|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
6.4.2011 22:26:42   
bjondi
...mini se dans ni nič javila...a zihr je regrat nabirala...al pa čemaž...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.4.2011 22:48:58   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.Še malo pa gremo na morje.user posted image user posted image user posted image Junij bo kmalu tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa res še čist čist malo pa gremo...tako da ti imaš še daleč user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 427
7.4.2011 6:45:57   
lino
Tira, ČESTITKE!!! Lepo se cartajte,...

<sicer pa lepe slikice...user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 428
7.4.2011 7:34:00   
dreamhorse
Oho, danes pa nisem prva.
Skratka, moj test je šel v redu. Saj ni neke panike, je bolj formalnost, da dobiš potrdilo. Se itak čez leto pridno učimo...
Naslednji teden še ustni izpit (beri: gostilna, pijača) potem pa sem srede spet prosta. Hvala bogu..

Tira, lepo da ste že doma. Ko boste vsi skupaj našli pravi ritem in se navadili na novo štruco, bodo tudi noči boljše. Saj se še spomniš, kako to gre...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 429
7.4.2011 8:25:34   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

.Še malo pa gremo na morje.user posted image user posted image user posted image Junij bo kmalu tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa res še čist čist malo pa gremo...tako da ti imaš še daleč user posted image ...

Za nas je to letos kmalu ker gremo ponavadi šele septembra.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
7.4.2011 8:29:03   
bačko
Tira lepo da si se že oglasila.Lepo se cartajte in čim manj težav in čim več lepih trenutkov.user posted image user posted image user posted image
No jaz kuham enolončnico in potem še puding.
Komaj pa čakam vikend ker bomo Lori pojsteljico dali stran in ji bomo dali navadno pojsteljo brez ograjce.Bomo videli kako se bo odneslo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 431
7.4.2011 8:54:27   
mini86
helou helou

čemaža ne maram..regrat pa kle okol ni šans da ga primem zarad psov..neki moj prav da bi šli v soboto spet na dolensk pa ga bom tm spet nabrala..

tira-sm vm kr malo fouš za štručko, ker pa vem da moj čas tudi pride ti želim vso srečo..

ah ja še zmeraj nobenih informacij glede službe in sem malo skeptična oz mam en filin da sem se veselila prezgodaj..

sem se pa učeraj dobila z bivšim šefom pa mi je reku da mi takoj podpiše priporočilo..naj ga js napišem in mu ga pošljem on bo pa še kej dodal in pa poštemplau..
zdj pa..sanja se mi ne kaj napisat in kako to spolh izgleda..a zdej bom mogla sama sebe hvalt da bo podpisu..a ni tko da ponavadi on more napisat
če kera kej ve kako to zgleda bi lepo prosila za pomoč

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.4.2011 9:33:07   
bjondi
Da naumo spet pozabile na naše slavljenke...

APRIL
08.04  -princ_princeska
09.04  -mojjaka
14.04  -smrketa84
14.04  -mony25

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.4.2011 9:53:17   
mini86
evo kveščn..

kako reagirati..
marcel je druače zelo priden brez izpadov, da se ga prepričat v marsikaj skratka brez težav-TRKAM..no je pa zadnje 4 dni začel ko se nekaj igra in ne gre tko kot si je on zamislil nekako "znori" za par sekund in razmeče tiste stvari okoli sebe..upam da sem razumljivo napisala..
no in v tem navalu se zgodi marsikaj-razbije se zajček ki ga je ravno prinesel iz vrta, polije sok, raztresejo barvice.......
naj poudarim da mi ni škoda teh stvari-če bi mi bilo mu jih nebi dala samo gre se za način da ve da se to ne sme..in kako reagirat..
rečmo če se kaj razbije/polije reagiram s pouzdignjenim glasom da ne sme to bla bla bla..no in ker sem ga "kregala" on v užaljen jok in hoče k men se stisnt..spet kako reagirat..ga stisnt(seveda ga) al pa vztrajat s strogostjo naprej..
včeri je vrgel na tla barvice..ok uredu povem z odločnim glasom da se to ne sme in naj pobere barvice in jih ni hotel..spet kako reagirati-vztrajati pri svojem da začne jokat in se stiskat al izzvat nekakšen "histeričen" jok k on nebi js pa bi..v nedogled

torej...a veste kaj mislim

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.4.2011 10:00:19   
bačko
Katera dela poročna vabila in konfetke?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.4.2011 10:01:52   
mini86

fragola

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.4.2011 10:03:39   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

fragola

Ima andrejin kotiček a ne?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.4.2011 10:06:22   
mini86
ej to pa nebi vedla..

