema - "melem"
22.7.2011 11:40:53   
berta076
Živjo Kris

Jaz sem jo tudi ravno dobila, mažem 1 dan in sem enakih misli kot ti. Z možem sva se dogovorila da probava 3 dni in če se zopet pojavijo fleki (kot pri kortikosteroidnih kremah) čez 3 dni ne bova več mazala. Tudi diši mi ne kot kakšna zeliščna krema. Mož je rekel da je kot iz Mullerja navadna krema za roke + še kaj. Ampak glej ne vem, ne bi obtoževala koga vnaprej bomo probali in če bodo pike spet zunaj takoj prenehali.
Me pa zanima kaj mislijo mamice, ki so to uporabljale? Kakšno mnenje?

(odgovor članu mojkris)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: krema - "melem"
22.7.2011 21:31:02   
berta076
Kris

Naše mnenje je pozitivno, koža se izboljšuje in smo šli danes prvič po dolgem času brez praskanja v posteljo. Seveda ni v enem dnevu in pol povsem dobro kar je normalno, vidim pa da pomaga.

(odgovor članu mojkris)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: krema - "melem"
24.7.2011 8:42:16   
krtačka
Eno vprašanje. A kdo ve, če ima ta dr. Vasič tudi kakšno kremo za luskavico? Ali bi se splačalo celo poskusit s tem melemom? Ali pa če ima katera kak kontakt od zdravnika, da ga vprašam?

Hvala!

(odgovor članu berta076)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: krema - "melem"
24.7.2011 9:18:19   
ZARA
Krtačka, na prvi strani debate imaš vse kontakte.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: krema - "melem"
25.7.2011 12:18:13   
mojkris
Berta 076,
tud mi imamo zaenkrat pozitvne rezultate s to kremo. Mažem ga pet dni in je že skoraj kot nov. Prej je imel roke in noge čisto spraskane in v krastah, po celem telesu pa pikast. Vse pike po hrbtu, trebuhu, prsih, vratu in obrazku so zginile že po dveh do treh dneh, tako da ima že čisto lepo kožo. Prav tako so izginile po rokicah in nogicah le da se tu še zdravijo kraste, kjer je bil spraskan. Pikic in sledov od AD pa ni več nikjer, tako da nemorem verjeti. Kremica je zares čudežna!!! Prej smo ga lani od septembra mazali z Locoidonom na dva tedna pa na en teden in včasih še manj (po 3 do 4 dni), pa se mi je zdelo, da je vedno slabše. Se mi pa zdi, da verjetno kortikosteroidov ni noter, če je, je mogoče kaj drugega. Ker po kortikostroidnih kremah je mojemu sinčku izginila rdečina in rdeče pikice so spremenile v rjave. Te rjave drobne pikice in flekci pa so ostali. Po tej kremi pa ne ostane nič. Kože je popolnoma čista in lepa kot je bila preden se mu je pojavil AD.(Npr,. nazadnje je bilo tako hudo, da sem ga z Locoidonom mazala šest dni in še ni bilo ok, še vedno je imel nekaj rdečih nekaj rjavih pikic, še vedno se je zelo praskal. Nato sem mazanje prekinila in čez dva dni sem dobila to kremo, ki pa je že po dveh do treh dneh pozdravila skoraj vse!!!) Naj povem, da smo sprobali ogromno krem, zapravili ogromno denarja za kreme, za razne zdravilce, za bioresonanco in žal mu ni do sedaj pomagalo nič. Zato se iz srca tisočkrat zahvaljujem Bogu, g. Vasiću (ki jo dela), Saneli (ki nam je za kremo povedala) ter SM 26, ki mi je kremo prodala, ker je imela višek. Skratka krema je zaenkrat super, samo me zanima kako bo naprej ali se bo po prenehanju mazanja AD vrnil ali ne? Če ima katera izkušnje naj prosim napiše. Hvala!
Tud jst sm se velik razpisala, če bo mogoče pomagalo kateri, ki še ni poizkusila kremice. Pa ne mislit, da jo reklamiram, samo vem kako neprecenljiva je za nekoga, ki trpi, ker nemočno gleda svojega otroka kako trpi, se praska, joče, ne spi in mu ne moreš pomagat. Mi smo se dolgo borili z AD tako, da je ta krema zame res čudežna, pa upam, da je res naravna.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: krema - "melem"
28.7.2011 14:29:21   
sneguljcica01
Rada bi povedala samo to, da takšne kreme, kot jo prodaja Sanela v Beogradu ni. Ne prodajajo je v takih "škatlicah". Krema v Beogradu ima čisto drugačen vonj. Se pravi Sanela kreme meša, da bi še dodatno zaslužila? Krema v Beogradu stane 15 evrov. Naj še omenim, da ima krema, ki mi jo pošlje Sanela vsakič drug vonj. Sem hvaležna, da pomaga ljudem ampak ne na tak način, da ljudi prenaša okrog..

