smrketa24
|
Oj! Mi smo tudi kar doma oz. pred hišo. Sedaj, ko je ograja, se lahko brezskrbno igramo Norice se že lepo sušijo, nove se pa že 2 dni ne delajo več, tako da gre v torek lahko že v vrtec (vsaj tako je pediater rekel, bomo pa še videli). Vročine na srečo ni bilo nič, je pa isto živahen kot ponavadi. tečka - super za odvajanje od dude. Joj, mene je kar strah tega. Tudi Matej jo ima samo ponoči, samo sedaj, ko mu še zadnji petrki rasteta, se ponoči zbudi v histeričen joku in joka toliko časa, dokler ne najdemo dude v njegovi postelji, potem je pa ok. Tako da se kar ne upam začet odvajat, ker bo ponoči ogromno joka. Ali se pa samo meni tako zdi. Prej sploh ni bilo problema, če ni imel dude ponoči, sedaj, ko mu pa zobka rasteta, je pa kar kriza, če ni dude. Si pa ful želim, da bi ga čimprej odvadila. Ga moram pa ful pohvalit. Ful lepo lula na kahlico, tudi kakat je začel. Komaj čakam tople dni, da bo lahko samo v spodnjih hlačkah, da ga bomo lahko dokončno odvadili od plenic. Jutri imam pa nuhalno za našega bušija. Upam, da bo vse ok. No, vem da bo, samo že komaj čakam Pa do 18.30 bom morala čakat, Uf bo dolg dan
|