Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 9:30:13
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna smrketa, grlo odlično! Tud zdravje nasploh trenutno super. Sem jemala AB 8 dni in me je nehalo bolet tam nekje peti dan. Tamali pa tud lepo brca tko da upam da ni čutil niti mojega vnetega grla niti AB... Študiram da bi šla na 3D/4D UZ. A ste vi že bli na NS? Ste vprašali za spol? Ne še. Morala bi jo imet v ponedeljek, pa sem jo prestavila, tako da jo imam šele 28. Uf, kje je še to. Ampak gre itak tako hitro, da bo skoraj jutri že tu Bova pa vprašala za spol, sva preveč firbčna, čeprav nama je vseeno kaj bo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 11:42:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, jaz sem žani vedno namazala nogo, ko je imela zatečeno in trdo po cepljenju, pa ji je pomagala. Če pomaga proti buškam, potem pomaga tudi pri tem. Če jo imaš poskusi, škodit ne more... Mojadva oba spita, jaz bi morala čistit, pa se mi res ne da... Smo povabljeni na en piknik potem, tako da mi ni treba kuhat kosila. Juhu. Čez "počitnice" ukinemo kinderpet in jo damo spat v veliko posteljo. Me je kar malo strah po večih neuspelih poskusih, ker se pač nisem čisto odločila takrat, pa ni šlo. Nisem niti vzrajala... Pa itak da bo. še vse spremembe je pozitivno sprejela, tudi to bo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 11:44:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko, uspela sem videt slikico Lore in postelje.. Superca je... Posteljnino pa ima Žana isto..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 12:33:59
|
|
|
|
dreamhorse
|
Končno mi je uspelo... Še naša princeska
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 12:38:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pa še z našim konjičkom.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 13:51:45
|
|
|
|
smrketa24
|
dh - joj, kako je luškana. pravi cukrček jaz pa čakam, da se naš frajer zbudi, da gremo ven. sicer smo bili celo dopoldne zunaj, samo jest in spat je šel, potem pa spet ven. upam samo, da ne bo prej kaj deževalo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 13:57:39
|
|
|
|
bjondi
|
dh- za fotkice...lušna femili...a je Žana na kolesu poganjavčku-a ga že obvlada...ful se mi zdi velika punca...no ja sej bojo že dve leti stari ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 14:04:13
|
|
|
|
bjondi
|
V MAJU PRAZNUJEJO MAMICE MAJ 05.05. -dreamhorse 18.05 -natytaja 20.05 -tadejluka 26.05 -mini86 27.05 -manna
< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.4.2011 14:07:25 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 14:08:06
|
|
|
|
bjondi
|
PIHANJE DRUGE SVEČKE JUNIJSKIH SONČKOV v mesecu maju 16.04 Alina -LARA 13.05 mojsonček-ZOJA 18.05 nancy300-MIJA 21.05 tinca84-NIK 26.05 smrketa24-MATEJ 26.05 dreamhorse-ŽANA 30.05 minča-NEJA 30.05 mišel09-NOEL 30.05 jabolka-SOMAYA
< Sporočilo je popravil bjondi -- 16.4.2011 14:09:24 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 14:11:45
|
|
|
|
bjondi
|
Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.4.2011 19:38:19
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ... Se podpišem!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 10:08:41
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! DH ful lepe slikce Čestitke vem, ki so praznovali in še bodo Kar ne morem verjeti, da bomo kmalu tudi mi imeli dve leti, noro kako čas beži Mi smo dobro, danes smo fenomenalno spali. Smo jedli samo ob 4.30 ponoči in potem šele zjutraj ob 9h. Sem kar naspana, čeprav sem skoz malo čekirala, ali res še spi. Marcel nočno vstajanje in hranjenje lepo prenaša, včasih se zbudi in leži naprej, včasih se sploh ne zbudi. Je pa prehlajen in kašlja... sploh ne vem kje pobira te prehlade. HB, da je tamala še vedno zdrava. Sicer jo držim čim bolj stran. Zaenkrat nam kar laufa, ker ima mali atija skoz na razpolago, kadar jz ne morem. Ne vem pa kaj bo, ko bomo kdaj sami in ne bom mogla skočit tisto sekundo, ko si on predstavlja. To se bom moral še navadit... sploh ker v teli starosti potpljenja in čakanja še ne pozna ravno Moj je še dva dni doma, potem pa jovo na novo. HB so potem že prvomajski prazniki.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 21:23:45
|
|
|
|
mojjaka
|
Vse najboljše najprej mojjaka ,ki je praznovala 9.4 in vse najboljše smrketi in mony ,ki praznujeta danes 14.4...vsem trem želim veliko lepega in naj vam vaši sončki tako tamejčkeni ,kot tisti taveliki ,ki so vaša leva ali desna roka lepšajo vse dni v letu v katerega ste vstopile...user posted image ... HVAAAAAAALA bjodi in vsem ostalim podpisanim pod voščilo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 22:00:14
|
|
|
|
bjondi
|
