|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
16.4.2011 9:30:13   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

smrketa, grlo odlično! Tud zdravje nasploh trenutno super. Sem jemala AB 8 dni in me je nehalo bolet tam nekje peti dan. Tamali pa tud lepo brca tko da upam da ni čutil niti mojega vnetega grla niti AB... Študiram da bi šla na 3D/4D UZ. A ste vi že bli na NS? Ste vprašali za spol?

Ne še. Morala bi jo imet v ponedeljek, pa sem jo prestavila, tako da jo imam šele 28. Uf, kje je še to. Ampak gre itak tako hitro, da bo skoraj jutri že tu user posted image Bova pa vprašala za spol, sva preveč firbčna, čeprav nama je vseeno kaj bo user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.4.2011 11:42:28   
dreamhorse
Mini, jaz sem žani vedno namazala nogo, ko je imela zatečeno in trdo po cepljenju, pa ji je pomagala. Če pomaga proti buškam, potem pomaga tudi pri tem. Če jo imaš poskusi, škodit ne more...

Mojadva oba spita, jaz bi morala čistit, pa se mi res ne da... Smo povabljeni na en piknik potem, tako da mi ni treba kuhat kosila. Juhu.

Čez "počitnice" ukinemo kinderpet in jo damo spat v veliko posteljo. Me je kar malo strah po večih neuspelih poskusih, ker se pač nisem čisto odločila takrat, pa ni šlo. Nisem niti vzrajala... Pa itak da bo. še vse spremembe je pozitivno sprejela, tudi to bo.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 602
16.4.2011 11:44:38   
dreamhorse
Bačko, uspela sem videt slikico Lore in postelje.. Superca je... Posteljnino pa ima Žana isto..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.4.2011 12:33:59   
dreamhorse
user posted image

user posted image

user posted image

Končno mi je uspelo... Še naša princeska

Neposredna povezava do sporočila: 604
16.4.2011 12:38:52   
dreamhorse
Pa še z našim konjičkom.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
16.4.2011 13:51:45   
smrketa24
dh - joj, kako je luškana. pravi cukrček user posted image

jaz pa čakam, da se naš frajer zbudi, da gremo ven. sicer smo bili celo dopoldne zunaj, samo jest in spat je šel, potem pa spet ven. upam samo, da ne bo prej kaj deževalo.

Neposredna povezava do sporočila: 606
16.4.2011 13:57:39   
bjondi
dh-user posted image  za fotkice...lušna femili...a je Žana na kolesu poganjavčku-a ga že obvlada...ful se mi zdi velika punca...no ja sej bojo že dve leti stari user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 607
16.4.2011 14:04:13   
bjondi
V MAJU PRAZNUJEJO MAMICE

MAJ

05.05. -dreamhorse
18.05  -natytaja

20.05  -tadejluka
26.05  -mini86
27.05  -manna

< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.4.2011 14:07:25 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 608
16.4.2011 14:08:06   
bjondi
PIHANJE DRUGE SVEČKE JUNIJSKIH SONČKOV v mesecu maju

16.04  Alina -LARA

13.05  mojsonček-ZOJA

18.05  nancy300-MIJA

21.05  tinca84-NIK

26.05  smrketa24-MATEJ
26.05  dreamhorse-ŽANA

30.05  minča-NEJA
30.05  mišel09-NOEL
30.05  jabolka-SOMAYA

< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.4.2011 14:09:24 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 609
16.4.2011 14:11:45   
bjondi
Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 610
16.4.2011 19:38:19   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ...

Se podpišem!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.4.2011 10:08:41   
Tira
Ojla!

DH ful lepe slikce user posted image

Čestitke vem, ki so praznovali in še bodo user posted image user posted image  Kar ne morem verjeti, da bomo kmalu tudi mi imeli dve leti, noro kako čas beži user posted image user posted image

Mi smo dobro, danes smo fenomenalno spali. Smo jedli samo ob 4.30 ponoči in potem šele zjutraj ob 9h. Sem kar naspana, čeprav sem skoz malo čekirala, ali res še spi. Marcel nočno vstajanje in hranjenje lepo prenaša, včasih se zbudi in leži naprej, včasih se sploh ne zbudi.
Je pa prehlajen in kašlja... sploh ne vem kje pobira te prehlade. HB, da je tamala še vedno zdrava. Sicer jo držim čim bolj stran. Zaenkrat nam kar laufa, ker ima mali atija skoz na razpolago, kadar jz ne morem. Ne vem pa kaj bo, ko bomo kdaj sami in ne bom mogla skočit tisto sekundo, ko si on predstavlja. To se bom moral še navadit... sploh ker v teli starosti potpljenja in čakanja še ne pozna ravno user posted image

Moj je še dva dni doma, potem pa jovo na novo. HB so potem že prvomajski prazniki.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.4.2011 21:23:45   
mojjaka
Vse najboljše najprej mojjaka ,ki je praznovala 9.4 in vse najboljše smrketi in mony ,ki praznujeta danes 14.4...vsem trem želim veliko lepega in naj vam vaši sončki tako tamejčkeni ,kot tisti taveliki ,ki so vaša leva ali desna roka lepšajo vse dni v letu v katerega ste vstopile...user posted image ...

