|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
4.4.2011 11:07:56   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, izpit in instrukcije ti bodo odlična šola za naprej. Moralo je biti tako, zato da ti bo drugič toliko lažje! Podobno kot kadar nehaš kadit. Kadar prvič to narediš, ti ziher ne uspe za dolgo. Ampak je dobra šola za naprej, ker ti potem v drugo lažje rata

user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.4.2011 11:10:43   
bjondi
Pri nas v soboto odprli piknik sezono s praznovanjem r.d. mojega moža...nedelja je bila na izi ...zjutraj sicer še malo pospravljanja...popoldan pa Zoo...smo se na izhodu srečali z Mk8 user posted image ...vreme je bilo pa mmmmm...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.4.2011 12:57:35   
tecka
Tira, čestitke za Ajdo user posted image user posted image user posted image
Pa le ni prvoaprilskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.4.2011 13:06:28   
tecka
Ja, se strinjam z ostalimi, da je bil vikend lep - kar se vremena tiče.
Tudi mi smo šli včeraj v slaščičarno, pa Srečko sladoleda ni hotel niti probat. Ampak glede nato, kako smo lani pred njim morali sladoled skrivat, bo njegov čas verjetno šele prišel...
Sem pa tudi jaz uspešno prestala preizkušnjo - še vedno vztrajam s postom brez cukra.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.4.2011 13:06:57   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Tira, čestitke za Ajdo user posted image user posted image user posted image
Pa le ni prvoaprilskauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli obnreš ,če bi bila na 1 ali pa če je na drugega( seštevek števil pride ) ,da bo imela lidrske sposobnosti user posted image ...tako da bravo mami tira-zdej pa sam še spodbudo v tej smeri...sicer vam bo  že v prvih 14-ih dneh pokazala kaj pomeni liderstvo user posted image ...ampak sej se boste kmalu uskladili...sej smo se vsi a n...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.4.2011 13:09:15   
bjondi

Ja, se strinjam z ostalimi, da je bil vikend lep - kar se vremena tiče.
Tudi mi smo šli včeraj v slaščičarno, pa Srečko sladoleda ni hotel niti probat. Ampak glede nato, kako smo lani pred njim morali sladoled skrivat, bo njegov čas verjetno šele prišel...
Sem pa tudi jaz uspešno prestala preizkušnjo - še vedno vztrajam s postom brez cukra.

Sladoled-zgleda da tudi letos ne bo na seznamu priljubljene hrane  pri nas...se je tako kremžil...pomoje mu je premrzu...je kar ajs govoril...tako da se je zadovoljil samo s kornetom user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.4.2011 13:15:18   
bjondi
Ljubiteljice regrata nekaj več o njem če še niste vedle...no ga boste pa še tok raje uživale...

http://vizita.si/clanek/zdravi_z/privoscite-si-regratovo-solato.html

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.4.2011 14:30:33   
dreamhorse
Punce, a lahko katera priporoča kak apartma na morju, kje vam je bilo všeč, da je vse dokaj blizu in da je plaža za otroke ok

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.4.2011 14:32:18   
mini86
ej zakaj se men zdi da se teme ponavljajo..
no kokr kol

mi hodmo sem že ene 5 let in gremo tud letos

http://www.travel-tourist.com/obj2298_si.htm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.4.2011 14:51:40   
dreamhorse
Saj se mini, ampak takrat nisem polagala pozornosti, ker sem imela rezervirano morje. No, zdaj mi je padlo v vodo, in pač nekaj iščem.

Saj ne želim podvajat teme... ni potrebno odgovarjat... bi zbrisala post, pa ne gre več

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 4.4.2011 14:54:03 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.4.2011 15:31:54   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Saj se mini, ampak takrat nisem polagala pozornosti, ker sem imela rezervirano morje. No, zdaj mi je padlo v vodo, in pač nekaj iščem.

Saj ne želim podvajat teme... ni potrebno odgovarjat... bi zbrisala post, pa ne gre več

hecam seuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.4.2011 17:48:30   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

hecam seuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.4.2011 22:42:09   
lenika
Tira iskrene čestitke še iz moje strani!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.4.2011 23:11:40   
bjondi
Še kar se ne morem nehat smejat ko mi je možek reku da je šel do ene stranke in da gledata neke printe in prav stranka o p_ _ _ A...pa gre od mize do skreta...možek gleda za njim pa vidi po tleh rjave flekce ,ki jih pušča za seboj... pa pravi od kje pa ta  kakav user posted image ...pride stranka nazaj pa prav ne vem kako mi je to ratal...prav možek vsakmu živmu človeku se zna vsemogoče zgodit...no stranka je pol špuro za seboj pobrisala user posted image ...mož pa ni vedel komu je bolj nerodno ,njemu al stranki...ja hudič je tole sranje user posted image ...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.4.2011 6:53:06   
bačko
Jutro!
Danes sta moji malo zgodnji.
DH malo poglej na tejle spletni strani :http://turisticnioglasi.si/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=1&text_search=&order=0&expand=0&Itemid=0

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.4.2011 10:17:56   
mini86
dooobro jutro mlade dame..

js sm dons toook vesela..verjetno sem si najdla šiht-me ta teden pokličejo, pa potem povem kej več, čeprav mam kr dober filing..tko da držte pesti..

me je pa prou vlekl že dva dni tja tko da verjamem da je bilo to vse skp namenjeno..komi čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.4.2011 10:27:50   
mini86
kaj bote kuhale..madona vsak dan vs to uprašam da skor nobena al pa nobena ne odgovori..

no tist k sm js učeri nardila z faširanim, zeljem in krompirjem je blo boooožansko..prou fajn se mi je zdel k sm jedla da sm tok dobr nardila:)))

