|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
25.4.2011 14:56:44   
bačko
Dan!
Vidim da vsi uživate na sončku. No pri nas pa smo zakuhali in smo notri.No Lora je včeraj dobila vročino.Danes jo ima še vedno okoli 38 in jutri če ne bo uredu bomo popoldne poklicali k P.No Žana in oči gresta v cirkus.
No lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 701
26.4.2011 15:52:23   
Tira
Ojla!

Jz sem pa danes prvič sama doma z obema in začudo niti ni bilo problemov. Marcel se bo počasi navadil, sedaj že malo bolj opazi sestrico in ji celo kakšno igračo prinese. Je pa zelooo trmast. Mi je tudi vzgojiteljica v varstvu rekla, da je zelo trmast otrok user posted image  HB, da smo dobili vrtec septembra user posted image user posted image  Sedaj samo še upam, da dajo mene nazaj v isto enoto po porodniški in smo na konju user posted image
Še vedno smo bolani, jz sploh in tamala ponovno. Bogica, komaj tri tedne ima pa že dvakrat prehlajena. Upam, da ji to ne bo pustilo kakšni posledic kasneje.

Sicer ne vem, ali ste že kaj debatirale... kaj bodo vaši malčki dobili za 2. rojstni dan? Kakšne ideje za darila? Zanima me tudi, če že imate poganjalce in katere imate (lesene ali ala kolo varianta)?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 702
26.4.2011 16:52:03   
tecka
Ojla.
Se mi je zdelo, da bo tu gor mrtvilo...
Jaz odmaram...In sama sem si nakopala ta pekeluser posted image . Srečku je bager povozil dudo (=jaz sem mu odrezala špico) in namesto opoldanskega spanca smo imeli porcijo joka. MI je pa popoldne zaspal na kolesu po ene 10 min vožnje. Bomo videli, kakšen bo nočni spanec. Ampak gremo samo še naprej. Ker razen za spanje dude ne pogreša, čeprav jo je prej klical in zahteval kar naprej.

Darila...Srečku nameravamo dokupit še nekaj osnovnih lego kock - jih je zdaj začel rad zlagati. Tašča pa navija, da bi mu za roj. dan kupili tobogan. Bomo še videli, jaz mu za ta roj. dan ne bi kupovala še nič ne-vem-kaj, ker itak še ne razume kaj je to darilo.
Sem pa bolj meni kot njemu kupila majčko "lačna gosenica" - to je ena zgodba, ki jo prebirajo v vrtcu in je kar pametno zastavljena (uči šteti, dneve tedne, vrste hrane, barve). Upam, da ne bom izpadla preveč grebatorskouser posted image user posted image user posted image

Danes sem plela rože okrog hiše (pa še je ostalo), jutri bo menda na vrsti vrt, če ne bo dežja. Zaenkrat se kar dobro drži. Padalo je samo včeraj popoldne, ko nas itak ni bilo doma.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.4.2011 8:43:28   
tecka
Ojla,
moram poročat še, kako smo prestali noč.
Bilo je znosno. Zvečer je šel spat šele ob 9h (ponavadi ob 8h) in s sabo smo vzeli tudi odrezano dudo. In vsakič ko je prosil za dudo, smo mu še 1001. razložili, da jo je povozil bager. In take dude ni hotel dati v usta. Zaspal je brez joka, je pa precej pojokaval ponoči. Itak, vsakič ko bi se rad potolažil z dudo. In je govoril "ne,ne, ne bager". Jaz pa seveda nisem spala zaradi občutka krivde. Je pa danes vse ok, za dudo še vpraša ne. Tako da moram zdaj hitro vreči stran še preostalo eno celo dudo, da me slučajno ne zamika, da bi mu jo kdaj dala.

Dela na vrtu sem pa danes oproščena, je ponoči deževalouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.4.2011 9:16:23   
smrketa24
Oj!
Mi smo tudi kar doma oz. pred hišo. Sedaj, ko je ograja, se lahko brezskrbno igramo user posted image Norice se že lepo sušijo, nove se pa že 2 dni ne delajo več, tako da gre v torek lahko že v vrtec (vsaj tako je pediater rekel, bomo pa še videli). Vročine na srečo ni bilo nič, je pa isto živahen kot ponavadi.

tečka - super za odvajanje od dude. Joj, mene je kar strah tega. Tudi Matej jo ima samo ponoči, samo sedaj, ko mu še zadnji petrki rasteta, se ponoči zbudi v histeričen joku in joka toliko časa, dokler ne najdemo dude v njegovi postelji, potem je pa ok. Tako da se kar ne upam začet odvajat, ker bo ponoči ogromno joka. Ali se pa samo meni tako zdi. Prej sploh ni bilo problema, če ni imel dude ponoči, sedaj, ko mu pa zobka rasteta, je pa kar kriza, če ni dude. Si pa ful želim, da bi ga čimprej odvadila.

