|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
21.4.2011 6:07:56   
tecka
DH, dobrojutrouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Danes se mučim že navsezgodaj, ampak uspelo mi je z neta snet risanke Gustav. Moji mlajši sodelavci me na kavi gledajo kot da bi padla z neba in pojma nimajo kaj za ena risanka je to.
Pa tudi tu bo podobno kot s pisateljem Ksavromuser posted image user posted image user posted image user posted image , razen mogoče Bjondi je že dovolj izkušena, da se mogoče spomni Gustava.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.4.2011 7:21:51   
dreamhorse
Aha, zdaj si me pa... si pa res zgodnja. Dobro jutro...
Spet ne morem videt slikic, bom doma pogledala.
Očitno je mini dobila službo, da je ni.
Danes bomo v ulici dobili novega člana. So sosedo peljali v bolnico rodit, je že včeraj bila kar precej utrujena videt.  To pa bo luštno.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.4.2011 7:22:13   
dreamhorse
Kdo je Gustav? Sem poguglala, pa mi ni znan.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.4.2011 7:24:43   
tecka
He, he, Gustav...
http://www.youtube.com/watch?v=TgTe6bn41-E
pa vidim, youtube poleg njega ponudi še risanko Lolek in Bolek. A te se kakšna spominja?
Ja, svet se vrti naprej, saj jaz pa novejših ne poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 654
21.4.2011 7:59:03   
bačko
Jutro!
O Tecka in DH sta že pridni.
No jaz pijem kavico in malo na Nextu gledam oblačila.Vse imajo lepo in jaz bi kar vse naročila.user posted image Moram počasi puncama kaj kupiti za poletje ker junij bo kmalu tukaj.
Tecka lepe fotke.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 655
21.4.2011 8:00:22   
dreamhorse
Lolek in bolek, pa maksi pes fik, bojan, krtek, Baltazar, banana njam, pa še kaj bi se našlo
Pa najbolj se spomnim risanke Zgodbe iz Narnije, po katerih so zdaj nastali zame trije full dobri filmi.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.4.2011 8:01:24   
dreamhorse
Jutro Bačko..
Jaz sploh nočem gledat nexta, itak ne morem nič naročit, če pa bi, pa bi šlo verjetno za velikkke cifre... Nimam meje, ko kupujem za malecko.

Neposredna povezava do sporočila: 657
21.4.2011 8:15:36   
10ka
tecka - jaz poznam gustava!!! pa loleka in boleka tudi. trenutno sem v iskanju baltazarja, saj je naša najmlajša čist utrgana nanj. starejša pa (na moje veliko začudenje) uživa v risankah iz animateke, do katerih sem prišla po čudnem naklučju. med tem pestrim izborom pa vedno in sploh kraljuje naš edini in najboljši nodi.

poganjalček - včeraj sem kupila katji kettlerjeveka 10 colskega in se je že gor usedla. sam je še zelo previdnatak da bomo videli, kako bo. vsekakor jo žene želja, da bi bila podobna starejši sestrici, ki ima prav takega, samo večjega user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 658
21.4.2011 8:23:40   
bačko
Ja jaz dam full velik že v košarico potem pa vidim znesek in kar brišem na koncu pa rečem da bom šla še malo pri nas pogledat.Sem pa Žani naročila supergice samo so ji nažalost prevelike.Bodo pa pač za kasneje.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
21.4.2011 8:33:24   
mini86
ne žal službe nisem dobila..kao zato ker rabjo eno za 8 ur..a sama mi je predlagala da bi hodila en teden do 15h en pa do 16h--ah ja..pustmo zdej to je že mimo..verjamem da je vse za neki dobr in mogoče če bi me kle sprejel nebi mogla dobit še ene boljše službe ker jo pač nebi iskala...
mal me je groza ker sm glih pred poletjem in morjem brez šihta..
držim pesti zase da čimprej najdem kej kar mi ustreza..
drgač pa tecka hvala za vprašanje

Srečko je pa res cuker..z unimi očkami..to bodo punce še padaleuser posted image

gustav????ne ni med mojimi..
moje so..tomažek in svetilnik, medvedek uhaček, zobna vila, leteči medvedki, pipi in melkijad, maksi pes fik-al neki tazga, bojan, smrkci, leteči medvedki, gasilec samo.....................................................................
sm pa že tamali naročila da ko bo imela čas da mi vse sname dol iz you tuba in da na cd da bo celi gledu te risanke ker te dons so mal viju viju

ah next je razred zase..veliko lepih stvari za veliko denarcev

no celi bo pa jutr kr doma..bova šla mojo mami v službo pogledat, pol pa domov barvat jajčka, pa pečt šunko v testu pa verjetno še pjane nevesteuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.4.2011 9:13:52   
bačko
Mini škoda da nisi dobila službe ampak kot si že sama napisala za vse je neki dobro.
Pri nas pa bodo punce v vrtcu barvale jajčka.Jaz jih bom jutri kar sama barvala.Bi se spravla pečt tudi šunko v testu samo ne vem če mi bo vse jutri zneslo ker delam popoldne.
V nedeljo pa bom vse domače povabila kar k nam na kosilo.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.4.2011 10:16:32   
dreamhorse
Mini, vseh omenjenih risank se spomnim.
A se katera spomni ene risanke, ko je bil dimnikarček, ki je nosil v roki lestev, ter skos žvižgal eno pesem. Zraven pa je imela enega črnobelega mucka. Se katera mogoče spomni naslova?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.4.2011 10:18:14   
dreamhorse
Aja, mini.. kot si rekla... mogoče boš dobila kje boljšo priložnost. Pozitivno razmišljanje, pa bo... držim pesti, da kmalu.
In ja... današnje risanke so vse take čudne... teh starih pa nikjer...