a loh uprašam kaj je tok smešnega

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.4.2011 10:07:04   
bačko
Naša Fragola je 1.4 rodila sinčka Tilna in nič povedala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zato sprašujem katera dela vabila!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.4.2011 10:08:06   
mini86
ooooo..kje si pa to zvedla..to bi pa ja loh delila z namiuser posted image user posted image čestitke

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.4.2011 10:09:46   
bačko
Na FB! Jo imam med prijatelji.Saj ima punčko Lano a ne?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.4.2011 10:10:56   
mini86
jp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.4.2011 10:14:17   
bačko
No potem pa je res tako.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.4.2011 10:22:11   
manna
helou
Čestitke tudi fragoli, če slučajno bere! Sami parčki, kajne..kako fletkano. Ona ima že Lano, a ne? al sm kej falila?

No glede igral se še odločamo- namreč zdaj se je oglasil moj oče, ponosni nono, in predlagal da bi on naredil gugalnico. Torej nosilce, ostalo bi kupili. Zdej pa morm videt al je to resno al je spet sam ena muha ki bo šla mimo. Sam res ne bi še sto let čakala. Sem pa našla še eno stran www.otroska-igrala.si kjer imajo tud lepa in ne draga igrala. Bauhaus je menda v novi gorici in upam da gremo ta vikend vsaj pogledat, al pa kar kupit. No, al pa da se bomo vsaj odločili kaj hočemouser posted image Vsekakor še enkrat hvala vsem za informacije!!

mini
, glede tega izpada; odvisno. Če se mi zdi da se mirno igra, potem pa ji nekaj ne rata, jo vprašam če ji pomagam. Pa reče da ja, in potem skupaj nardiva. Če pa gre res za neko jezo in metanje recimo barvic za brezveze, potem ji glasno rečem, da se barvic ne sme metat, ker se bodo zlomile. Včasih me zaskrbljeno pogleda in jih začne pobirat, včasih pa seveda nadaljuje z jezo kot da jo ne briga. Takrat ji rečem, da bom barvice vzela, če jih bo metala - če še vedno meče oz.začne metat še kej druzga, potem vzamem! In če potem sledi jok, ji rečem nekaj v stilu: "Ker si metala barvice, sem ti jih vzela. Ne smemo metat barvic ker se lahko zlomijo."  Nato pa malo počakam in ji predlagam kaj drugega, recimo da greva na vrt al pa karkoli...skratka, prekinem tisto aktivnost. Ne vztrajam pa z neko jezo in ne dajam kazni, kljub temu pa ji barvic ne vrnem. Se mi zdi, da takle izpad pride predvsem takrat, kadar je utrujena in naveličana nečesa, torej nima smisla da dolgovezim z nekimi kaznimi ker s tem samo spodbujam slabo voljo pri obeh.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.4.2011 14:32:09   
Janci F

manna mi smo s kombijem vse pripeljali,ker ga imamo pri bajti...dile so dolge malo manj kot tri metre ...v škatli so vsi pripomočki ,škatla je zelo zelo majhna ,ker so notri samo vijaki pa nastavki za vrtanje,pa ročki pa okrasne bunkice za čez vijake pa v našem primeru tista držala na plezalni steni...mi smo takoj vse v bauhausu vzeli...imaš pa zelo veliko varjant kaj boš kombinirala in tudi na tej osnovni škatli ti piše koliko katerih dil moraš vzet...res zelo preprosto vse...če pa tvoj partner obvlada in ima žilico za skupaj kej pošraufat ste pa zmagali...moj je komaj čakal na sestavo...tobogan je pa tudi šel v kombi,tobogan imaš pa tudi v dveh velikostih-naš je ta največji...kje pa imate na vašem koncu bauhaus...je pa tako,da smo šli mi zato v tako obširno varjanto,ker v naši vasi al kakorkoli, ki je ogromna ne premoremo niti enega igrišča...šola je 2 km daleč in je tole zmaga...

