|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
3.5.2011 10:52:01   
bačko
Mala princeska poglej tukaj:
http://turisticnioglasi.si/index.php?option=com_adsmanager&page=show_category&catid=1&text_search=&order=0&expand=0&Itemid=0

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.5.2011 11:51:11   
tecka
Manna - a kaj hodiš v Fructalovo industrijsko trgovino? Jaz razmišljam o obisku, pa me zanima, ali prodajajo tudi izdelke Union (pivo/radler)? Tam nisem bila že toliko časa, da sem pozabila, kaj sploh imajo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.5.2011 12:39:49   
manna
tecka, ja včasih grem, ampak uniona in radlerja nisem še nikoli kupovala tko da nevem. Vem pa, da imajo recimo tudi žgane pijače - rum, sadne vodke...itd. tko da zna bit, da imajo tudi radler. Drugače pa prodajajo sokove, fruc, frutke, frutabele, skratka vse, pa vse je cenejše, splača se kupit kar je še dodatno v akciji - recimo paket 12 sokcev, paket 6 frucev, škatlo frutabel..ker je potem res poceni.

Sicer pa nisem ravno pristaš fruktalovih sokov, moram rečt, da se mi zdijo slabši kot Happy Day, imajo več kisline notri, tko da se bolj "dvigujejo"...

Če boš pa že v teh koncih, imamo pa tudi diskontno prodajalno Mlinotest in si lahko istočasno nabašeš še poceni testenine, torteline, moko,.. No, pa spet moram povedat da so meni testenine Barilla boljše... user posted image user posted image   Kaj čem, smo izbirčni tu pri nasuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
3.5.2011 13:51:17   
tecka
Manna - hvala.
Žgane pijače imajo, ker jih dela fructal. Za pivo pa sprašujem, ker sta firmi zdaj lastniško povezani.
Mlinotestovi izdelki pa tudi meni ne sedejo preveč, imam že raje npr. žito. Mi je pa zelo všeč leone, samo ne vem kako bi sladoled prenesel pot do doma.

Jupi, mene so pa klicali, da lahko prevzamem avto. No, za kredit ni tako jupiuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 729
3.5.2011 13:57:16   
tadejluka
HEy!
Tečka...radler in pivo imajo prov v unionu v lj diskontno prodajo, http://www.pivo-union.si/SI/default.asp?id=355,
Pri nas je dudo pregriznil, in mi jo je skoz dajal da jo popravim, pa ni šlo...zdej jo pa nima več user posted image , spimo še zmeri opoldanski spanec 2-3 ure, kahlica pa še ne pride upoštev-ni interesa ( pri obehuser posted image )
Drugače pa se pripravljamo na en naporen vikend...in sicer 14. mama vstopa v 4. desetletjeuser posted image user posted image user posted image (no praznujem takrat, vstopam šele en teden kasneje, ampak sem takrat na izobraževanju), 15.5 pa ima veliki bratec 1. obhajilo. Da ne govorim kako težko je dobiti obleko za obhajilo- pri nas smo namreč ena redkih župnij, ki nima enakih haljic za vse- za otroka, ki je star 7,5 let, nosi pa konfekcijo za 12 let. Pa cene so huuuuude! Zdej sem slučajno našla obleko na bolhi (za 25 eur-1x nošena 5 ur). Mi je BZ dajat 50-100 eur za izposojo obleke za 1x. Najprej sem hotla ga obleč bolj tko , da bo še ponosil...zdej so pa vse mame že dobile svečane obleke... no pa sej zdej mamo mi tud urejeno...verjetno jo bo treba mal skupi vzet ampak bomo že.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 730
3.5.2011 14:02:02   
smrketa24
Hej hej!!

