|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
14.4.2011 20:35:40   
tecka
Smrketa, Mojjaka in Mony - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image
Mony nas je po porodniški malo zanemarila, bo treba iti na Janče na kakšen "praznik", da jo vidimouser posted image

No, Mini, pa si me zbezala na plano z vabilom v ZOOuser posted image . Danes sva se s Srečkom slikala, tako da imam fotke za letno karto. Je pa drag ta špas - za 4 fotkice sem dala 10 euruser posted image . Meni se zdi dosti. Je bilo pa fino, da sem bila jaz prva in je bil Srečku fleš zelo všeč tako da se na sliki smejiuser posted image user posted image user posted image .

Jaz v ZOO lahko pridem v soboto in/ali nedeljo, ker tata dela ponoči in bo oba dneva spal. Je pa za soboto kar slaba napoveduser posted image Niti tega nimam časa spremljat....

Še 6 delovnih dni do počitnic....Pa se čedalje bolj sprašujem, ali se splača tako "noreti" v službi, da bom potem en teden prihajala k sebi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.4.2011 21:59:57   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

čakala sem ga 1 uro pa se tud opravičil ni..grrrrrr
v ponedeljek zvem ampak tudi če nam sprejeta nam nič slabe volje ker mi res ni bil tip ok..nobenga izraza na obrazu-ga nisem mogla sploh prebrat, nobenga nasmeha..

Ej pa ne takoj puško v koruzo vržt...sej a bi bla velik z njim v kontaktu?...nisi dobila dovolj energije od njega user posted image  ...pa ti je trenutno vseeno...kaj pa za prehodno zadevo...no ja pa počakimo na pondelk...pa bomo pol kako rekl...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.4.2011 7:58:09   
dreamhorse
Jutro punce...
Pa smo končno dočakali petek... no, niti ne tak končno, saj teden mine tako hitro, da sploh ne vem kdaj.
Pa lep dan vam želim. Pri nas je oblačno, pa vendar se sonček trudi prikukati skozi njih.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.4.2011 9:55:54   
dreamhorse
Aha, danes ko je sonček pa nobene za računalnikom...
Saj mene tudi po drugi uri ne bo več, tak user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 579
15.4.2011 10:10:22   
dreamhorse
A ve katera kaj o tem, da bi se naj bil vrtec za drugega otroka po novem plačljiv. Kje sem to zasledila.. Morda celo tukaj. Ampak nikjer ne najdem podatka o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 580
15.4.2011 10:39:54   
manna
helou
najprej za nazaj VSE NAJBOLJŠE VSEM ki ste praznovale! Bodite zdrave in srečne, preživite čas s svojo družino, to je največ vredno, vse ostalo lahko počaka. user posted image user posted image
mini, nevem jaz pa ne bi bila nezadovoljna. Saj kakšen šef bi pa bil če bi vsem točil med in nasmehe že na razgovoru? Pač realen je verjetno, pa še malo deloholičen in pod stresom, kot vsi šefi. Mogoče bo pa v redu!
A se še spomnite kdo pa jutri praznuje RD? Naša prva junijska sončica Lara, rojena dva meseca prezgodaj, bo dopolnila 2 leti. Še zdaj se spomnim kako nas je presenetila alina ko je napisala "punce, jaz sem pa mamica" user posted image ,  me pa vse s trebuhi user posted image   Mi je včeri kolegica rekla da me mal hormoni dajejo baje..

Neposredna povezava do sporočila: 581
15.4.2011 10:41:38   
manna
dh, kar se tiče vrtca, nisem še nikjer zasledila, ampak močno upam da je samo govoricauser posted image   Sam prou ziher pa ni za bit, tale vlada preklemana itak ni nič dobrega prnesla.. no sori za politično opredelitev..user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 582
15.4.2011 10:51:17   
bjondi
Ja sej to je že zanč bačko rekla da bo drug otrok plačal 50%...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 583
15.4.2011 11:34:41   
tecka
No, kje so zdaj prijave za ZOOuser posted image user posted image user posted image

Plačilo vrtca - jaz se ne bi vznemirjala. Naslednje leto so volitve in nobena stranka ne bo podprla tega ukrepa v volilnem letu. Je pa zanimivo, ko je Janševa vlada uvedla to, so vsi dejali, da nabira točke...
Po mojem mnenju pa bi morali tudi vrtec plačevati na enak način kot šolo - to se pravi, da bi moral biti praktično brezplačen za vse otroke, ne samo za 2. in vse naslednje, pa bi bilo dosti manj lažnih samohranilcev, fušarjev itd.
Pa ne bi zdaj o cenah, ker dobim pike po telesu, ko mi kolegica začne nabijat, da mora plačevat 80 eur, bi pa samo 76, njen mož pa veselo fuša.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.4.2011 12:14:22   
bjondi
ZOO tokrat ne bo šel iz naše strani čez...je doma ...tokrat ne preventivno kot do sedaj ampak z vročinco...bo že user posted image ...važn da je ta vikend in ne nasledn ko odrinemo mal na dopust...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.4.2011 12:17:11   
mini86
tecka-mene je zoo prememil in grem že danes..ne morem si pomagat..za jutri se pa magar slišve kako bomo ustal in kakšno bo vreme a prav..pa seveda tudi kakšni bomo ker ima grrroooooozno reakcijo na cepljenje..otečeno nogico-še skor en stegen zravn, trda bula v velikosti pesti in rdeč flek od vrha do kolena..