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.4.2011 10:35:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ljudje, rojeni 1. aprila so šaljivciuser posted image user posted image user posted image  

Ja in to celo leto...imam možeka na ta dan rojenega ,tako da nam ni dolgčas z nobenimi šalami ...pa še ta novi sodelac ima na isti dan r.d...tko da zdej imam dva okoli sebe ...

iiiiii kako lepo Bjondi, da imaš šaljivce naokoli, pa ne boš verjela tud jst poznam enega prvoaprilčka, ki mi ne gre iz glave user posted image . Nikoli ne pozabim na njegov RD, vedno mu čestitam, pošljem SMS, všeč mi je njegov optimizem, pa stal mi je ob strani, me tolažil,...Ajde razkrijem - to je moj bivši ljubimecuser posted image moj "neusojeni" Ljubljančan. Aja pa nisem ga kradla drugim, ker je bil samski, ne vem če je še....Najbrž ne več, sem ga zamudila.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.4.2011 10:37:07 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.4.2011 10:39:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kaj bote kuhale..madona vsak dan vs to uprašam da skor nobena al pa nobena ne odgovori..

no tist k sm js učeri nardila z faširanim, zeljem in krompirjem je blo boooožansko..prou fajn se mi je zdel k sm jedla da sm tok dobr nardila:)))

kuha...dilema vsakega dne posebej, ker sem primorana kuhat hrano, ki počaka.
Kaj pa lahko počaka? Golaž, makaroni, juha, obara,...pol mi pa že idej zmanjka.

Danes moram pohitet, ker imam ta teden ob pol 2h za jit v službo.

Najbž bom prepražila malo pur. meska + rižek, solate pa nimam za zdraven, bom pa zelenjavco obkuhala.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.4.2011 10:40:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tira iskrene čestitke še iz moje strani!

tudi jaz se pridružujem čestitkam za punčko :-) Lepo, da imate parček iiiiii :-) Prijetno crkljanje še naprej.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.4.2011 10:41:27   
manna
živjo
mini, super za službo! Glede kuhanja pa ne morem glih debatirat kr ponavadi kuha dragi, pol popoldne.user posted image Včeraj so bli špageti bolognese.

No, včeraj je pa naša miss dobila svojo prvo resno bojno rano. Padla je po stopnicah (navzdol) in se podrgnila po zgornji ustnici, in to zelo. HB da niso šli zobki! Ima pa prav neprijetno grdo prasko na sredini zgornje ustnice, danes ni več otečena, včeraj je bla pa prav bogica. No, padla je pa v vrtcu. Hmmm...sam kaj čem, verjetno jo glih ne morejo skoz držat za rokicouser posted image   Ma tko se mi smili ko jo gledam s tako šobico! Mimogrede, a vaši grejo sami po stopnicah - gor in dol? Naša gre gor, dol pa brez ograje ne more, ker kar nekako ne gre. In verjetno so šli na sprehod in vzgojiteljice niso glih gledale, kako ji bo uspelo po stopnicah...Bogica.

No, pa še eno vprašanje imam, če kjera ve. Srčno rada bi imela hiško Hutko s toboganom, ampak mi na povpraševanje na njihov spletni naslov noben ne odgovori. A je bolš da jih pokličem a sploh še obstajajo? Saj menda imajo ful visoke cene ane?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.4.2011 10:44:20   
Mala_princeska
aja sej vem da me boste za ušesa user posted image  ampak šele zdaj je Manca končno nehala zizat in ponoči pije čaj, sok po flaški, potem je pa moj zdej ene dve noči vztrajen, da jo daje nazaj spat. idealna priložnost ker imam 14 dni popoldne službo.
tko da zizo je muca vzela, pa ptiček user posted image  zdej pa res odločnost na višku.

Neposredna povezava do sporočila: 397
5.4.2011 10:46:33   
Mala_princeska
mini držim pesti da ti uspe user posted image

manna naša miss gre sama po stopnicah na način da se ograje drži in je previdna, ne bo šla če nima opore-beri, če je kdo  nastavljen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
5.4.2011 10:49:16   
mini86
princeska-sj ma vsaka kšno nesojeno ljubezen k se gdaj spomne nanjo..no js mam celo 2user posted image user posted image user posted image pa kaj čem..pred kratkim sem zvedela da je ta ta drugi ne dolgo nazaj dobil sina..lepo je včasih sanjart ane..

manna-nš je imel kr grdo buško ko je padu po toboganu v vtrcu..pa nimaš kej..več kokrat se bo še udarla..mogoče ne v usta ampak kam drugam ampak res nimamo kej..za primerjavo..tud doma se ti je zihr že kam butnla pa je ena sama kaj šele v vrtcu k jih je tok..vem da je hudo gledat jih take boščke..sam k pomislm me srce boli..pol pa spet pomislm sm bla pa tud js vsa v hrastah..user posted image
nikol nam pozabla k sm z rolerji zapeljala čez en tak kanal in sm razbila kolena, pol pa takrat so mel še un sprej bivacin tak bel če se kera spomne in je peku k huuudič..kr zmrazi me..pa smo preživel in tud oni bodo..

hutko hiške-tud pomislem ne nanjo k mism da je osnovna 1000€user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
5.4.2011 11:21:16   
manna
mini, ja se spomnim bivacina. Sej vem da bo še stokrat padla, sej vem.
Glede hutko hišk, hja, zdej sm mal brskala, menda je hiška+podest s stopničkami+tobogan tam okol 2200 €. Mhm...moj pravi da za ta dnar jo pa on nardiuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...
Z rožicami do ravnovesja
Terapevtka Nana Krošel že desetletje deluje z Bachovimi cvetnimi esencami. Pojasnila je, kako lahko z njimi podpremo otr...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.