bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi... ko sem prebirala tvoj post sem dobila lahkoten občutek, kot da je vsa težava izginila ... zdajle se mi zdi, da lebdim.... Vem, da je problem v tem, ker nisem več samo zanj.... ker sem tudi zanjo. In vem, da se počuti zapostavljenega, in vem, da sem za dosti stvari kriva jaz... da morem spremenit sebe. Še lažje bi mi bilo, če bi mi pomagal. Trudim se vključit ga v stvari, da jih počnemo skupaj. Pa nima pravega interesa. Vedno dobim občutek, da mu je dolgčas. Težko je analizirat vse kar je bilo, da bo spet tako... Bo pa... kakorkoli obrnem situacijo, sem vedno prepričana, kot si rekla, da morem sama pri sebi poiskat razlog, zakaj je tako. ZAto ne pritiskam naj... Le želim si, da mi pove, kaj bi po njegovem izboljšalo najin odnos. Da mi kot opazovalec pove, kako in kaj. Z otrokom se življenje spremeni... tudi jaz sem se... in zdaj bom tuhtala kako se prilagodit, da me bo za oba dovolj.... Bjondi hvala za tole... vedno sem si zatiskala oči, da pa sem jaz vzrok... in vso krivdo valila nanj. A podzavest mi ni pustila reagirat napadalno proti njemu. To, kar počne, je posledica. Najti je treba vzrok. Pri meni.. Torej, sprejmem... Zaenkrat se ne trudi s tem ,da bi spremenila vajin odnos z nekim vklučevanjem v nekaj ,da boste vsaj malo skupaj...ta trenutek si ti na prvem mestu...ti ,da se zaveš kaj delaš ti narobe,pa ne nalašč ampak nisi vedla in sedaj veš da lahko še enkrat poskušaš rešit nekaj za kar si že mnogokrat obupala...najprej si tukaj ti in avtomatsko se bo spremenil tudi on...brez da bi mu karkoli rekla in brez da bi ga želela v nekaj vključevat...samo bo prišlo...ker bo čutil,da si drugačna...drugačna zato,ker si naredila nekaj na sebi...da si prepoznala da ne daješ več tisto kar si dajala prej...in tako kot ti zapostavljaš njega on zapostavlja tebe...on je tvoje ogledalo...vedno vidiš v njemu sebe ,samo če dobro odpreš oči...in sevada da ne more biti rezultata,če sta oba na isti stopnji kuhanja nekih zamer in nekomunikacije...me razumeš kaj ti želim povedat...ne imej občutka ,da mu je dolgčas...spet je tukaj on...kje pa si spet ti...pri njemu in ne sebi...pa ne me razumet kot napad...ker je padlo spet vse nate...tudi jaz sem šla čez to in je bilo težko spremenit sebe ,ker pač ego je pa le ego a ne...in sem šla čez...ker sem se želela imeti še boljše rezulate...zato bo samo na tebi kako boš šla čez tale zastevljen cilj...za še lepši jutri z roko v roki ,do rezultatov ,ki so že bili pa so malo odšli,ker tisti v katere vrjamš želijo imeti še boljšo bolj izpopolnjeno dh...
|