Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 25.5.2011 23:32:45
|
|
|
|
bjondi
|
...urco prej preden koledar poskoči na 26-ga...sej predno vstanete bomo itak že 26-ga... Skratka vse najboljše junijskemu sončku Mateju ob drugi upihnjeni svečki in njegovi mamici smrketi,ki je pridno skakala za svojim sinčkom ,ker je tako hiter bil-nazadnje ko smo ga videli in pomoje ni dosti drugače,no ja razen to ,da te trenutno ali pa še ne ovira trebušček ... in naj vam dan mine tako kot ste si ga zaželeli... In pa vse naj naj junijski sončici Žani in njeni mamici Dreamhorse prav tako za drugo upihnjeno svečko...naj bodo vajini dnevi polni nasmejanih trenutkov in naj vama dnevi,ko očka ne more biti z vama hitro minejo...in naj vama pozitivne misli polnijo dneve in en dva tri bo prišel dan ,ko se boste spet stiskali... Pa sej vem da ne maraš voščevanja in vse kar spada zraven...pa vseeno...vse naj naj tebi mini za vse nasmejane dneve ,ko jih preživljamo tukaj na rr ali pa ko smo v zooju ali na kofiju...kakorkoli obrneš si takšna kakršno smo te vzeli zase...si to kar si ...in ostani še naprej takšno sonce...naj se ti izpolni čim več želja in naj te ne ustavijo padci ,temveč naj ti dajo zagon še po boljših stvareh ki ti pripadajo...in ker vem ,da si močna boš kmalu segla po ciljih,ki bodo zate odpirali še nova in nova pota v še boljši lajf...poti,na katerih boš z še večjim veseljem obračala liste v svoji življenski knjigi...poti sreče...veselja...radosti...in ne pozabi ,da je teh malih trenutkov lahko vedno še več in več in več...... ...mini koka kolo dobiš pa ob priliki
< Sporočilo je popravil bjondi -- 25.5.2011 23:33:04 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 25.5.2011 23:35:22
|
|
|
|
bjondi
|
Pa dobro jutro slavljencu,mali slavljenki in naši mini...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 7:31:46
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro. Hvala bjondi, za tako lepo čestitko. Žana si je že na vse zgodaj pela vse najboljše... Ne morem verjet, da sta minili že dve leti... Iz moje strani pa še vse najboljše Mateju in mamici smrketi, veliko cartanja še naprej. In pa seveda naši Mini, vse naj naj naj, za tvojih 21, al koliko že
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 7:35:19
|
|
|
|
tadejluka
|
Mini čestitke!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 7:36:11
|
|
|
|
tadejluka
|
Ja pa hvala vsem vam, ki ste se spomnile tudi name prejšnji teden!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 7:37:25
|
|
|
|
tadejluka
|
Skratka vse najboljše junijskemu sončku Mateju ob drugi upihnjeni svečki in njegovi mamici smrketi,ki je pridno skakala za svojim sinčkom ,ker je tako hiter bil-nazadnje ko smo ga videli in pomoje ni dosti drugače,no ja razen to ,da te trenutno ali pa še ne ovira trebušček ... in naj vam dan mine tako kot ste si ga zaželeli... In pa vse naj naj junijski sončici Žani in njeni mamici Dreamhorse prav tako za drugo upihnjeno svečko...naj bodo vajini dnevi polni nasmejanih trenutkov in naj vama dnevi,ko očka ne more biti z vama hitro minejo...in naj vama pozitivne misli polnijo dneve in en dva tri bo prišel dan ,ko se boste spet stiskali... Podpis tudi pod tole...ne najdem lepših besed kot so bjondijine
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 7:44:00
|
|
|
|
bačko
|
Žani in Mateju želim vse naj naj za drugo upihnjeno svečko. Mini vse naj naj za ? let. Želim da si še naprej tako pozitivna in iskrena oseba.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 8:24:09
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi In pa vse naj naj junijski sončici Žani in njeni mamici Dreamhorse prav tako za drugo upihnjeno svečko...naj bodo vajini dnevi polni nasmejanih trenutkov in naj vama dnevi,ko očka ne more biti z vama hitro minejo...in naj vama pozitivne misli polnijo dneve in en dva tri bo prišel dan ,ko se boste spet stiskali... Pa sej vem da ne maraš voščevanja in vse kar spada zraven...pa vseeno...vse naj naj tebi mini za vse nasmejane dneve ,ko jih preživljamo tukaj na rr ali pa ko smo v zooju ali na kofiju...kakorkoli obrneš si takšna kakršno smo te vzeli zase...si to kar si ...in ostani še naprej takšno sonce...naj se ti izpolni čim več želja in naj te ne ustavijo padci ,temveč naj ti dajo zagon še po boljših stvareh ki ti pripadajo...in ker vem ,da si močna boš kmalu segla po ciljih,ki bodo zate odpirali še nova in nova pota v še boljši lajf...poti,na katerih boš z še večjim veseljem obračala liste v svoji življenski knjigi...poti sreče...veselja...radosti...in ne pozabi ,da je teh malih trenutkov lahko vedno še več in več in več...... ...mini koka kolo dobiš pa ob priliki Joj, pod to bi se pa tudi jaz podpisala, ker sama ne bi mogla lepše čestitat. Skratka: dh - vse naj naj tvoji Žani za 2. rojstni dan! mini - želim ti vse naj naj in lepo praznuj s svojo družinico!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 8:25:18
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Skratka vse najboljše junijskemu sončku Mateju ob drugi upihnjeni svečki in njegovi mamici smrketi,ki je pridno skakala za svojim sinčkom ,ker je tako hiter bil-nazadnje ko smo ga videli in pomoje ni dosti drugače,no ja razen to ,da te trenutno ali pa še ne ovira trebušček ... in naj vam dan mine tako kot ste si ga zaželeli... Hvala Sem kar solzico dobila v očke Ja, še vedno je tekač, samo da je sedaj še hitrejši, mami pa malo bolj počasna (trebušček pa to ).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 9:36:22