Ga moram pa ful pohvalit. Ful lepo lula na kahlico, tudi kakat je začel. Komaj čakam tople dni, da bo lahko samo v spodnjih hlačkah, da ga bomo lahko dokončno odvadili od plenic.

Jutri imam pa nuhalno za našega bušija. Upam, da bo vse ok. No, vem da bo, samo že komaj čakam user posted image Pa do 18.30 bom morala čakat, Uf bo dolg dan user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 705
27.4.2011 18:33:18   
bačko
Tecka super za oddvajanja od dude.user posted image user posted image user posted image user posted image Mi imamo duda samo z aponoči in bomo tudi počasi začeli oddvajanja od dude.
Smrketa super za kahlico.user posted image user posted image user posted image user posted image Mi samo lulamo in to samo zjutraj ali zvečer.Vmes pa nič ne naredi.Kaka pa zadnje čase samo ponoči.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 706
27.4.2011 21:37:11   
lenika
Hoj!

Mi smo se danes vrnili iz mini (5-dnevnih) počitnic. Bili smo na morju in smo res uživali.

Kahlica lula in kaka na khlico. če jo spomnemo oziroma ujamemo, drugače pa sama še ne pove.

Duda, še nismo poskušali z odvajanjem. Sicer jo ima samo za spanje. Drugače je bil pa Matic tudi full navezan nanjo in nikakor ni mogle zaspati brez nje. Nekega dne pri 2. letih in 2. mesecih sva se zmenila, da je ne bo več imel in ni bilo nobenega problema.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.4.2011 16:35:39   
manna
Živjo
Vidim da vsi počitnikujete. No mi smo kar doma že vse dni, mal se naokrog potepamo, pa piknik smo imeli, seveda se je na sredi ulil dež.. pa dve novi petki smo dobili....pa jaz sem se seveda še malo poredila in se tudi naročila na 3D UZ da vidimo našega poba spet malo...moja mama je zbolela in prav tako moja tašča, spet z neko trebušno virozo, pa ravno na veliko noč tako da se sploh nismo družili...
Sva hotla peljat našo miss danes v vrtec in si privoščit eno dopoldne čisto sama (ja vem sva grda ane) ampak ko smo prišli zjutraj v vrtec, je bilo vse popolnoma prazno. Od vseh otrok jih je ta teden v vrtcu samo 15 otrok in 2 (neznani) vzgojiteljici. Pa smo šli nazaj domov kr mi je blo res bedno da bi kar tako pustila miss tam pri neznanih.

smrketa, kako je blo na NS? Čakamo poročanje!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.4.2011 16:53:08   
manna
No drgač pa, ko vidim da vas je res veliko na RR user posted image lahko pa še poročam, da smo v teh dneh doživeli prvi mali ...no nevem kaj bi to bilo:
Torej Manči utrujena, malo naveličana, zleze pod mizo v jedilnici, se uleže na trebuh, roke pod glavo, in začne cvilit, pa ne ful jokat, tko samo mal. Najprej jo vprašam kaj pa je, kaj pa bi rada, pa ji rečem naj pride nazaj izpod mize, ona seveda noče. No, pa jo pustim pri miru. Mine 5 minut, in ona lepo suvereno prileze izpod mize, nasmejana in vse Ok, gre po knjigico, kocke,..in se začne lepo igrat.  ?!
Potem jo čez čas vprašam zakaj je šla pod mizo, ona pa odgovori da "je šla samo pobilat smetke" (=pobirat smetke- namreč kadar pometem ali pobrišem pod mizo ji rečem da moram pobrat smetke ki so se nabrale). 
Torej, kaj naj bi to bilo - izpad trme? In zakaj? A prav naredim če jo pustim da se pač "sfota" in pride nazaj sama? Saj je prav zabavno, res. user posted image user posted image

No, drugač pa včeraj je bilo prvič, da ni NIČ spala podnevi. Torej cel dan je bila budna. Ker se nam je pač tako odvil dan da ni šla spat. In kako je bilo? No, okrog 18h je sedla na kavč in malo potarnala. Potem je bila še kakšni dve uri kar pridna. Okrog 20h je pa kar sama rekla "še eno lisanko pogledamo in glemo spat". Prvič v življenju si je dejansko želela it spat!  Tko da res je ratala prav zabavna..nevem sicer kako bomo s tem spanjem, ker mislim da ji več dni zapored ne bo ratalo ukinit dnevnega spanja. Bomo videli.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 709
29.4.2011 7:07:12   
smrketa24
Oj!

