mini86
|
čau..ne js sm še zmeri v stari službi pri babi je fajn..upam da še lepše konec meseca ko bo plača dh-kaj lahko s tamalo delata..miljon stvari.. učeri je bil rečmo tisti dan ki se posadi božično žito.., če imaš prazne lupine od orehov-js si jih že prej naberem in jih imam spravljene, lahko nardiš ladice-malo plestelina in zobotrebec notr pa zastavico gor, pa jih spustita po bližnjem potočkum če pa tega ni bo pa tud domača banja dobra , pač 100001 varjanta peke piškotov, kupla sem ta velik list un za plakate in lansko leto sva nardila ogromnega snežaka in ga je marcel pobarvu pa mamo to obešeno na vhodnih vratih, letos sva pa list okol obrnla in sm nardila spet ogromno drevo, izrezala iz kolaža listke in iz ene par revij gozdne živali, on pa je vse to prilepil gor, v umivalnik natočiš vodo, notr detergent in ji daš "za pomivat" posodo v pomarančo lahko zapičita klinčke in nardita ježka, pikapolonico...skuhajta skupi kompot, daj ji nožek dilco in ji samo peške vn pober ona nj pa reže po svoje, naštimaj vse v svoj lonček-voda, moka, makaroni, kakao, špageti, čokolino.......in ji daj kuhavnico, eno večjo posodo in naj ona po svoje meša........................................................................še zmeri pa ji pusti proste roke da se tudi sama malo zaigra.. no js za praznike ne delam mi mamo tud obvezno pravljico za lahko noč, potem pokrit njega in še živalce in potem lahko grem, no prej še pije bolj kot ne iz navade in to je to.. manna-sem vesela za vas..tud lucjan se bo unesel samo uztrajaj..trud bo slej kot prej poplačan..je pa to dobro tako zanga kot zanj..ti si bolj spočita in ostalo, on pa tud ni v nenehnem iskanju tebe in tvoje bližine..no pa sj veš kaj mislim.. http://trgovina.mercator.si/webapp/wcs/stores/servlet/tehnika/gospodinjski-aparati/aparati-za-pripravo-hrane/sekljalniki/sekljalnik-830150 a ma katera tole stvarco..js bi jo fuuuul rada mela, uporabljala vem da bi zelo, samo glede na to da ni tok malo denarja bi e prej prepričala če je sploh to to