no danes tretji dan ima tako veliko modrico in še vse trdo..js mislm da ga je prbila v mišico..naslednič rečem da želim da ga cepi v roko..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
15.4.2011 12:31:14   
bjondi
Pa sej šola ni brezplačna...je treba vseeno dat otroku zajtrk,kosilo in malico-ponavadi vsi učenci jedo tam...no če ima možnost da gre v času kosila že domov -teh je sevada zelo malo...pa pač plačuješ nekoliko manj kot za vse obroke...drgač pa pride tam okol 110€...mi smo letos ji ukinili popoldansko malico,ker gre takrat že domov in dajemo cca.80€...no pol pa še kaki izleti + ,pa kaki avtobusni prevozi+,pa gledališča+...tako da je vedno še kak plus zraven...prišparaš edino lahko na zajtrku ,če mu ga daješ vsakodnevno s seboj,sa si ne predstavljam da potem gleda kaj ostali jedo in se mu sline cedijo po njihovem zajtrku...jih je bilo pa lani ene par brez koslia in so morali zravn hodt -jih gledat kako ostali jedo,ker pač starši niso imeli da jim kupijo obroke...no potem so pa poštimal ,da so šli za čas kosila v knjižnico...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.4.2011 13:24:30   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Saj ne vem, če nisem to pri nas zasledila ja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.4.2011 13:25:17   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tecka-mene je zoo prememil in grem že danes..ne morem si pomagat..za jutri se pa magar slišve kako bomo ustal in kakšno bo vreme a prav..pa seveda tudi kakšni bomo ker ima grrroooooozno reakcijo na cepljenje..otečeno nogico-še skor en stegen zravn, trda bula v velikosti pesti in rdeč flek od vrha do kolena..

no danes tretji dan ima tako veliko modrico in še vse trdo..js mislm da ga je prbila v mišico..naslednič rečem da želim da ga cepi v roko..

Namaži mu z aloe vero.... Jaz brez te kreme nikamor več ne gre...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 589
15.4.2011 13:29:22   
dreamhorse

Pa sej šola ni brezplačna...je treba vseeno dat otroku zajtrk,kosilo in malico-ponavadi vsi učenci jedo tam...no če ima možnost da gre v času kosila že domov -teh je sevada zelo malo...pa pač plačuješ nekoliko manj kot za vse obroke...drgač pa pride tam okol 110€...mi smo letos ji ukinili popoldansko malico,ker gre takrat že domov in dajemo cca.80€...no pol pa še kaki izleti + ,pa kaki avtobusni prevozi+,pa gledališča+...tako da je vedno še kak plus zraven...prišparaš edino lahko na zajtrku ,če mu ga daješ vsakodnevno s seboj,sa si ne predstavljam da potem gleda kaj ostali jedo in se mu sline cedijo po njihovem zajtrku...jih je bilo pa lani ene par brez koslia in so morali zravn hodt -jih gledat kako ostali jedo,ker pač starši niso imeli da jim kupijo obroke...no potem so pa poštimal ,da so šli za čas kosila v knjižnico...

In še vse šolske potrebščine, ki stanejo celo premoženje... Da v srednji šoli ne govorim  kaki avtobusni karti...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 590
15.4.2011 13:30:25   
dreamhorse

ZOO tokrat ne bo šel iz naše strani čez...je doma ...tokrat ne preventivno kot do sedaj ampak z vročinco...bo že user posted image ...važn da je ta vikend in ne nasledn ko odrinemo mal na dopust...

user posted image user posted image user posted image , pa da vročinica čimprej gre...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 591
15.4.2011 13:32:18   
dreamhorse

Bačko, kje si zasledila to info? Res me zanima

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 592
15.4.2011 13:56:05   
smrketa24
Hej hej!!

Evo, jaz sem ravno iz šihta.

ZOO - nam je pa zjutraj prezgodaj user posted image user posted image Mi gremo vedno okoli 15h ven, ker gre ob 12h (malo čez) spat in spi do 14.30h, potem gremo pa ven. Če gremo pa dopoldne, moramo pa vedno hitet, ker drugače zaspi v avtu, če se ga pa ven vzame, se pa zbudi in ni več zaspan. Tako da smo dopoldne večinoma doma (pred hišo), popoldne jo pa kam mahnemo. Tako da jutri mogoče res do ZOO-ja. Sem slišala, da jutri odprejo novo igralnico tam. Sigurno bo gužva.

manna - kao je tvoje grlo?? Upam, da je že tipitopi user posted image

mini - user posted image user posted image user posted image za Celija, da oteklina čimprej izgine

bjondi - user posted image user posted image user posted image tudi za Žigca, da vročina čimprej mine.