manna - glede Mance pod mizo - se mi sploh ne zdi, da bi bila to trma. Prav zabavno je bilo brat, pa še nič ni tečnarila vmes. pri nas je trma taka, da se res ujezi (tudi meče po tleh) in pravi ti, ti mami ali pa ti, ti ati, kakšne 5 min je malo sitko, potem je pa spet ok.

NS - evo, da poročam user posted image sem jo imela šele ob 18.30h, ko sva prišla domov je bila pa ura že malo pred osmo in se mi ni dal it na račnalnik. Vse je ok, user posted image je še bolj živahen, kot je bil Matej user posted image . Je rekla, da bolj kaže na punčko, ampak to so tudi pri Mateju rekli, pa imamo enega super fanta user posted image Bomo videli na morfologiji. Glavno, da je vse ok, se mi je skala odvalila od srca.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.4.2011 10:15:58   
dreamhorse
Hojla punce. Tako na hitro.
Prišli iz Lendave, uživali, malo uspešno prestavili v veliko posteljo. Mama en dan uživala v Lj na konju do rožnika ...
Zdajle sem fraj, ker mi je svakinja odpeljala malo, zato se grem hitro malo posvetit očku..

Kaj več drugič.

Lp

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.5.2011 7:52:20   
tecka
Ojla, punce.
Med čakanjem na popočitniško kavo napišem par vrstic.
Kljub mučenju in odvajanju od dude je dopust minil kot bi mignil. Pojma nimam, kaj bomo naredili s popoldanskim počitkom, ki ga Srečko še vedno potrebuje, v posteljo pa noče. V tednu dni odvajanja, je popoldne spal samo 2x, pa še to je zaspal v avtu in bil tako zmatran, da smo ga samo prenesli v posteljo. Ostale dni ni spal sploh, je malo zadremal v avtu, včeraj je bilo celo tako zelo hudo, da mi je zaspal na ramah in je dremal naslonjen na mojo glavo. Ko smo ga dali dol se je seveda zbudil.
Danes zjutraj se je dude še vedno spomnil. Zdi pa se mi zanimivo, da je ne pogreša zvečer. Pa smo ga včeraj dali v posteljo ko še ni omagal, ampak se je ene 10 min še prevračal po postelji. Uspavamo pa zdaj v troje in upam, da pridemo nazaj na normalo do popoldanske izmene od našga (2 tedna).
No, upam, da bo vrtec nazaj uvedel red in bo mogoče čez vikend čisto drugače.
Če bi se dalo, pa bi šla v službi najraje - spatuser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.5.2011 8:07:49   
bačko
Jutro!
No pa je konec praznikov.
Oddvajanje od dude pri nas še ne poteka.Sem ji zadnjič eno dudo iz finte odrezala stran in jo je vseeno vzela in jo cuzala.Jo ni nič motilo da jo je malo manjkalo.Tako da bomo s tem počakali.Sem pa kupila spodnje hlačke za oddvajanja od pleničk.Mislim da bom z Loro imela veliko več tažav pri oddvajanju od pleničk kot pri Žani.Žana je bila pri 22 mesecih že brez pleničk.No vsak otrok je drugačen in jo ne bom nič silila.Postopoma bomo delali na tem.
Drugače pa čas hitro beži in kmalu gremo na morje.Treba že počasi malo seznama napisat.
No lepo se imejte!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.5.2011 10:03:50   
manna
živjo
no zdaj se pa lahko spet zbudimo po teh dolgih praznikih in kaj več napišemo ane??
Res je pasalo bit doma, smo se tako lepo polenili vsi. Če po pravici povem komaj čakam da bom spet na porodniški da bom lepo doma gospodinjila, kuhala in šetkala celo leto...sam če boste tako redkobesedne, bom prisiljena pogledat k avgustovkamuser posted image

