|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
27.5.2011 12:08:37   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

pa kaka razlika je ko je baterija že pri konc.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne drugega je fajn ko kje crkne baterija jo dobim najhitreje v zobni ščetki...dokler se tastara ne nafila recimo za uro user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.5.2011 12:08:43   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

a deeej no..nj bo mal veseluser posted image a maš kej časa za kufe zdele js mam cajt od 14.30

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.5.2011 12:54:26   
bjondi
So streharji neki pršl še dokončat...dej kak drug dan a važi...ampak zjutri...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.5.2011 13:40:51   
lenika
Žana, Matej, Mini, Manna vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.5.2011 13:49:39   
dreamhorse
MANNA vse najlepše in najboljše ti želim tudi jaz.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.5.2011 14:13:49   
smrketa24
Manna - vse naj naj za rojstni dan tudi od mene. Uživaj s svojo družinico user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.5.2011 7:20:12   
bačko
Manna vse najboljše za rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.5.2011 22:43:53   
bjondi
Človek bi rekel ,da se je občutno shladilo...am, jaz sem kar za sonček...kaj pravte...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.5.2011 22:45:29   
bjondi
V sredo so mi iz NG pošiljali paketek s čeveljčki...še danes jih ni...no bodo pa v ponedeljek...dobr da se je shladil user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
28.5.2011 23:50:48   
Mala_princeska
čestitke vsem sončkom in mamicam, ki so (ste) praznovali Rd user posted image user posted image user posted image

na hitrco- za tiste,ki ste spraševale za nosilce za na kolo (za sedež za na kolo, rezerva oz. samo nosilci oz. reče se montaža)- menda so spet na zalogi, tako da probejte preko spletne trgovine jih dobit.....

grem spat po enem dobrem filmu, ki sem si ga privoščila po kopanju otrok, moj je pa na bovlingu....pa na enem RD smo bili...

lahko noč...jutri delam

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
28.5.2011 23:54:00   
Mala_princeska

Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

pri nas je bil....
no zaloge se praznijo
ne bom delala reklame, da me ne izbrišejo dol user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.5.2011 7:53:45   
bačko

V sredo so mi iz NG pošiljali paketek s čeveljčki...še danes jih ni...no bodo pa v ponedeljek...dobr da se je shladil user posted image ...

Če imaš sprejemno številko paketo, ki je 13 mestna lahko pogledaš po netu kaj se dogaja s paketom.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.5.2011 7:34:15   
dreamhorse
Dobro jutro punce. Pa je spet ponedeljek.
Sobota je bila res žalostna zaradi dežja in slabega vremena. Včeraj pa je vreme bilo super.
Naš piknik za Žanin RD je uspel, žal je moj "dragi" razočaral na celi črti. Napil se ga je tako, da ni mogel nič več. Razočarana sem in sklenila sem, da doma ne bo več piknikov in praznovanj. Da se ga je tako napil za hčerin rojstni dan. A se vam zdi to normalno, ali samo jaz pretiravam?
Drugače je bilo pa v redu, mala je šla spat ob 8 in se bo 21 zbudila, pa si pela v sobici Bacek Jon, kakoj sjon, bacek joooon, kakoj sjon.. Ene 10 min, potem pa je zaspala... Sem se ji prav nasmejala.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.5.2011 8:03:25   
bačko
Dh moje mišljenje je tako da je res grdo da se ga je napil.Lahko bi nekaj malega spil ampak v meji normale.Upam vsaj da ni tečen ko se ga napije. Najbolj važno od vsega pa je, da je Žana uživala.
Mi smo bili bolj doma edino popoldne smo šli k prababici. Z Loro in njenim kakanjem imam spet težave kljub temu da pije zjutraj na tešče Portalac in da pije Zlato slivo. Sadja noče jesti edino jabolko.Drugega sploh noče niti probati.Z možem sva se odločila da počakava in ko pridemo iz morja in če ne bo uredu bova prosila za napotnico za šolo kakanja.
Ker ona prav zadržuje. In se bojim da si ne bo črevesja čisto uničila.Mislim pozitivno in si vsak dan govorim da danes pa bo kakala in bo potem vse uredu.user posted image Prejšno nedeljo je kakala v banji ko smo se kopali potem pa do soboto nič.V soboto pa sva ji dala svečko in potem je kakala.Včeraj ni nič kakala.Danes pa bo (upam).

Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.5.2011 8:11:07   
smrketa24
Jutro!
No, tudi naše praznovanje je za nami. Smo praznovali v soboto in je bilo na srečo lepo - brez dežja, pa še toplo je postalo, tako da smo lahko imeli piknik in so se otroci lahko igrali na dvorišču. Torta je bila njami, je kar cela šla.

dh - res se mi ne zdi prav, da se ga moški tako napije na otrokovem rojstnem dnevu.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.5.2011 10:13:10   
dreamhorse
Razočara sem, žalostna... še dobro, da Žana tega ne registrira... Vsako priložnost izkoristi, da se ga lahko napije... Vedno... pa naj bo karkoli...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.5.2011 10:15:11   
bačko
DH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Kar potoži!

Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.5.2011 10:15:18   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Z Loro in njenim kakanjem imam spet težave kljub temu da pije zjutraj na tešče Portalac in da pije Zlato slivo. Sadja noče jesti edino jabolko.Drugega sploh noče niti probati.Z možem sva se odločila da počakava in ko pridemo iz morja in če ne bo uredu bova prosila za napotnico za šolo kakanja.
Ker ona prav zadržuje. In se bojim da si ne bo črevesja čisto uničila.Mislim pozitivno in si vsak dan govorim da danes pa bo kakala in bo potem vse uredu.user posted image Prejšno nedeljo je kakala v banji ko smo se kopali potem pa do soboto nič.V soboto pa sva ji dala svečko in potem je kakala.Včeraj ni nič kakala.Danes pa bo (upam).

Soseda ima 2 letno hčero, ki ima prav tako težave s kakanjem. Po vseh zadevah in dietah, ki jih je dobila, sta v lj bolnišnici dobile nek sirup, po katerem dobi skorajda drisko... Ko se ščisti, pa jo ponovno zapre. Ima pa res strogo dieto. Revica, grozno jo je videt, ko kaka s tako muko, da gre meni na jok.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.5.2011 10:19:06   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

DH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Kar potoži!

Hvala Bačko, kr na jok mi gre, ko se spomnim. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.5.2011 10:32:37   
manna
OO
Punce hvala za voščila, še posebej pa hvala bjondi za tako lepe besede. Sm kar mokre očke dobilauser posted image
Ja, praznovali smo bolj u izi, ampak meni je tako čist pasalo. Bolj pomemben se mi zdi Mančin roj. dan,  upam da bo uspel naslednji vikend. Ona že na veliko razlaga da bo imela torto in na njej dve svečki. Sem pa dobila nekaj prav lepih daril, celo takih ki sem jih res rabila, pa ne da bi komu sploh omenjala...včasih folk kar uganeuser posted image
dreamhorse, kakšen pa je bil "dragi" ko se je napil? Je težil al kako? user posted image
bjondi, kakšne čeveljčke si pa naročla iz NG?

Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.5.2011 10:40:44   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: manna

dreamhorse, kakšen pa je bil "dragi" ko se je napil? Je težil al kako? user posted image

Ne, sploh ni težil, le da sem sama pospravljala vse kot zmešana, da sploh ne govorim, kako bombo sem imela v bajti, zunaj,... Teži gostom, naj ne grejo domov, naj pijejo, češ kam se jim mudi. Potem pa me gleda ko bik, tečnari, grozn je samo že za pogledat. Da ne rečem, da je Žano 2x zgubil, ko jo je merkal, pa sploh ni vedel kje je...
Najbolj od vsega me pa moti, da se ob vsaki priložnosti napije ko pr***, vedno, četudi pride kdo na kavo popoldan. Nima meje, kar se tiče alkohola. Pa vsaj na rd bi se lahko zadržal. Nihče ni bil tak kot on, razen svaka, ki tak ni nič boljši.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.5.2011 10:54:20   
bačko
Ja alkohol je nekaj groznega.Pri nas v družini je bilo veliko alkohola in vem kako je grozno.Jaz samo pravim da hvala bogu da moj ne pije tako veliko.Velikokrat je alkohol kriv za nasilje v družini in za razpad družine.
Dh dobra si da to prenaša in vem kako težko ti je.Kako naj ti pomagamo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.5.2011 12:08:03   
dreamhorse
Bačko, hvala, dovolj je že, da vam lahko to napišem... Saj bo minilo..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
30.5.2011 12:09:40   
bačko
DH močna ženska si in to mi je všeč pri tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
30.5.2011 12:26:40   
dreamhorse
Sem dosti dala v življenu skozi, preživela stvari, za katere si moji vrstniki sploh mislijo ne, in pravijo, kar te ne ubije, te utrdi, a ne...
Pa na vse v življenju gledam pozitivno,... saj pride trenutek, ko bi najraje pobrala in izginila, ampak potem pa vidiš, da so okrog tebe ljudje, ki te imajo radi, ki jim nekaj pomeniš. In zaradi njih se ni vredno jezit za malenkosti, ker to v resnici so. Življenje prehitro mine, da bi si ga grenili. Sem rada dobre volje, ker vem, da dobra volja kdaj pomaga druge ljudi držat po koncu. In če lahko nekomu polepšam dan, da se zaradi mene nasmehne, potem so vse moje težave nič proti temu. Izginejo, jih ni... Vsaj pred drugimi ne.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

dopust
Michonne RR

Kam greste letos za glavni dopust?

Na morje (69%)

V planine (3%)

Sorodnikom (0%)

Na potovanje (6%)

Nikamor (22%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!