Oooo, samo še drug teden, potem sem pa 10 dni frej (od službe). Že komaj čakam, da se dam malo na off in greva kam z Matejem (na žalost sama, ker mož ne dobi dopusta). Bova šla pa verjetno en dan na vlak, do Kamnika in tam na sladoled pa nazaj. Mateju so vlaki neverjetno všeč in je že izrazil željo, da bi se šel peljat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
15.4.2011 14:17:16   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bačko, kje si zasledila to info? Res me zanima

V Financah in Žurnalu

Neposredna povezava do sporočila: 594
15.4.2011 14:19:51   
bačko
No jaz sem iz službe.Zdajle šibam po punci potem nekaj skuhat in potem se pripraviti za jutri za Lipico.
Jaz pa delam za počitnice in moji punci bosta mogli biti v vrtcu.Edino v torek bosta pti babici in dediju in četrtek in petek pa v vrtec.Oba delava. Pač nimava šolo obeznih otrok in se obriševa pod nosom.Ampak vseeno ven da bosta punci uživali ker bo malo otrok in še nove otroke bosta spoznali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 595
15.4.2011 15:12:16   
manna
mini, a sm jaz kaj zamudila-kakšno cepljenje ste pa meli?
smrketa, grlo odlično! Tud zdravje nasploh trenutno super. Sem jemala AB 8 dni in me je nehalo bolet tam nekje peti dan. Tamali pa tud lepo brca tko da upam da ni čutil niti mojega vnetega grla niti AB... Študiram da bi šla na 3D/4D UZ. A ste vi že bli na NS? Ste vprašali za spol?
tecka, mah tole z vrtcem ...tudi meni grejo na živce tisti ki kar naprej tarnajo, pa plačujejo res nizek znesek (po možnosti zato kr ne prijavljajo vseh dohodkov).
No, kar sm pa o vladi pripomnila, sem mislila bolj zato kr se mi zdi da samo gledajo kje bodo še kaj pobrali od ljudi, same neke nove inšpekcije ki bodo spet pobirale denar, pa nove preiskovalne komisije ki bodo preiskovale nevemkaj in našle nič, pa novi zakoni ki bodo nevemkaj omejevali in se spravljali nad najbolj delovne, ne gledajo pa, da bi kaj na boljše spremenili. Boli njih k.. za varnost državljanov, pa pravno državo, pa gospodarski kriminal pa nevemkaj, vse to jih malo briga, gre se jim samo da polnijo lastne žepe. Mediji pa itak veselo poročajo kar se jim zljubi ampak to je spet že druga tema....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 596
15.4.2011 15:37:11   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

In še vse šolske potrebščine, ki stanejo celo premoženje... Da v srednji šoli ne govorim  kaki avtobusni karti...

Za šolske podrebščine dobijo že konec leta v šoli ponudbo in lahko vzameš na tri obroke,kar je superca...tko da mislim da pridejo vse potrebščine 100€ cca-seveda če vzameš vsako leto nove barvice pa nove redirke pa nove nalivnike,ker pač je fajn imet vse novo,ki pa je novo samo 14 dni user posted image  -potem je pa kmalu  pogriženo...ker nekaj knjig si pa sposodijo v šoli za celo leto-tudi dobijo ponudbo-lahko pa tudi te kupiš pa mislim ,da so vsi tako pametni da vzamejo iz učbeniškega sklada...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.4.2011 15:38:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 597
15.4.2011 16:10:53   
bačko
Midva plačujeva za vrtec 160 evrov.Če ukinejo drugega brezplačno bova plačeva okoli 260 evrov.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 598
15.4.2011 18:54:56   
mini86
manna-imeli smo to tazadnje redno cepljenje samo je šele sedaj prišlo na vrsto..

dh-dvomim da bi pri tem pomagala aloe vera..

bačko-meni se ne zdi veliko..oz ja se mi zdi veliko, vendar vseeno povprečno..če te to tolaži mi plačujemo tudi toliko oz 150€ pa živimo samo iz eno plačo..a se zdej kej bol počutšuser posted image
js sploh ne gledam na to ker treba je dat..tko al drugač in js itak ne morem spremenit in to je to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.4.2011 6:57:19   
bačko
Mini saj meni ni problem koliko dajemo samo fora je v tem ker je država hotela da se rodnost poveča zdaj pa bodo kar vse po vrsti ukinili.Ko gledam v Ljubljani ko plačuje položnice za vrtec imajo eni veliko manj kot ti in jaz.Kar bo pač bo.Važno da so otroci v vrtcu in se imajo fajn.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?