|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
13.4.2011 10:34:53   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ne še pospravljat, pri nas napovedujejo za konec meseca sneg... Sicer ne vem, kako lahko to drži, do takrat je še 14 dni...
Jaz bi tudi morala to naredit, pa če ne utegnem...

Je že bil sneg za prvega maja...tudi za 17 aprila user posted image -sva se ženla na ta dan in smo imeli vse možno od vremena...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.4.2011 10:35:03   
bjondi

.... Vem, a bo težko, pa vendar se bom potrudila, za nas..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 552
13.4.2011 10:36:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.user posted image No v soboto pa gremo v Lipico na Čarobni dan.A gre še katera?

Načeloma še drži da gremo tudi mi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.4.2011 10:37:28   
bjondi

Če je pa ta Lipica takoooo daleč...

Ah veš kje je šele Split user posted image ...tko da je lipica še blizu...

Neposredna povezava do sporočila: 554
13.4.2011 10:41:13   
bjondi
Da te potolažim 10ka...tudi mi imamo nočno druženje kdaj pa kdaj z ta mejčkenim...k sreči ne rabim veliko prostora...ampak ker nemirno spi mi včas tui z nogam po glavi kobaca...tako da nimaš samo ti popestreno spanje...

Sem ga pol še jaz dala včeraj lulat in danes zjutraj in je spet ratalo...sej bo...vsi so brez tudi naši bodo enkrat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.4.2011 13:16:32   
mini86
čao, čao, čao..

bjoni js bi z veseljem šla na to predavanje ker me te stvari nenormalno zanimajo..samo moj dela..tko da..

a je kera za zoo-mogoče s tem uprašanjem tecko zbezam vnuser posted image user posted image seveda se dobimo okol 9h ali še pikico prej zaradi gužve..seveda pa je vse odvisno od vremena..

ja danes je dan d ko imam težko pričakovani razgovor..ne vem zakaj se eni bojijo razgovorov, ker jaz naravnost komi čakam da grem..da pokažem moje stališče/razmišljanje..da razturam kokr mi je reku danes bivši šef..mam pozitivno razmišljanje, 3 prporočila in ni vrag da se me ne želijo metuser posted image user posted image

odločil naj bi se do petka..jih je pa 20 poklicalo in z vsemi bodo imeli razgovore tako da konkurenca ni majhna..ampak to mi je v izziv

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.4.2011 13:33:05   
bjondi
zoo-vrjetn mislš soboto... jaz lahkoh edin nedeljo...

Hvala bogu da ti je to izziv in da si odločna in močna...se prav bomo do petka s teboj navijali...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.4.2011 13:51:35   
dreamhorse
Mini, tebe pa sem pogrešala danes...
Torej navijamo do petka. Saj bo... kakšna služba pa... saj si že verjetno povedala, pa sem spregledala..

pri nas je pa takoooo mrzlo... bo treba spet bundice ven spravit al kako

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.4.2011 18:19:07   
mini86
evo bla na razgovoru..kr neki..use neki furjast..

čakala sem ga 1 uro pa se tud opravičil ni..grrrrrr
v ponedeljek zvem ampak tudi če nam sprejeta nam nič slabe volje ker mi res ni bil tip ok..nobenga izraza na obrazu-ga nisem mogla sploh prebrat, nobenga nasmeha..

služba--hja..izdelki so kozmetični..ne vem če poznaš lcn lake za nohte in njihove izdelke..no imela bi sprejemanje naročil, priprava robe in pa telefonski marketing kar obvladam

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 559
13.4.2011 21:47:56   
Janci F
Zdaj sem pa tudi jaz prebrala poste o Patriku.
Par dni sem se namerno izogibala tem postov, danes sem se pa lotila branja in že več kot 1 uro jočem.
Evo imam poleg sebe v košari in malo predenj je zaspala, sem jo vzela ven in ji 10x povedala, da jo imam rada in da sem  zelo hvaležna, da je prišla v moje življenje. Malo sva se še crkljali in nato sem jo dala nazaj spat in ji podaljšala uspavanje.

Ni mi popolnoma jasna Patrikova smrt, saj nikoli nisem pomislila, da je kaj takega sploh mogoče.
Ves čas si govorim, da moramo uživat v trenutkih, ki jih imamo in moramo biti srečni za to kar imamo in ne biti slabe volje zaradi stvari, ki jih nimamo.
Lahko rečem, da vsak dan uživam v svojem življenju, v družbi otrok in moža. Sedaj pa se bom potrudila še bolj vživeti in uživati v sreči, ki jo imam.

V hitrem življenju se je potrebno občasno ostaviti in biti hvaležen za kar imamo, jaz sem zelo hvaležna za vse v mojem življenju.

Patrikovi družini pa pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 560
14.4.2011 7:06:27   
bačko
Jutro!
Jaz pa sem zjutraj doživela mali šok.Na FB me je dodala moja starejša pol sestra, ki ji nisem videla in niti slišala že 13 let.Nikoli niseva imeli kontaktov in nisva se poznali dokler ni moj oče doživel kapi.Ko je bil v bolnici ga je šla enkrat pogledat in je jokala kot dež.Z njim ni imela stikov in se nista nič videva. Ko je oče umrl je ni bilo na pogreb kar me je zelo bolela.Ko je bila zapuščina pa je dobila polovico denarja.Potem pa se je izgubila vsaka sled z njo.Najprej me je to zelo bolelo ampak sem se kmalu nehala sekirati. No zdaj pa bom le lahko z njo razčistila zadeve.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.4.2011 7:30:28   
dreamhorse
Dobro jutro drage dame...
Mini, seveda poznam LCN lakce... super... zanimiva zadeva za nail art, ki se odstranjuje z vodo. Sem bila zadovoljna, sem nabavila nekaj njihovih stvari.