tecka, tudi mi smo z dnevnim spancem v takem šmornu kot vi. Ne in ne in ne zaspat. Če jo daš pa v avto pa zaspi še preden odpelješ izpred dvorišča. Ampak meni se zdi da ni prav da bi jo samo zato vozakali naokoli. Če hoče, naj spi lepo v sobi, če ne pa jo pač ne bomo več dajali spat. Bo šla pa samo vsaj tretji dan spat čez dan. Pa amen. Ker da se pa toliko časa in energije porablja samo za njen dnevni demež, mi pa res ni no. Navsezadnje lahko tudi na kavču počiva ob gledanju risank, saj tudi to je počitek. Tko da jaz naše ne bom več silila. Mislim da so res že tok stari da bojo počasi nehali čez dan spat.
No zvečer pa pr nas ni nobenega problema. Zaspi hitro in mirno, ponavadi sama. Včasih pa me pokliče in jo kakšnih pet minut božam in to je to.
No mi smo pa zdaj končno ukinili AM in dajemo samo še navadno mleko 3,6. Seveda ima miss pripombe da "ni doblo" ampak se bo že navadila.
Kar se tiče kahlice smo tudi v šmornu. Ker ima spet fazo ko noče na kahlico. Sicer točno pove, kdaj se pokaka in polula, samo noče tega počet na kahlico... ah...naši dvoletniki kajne..user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.5.2011 10:20:45   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Sicer ne vem, ali ste že kaj debatirale... kaj bodo vaši malčki dobili za 2. rojstni dan? Kakšne ideje za darila? Zanima me tudi, če že imate poganjalce in katere imate (lesene ali ala kolo varianta)?

Naša je dobila od babice tobogan in od naju gugalnico... Dobila bo še poganjalec... najverjetneje kar najbolj enostavnega plastičnega, ki je tudi najcenejši... funkcijo imajo vsi enako, tako da ne bom komplicirala.
za po ulici drajsat je čisto ok..

Drugače pa malenkosti, in seveda kup nepotrebnih igrač.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.5.2011 10:22:42   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tecka super za oddvajanja od dude.user posted image user posted image user posted image user posted image Mi imamo duda samo z aponoči in bomo tudi počasi začeli oddvajanja od dude.
Smrketa super za kahlico.user posted image user posted image user posted image user posted image Mi samo lulamo in to samo zjutraj ali zvečer.Vmes pa nič ne naredi.Kaka pa zadnje čase samo ponoči.

Se podpišem...
Žana še vedno hodim lulat na stranišče in kahlico, ko ji je.. ko jo vprašam, če grema lulat na kahlo mi reče, ne nočem...

Jojjoj, dude pa sploh ne upam vzet,... ker bo grozaaaaa... in še seveda medvedka in pleničko...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.5.2011 10:24:23   
Mala_princeska
Daaan,

še sem tuuu sam mi moji trije škratje (punci in mož) ter služba ne pustijo do računalnika. Včer sem delala.
Prazniki so (pre)hitro minili, bili so bolj delovni.
Potepali smo se po Mozirskem Gaju...prvega maja, malo nas je dež namočil, pa imeli smo jok od Trojanskih predorov, pa do Grosuplja, ker miss ni jedla, ko smo se pri Preserskih ribnikih ustavili na družinski pici (pica je samo 8,5 EUR in to ogromna, sam tankauser posted image )

Duda...Manca jo obrajta le toliko, da obe v rokah drži, pa flaško(aventov magični lonček) ali pa kako igračko stisne, da zaspi, jo ima(dudo) bolj za afnanje....
Spanje zaspi le v očijevem naročju ob nekaj joka ali pa če se k njej uležem, niti pod razno ne bo spala in zaspala v svoji posteljici, v svoji je cca. pol noči, včasih celo noč če res dobro spi.
Aja napredek je pa to da je končno brez zize...cca..1 mesec nazaj sva čist prenehali in najprej je bil jok, potem je pa kar pozabila, sicer me pa rada še poboža tam med majco in modrcem user posted image , je pa res občutljivček in crkljivček, pa ponoči pije čaj po flaški....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.5.2011 10:27:38   
Mala_princeska
Kahlica - ko sem novo prinesla domov (stara navadna brez slikice in že obledela ni dobrauser posted image ) - od takrat je zakonuser posted image  zelena z medo pujem in pujskom, in zjutraj mi lula gor, pa zvečer pred spanjem, pa še njeni dojenčki gor sedijo, občasno tudi kaka, ene parkrat mi je že na sprehodu rekla lulat in sva sam vse dol potregnile in travico polulale...
zavidam fantkom, ko to lažje opravijo user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.5.2011 10:28:13   
dreamhorse
Torej.. ponovno na delovnem mestu in več časa za klepet.
Skratka, bili smo v Lendavi in ugotovili, da terme pač niso za nas.. da raje gremo kak dan na kopanje, kot pa za tri dni tja.. ampak bila je sprememba okolja, kar je pa tudi ok.
Ko smo se vrnili, smo žano prestavili iz kinderpeta v posteljo. BP... sem se vlegla k njej prvo noč in ji pela pesmico, pa se je obrnila stran od mene in mi samo pomahala pa rekla, dija mami... pa sem šla... in je spala.. tudi dopoldanski spanec je bp. (spi cca 2 uri ali več)

V četrtek in petek je bila v vrtcu, v četrtek sem bila pri kolegici v lj in sva jahali na Rožnik... Juhej, je bilo luštno...