mojjaka-prosim prosim... Danes zjutraj moja tašča kliče svojega sina in mu čestita za 12-sto obletnico poroke...mi možek pove kaj vse nama je zaželela...se spogledava in mal debelo pogledava in praviva aja a danes jo imava ...matr gre hitro čas...no pa 16 let sva skupej...tko da men se tud slučajno ne zdi ,da bi bila že toliko časa skupej...dolgčas mi zaenkrat k sreči še ni ... pa hvala tašči ,da naju je spomnila,če ne drugega smo šli vsaj na tortico...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.4.2011 22:01:25 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 22:12:39
|
|
|
|
lenika
|
Tira pa boš imel dopoldne oba sama doma?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 23:28:27
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Tira pa boš imel dopoldne oba sama doma? Ne, Marcel bo šel v varstvo... samo me malo skrbijo bolezni. Tamau je prehlajen in ravno sedaj vidim, da se je mala nalezla od njega Ima že zabasan nosek in sem ji ga že čistila z fiziološko. Boga, pa komaj 14 dni ima. Če bo domov skoz nosil kakšne viruse, potem bo moral ostati doma...edino na mami še lahko računam za varstvo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.4.2011 23:41:17
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira IZVIRNO SPOROČILO: lenika Tira pa boš imel dopoldne oba sama doma? Ne, Marcel bo šel v varstvo... samo me malo skrbijo bolezni. Tamau je prehlajen in ravno sedaj vidim, da se je mala nalezla od njega Ima že zabasan nosek in sem ji ga že čistila z fiziološko. Boga, pa komaj 14 dni ima. Če bo domov skoz nosil kakšne viruse, potem bo moral ostati doma...edino na mami še lahko računam za varstvo. Pa sej bodo lepši dnevi prišli in s tem manj vseh nalezljivih bolezni a ne...lepo se rihtajte...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 7:16:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro punce. Pa je spet ponedeljek,... vikend kar prehitro mine. In čaka me naporen teden. Pa se veselim nedelje, ko gremo v Lendavo za tri dni.. Juhu... Bjondi... ja, Žana je najprej začela na 4kolesnem poganjalcu, tistega je obvladala, še preden je hodila. Potem je pa prešla na tega in ga tudi obvlada ful... Ovinke, levo, desno, nazaj, naprej, celo dol z robnika. Razmišljam o nakupu tistega poganjalca, ki ji kot kolo brez pedal. Je pa kr velika punca ja. Čestitke za obletnico, 16 let je pa že kar nekaj. Tak, pa gremo novim zmagam naproti... danes je ponedeljek in najlepše na njem je to, da je plačilni dan... juhej..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 9:31:45
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ... Se podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 9:34:18
|
|
|
|
bačko
|
DH lepe slikice!Žana je prava lepotička in oči ima hud motor! Bjondi čestitke za obletnico. V Lipici je bilo samo preveč je veter pihal in potem je bilo hladno.Potem pa smo šli še v Izolo in tam je bilo veliko topleje.Uglavnem punci sta uživali in imeli smo lepo soboto polno lepih stvari. No danes pa spet delat.Seveda spet popoldne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 9:39:22
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko DH lepe slikice!Žana je prava lepotička in oči ima hud motor! Hvala bačko... je hud ja... še jaz ga pogrešam... včasih sem na zadnjem sedežu naredila 9000 km z njim, zdaj pa nič...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 9:39:54
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Alina iskrene čestitke Lari ob drugi upihnjeni svečki želim...sicer se že dolgo nisi javila ...pa vseeno vse lepo želim ... Se podpišem pod to! Mi je pobegnilo.. Jaz tudi... vse naj naj Lari..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 10:18:52
|
|
|
|
manna
|
živjo joj toliko dela imam da sem prav zasuta. Pa med vikendom smo skoz nekje bli, tko da se počutim kot da sploh ne bi bilo vikenda. Hb da je drug teden luknjast da se bomo malo odpočili ker smo vsi prav hin..obadva z dragim hodva spat takoj za Manco kr samo dol padeva. No drugač pa sm danes zjutraj peljala Manco k pediatrinji ker je moj vztrajal da moramo obvezno it pokazat lišaj-rdečico ki jo ima na bradici že kakšne tri tedne. Ker on je včasih totalen paranoik in je že naklepal v glavi vse sort bolezni, ki bi jih lahko imela, in ki so strašno nevarne če se jih naleze ženska v nosečnosti... No, resnica je da ima samo zelo suho kožo zaradi vetra, dala nam je pa neko kremo (seveda ne zastonj) in mimogrede pripomnila da se lahko tudi jaz v nosečnosti mažem z njo proti strijam. Tko da dve muhi na en mah. No potem je pa še povprašala kdaj imam rok, in ko sem povedala, je skor dol padla da kako to, da imam tako ogromen trebuh. Naj povem da mi to res vsi rečejo ko me vidijo, ker zgledam kot da imam rok maja ali junija....ampak kaj naj.. zdej se bom pa še sekirala da je kaj narobe
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.4.2011 10:21:45
|
|
|
|
manna
|
dh, KOOOOOOOOOOLK je zlata Žana, pravi cuker je!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?