|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
18.4.2011 10:32:49   
dreamhorse
Hvala bačko za članek in hvala manna... Moja miš je res pravi cuker... Bi jo človek z lahkoto pojedel... user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.4.2011 10:37:11   
dreamhorse
Večerovega članka ne morem odpret....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.4.2011 10:48:27   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Večerovega članka ne morem odpret....

Meni ga odpre!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 628
18.4.2011 11:40:13   
dreamhorse
Sem že dobila skenirano varianto..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.4.2011 13:12:41   
dreamhorse
Pogrešam vas.. .kje ste čvekice... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 630
18.4.2011 14:08:41   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hvala bačko za članek in hvala manna... Moja miš je res pravi cuker... Bi jo človek z lahkoto pojedel... user posted image

...če popapaš svoj sladkorček user posted image  ostaneš samo še s tavelikim cukrom...ja včas bi jih človek res mal popapcal...

Neposredna povezava do sporočila: 631
18.4.2011 14:17:54   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

No potem je pa še povprašala kdaj imam rok, in ko sem povedala, je skor dol padla da kako to, da imam tako ogromen trebuh. Naj povem da mi to res vsi rečejo ko me vidijo, ker zgledam kot da imam rok maja ali junija....ampak kaj naj.. zdej se bom pa še sekirala da je kaj narobeuser posted image

Zakaj bi se sekirala, da je kaj narobe?? Jaz sem imela pri Mateju tako velik trebuh, da so še v porodnišnici, ko sem šla rodit, 3x vprašali, če imam res samo enega. Sedaj, ko sem "šele" 3 mesece noseča, imam trebuh tako velik, kot pri Mateju pri 5ih mesecih. Pač, druga nosečnost, trebušček se prej pozna, mogoče si prej v križu nosila, sedaj pa spredaj.....Ne se sekirat zaradi takih besed!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.4.2011 14:20:38   
bjondi
manna-vem da je težko to prenašat sploh z nosečniškimi hormoni... vprašaj se če  se dobro počutiš, a si srečna, a ti kej manjka, a je s pikotom vse v redu, a je manca tipi topi in vrjetno te tudi mož uboga a ne...nehaj se obremenjevat kaj drugi pravijo o tvojem trebuhu...manj ko se jim boš pustila boljše bo in zate in za vse okoli tebe...in ne razmišljaj o tem kaj če je kaj narobe ,če je tako velik...vsaka je bila drugačna,ene smo imele premajhne trebuhe ene imajo prevelike ....a bistvo je notri v tebi ,da dobiš zakladek ,ki bo tak kot si ga želiš...in ne obračaj vedno na negativo...ker te vedno pelje stran od pozitovnih misli in v nenehno tuhtanje in premišljevanje,ki ti najde tisoč in eno razlago da je pa vrjetno le kaj narobe...obrni se čimprej stran in pojdi na svetlobo,na sonček na veter ,ki ti razpihava tvoje svetle lase in ti riše nasmeh na obrazu...pusti skrbi ,ker ni sedaj čas za njih...pojdi naprej v tisto po čemur ta trenutek najbolj hrepeniš...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.4.2011 14:25:28   
bjondi
Spomladanska vrtčevska delavnica...mami je bila tokrat za objektivom,še dobro da sem ju pofotkala...ja kovačeva kobila je ponavad bosa...no pa vseeno tri pa tri a ne...važno da so ostali bili ujeti v objektiv user posted image ...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
19.4.2011 6:59:53   
dreamhorse
Dobro jutro drage dame.
Bliža se en krasen sončen dan, ki ga je potrebno prijetno izkoristit. Seveda takoj, ko zapustim tale zapor, v katerem se nahajam vsako jutro od 7 do 15 ure...

Upam, da bomo danes kaj več načvekale, kot včeraj. ...

Bjondi, krasne slikice.... pravi ustvarjalci...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.4.2011 7:20:02   
tecka
He, he, sem upala, da bom prehitela DHuser posted image .
Pa drugič...
DH in Bjondi - lepe fotke! Bom tudi jaz dala kaj gor, ko si vzamem čas. Sem čez vikend slikala našega fanta, kako obuje gumijaste škornje, natakne kapo in se mu zdi, da je pripravljen za venuser posted image Ptiček odpira svoja krila.

DH - Žana je zelo spretna. Naš Srečko še poganjavca ne porajta preveč, se mi zdi, da je za tako kolo še nepripravljen.

Bačko - plačilo vrtca. Glede na prebrani članek bi jaz rekla, da si lahko oddahneš za kakšno leto ali dve.

V nedeljo sva bila s Srečkom v ZOO. In so tako reklamirano afriško vas postavili na mestu, kjer je bilo prej igrišče za najmlajšeuser posted image user posted image user posted image Najmlajši pa seveda nimajo več svojega igrišča.

Neposredna povezava do sporočila: 636
19.4.2011 7:27:27   
dreamhorse
Dobro jutro Tečka... Skoraj si me pa prehitela.
Ja, Žana je pravi dirkač na tem poganjalcu.. obvlada ga zelo. Poleg tega, da je ne spravim iz sosedovega trampolina, kamor spleže sama, odpre in zapre zadrgo, pa tudi dol zleze sama ....
Še zdaleč pa ni tako kot sosedova, ki je včeraj sama poganjala kolo na pedala... (s pomožnimi koleščki) zdaj bo stara 2 leti.
Kaj vse ne natuhtajo...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.4.2011 10:13:48   
dreamhorse
Punce, pa saj ne morem verjet, da ni nobene nikjer..