|
|
|
|
bačko
|
No pri Žani v vrtcu pa so danes šli na vožnjo z vlakom do Kamnika. Je komaj čakala.Ko bom zvečer prišla domov bo pomoje tako hitro začela razlagati kako so se imeli.Je bila danes tako neučakana in je komaj čakala da gremo v vrtec.Lora je pridna in vedno bolj navihana.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 9:41:58
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pri nas v vrtcu so tudi rekli, da bi šli enkrat na vožnjo z vlakom s tem, da bi šli starši zraven. Zdaj pa nič več.. Aja mini, glede tiste vzgojiteljice. Nisem si sama zmislila, res nisem videla osebno, da je bilo to res, tako da en trdim da je... sem pa slišala iz večih koncev, od oseb, ki so prepričane, da je res. Se pa tudi sama čudim, kako je ta vzgojiteljica še lahko v vrtcu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 10:28:50
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Skratka vse najboljše junijskemu sončku Mateju ob drugi upihnjeni svečki in njegovi mamici smrketi,ki je pridno skakala za svojim sinčkom ,ker je tako hiter bil-nazadnje ko smo ga videli in pomoje ni dosti drugače,no ja razen to ,da te trenutno ali pa še ne ovira trebušček ... in naj vam dan mine tako kot ste si ga zaželeli... In pa vse naj naj junijski sončici Žani in njeni mamici Dreamhorse prav tako za drugo upihnjeno svečko...naj bodo vajini dnevi polni nasmejanih trenutkov in naj vama dnevi,ko očka ne more biti z vama hitro minejo...in naj vama pozitivne misli polnijo dneve in en dva tri bo prišel dan ,ko se boste spet stiskali... Pa sej vem da ne maraš voščevanja in vse kar spada zraven...pa vseeno...vse naj naj tebi mini za vse nasmejane dneve ,ko jih preživljamo tukaj na rr ali pa ko smo v zooju ali na kofiju...kakorkoli obrneš si takšna kakršno smo te vzeli zase...si to kar si ...in ostani še naprej takšno sonce...naj se ti izpolni čim več želja in naj te ne ustavijo padci ,temveč naj ti dajo zagon še po boljših stvareh ki ti pripadajo...in ker vem ,da si močna boš kmalu segla po ciljih,ki bodo zate odpirali še nova in nova pota v še boljši lajf...poti,na katerih boš z še večjim veseljem obračala liste v svoji življenski knjigi...poti sreče...veselja...radosti...in ne pozabi ,da je teh malih trenutkov lahko vedno še več in več in več...... Se bi tud jaz kar podpisala. Čestitke slavljencem!!! ...bjondi, lepo si napisala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 10:31:09
|
|
|
|
manna
|
mini, no ja, res da ne kofetkamo.. Ampak brati te je pa zelo zabavno, tako da nikar ne pobegni kam!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:01:41
|
|
|
|
mini86
|
hvaaala vsem za čestitke za moj 21. roj dan.. bjondi tud js mam tebe rada morm priznat da so se mi orosile oči ko sem prebrala tvoje želje..ampak to je varjetno zaradi let..k zdj se staram veš.. zdele sm iz 4 urne kavice, ki u bistvu sploh ni bila kavica ampak naravni juice..in je pasalo zelo..namreč sm si uzela frej dan za moj roj.dan.. ej roj. dan mam dons..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:02:29
|
|
|
|
mini86
|
no da man preveč sebična čestitam tudi žani in mateju PA JS MAM TUD ROJSTNI DAN
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:03:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mini, no ja, res da ne kofetkamo.. Ampak brati te je pa zelo zabavno, tako da nikar ne pobegni kam! lej... če ti nis pobegnla k avgustovkam tud js oblubm k bo cajt da nam nikamor šla
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:04:11
|
|
|
|
mini86
|
roj. dan mam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:04:43
|
|
|
|
mini86
|
roj.dan mam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:05:07
|
|
|
|
mini86
|
roj.dan mam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:05:26
|
|
|
|
mini86
|
roj.dan mam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:05:43
|
|
|
|
mini86
|
roj.dan mam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 12:06:20
|
|
|
|
mini86
|
šit js se kle hecam morm pa še kej spečt za dons..ajjajjaj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 13:05:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, kaj pa to, ko maš danes rojstni dan!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 13:15:58
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Dans imam pa tiste taprave ta trde banane ...una medenka včeraj mi res ni šla dol ... Bjondi, pa kaj imaš ti to s temi bananami? Me spominjaš na tisti vic, ko so nune kupovale kumare. Pa bi prva rada debele, pa druga raje dolge in daljše, ta tretja pa pravi: "Meni je pa vseeno, saj jih bom itak v solati naredila"
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 26.5.2011 13:18:38
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 tudi res, da se mora otrok pač navaditi da ga ne bodo vedno vsi samo ujčkali kot mamica, ampak da je treba malo tudi ubogati,počakati,se navaditi. a pri tebi pa ne rabi nič ubogati in počakati.. upam da nov družinski član prehud šok za manco Ja, mora počakati (uboga pa bolj malo), pa je meni vedno težko pri srcu, ko mu težim, naj malo počaka. Ko pa vendar lahko počakajo kosilo, posoda, umazane cunje,....Če le morem, uslišim svojega otročka. No, saj zato pa v zoo ne sedim niti minute
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naj otroci poleti hodijo bosi?Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!