(odgovor članu mojkris)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: krema - "melem"
28.7.2011 15:44:57   
čebulca
Še jaz pristavim svoj piskerček:))
Kremo sem dobila v torek (direktno od g. Vasića preko znancev iz Bg- stane cca 20 eur) in sinčka takoj zvečer namazala. Res, neverjetno, do danes se je koža 100% pozdravila, pa je komaj četrtek! Resnično pomaga in jo priporočam. Neverjetna je.  Ne vem, kako bo za naprej, ali se bo AD pojavil nazaj ali ne, vendar ga bom jaz vseeno mazala po potrebi, sploh recimo pozimi,ko se stanje lahko poslabša, oz. je koža bolj suha. Imela jo bom kot negovalno kremo (če bo AD izginil, drugače bom pač mazala tako kot sedaj 2x na dan).
Bom pa začela otroka kopati tud v kopeli iz  hrastovega lubja, za katerega so mi tudi rekli, da blazno pomaga pri raznih kožnih nepravilnosti, tudi AD.


(odgovor članu sneguljcica01)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: krema - "melem"
29.7.2011 11:47:29   
berta076
 
Jaz sem namazala 3 x pa je vse izginilo. Sedaj je že teden dni od takrat, vendar so se nam pikice spet začele pojavljati na istih mestih kot je bilo prej. 5 dni je bilo brez flekcev, zdaj pa se zgleda vrača v prvotno stranje. Vsaj tako je pri nas.


(odgovor članu čebulca)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: krema - "melem"
30.7.2011 8:05:59   
Petyyyy
Dobro jutro

Našel se je en melem viška, tako da, če ga katera potrebuje naj mi pošlje kontakt na ZS.
Sneguljčica01 oprosti vendar te moram popravit, melem stane 24€, pred 1. majem je bil 22€, ne izključujem možnosti, da se gre za drugo kremo, mi jo kupujemo v Vasićevi ordinaciji.
Nekaj mamicam sem prinesla melem in naj bi bilo vse ok, embalaža pa je res drugačna, večja user posted image

_____________________________

Rok 15.10.2010

(odgovor članu berta076)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: krema - "melem"
30.7.2011 23:17:44   
SM26
berta076,
svetujem ti da še naprej uporabljaš melem, saj je pri nas trajalo dobre 3 tedne preden je koža na telesu postala čista...od takrat nimamo več težav z AD po telesu tudi če se mala kopa v morju ali pa doma čofota v banjici 15 min. ne uporabljamo nobenih pripravkov za v banjo, samo Vasičevo trdo milo (za laske in telo).

(odgovor članu berta076)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: krema - "melem"
1.8.2011 10:02:07   
mojkris
A ima mogoče tudi katera za prodati Vasićevo trdo milo za umivanje otroka z atopičnim dermatitisom??? Če ima katera naj mi prosim javi. Hvala.

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: krema - "melem"
1.8.2011 10:14:23   
berta076
Živjo SM26

Prosim mi samo napišeš ali si ti potem uporabljala to kremo 3 tedene vsak dan (tudi ko je bila koža o.k.) ali samo po potrebi, ko je ratala koža flekasta?

Hvala , lep dan

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: krema - "melem"
1.8.2011 10:39:44   
SM26
mi smo imeli res hudo obliko AD in je tri tdne trajalo, da nam je sploh izginilo vse s telesa. potem sem jo mazala kakšna dva tedna preventivno samo po kopanju, da koža ne bi postala spet rdeča.Sedaj melem po telesu sploh več ne uporabljamo, tudi po kopanju jo namažem samo s kremo dr. Pavlovič ki se jo kupi v DM-u.

(odgovor članu berta076)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: krema - "melem"
1.8.2011 12:12:27   
Petyyyy
Živjo

melema nimam več :)

_____________________________

Rok 15.10.2010

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: krema - "melem"
5.8.2011 9:55:51   
shakira
Ima mogoče še katera to kremo doma ali pa gre v Srbijo?

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: krema - "melem"
5.8.2011 10:19:40   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: shakira

Ima mogoče še katera to kremo doma ali pa gre v Srbijo?



Se priporočam tudi jaz!

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: krema - "melem"
6.8.2011 22:21:57   
halcy
Jaz tudi!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 8:51:53   
Leela
Sem prebrala tale post in se mi zdi super, da krema tako pomaga.