No, pa je konec praznikov. Mi je kar pasalo bit doma, bi še kar bila user posted image

darilo - midva sva se že pogovarjala kaj bi mu kupila za rojstni dan, samo nimava nobene ideje. Igrač ima itak preveč, oblačil ima dovolj, tako da res ne vem, če bi mu kaj kupila (tudi lani mu nisva). Itak še ne ve o čem se gre, ko bo znal pa sam povedat kaj si želi, bo pa drugače. On bi itak samo traktoje pa kamione sedaj, ima jih pa itak ogromno user posted image

mleko - uf, mi smo skenslali AM že okoli 15. meseca in mu potem dajali kravje mleko za zajtrk ali pa pri večerji, drugače ga itak ne mara. Kar poje mlečnih izdelkov so večinoma jogurti, to je pa to, pa kakšen sir.

spanje - no, pri nas gre pa popoldne še spat, zaspi brez problema, kar je utrujen in spi cca. 1,5 do 2 uri. Bo pa problem, ko bomo skenslali dudo, takrat tudi verjetno popoldanskega spanca ne bo več.

mp - za pag in proste apartmaje pa na žalost nimam pojma.

tečka - super za avto user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.5.2011 14:44:35   
dreamhorse
MP mi smo našli apartma na pagu in ti povem, da z veliko težavo...
Sem našla preko neckerman potovanja... tam iščem vso pomoč pri teh rečeh
Je pa zdaj že tak čas, ko je vse polno

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.5.2011 17:16:34   
mini86
zdravo punce..

tecka-nimam ti druzga za rečt kokr bravo za pogum za odvajanje od dude..res..nimam nasveta kokr vztrajat..no pa zaradi odvade te razvade si ne nakopljite preveč novih-spanje v troje

bačko-ja še malo pa bo moooorje..

manna-mi je smešno ko napišeš da so že tok stari da ne rabjo dnevnega počitka..mislim da ga rabijo še pr tej starosti..ker če bi bilo drugače bi ga tudi v vrtcu ukinili..no pri vas in pri tecki je pač drugačna situacija ampak nikakor ne menim da so dovolj stari..
sestrična bo šla jeseni v šolo pa še vsak dan hodi spat..zdej ko v vrtcu ne hodijo spat več hodi pa ko pride domov ker enostavno dol pade, za vikend pa tud po 3 ure potegne..

princeska-z največjim veseljem bi ti pomagala ampak več kokr iskat tud jaz ne moremtko na pamet nebi vedla..najbolj da si uzameš čas vsedeš dol in klikaš in iščeš..držim pesti..
a da bi pa svojmu rekla-ker če namignš itak ne dojamejo da bi pač rada da sami preživite dopust..

darila za roj.dan-matr res nimam ideje..hotla sem mu kupt un kolo brez pedal za jeseni-sedaj vem da ga ne bo znal še furat..enkrat ga bomo že kupl al zdj al pa jeseni..pa mi moj reče da je to tko kokr da mi pr 17 kupjo avto pa ga ne smem pelat..no in morm priznat da ma prav..sem mu pa že lansko leto hotla kupt en tak ogromen tovornjak-v pikapolonici so ga meli iz enimi kanglicami pa mi ni ratalo tko da to poletje mam ZAENKRAT samo to v načrtu..

fruktal-men je smotan k gremo zmeri k noni v nedeljo k je zaprt..drgač se pa splača res pa še vedno majo kšne akcije..

aja pa mi smo na alpskem od 11 meseca ko smo nehal z dojenjem k se glih o tem pogovarjate..

tecka vse čestitke za avto..

pivovarna union-sm gldala mal po netu cene pa se mi ne zdijo nič ugodnejše od tistih v štacuni

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.5.2011 6:45:00   
bačko
Jutro!
Tecka cestitke za avto.user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi mojega zamenjala za malo novejšega.
Manna a nimaš ti nekoga v Veliki Britaniji?Naša Žana je videla na spletni strani od Mothercarja kiklico od Pujse Pepe samo je pri nas nimajo.Full bi jo rada dobila.
Mini ja res še kmlau pa gremo.Komja čakam da grem res na malo bolj konkreten dopust.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.5.2011 6:47:29   
bačko
Pri nas noče piti nobenega drugega mleka razen AM.Tako da zvečer še vedno pije Novalac.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.5.2011 7:24:43   
dreamhorse
Jutro, jutro punce. Spet me je ena prehitela.
Nič ni narobe, če še otročki pijejo AM. Pediatri ga do 3 leta celo priporočajo. Moja tudi pije alpsko mleko, z malenkost kakava... ker samo mleko pač ni dobo...