Neposredna povezava do sporočila: 638
19.4.2011 10:43:48   
manna
živjo
jaz nimam dosti časa, sem pa skoz blizu..na računalniku..
bjondi, kakšna cukrčka dva.user posted image
poganjalec, tudi naši miss ne gre, ker pač ne gre samo, je treba porivat. To pa ona ne bi.
smrketa, ja prejšnjič sem res nosila v križu. Tudi popadke sem čutila samo v križu, kot bi me nekdo z nožem štihal v hrbet. Spredaj pa nič. Kdove kako bo tokrat...

Punce, a se kjera kaj bolj spozna na prepih ? Namreč blazno me boli vrat in zadnja stran glave. Ko premaknem glavo namreč. In menda je to lahko od prepiha. Ker smo bili v nedeljo na nekem pikniku in je kar precej hladno pihalo in dost časa sem tudi sedela na prepihu. A je mogoče to posledica da me zdaj tako čudno boli vrat in glava? !? Pismo, pa še butasto je blo na tem pikniku tko mi je prav žal da smo sploh šli. Zdej smo vsi nekej prehlajeni..

Aja, mimogrede, nevem kaj za eno čudežno mazilo nam je dala pediatrnja ampak Manči se je zbudila danes popolnoma brez rdečice, z lepo gladko kožo. Pa sm jo komaj enkrat namazala!

Neposredna povezava do sporočila: 639
19.4.2011 10:52:46   
bačko
Bjondi lepe slikice kot vedno!user posted image user posted image user posted image
Tecka če je tako glede vrtca potem se ne sekiram ker čez 2 leti gre Žana itak v šolo.user posted image Pa saj se že zdaj ne obremenjujem več.user posted image
Dh jaz nisem mogla prej ker smo bili brez elektrike.user posted image
Manna ne se sekirat zaradi velikosti trebuha.Meni so že pri Žani rekli da imam dvojčke tako velik trebuh sem imela.Ampak meni je bil trebuh všeč.user posted image Kako se imenuje mazilo? A je samo na recept?

Neposredna povezava do sporočila: 640
19.4.2011 12:00:44   
dreamhorse
Lahko je to, da te od prepiha boli vrat iz zadnja stran glave.. Kot bi te heksnšus, nekaj takega. Meni je pomagal naklofen, ampak ti ga ne smeš...
Bo moralo minit samo od sebe... Al pa kaj toplega gor daj... MEni je topel občutek vedno prijal.

Super za manči, da je rdečica izginila. Kakšno kremo pa je dobila?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.4.2011 13:11:48   
bjondi
kolo, poganjavček-ja otroc so si čist različni...karin je pri enem letu začela tricikel poganjat in je bil z njo vsak trenutek ko si ga je zaželela,samo kolo kolo kolo...žiga tega kolesa,ki ga je imela karin naštuderanega v nulo še enkrat ni povohal...ga ne zanima,tudi poganjavček je bolj za nabiranje prahu...tako da so si zelo različni...eni eno obvladajo drugi drugo...tako da bravo za Žano -no ja ima pa konkurenco ob sebi-tatija user posted image ,sicer na malo večjem poganjavčku ampak je zgleda dober vzornik...

Neposredna povezava do sporočila: 642
19.4.2011 13:14:22   
dreamhorse
ja, moja Žana ima talente po nama. Motorje obrača in vozi ko nora, zadnjič pa, ko smo bili na tekmovanju konjskega preskakovanja ovir, se je vstala iz tribune in rekla jahala.
Ko vidi konja, bi ona kr jahala...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.4.2011 13:14:46   
bjondi
manna-kaj drugega naj ti napišem kot spet to,da čimprej pozabi zakaj in kje te je napihalo...bolj kot boš tuhtala ,več skrbi boš imela...malo vrži skrbi iz sebe nekam dol...al pa burjo pokliči,da jih odpihne...ti pa čimprej zadihaj...lej kako je zunaj lepo,daj obrni se proti soncu in pozabi vsaj za trenutek na vse skrbi...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.4.2011 7:05:55   
dreamhorse
Jutro drage punce...
Upam, da boste danes kaj bolj zgovorne...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.4.2011 10:20:12   
bačko
Dan!
No jaz sem imela mini generalno po stanovanju in napisala sem vizitke za velikonočne praznike.Sedaj se ričet kuha potem pa pod tuš in v službo.Komaj čakam da bo vikend.user posted image
In ve kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 646
20.4.2011 11:57:14   
dreamhorse
Nikjer nobene....
Bačko pridna... Jaz jo planiram naslednji teden, ko bomo doma...
Ne vem kje so vse punce...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.4.2011 13:17:06   
bjondi
Evo tukaj...

Neposredna povezava do sporočila: 648
20.4.2011 21:32:02   
tecka
In potem vse tiho je bilo...
Mini - a si dobila službo?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.4.2011 21:43:35   
tecka
No, pri nas gre čisto kot v pesmici: prebudil se je rano sosedov bosopet...
Natakne škornje in kapo in gremo venuser posted image
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tecka -- 20.4.2011 21:49:50 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?