Janci... tudi jaz, ko mi včasih mala dvigne pritisk si mislim, da se vse da rešit na miren način, pa jo raje, kot da jo kregam objamem in pocartljam. In tisočrat na dan jo objamem, ji povem, da jo imam neskončno rada...

Bačko... super, da te je našla... zdaj pa le pogumno v kontakt z njo... Pa imaš prijateljico, a ne... Držim pesti...

Tako, jaz pa se lahko malo pohvalim. Včeraj sem dobila nazaj nemški test, in dosegla 98 %

Mini, držim pessti, da se ti s službo izgre, tako kot si sama želiš.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.4.2011 8:06:28   
bačko
DH super za test.user posted image user posted image user posted image Bomo videli kako se bo razpletlo z njo.Saj imam mlajšo sestro in si dosti zaupava samo ker je 8 let mlajša ima malo drugačne poglede na življenje in je trenutno v obdobju žuranja.Pa ponavadi ko jo rabim nima časa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
14.4.2011 10:01:25   
dreamhorse
Hvala ..
Te popolnoma razumem, saj sem jaz tista, ki sem 7 let mlajša od sestre, pa mi nikoli ni bilo jasno, zakaj ji ni bilo prav, če sem njej in njenemu fantu delala družbo v njeni sobi. Vedno me je naganjala...
Zdaj se pa full štekama... Sploh odkar imam Žano mi pomaga z nasveti...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.4.2011 10:09:19   
bačko
http://www.vincentshoestore.com/en-GB/default.aspx
Zelo lepi čevlji samo mislim da se ne da naročiti za Slovenijo.
Dh saj ko bo moja sestra imela otroke bo pomoje potem sploh drugače.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
14.4.2011 10:10:26   
Mala_princeska
Sicer nimam časa (ja sej vem izgovor user posted image ) spremljati celotne debate, občasno mi kaj pade v oko,
Bjondi lepo si odgovorila DH in še res je, lahko iz izkušenj napišem.

DH- tudi mi2 sva imela, občasno še imava motnje v komunikaciji, vezi,...pa sem se malo nehala obremenjevati okoli tega in tudi on je sam prišel do spoznanja, ko vidi da je lepo, če gremo kdaj še na kak izlet, kam  na sprehod,... pa da kdaj kaj pomaga naredit brez pregovarjanja sam od sebe,....
v bistvu nikoli se ne smemo obtoževati, da si (sem) za vse samo jaz neki krivec, ker v odnosu sta dva...
Sedaj imava 10. obletnico in vzela si bova čas zase, šla bova sama v toplice na razvajanje, to nedeljo gremo pa vsi na izlet v Arboretum Volčji Potok.
Pa eno knjigo o odnosih mu bom podarila, pa posvetilo napisala da bo še bolj cenil to kar ima - mene in otroke.
Pa spremenilo se je vse, ko sem 14 dni popoldne v službi in on mora poskrbeti za otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 566
14.4.2011 10:22:38   
dreamhorse
Ja... včasih nam take reči odprejo oči... Nekdo, ki pozna mene in njega, in je moj prijatelj, ne bo realen pri nasvetu, ker bo seveda zagovarjal mene... Kar pa ni prav.
Ve me poznate drugače, zato ste lahko ocenile na način kot ste.. In res ste mi pomagale. Hvala še enkrat. Resnično se bom potrudila, da bo tako. Imela bom priložnost zdaj, ko gremo v Lendavo za 3 dni... Upam, da bomo sami...
Zdaj pa hitro pogledat kakšno bo vreme čez vikend, da temu primerno naredimo plan.
Mp, mi smo bili prejšnji teden v volčjem potoku, in je bilo super...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.4.2011 11:03:43   
bjondi
Vse najboljše najprej mojjaka ,ki je praznovala 9.4 in vse najboljše smrketi in mony ,ki praznujeta danes 14.4...vsem trem želim veliko lepega in naj vam vaši sončki tako tamejčkeni ,kot tisti taveliki ,ki so vaša leva ali desna roka lepšajo vse dni v letu v katerega ste vstopile...user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.4.2011 11:08:18   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Vse najboljše najprej mojjaka ,ki je praznovala 9.4 in vse najboljše smrketi in mony ,ki praznujeta danes 14.4...vsem trem želim veliko lepega in naj vam vaši sončki tako tamejčkeni ,kot tisti taveliki ,ki so vaša leva ali desna roka lepšajo vse dni v letu v katerega ste vstopile...user posted image ...

Se podpišem pod to!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.4.2011 11:44:30   
bjondi
Dh- user posted image bravo za izpit...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.4.2011 12:02:47   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Se podpišem pod to!!!!!!!!!!!

Še moj podpis, če smem

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 571
14.4.2011 12:16:17   
dreamhorse
Nimam pojma kak so mi ti oblački ratali...

Neposredna povezava do sporočila: 572
14.4.2011 12:37:27   
bjondi
Sej je dobr ratal user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 573
14.4.2011 13:31:32   
smrketa24

Hvala user posted image Tudi mony in mojjaka želim vse naj naj.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 574
14.4.2011 13:59:37   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

user posted image  Se podpišem!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!