Včeraj smo bili v živalskem vrtu ... Žana je uživala, mami pa tudi... toliko novih stvari je videla v živo...krasno..
No, toliko o našem poročanju...

Pa lep dan še naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 719
3.5.2011 10:32:00   
Mala_princeska
Aja vmes sva z mojim imela 10. obletnico od kar sva skupaj in držim pesti da bo prebral dve knjigi, ki sem mu podarila, pa čakam dan da greva na razvajanje v Olimje.
Itak moški klasično "pozabijo" kake rožice prinest, sem se navadila in se ne obremenjujem več.

Grem na hitrco pospravit, potem pa h kolegici nazaj ene cunje peljat in v službo.

Držite pesti, da dobim novo pogodbo. Zaenkrat sem s službo zadovoljna in naj tako ostane, sem se res navadila delat v otroški trgovini, je prav lušno, ko skoz dojenčke gledaš in otroke "krotiš" , ko razmetavajo user posted image  pa z mamicami se je lušno menit o vragolijah otrok. Slabost pa: preveč novih igrač, cunjic in jst bi kar vse pokupila, tko da se brzdam user posted image  če verjamete user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
3.5.2011 10:36:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Naša je dobila od babice tobogan in od naju gugalnico... Dobila bo še poganjalec... najverjetneje kar najbolj enostavnega plastičnega, ki je tudi najcenejši... funkcijo imajo vsi enako, tako da ne bom komplicirala.
za po ulici drajsat je čisto ok..

Drugače pa malenkosti, in seveda kup nepotrebnih igrač.

aha o poganjalcih (šolskih kolesih za učenje vožnje) - v trgovini jih sprobavajo in nekateri dvoletniki so še kar premajhni, da bi se poganjali. Letos naši še ne bomo kupovali, je zaenkrat še navdušena nad koleščkom, ki ga rineva (tricikelček) in nad skirojem na tri koleščke (ki so ga dobili za Dedka mraza) - neverjetno dobro se že poganja.

Včerajšna pogruntavščina pa: z njenim avtkom - poganjalčkom na cesto in je "zanalašč" zavijala dol in točno vedla, da mora potem stran odvit, da ne bom huda in všeč ji je bilo da sem jo lovila po dvorišču.

Neposredna povezava do sporočila: 721
3.5.2011 10:46:23   
Mala_princeska
Miniiii heellllllpppppppuser posted image user posted image user posted image

ti bolj poznaš Pag kot jaz user posted image
a mogoče kaj veš (Mini ali pa katera druga od vas mojih RR-jevk) če je kje še kaj prosto nekje od 24.6. dalje za 5-7 dni??? Pag apartma za nas 4?
No alternativa je 6 oseb velikost app...
Kje naj še šnjofam (iščem)
Radi imamo Novaljo (bolj Staro kot novo) ali pa kje drugje blizu plaže...
Šmorn je pa ta da imam samo en teden dopusta in rada bi ga čim bolje izkoristila.

Najraje sama z mojimi, moj hoče pa še brata in hčerko zdraven za družbo, meni je pa dopust to da sami uživamo.

Neposredna povezava do sporočila: 722
3.5.2011 10:47:10   
Mala_princeska
Hvala že vnaprej vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 723
3.5.2011 10:50:14   
dreamhorse
MP moja je preizkusila sosedovega, pa ji kr gre.... bomo nabavili... zaenkrat je tak še motor v akciji.... nori z njim tako, da me kr groza... s polno brzino v robnik, prek belance na tla... auč..

Neposredna povezava do sporočila: 724
3.5.2011 10:50:22   
bačko
Jaz nimam pojma kaj ji bomo kupili za rojstni dan.Moram še malo razmisliti.Je pa Lora ratala pravi hudiček in prava trma.Če ni po njemo začne cepetati in se jokati.Pa vse hoče sama.Ok to je uredu samo potem če pa ji kaj ne gre za začne jokati in je groza.Ampak jo bo tudi to minilo.
No pa še ena slikica mojih pikic.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?