Tukaj vse še enkrat preglejta...našega sestava zato ni notri,ker sam kombiniraš kaj vzameš zraven k hiški...je pa v kompletu kjer je cena zraven všteto notri vse z lesom in pripomočki...potem pa sam set__avljaš kaj ti paše zraven hiške...

http://lesena-igrala.si/default.asp?pid=2&kid=2&pkid=3

Vem pa da je jancif tud postavila tole zadevo...

Ja, mi smo že lani to postavili in sedaj nas čaka v bližnji prihodnosti barvanje igral.
Sem prav vesela, da smo to že lani naredili, ker se mi zdele ne bi dalo s tem ukvarjati, ker nimam ravno veliko prostega časa.
Imamo pa ravno sedaj projekt dostopa do igral, ker do sedaj smo lahko samo dostopali tako, da gremo čez taščino stanovanje ali pa plezamo po grmovju.
Sedaj smo se dogovorili, da bomo en del grmovja odstranili in naredili stopničke in vrata, tako da bom lahko jaz z vozičkom od zunaj prišla do igral. Smo pa tudi že kupili hladilnik, ki ga bomo dali v malo večjo vrtno lopo, tako da bomo imeli vedno mrzlo pijačo in sladoled pri roki. Ker mi imamo kuhinjo v mansardi in to je čist predaleč, da grem po vsak sok, pivo,...

Aja, pa še to - z našo Evo se imamo prav super in vsak dan uživamo skupaj. Sedaj si ves čas baše roke  v usta in tudi slinit se začenja, če se slučajno še spomnete kako to izgleda.user posted image
Moram pa reči, da je kar razlika med fantkom in punčko, saj se pri Tomu nikoli ne spomnil, da bi bil užaljen in žalosten, ko je bil tako majhen. Eva, pa tako šobico naredi, ko je užaljena in tudi čist poseben jok ima, ko je užaljena.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 7.4.2011 14:37:04 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.4.2011 14:50:15   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Vem pa da je jancif tud postavila tole zadevo...

Ja, mi smo že lani to postavili in sedaj nas čaka v bližnji prihodnosti barvanje igral.
No mi smo pa to že nardil 14 dni nazaj...se mi zdi da so kar zadihala...smo samo z zaščitno glazuro šli čez tako da je barva ostala ista...

Sem prav vesela, da smo to že lani naredili, ker se mi zdele ne bi dalo s tem ukvarjati, ker nimam ravno veliko prostega časa.
Imamo pa ravno sedaj projekt dostopa do igral, ker do sedaj smo lahko samo dostopali tako, da gremo čez taščino stanovanje ali pa plezamo po grmovju.
user posted image ...

Sedaj smo se dogovorili, da bomo en del grmovja odstranili in naredili stopničke in vrata, tako da bom lahko jaz z vozičkom od zunaj prišla do igral. Smo pa tudi že kupili hladilnik, ki ga bomo dali v malo večjo vrtno lopo, tako da bomo imeli vedno mrzlo pijačo in sladoled pri roki. Ker mi imamo kuhinjo v mansardi in to je čist predaleč, da grem po vsak sok, pivo,...
Potem je tako kot pri nas...je tako daleč do gor user posted image ...

Aja, pa še to - z našo Evo se imamo prav super in vsak dan uživamo skupaj. Sedaj si ves čas baše roke  v usta in tudi slinit se začenja, če se slučajno še spomnete kako to izgleda.user posted image

Še vemo kako to zgleda ,ker jih ima neprestano v ustih...še vedno ni spodnjih trojk,tazgornje pa so delno zunaj...

...lepo se cartejte...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.4.2011 14:52:04   
bjondi
fragola potem pa čestitke še iz moje strani za fantka user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.4.2011 14:52:43   
bjondi

ej to pa nebi vedla..

a loh uprašam kaj je tok smešnega

user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.4.2011 15:02:53   
bjondi

helou helou

ah ja še zmeraj nobenih informacij glede službe in sem malo skeptična oz mam en filin da sem se veselila prezgodaj..

