|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
20.5.2011 10:21:59   
bjondi
tadejluka-vse najboljše še iz moje strani za rojstni dan...

Mini-a si se zatipkala mal...mini pa 86 ne gre ravn z 21 skp user posted image ...kaj pa skrivaš ,sej dobr zgledaš user posted image ...

princeska-ravn mami mi je zanč razlagala ,ker imajo tam pri njeni kmetici konje,da je 11m breje...dh,lino a sem si prov zapomnila...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.5.2011 10:35:11   
manna
tadejluka, vse naj naj najboljše! Pa oglasi se kaj.
tecka, pa ne da se Srečko še vedno zbuja? Kaj pa ga matra? Mi pa ne vemo več kako je to. Spimo kot polhi od 21h do 7.20h, pa ne samo Manca, ampak tudi jazuser posted image ker poniknem takoj za njo. No, sej bomo kmalu spet videli ...
odvajanje - ah kdaj je prava starost je tako težko reči, oz. sploh ni to najbolj pomembno, se mi zdi. Naša že dobro ve, kdaj bo lulala in kakala, ampak ona trenutno pač noče na kahlico pa amen. V vrtcu seveda gre, doma pa ne. In jo ne prepričaš nikakor. Kahle sploh videt noče. Pa je en čas že kazalo da smo že suhi, zdaj pa daleč od tega. Tako da - zgleda da je vmes tudi karakter otroka, pa še trmica, pa še kaj .. Res pa je, da jo jaz pač ne silim, ker se mi zdi to narobe. V vrtcu pa kar ukažejo, pa je treba ubogat. Mogoče sem pa jaz falila ker nisem bila dosledna? Nevem.. Zdi se mi, da eni otroci pač hitro sprejmejo kam je treba odvajat in pol je odvajanja konec, pri drugih pa pride še upiranje, pa izmišljevanje, pa zdaj ne bi, pa zdaj bi...no, mi sodimo med drugeuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.5.2011 11:00:28   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa glede na to, da sem jaz skoraj do šole ponoči lulala v posteljo tudi nič čudnega. Pa sem zdaj čisto fejst deklinauser posted image user posted image

A ti tudi...user posted image ...tud jaz user posted image ... Mislm rečt za nočne spodrslaje še v osnovni šoli...zdej nam nič ne manjka...je vse pod kontrolo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 20.5.2011 11:03:34 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.5.2011 11:11:44   
mini86
Mini-a si se zatipkala mal...mini pa 86 ne gre ravn z 21 skp user posted image ...kaj pa skrivaš ,sej dobr zgledaš user posted image ...

ššššššš..to se samo tko reče..
aja pol k zgledaš starejš kokr si v resnici-pol se začneš lagat o letih..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.5.2011 11:15:21   
mini86
tu men je še gdaj do šole ušlo..se spomnim da sem zelo dolgo lulala ponoči pol me je pa mami peljala k eni v bosno in je dala neko stvar v kateri sem se mogla kopat pa je blo kot bi odrezal..
no ta ista mi je tud skenslala mensezdi šince ker uprašanje kako bi bilo z mojo hojo danes..

js pa po pravici povem da se m ne da ga vsake pol ure spraševat za kahlico in dolašam na toplejše vreme ko bo treba dat samo gate dol..al mi pa pa trenutno to izgovor..tko da..ko bo bo..an

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.5.2011 12:14:46   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

princeska-ravn mami mi je zanč razlagala ,ker imajo tam pri njeni kmetici konje,da je 11m breje...dh,lino a sem si prov zapomnila...

Ja, kobila je breja uradno 11 mesecev, nekje med 10 in 12 pa je realno.... tako kot pri ženski 14 dni gor ali dol, tako je pri kobili mesec gor ali dol user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.5.2011 12:17:16   
mini86
js pa ne vem al nj se spravm delat nevesto al nj grem spat..hmmmmm

no če se nič ne javim je zmagal spanecuser posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.5.2011 12:17:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tu men je še gdaj do šole ušlo..se spomnim da sem zelo dolgo lulala ponoči pol me je pa mami peljala k eni v bosno in je dala neko stvar v kateri sem se mogla kopat pa je blo kot bi odrezal..
no ta ista mi je tud skenslala mensezdi šince ker uprašanje kako bi bilo z mojo hojo danes..