Neposredna povezava do sporočila: 663
21.4.2011 11:12:38   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, vseh omenjenih risank se spomnim.
A se katera spomni ene risanke, ko je bil dimnikarček, ki je nosil v roki lestev, ter skos žvižgal eno pesem. Zraven pa je imela enega črnobelega mucka. Se katera mogoče spomni naslova?

Vem katero misliš samo se tudi jaz ne spomnim naslova.

Neposredna povezava do sporočila: 664
21.4.2011 11:56:36   
dreamhorse
Naš naslov je bil dimnikarček... češka ali poljska risanaka.. originala žal ne vem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.4.2011 12:03:18   
dreamhorse
Našla....

http://www.pictureup.cz/thumb/verejny/30243024kominarik%201974%20poster.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 666
21.4.2011 12:37:28   
mini86
ne te se pa ne spomnim..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 667
21.4.2011 13:35:06   
tecka
Kaj pa tale:
Za tako gosto meglo da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik. A ko ga zvečer prekrije črno, črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.4.2011 13:37:46   
tecka
No, moja delovna vnema jo je nakam pobrisalauser posted image user posted image user posted image

Na začetku tedna sem delala kot konj, vsi so nekaj hoteli od mene še pred prazniki. Zdaj pa kaže da bo mir...

Mi imamo pa danes v vrtcu igralne urice. Upam, da bodo danes zunaj. Se pa zna zgoditi, da bo spet kakšnega starša "zeblo" in bomo vsi notri.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.4.2011 13:38:02   
bjondi
tecka-srečko itak kot srečko posrečen...iiii...poznam gustava mislim da je imel na glavi celo en las-po temu se ga najbolj spomnim...

mini-sem čakala ,da katera druga stegne jezik in te vpraša za job-hvala tecka...nočem bazat,sej sama vse na konc poveš kako in kaj...kot sem ti že zanč napisala,če tukaj ne dobiš,te nekje isti moment čaka nekaj boljšega...zato ,če ti bo ven v teh dneh ali pa ti je že udarjala negativa,je to vse normalno...sam ne prepusti se ji...ampak jo čimprej skenslaj ,da odpreš novo poglavje za nove in boljše rezultate...važi...in če boš v taki meri kot si bila do sedaj zagnana za tole možnost ,ki je šla mimo tebe...verjemi v to ,da naslednji cilj uloviš in da bo tvoj...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.4.2011 13:39:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kaj pa tale:
Za tako gosto meglo da bi jo lahko rezal, mogoče pa še malo dlje, leži ribnik Brbotalnik. Čez dan je to čisto navaden ribnik. A ko ga zvečer prekrije črno, črna tema, se začnejo tam dogajati čudne reči. V vodi najprej zaklokota, ob bregu zareglja, v bičevju nekaj poči, med vrbami zahrešči in šele potem se prikaže palček Smuk. To je nemiren škrat, radoveden kot miška, ki neučakano opreza tako dolgo, dokler na vodni gladini ne zatrepeta prva zvezda...

Ja itak poznan palček smuk...jo kar vidim...a ni imel eno lojtro pol je pa v ribnik skoču...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.4.2011 13:40:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mi imamo pa danes v vrtcu igralne urice. Upam, da bodo danes zunaj. Se pa zna zgoditi, da bo spet kakšnega starša "zeblo" in bomo vsi notri.

user posted image user posted image user posted image  hudo...smeh...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.4.2011 14:00:40   
dreamhorse
Ja, palček smuk.... se ga tudi jaz spomnim...
Pa Barbapapa in Šolenčki... Snorkci, Fračji dol...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.4.2011 14:13:16   
bjondi
Ja evo fračji dol...ta je bla men mega...drgač mi je pa najlepša risanka Marcelino...

Neposredna povezava do sporočila: 674
21.4.2011 14:16:47   
smrketa24
Hej hej!!

Evo, jaz sem ravno iz službe, samo še jutri, potem pa prazniki user posted image user posted image user posted image

Danes mi ni treba nič kuhat, ker imamo piknik (tašča praznuje rd in bo pekla)user posted image

Risanke - ja, te, ki jih sedaj vrtijo so res user posted image Jaz se najbolj spomnim Smrkcev, Palčka Davida, Šolenčki, Baltazar,...pa še kaj bi se jih našlo. Matej pa ne mara risank (ga ne zanimajo), tako da jih pri nas ne gledamo. No, vsake toliko časa kakšno prižgem, če kaj pojejo, malo zapleše zraven, potem pa spet šiba okoli in brca žogo user posted image

Joj, kaj se nam je včeraj zgodilo. Z Matejem sva zjutraj vstala, mu dam nekaj za pit in vidim, da je zmrzovalnik odprt. Je bil očitno celo noč, saj se je vse odtajalo user posted image Na srečo bo danes tašča pekla in smo ji dali kar nekaj mesa, nekaj zrezkov je pa moja sestra vzela, tako da ni šlo nič stran user posted image user posted image Tako da moram sedaj vsak večer pogledat, če je vse zaprto.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?