Nisi se veselila prezgodaj...to da ti je udarila ven skepsa je čisto pričakovan razvoj dogodkov ,ki so na poti k tvojemu cilju...najprej dobiš ponudbo,jo spelješ dobro, si vesela in v polnem pričakovanju ,da bo vse dobro...to da si bila happy je zato ,ker si in se veseliš nečesa novega,zato ni napačno da si bila happy,seveda če si bila v mirnem pričakovanju vesela in ne  euforičnem,ker po euforiji ponavadi sledi depresija...odreagiramo na miren in happy način...verjetno si v sebi čutila neko srečo...in super da si jo ...zato ker si bližje rezultatu...skepsa ven udari zaradi negativnih blodenj po tvoji glavi,kaj pa če,zakaj pa ne,a misliš da bo,zakaj pa še ni...skratka tisoč in eno premlevanje ,da  mogoče pa le ne rata...ampak negativa se vzdigne zato ,ker daje prostor pozitivi...če boš kenslala negativo -skepso ...boš imela prej možnost da primeš cilj...pusti da pride ob pravem času in ne ob nekem ihtenju po nečem boljšem...rezultat bo prišel ,ko ga boš želela sprejet...ko bo čas zato...zato ne bodi neučakana kljub temu da si imela dober filing in neglede na razplet dogodkov naj te ne povozi zavrnjen odgovor,ker če bo negativen ...vedi ,da te čaka isti moment na drugem koncu veliko boljša ponudba...sprejmeš? ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.4.2011 15:19:05   
bjondi

evo kveščn..

kako reagirati..
marcel je druače zelo priden brez izpadov, da se ga prepričat v marsikaj skratka brez težav-TRKAM..no je pa zadnje 4 dni začel ko se nekaj igra in ne gre tko kot si je on zamislil nekako "znori" za par sekund in razmeče tiste stvari okoli sebe..upam da sem razumljivo napisala..
no in v tem navalu se zgodi marsikaj-razbije se zajček ki ga je ravno prinesel iz vrta, polije sok, raztresejo barvice.......
naj poudarim da mi ni škoda teh stvari-če bi mi bilo mu jih nebi dala samo gre se za način da ve da se to ne sme..in kako reagirat..
rečmo če se kaj razbije/polije reagiram s pouzdignjenim glasom da ne sme to bla bla bla..no in ker sem ga "kregala" on v užaljen jok in hoče k men se stisnt..spet kako reagirat..ga stisnt(seveda ga) al pa vztrajat s strogostjo naprej..
včeri je vrgel na tla barvice..ok uredu povem z odločnim glasom da se to ne sme in naj pobere barvice in jih ni hotel..spet kako reagirati-vztrajati pri svojem da začne jokat in se stiskat al izzvat nekakšen "histeričen" jok k on nebi js pa bi..v nedogled

torej...a veste kaj mislim

...neglede na to za kakšen razvoj dogodkov gre ..vedno reagiramo...ampak vedi da je naše reagiranje neglede na to kako je  zadeva pretresljiva predvsem mirno...vem da je težko ,ker otrok čuti našo nervozo ob vsem ,ko nam naredi škodo,pa spet pucanje,brisanje in zakaj se je to moralo zgoditi...prvič ti ne bo uspelo tako kot bi si želela,ker boš verjetno reagirala bolj explozivno kot bi si želela in ta negativa bo šla takoj nanj...se pravi ko se zgodi ,greš zraven počepni do njega in mu v mirnem tonu neglede na njegovo ihto,jok ali trmo primeš za rokici ga pogledaš v učke in odločno poveš ,da se to ne dela...predvsem bo pozornost na tvoji umirjeni tihi govorici...pritegnila ga boš s tem ker boš potiho govorila in ga bo zanimalo kaj ti njemu govoriš,ker te ne bo slišal tako kot ponavadi ,ko jim glasno in odrezavo povemo kaj in kako...in če ti ne bo šlo na smeh od njegovih neumnih fac ,ki ti jih bo delal nazaj si zmagala...mene je ravno včeraj tako hecno pogledal in sem planila v smeh...skratka vse je odvisno od tvojega mirnega reagiranja...bolj boš mirna ,boljše bo steklo...ga pa jaz če ne pali na ta način preusmerim pozornost drugam ...ali pa gre na hlajenje za par minut v kot-to je redkokdaj ,seveda s protestom ...potem pridem zraven po parih minutah mu razložim kaj je naredil ,me objame mi da lupčka in se igra naprej z isto stvarjo...pa treba jih je veliko vzpodbujat in jim dajat motivacijo in ne pozabit na pohvale...jaz mu dostikrat ko vidim da je na poti do nečesa ,ki mu ni tisti trenutek najboljše mu rečem pokaži mi kje imamo mi to ali pa ono ,ker mamica ne ve kje je to...in je čist neumen ko lahko on pokaže neko reč...sej pri ta drugem boš že zverzerana...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.