HVAAAAAAALA bjodi in vsem ostalim podpisanim pod voščilouser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.4.2011 22:00:14   
bjondi
mojjaka-prosim prosim...

Danes zjutraj moja tašča kliče svojega sina in mu čestita za 12-sto obletnico poroke...mi možek pove kaj vse nama je zaželela...se spogledava in mal debelo pogledava in praviva aja a danes jo imava user posted image ...matr gre hitro čas...no pa 16 let sva skupej...tko da men se tud slučajno ne zdi ,da bi bila že toliko časa skupej...dolgčas mi zaenkrat k sreči še ni user posted image ... pa hvala tašči ,da naju je spomnila,če ne drugega smo šli vsaj na tortico...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.4.2011 22:01:25 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.4.2011 22:12:39   
lenika
Tira pa boš imel dopoldne oba sama doma?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.4.2011 23:28:27   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ne, Marcel bo šel v varstvo... samo me malo skrbijo bolezni. Tamau je prehlajen in ravno sedaj vidim, da se je mala nalezla od njega user posted image Ima že zabasan nosek in sem ji ga že čistila z fiziološko. Boga, pa komaj 14 dni ima.
Če bo domov skoz nosil kakšne viruse, potem bo moral ostati doma...edino na mami še lahko računam za varstvo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.4.2011 23:41:17   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ne, Marcel bo šel v varstvo... samo me malo skrbijo bolezni. Tamau je prehlajen in ravno sedaj vidim, da se je mala nalezla od njega user posted image Ima že zabasan nosek in sem ji ga že čistila z fiziološko. Boga, pa komaj 14 dni ima.
Če bo domov skoz nosil kakšne viruse, potem bo moral ostati doma...edino na mami še lahko računam za varstvo.

Pa sej bodo lepši dnevi prišli in s tem manj vseh nalezljivih bolezni a ne...lepo se rihtajte...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.4.2011 7:16:08   
dreamhorse
Dobro jutro punce. Pa je spet ponedeljek,... vikend kar prehitro mine. In čaka me naporen teden. Pa se veselim nedelje, ko gremo v Lendavo za tri dni.. Juhu...

Bjondi... ja, Žana je najprej začela na 4kolesnem poganjalcu, tistega je obvladala, še preden je hodila. Potem je pa prešla na tega in ga tudi obvlada ful... Ovinke, levo, desno, nazaj, naprej, celo dol z robnika.  Razmišljam o nakupu tistega poganjalca, ki ji kot kolo brez pedal. Je pa kr velika punca ja.

Čestitke za obletnico, 16 let je pa že kar nekaj.

Tak, pa gremo novim zmagam naproti... danes je ponedeljek in najlepše na njem je to, da je plačilni dan... juhej..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.4.2011 9:31:45   
bačko

Se podpišem pod to!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.4.2011 9:34:18   
bačko
DH lepe slikice!Žana je prava lepotička in oči ima hud motor!user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi čestitke za obletnico.user posted image user posted image user posted image
V Lipici je bilo samo preveč je veter pihal in potem je bilo hladno.Potem pa smo šli še v Izolo in tam je bilo veliko topleje.Uglavnem punci sta uživali in imeli smo lepo soboto polno lepih stvari.
No danes pa spet delat.Seveda spet popoldne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 620
18.4.2011 9:39:22   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

DH lepe slikice!Žana je prava lepotička in oči ima hud motor!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala bačko... je hud ja... še jaz ga pogrešam... včasih sem na zadnjem sedežu naredila 9000 km z njim, zdaj pa nič... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.4.2011 9:39:54   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Se podpišem pod to!

Mi je pobegnilo.. Jaz tudi... vse naj naj Lari..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.4.2011 10:18:52   
manna
živjo
joj toliko dela imam da sem prav zasuta. Pa med vikendom smo skoz nekje bli, tko da se počutim kot da sploh ne bi bilo vikenda. Hb da je drug teden luknjast da se bomo malo odpočili ker smo vsi prav hin..obadva z dragim hodva spat takoj za Manco kr samo dol padeva.
No drugač pa sm danes zjutraj peljala Manco k pediatrinji ker je moj vztrajal da moramo obvezno it pokazat lišaj-rdečico ki jo ima na bradici že kakšne tri tedne. Ker on je včasih totalen paranoik in je že naklepal v glavi vse sort bolezni, ki bi jih lahko imela, in ki so strašno nevarne če se jih naleze ženska v nosečnosti...user posted image No, resnica je da ima samo zelo suho kožo zaradi vetra, dala nam je pa neko kremo (seveda ne zastonj) in mimogrede pripomnila da se lahko tudi jaz v nosečnosti mažem z njo proti strijam. Tko da dve muhi na en mah.
No potem je pa še povprašala kdaj imam rok, in ko sem povedala, je skor dol padla da kako to, da imam tako ogromen trebuh. Naj povem da mi to res vsi rečejo ko me vidijo, ker zgledam kot da imam rok maja ali junija....ampak kaj naj.. zdej se bom pa še sekirala da je kaj narobeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
18.4.2011 10:20:31   
bačko
DH evo članek:
http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2011041805638919
in
http://www.belaknjiga2011.si/pdf/resitve%20pss%20za%20vrtce.pdf

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.4.2011 10:21:45   
manna
dh, KOOOOOOOOOOLK je zlata Žana, pravi cuker je! 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?