kaj pa te to je zdaj? Nikoli slišala...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.5.2011 12:21:12   
mini86
ne vem kako se temu reče danes ampak v starih časih če kaj ni bilo uredu s kolki si dobil šince..
to je bil en tak železen obroč povet s povojem pr stran pa je mel halčke vn na katere so bile potem privezane nogice..no jaz nisem imela lepo spuščene čašice v kolku in sem jih morala nositi dooolgo časa..iz tega razloga sem shodila šele pri 20 mesecih pa še pol če se ne motm sm jih mogla met ponoči.

sm pa tko puzala v sede in sem imela čisto krvave petke ampak drugače ni šlo če sem hotela kam pritiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
20.5.2011 13:14:59   
dreamhorse
Ojoj, to pa mi ni poznano, pa tudi ne sliši se ok... važno je, da je sedaj vse v redu a ne? In tega se spomniš, ali se spomniš, ker so ti povedali.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.5.2011 13:21:08   
bjondi

js pa po pravici povem da se m ne da ga vsake pol ure spraševat za kahlico in dolašam na toplejše vreme ko bo treba dat samo gate dol..al mi pa pa trenutno to izgovor..tko da..ko bo bo..an

Se ti pridružim user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.5.2011 13:45:22   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Ojoj, to pa mi ni poznano, pa tudi ne sliši se ok... važno je, da je sedaj vse v redu a ne? In tega se spomniš, ali se spomniš, ker so ti povedali.

neee nič se ne spomnim..
spomnim se stvari nekje od 4-5 leta naprej..pa še to ne vse..

Neposredna povezava do sporočila: 912
20.5.2011 13:46:41   
mini86
evo sm mal oddremala..
sam a nebi bilo škoda da prej nebi šla spat..

zdj bom pa spekla neveste pa bom naspana pa še spečen bouser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.5.2011 13:52:43   
smrketa24

ne vem kako se temu reče danes ampak v starih časih če kaj ni bilo uredu s kolki si dobil šince..
to je bil en tak železen obroč povet s povojem pr stran pa je mel halčke vn na katere so bile potem privezane nogice..no jaz nisem imela lepo spuščene čašice v kolku in sem jih morala nositi dooolgo časa..iz tega razloga sem shodila šele pri 20 mesecih pa še pol če se ne motm sm jih mogla met ponoči.

sm pa tko puzala v sede in sem imela čisto krvave petke ampak drugače ni šlo če sem hotela kam pritiuser posted image

Moja sestra je tudi imela šince (btw, sta isti letnik user posted image ) in jih je tudi kar nekaj časa nosila. Nič kaj prijetno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.5.2011 13:56:54   
mini86
no sj moja sestra je tud mela šince ampak samo šreventivno mislim da 3 mesece..
mi je pa mami glih zanč rekla kok je bla žalostna zarad teh šinc pr men pr tamali je blo pa to že tko usputuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.5.2011 20:19:55   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Se ti pridružim user posted image ...

Tukaj se tusi jaz pridružim!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.5.2011 20:21:27   
bačko
Tadejluka vse najboljše za rojstni dan še tukaj!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini jutri lepo praznuj! In upam da se čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image
No pri nas jutri praznujemo kar tri rojstne dneve.Od mojega moža in njegovega dvojčka ter še njuj starejši brat. Bo prav veselo.user posted image user posted image user posted image Nič bom šla počasi spat ker jutri delam.user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.5.2011 8:20:13   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Upam, da ste preživele lep vikend. Očitno nas je razveseljevalo vreme, saj nobena ni nič čvekala.
V soboto smo dali skozi prvo praznovanje, ki je uspelo, čeprav nas je v garažo pregnal dež.
v nedeljo pa smo na ulici (zaprta ulica samo za stanovalce) otrokom naredili bazen, in so z veseljem čofotali.
Zdaj pa budno spremljamo vremensko napoved, kaj bo v nedeljo, ko imamo napovedano glavno rojstnodnevno zabavo za Žanin rojstni dan.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.5.2011 9:32:18   
bačko
Dan!
No pa je vikend mimo.V soboto smo tudi pri nas praznovali rojstne dneve.Bilo je fajn.Včeraj pa smo bili v Tivoliju in punci sta se nanoreli.
Zvečer pa smo se prav smejali.Punci sta se kopali in kar naenkrat začne po vodi kakec plavati.Lora se je namreč pokakala.Žana je takoj skočila in delala fuj Lora pa je samo čudno gledala.No potem pa smo se nehali kopati. Mami je vse pospravila in smo se potem samo še dokonca umili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa vesela ker Lora ponovni kaka tako kot treba.

