Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi manna mi smo s kombijem vse pripeljali,ker ga imamo pri bajti...dile so dolge malo manj kot tri metre ...v škatli so vsi pripomočki ,škatla je zelo zelo majhna ,ker so notri samo vijaki pa nastavki za vrtanje,pa ročki pa okrasne bunkice za čez vijake pa v našem primeru tista držala na plezalni steni...mi smo takoj vse v bauhausu vzeli...imaš pa zelo veliko varjant kaj boš kombinirala in tudi na tej osnovni škatli ti piše koliko katerih dil moraš vzet...res zelo preprosto vse...če pa tvoj partner obvlada in ima žilico za skupaj kej pošraufat ste pa zmagali...moj je komaj čakal na sestavo...tobogan je pa tudi šel v kombi,tobogan imaš pa tudi v dveh velikostih-naš je ta največji...kje pa imate na vašem koncu bauhaus...je pa tako,da smo šli mi zato v tako obširno varjanto,ker v naši vasi al kakorkoli, ki je ogromna ne premoremo niti enega igrišča...šola je 2 km daleč in je tole zmaga... Tukaj vse še enkrat preglejta...našega sestava zato ni notri,ker sam kombiniraš kaj vzameš zraven k hiški...je pa v kompletu kjer je cena zraven všteto notri vse z lesom in pripomočki...potem pa sam set__avljaš kaj ti paše zraven hiške... http://lesena-igrala.si/default.asp?pid=2&kid=2&pkid=3 Vem pa da je jancif tud postavila tole zadevo... Ja, mi smo že lani to postavili in sedaj nas čaka v bližnji prihodnosti barvanje igral. Sem prav vesela, da smo to že lani naredili, ker se mi zdele ne bi dalo s tem ukvarjati, ker nimam ravno veliko prostega časa. Imamo pa ravno sedaj projekt dostopa do igral, ker do sedaj smo lahko samo dostopali tako, da gremo čez taščino stanovanje ali pa plezamo po grmovju. Sedaj smo se dogovorili, da bomo en del grmovja odstranili in naredili stopničke in vrata, tako da bom lahko jaz z vozičkom od zunaj prišla do igral. Smo pa tudi že kupili hladilnik, ki ga bomo dali v malo večjo vrtno lopo, tako da bomo imeli vedno mrzlo pijačo in sladoled pri roki. Ker mi imamo kuhinjo v mansardi in to je čist predaleč, da grem po vsak sok, pivo,... Aja, pa še to - z našo Evo se imamo prav super in vsak dan uživamo skupaj. Sedaj si ves čas baše roke v usta in tudi slinit se začenja, če se slučajno še spomnete kako to izgleda. Moram pa reči, da je kar razlika med fantkom in punčko, saj se pri Tomu nikoli ne spomnil, da bi bil užaljen in žalosten, ko je bil tako majhen. Eva, pa tako šobico naredi, ko je užaljena in tudi čist poseben jok ima, ko je užaljena.
< Sporočilo je popravil Janci F -- 7.4.2011 14:37:04 >
|