Jaz tudi mislim, da bi otročki pri tej starosti še morali spat. Je pa tako, da eni spijo, eni pač ne...

No, pa gremo veselo na delo

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.5.2011 7:50:55   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Jaz tudi mislim, da bi otročki pri tej starosti še morali spat. Je pa tako, da eni spijo, eni pač ne...

Ja, morali bi spat, da smo starci malo prostiuser posted image user posted image user posted image Ampak če ne gre, pač ne gre. Tudi jaz bi raje takega otroka kot ga opisuje Mini - da še v šoli spiuser posted image
No, naš Srečko je včeraj v vrtcu (za)spal brez težav, pa tudi sicer bi bilo čudno, da iz 2-3 ur spanca prešalta kar na nulo. Tudi doma smo ga spravili v posteljo ob 20.30, tako da upam, da bo šlo samo še na bolje. Sicer pa ko ni bilo dude, je zavračal tudi svojo ninico, zdaj pa spet postajata prijatelja.

Pa če se še malo zadržim pri alkoholu - Mini, hvala za namig glede industrijske prodajalne Union. Meni se ne zdi čisto normalno, da je pločevinka piva 0,99 eur. Še nedolgo tega smo ga kupovali po 0,7 - 0,8 eur za kos. Pa vidim, da so v industrijski prodajalni cene tudi pretirane.

Neposredna povezava do sporočila: 737
4.5.2011 8:32:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ja, morali bi spat, da smo starci malo prostiuser posted image user posted image user posted image Ampak če ne gre, pač ne gre. Tudi jaz bi raje takega otroka kot ga opisuje Mini - da še v šoli spiuser posted image

Pa še kako se strinjam s tabo... user posted image  Seveda, če otrok spi, ga pustiš spati, če ne nimaš kaj... raje, kot da se mučiš z uspavanjem, počneš kaj bolj zanimivega. Igranje naprimer. Ko smo bili v lendavi, smo se trudili, da bi mala zaspala dopoldanski spanec. Pa ni in ni šlo. Smo šli raje ven, kot da bi se 2 uri mučili, na koncu pa ne bi bilo nič od tega. Če ne gre, pač ne gre...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.5.2011 9:06:31   
bačko
Žana doma nikoli ne spi v vrtcu pa ja.Lora gre vedno spat okoli 12 ure in spi 1,5. Pri Žani pa se sploh ne trudimo več da bi spala opoldne ker noče.Samo pa je potem okoli 19 ure že prava tečnoba ker je zaspana.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 739
4.5.2011 9:07:27   
dreamhorse
Naša gre spat ob 11 pa spi cca 2 uri.. pa je ob 19 že sitnoba.... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.5.2011 9:20:20   
manna
oo pa smo se le zbudile malo
mini, glede spanja ne moreš metat vse v en koš - poznam eno skoraj dveletnico ki spi še po dvakrat na dan in gre zvečer spat ob 19h, poznam pa tudi deklico ki že od 20 meseca ne spi več čez dan, danes ima 4 leta. Skratka, niso vsi enaki, saj veš. V vrtcih pač furajo eno srednjo pot - pri nas do treh let še dajejo spat, ampak nobenega pod prisilo. Če noče spat, se lahko mirno igra ali bere knjigico.
mleko - saj vem da večina prešalta na kravje že prej, ampak glede na to da naša miss ni glih vseješča, se mi je zdelo dobrodošlo da popije malo bolj hranilno mleko, sploh če to priporočajo tudi pediatri. Zato smo komi zdej nehali.
bačko, ja v Londonu imam sestrico. Povej kjero krilo, ji lahko naročim. V Slo pride konec maja. Včasih sicer tudi kaj pošlje po pošti, kar v oblazinjeni kuverti, če je manjše.