Neposredna povezava do sporočila: 919
23.5.2011 10:05:39   
manna
helou
Cela poplava rojstnih dnevov in praznovanj takih in drugačnih...lepo lepo
Je pa res že vroče, prav poletno, pr nas je blo 29 stopinj! Sm mal razmišljala da bodo kmal prišli dnevi, ko bo tako vroče, da se bo dalo it ven samo zjutraj in zvečer, vmes bomo pa zaprti doma, pa nevem kako bom to razložila naši damici, ker ona se postavi pred vrata in hoče ven...
A vaši čmrljčki bodo celo poletje v vrtcu (no tisti ki hodijo) al jih planirate dat kam ven, kakšnim babicam in jih met mal doma in podobno?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.5.2011 10:13:08   
dreamhorse
Dan..
Bačko, Žana je pa včeraj, ko je letala nagec po ulici šla ven iz bazena lulat, je pa imela za slučaj kakanja kahlo..

Manna, moja čebelica bo čez poletje v vrtcu, saj jaz nimam toliko dopusta, da bi bila z njo, babic pa tudi ne takšnih, da bi jo imele na počitnicah. Tisti teden, ko imamo planirano morje, pa še kak teden, če bomo imeli kolektivnega. Saj jim je v vrtcu prav luštno, tako da se s tem ne obremenjujem preveč.

Pa naj se navadi, da jih čez poletje združijo po skupinah, ker gre jeseni v drug vrtec, sicer vsi isti otroci in ena vzgojiteljica, samo v drugo stavbo.. večja igralnica in igrišče.

Kaj pa ostale čebelice in čmrlji? Bodo uživali počitnice z babicami?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.5.2011 11:14:58   
bačko
Manna pri nas bosta obe čez poletje v vrtcu ker jaz med sezono ne dobim dopusta.Mogoče bosta kaki dan doma ko bo mož doma.Babica in dedi pa ne bosta mogla čuvati ker imata tako že ta tretjo vnukinjo za čuvat.Tri bi pa bile malo preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 922
23.5.2011 13:15:25   
bjondi
vrtec čez poletje-mi ga ne bomo izpisovali...gremo  za 10dni konec junija na morje,pa deset_ dni konec julija in za 10dni še proti koncu avgusta...karin bo pa še malo več na morju pri tašči,praktično bo doma 14dni...tako da bo tik tak september tukaj...doma bo pa tudi bazen za tanjhuj vročino...čeprav mislim,da bo banja bolj zalegla,ko bo pritisnila tanajhuj vročina user posted image ...žigec je že sedaj k kuhan rak ,pa je sam v bodiju...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.5.2011 13:16:47 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.5.2011 13:48:58   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

A vaši čmrljčki bodo celo poletje v vrtcu (no tisti ki hodijo) al jih planirate dat kam ven, kakšnim babicam in jih met mal doma in podobno?

Matej bo tudi čez poletje v vrtcu. Julija gremo na dopust za 1 teden, ostalo bo pa normalno v vrtcu.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.5.2011 14:01:35   
mini86
evo tudi za nami je eno zelo luštno praznovanje..vreme pa itak zakon

js ga verjetno nam nič imela doma oz samo če bom jaz na dopustu..sem malo razmišljala da bi avgusta merkala 14 dni tašča tamauga ker pol gremo itak na morje pa ne vem a se kljub temu plača polna cena al sam kšna akontacija..
no samo pa bo verjetno tašča tudi na vikendu kej tko da loh tole kr pozabim in bo lepo hodu v vrtec..jim bo še bolj luštno ko jih bo manj..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Samozadovoljevanje
binyy

Ali se samozadovoljujete?

da, z roko (65%)

da, z umetnim penisom (9%)

ne (24%)

ne znam (2%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!