Glede na to, da so sestavine znane, zakaj tega ne naredi kakšen domač zeliščar? Če kakšna kakšnega pozna naj ga vpraša. Se veliko domačih krem prodaja po netu, take pa res nisem zasledila (v sloveniji).

Jaz bi tudi eno vzela, če katera nabavlja.


(odgovor članu halcy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 11:13:53   
SM26
Leela, najverjetneje zato, ker niso znana razmerja sestavin v kremi. Ne vem tudi kako je s tem, da kar "prekopiraš" recept, ki je last nekoga drugega....bi blo pa fajn, če bi nam bila bolj dostopna user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 14:42:35   
sanii
Živijo!
Tudi mi bi z veseljem eno škatlico :).. A bo kdo kmalu šel v Beograd?
Vnaprej hvala vsem :)



(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 14:58:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: SM26

Leela, najverjetneje zato, ker niso znana razmerja sestavin v kremi. Ne vem tudi kako je s tem, da kar "prekopiraš" recept, ki je last nekoga drugega....bi blo pa fajn, če bi nam bila bolj dostopna user posted image


To so naravne sestavine in te si ne moreš lastiti, mislim da tudi uradna farmacija ne sme patentirat oz. registrirat pripravka na osnovi naravnih sestavin in ga lahko potem samo ta firma uporablja. Recept res ni znan  je pa tako, da so navedene zmeraj sestavine v takem vrstnem redu kot je njihova vsebina v kremi. če pa kakšen procent sfali pa ni sile (bi rekla). Pa če je zeliščar dober najbrž ve koliko katere naravne sestavine je dobro dati v kremo, da je ni preveč.
Ne vem pa kdo odobri uporabo naravne kreme za prodajo? ali je nobeden?

Mi smo že precej krem sprobali in zapravili veliko €. Bi sprobala tudi tako narejeno v sloveniji s takimi sestavinami naprimer. Saj kakor berem je učinek hitro viden.

(odgovor članu SM26)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 21:06:06   
.sara.
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: SM26

Leela, najverjetneje zato, ker niso znana razmerja sestavin v kremi. Ne vem tudi kako je s tem, da kar "prekopiraš" recept, ki je last nekoga drugega....bi blo pa fajn, če bi nam bila bolj dostopna user posted image


To so naravne sestavine in te si ne moreš lastiti, mislim da tudi uradna farmacija ne sme patentirat oz. registrirat pripravka na osnovi naravnih sestavin in ga lahko potem samo ta firma uporablja. Recept res ni znan  je pa tako, da so navedene zmeraj sestavine v takem vrstnem redu kot je njihova vsebina v kremi. če pa kakšen procent sfali pa ni sile (bi rekla). Pa če je zeliščar dober najbrž ve koliko katere naravne sestavine je dobro dati v kremo, da je ni preveč.
Ne vem pa kdo odobri uporabo naravne kreme za prodajo? ali je nobeden?

Mi smo že precej krem sprobali in zapravili veliko €. Bi sprobala tudi tako narejeno v sloveniji s takimi sestavinami naprimer. Saj kakor berem je učinek hitro viden.


Kolikor je meni znano, so kremo in njene sestavine preverjali že na Golniku in tudi v Ljubljani na dermatološki.
Krema je naravna, kortikosteroidov menda ne vsebuje, sestavine in njihova sestava pa so žal neznanka. In ker na kremi piše, da vsebuje, citiram; pčelinje proizvode i lekovito bilje, je torej težko natančno vedeti kaj vse je v kremi in v kakšnem odstotku je katera sestavina prisotna, gospod tega seveda ne bo izdal.
Poleg vsega pa je natančna analiza kreme zelo draga, v Sloveniji pa ni niti primernega aparata.
Podobno kremo, ki je menda tudi dala odlične rezultate, je baje delal doktor Rems iz Ptuja. Če katera pozna njega oz. ima mogoče njegovo kremo, lahko preveri podobnost.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: krema - "melem"
8.8.2011 21:59:19   
Leela

IZVIRNO SPOROČILO: ursh_

SESTAV kreme:  hrastovo lubje, rman - Achillea millefolium, jetičnik - Veronica officinalis , ognjič - Calendula officinalis, kopriva, vrbovo lubje, krvavi mlečnik - Chelidonium majus in kanatarin za katerega pa ne najdem slovenskega niti latinskega imena     




tukaj je ursh_ napisala malo več user posted image (stran 4), tako da je že manjša uganka. Lekovito bilje je res malo presplošno.

(odgovor članu ursh_)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?