Neposredna povezava do sporočila: 741
4.5.2011 9:39:01   
dreamhorse
Ja, saj tudi moja soseda bo stara 2 leti in že lep čas ne spi čez dan...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.5.2011 9:59:28   
bačko
Manna takoj pošljem slikico.Daj pošlji mi na ZS tvoj email. user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.5.2011 10:14:12   
bačko
Manna sem poslala email.HVALA!!!!!!!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.5.2011 13:57:27   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Pri nas noče piti nobenega drugega mleka razen AM.Tako da zvečer še vedno pije Novalac.

pr ns pije al kakav, kefir al pa tekoči jogurt če večerja kaj kar paše od tega zravn

< Sporočilo je popravil mini86 -- 4.5.2011 14:01:30 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.5.2011 14:00:56   
mini86
manna-ne mečem vseh v isti koš..samo starost se mi zdi še premajhna za ukint spanje..seveda se izjeme kokr povsod..

pa bačko tudi jaz bi rada vidla tole kiklco nooooouser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.5.2011 15:01:07   
manna
http://www.mothercare.com/Peppa-Pig-Skirt-Leggings-Set/dp/B004H1BMKK?ie=UTF8&ref=sr_1_39&nodeId=44508031&sr=1-39&qid=1304496023

to je ta kiklca od pujse pepe

Bom naročla, bačko, potem se bomo pa že zmenle kako in kaj. Sam nevem če bom že danes, ker sm zdej malo gledala, pa je toooolk luštkanih stvari spet, da bom verjetno še za našo miss kaj naročila, tko da moram še izbrat.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.5.2011 15:10:59   
manna
mini, za spanje se abolutno strinjam da so majhni in sej fora je, da potem so od utrujenosti največkrat pozno popoldne sitni za znoret, pa to... sam nimaš kaj silit če noče spat. Meni je kruto da bi jo dala v posteljo in da tam tuli. Verjetno bo zdaj eno krajše obdobje ko bo spala samo včasih (odvisno pač od dnevnih aktivnosti), ali pa bo spala samo eno urco, potem pa bo počasi prešla na nič spanja. Sej po eni strani se mi zdi da je zdaj že tok stara, da ve in zna povedat vse, tud kdaj je lačna in take stvari. Tko da jaz jo ne mislim nič "regulirat". Kokr pač hoče.

Tudi za hrano isto delam - ker ona pač ni "po regelcih" in že od rojstva nima nekega rednega urnika. Včasih recimo ima po vrtcu še tri obroke, včasih pa nobenega. Jo seveda vprašam in ji ponudim če bo malico, večerjo, ..ampak če noče, pač ne je. Je pa smešna, ko reče da bi jedla, ker točno pove kaj hoče..recimo "mama bom juho, pejdi mi skuhi!" En dan sem pekla lazanjo in je bla strašno lačna, pa je stala pred pečico in gledala kako se peče, in vsaki dve minuti rekla "mama vzemi ven, bom papala"user posted image   Res se ji smejimo vsak dan...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.5.2011 15:15:50   
mini86
sem absolutno proti siljenju in tudi pri spanju sem tega mnenja..seveda ne silt..
sj ne vem kako bi jaz reagirala, verjetno bi mu dala knjigice ali pa vsaj da malo počiva..

se pa morm pohvalt da sem ko smo bili na dopustu na dolenskem nabrala kr velik smrekovih vršičkov in se že pacajo za zimo na okenski polici..seveda jih je že pol manj in jih morm spet mal nabrat..poleti naberem pa še šentjanžovke za šentjanževo olje-to mi tooook diši..
pa mami sem tud mal nabirala rožic za v jegra..ja mal sem bla pehta..
sm pa prvič v življenju pokasirala tudi klopa..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.5.2011 22:41:08   
bjondi
Sem še tukaj...malo smo se vmes odrezali od vsakdanjih obveznosti...ampak slej ko prej pride dan,ko se vrneš in je treba it naprej...reportaža še sledi...ne vem zakaj je took fotk ratal user posted image ...

dreamhorse-vem da sem kako urco prezgodnja,ampak ker zjutraj prva odpiraš temo...ti želim za še eno leto več,ki ga šteješ...da bo čim bolj gladko,takšno kot si ga ta trenutek najbolj želiš...včasih se boš v kaj spotaknila,pa si ne delaj skrbi ampak se nasmej in pojdi naprej...proti novim ciljem in novim zmagam...zate ,zase in za tiste ,ki so v tvoji bližini in ki ti stojijo ob strani tudi takrat,ko se tega najmanj zavedaš...lep dan in naj bo s sončkom obsijan...user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?