|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
17.5.2011 12:02:51   
mini86
no js sm že iz službe in bom mal pospravla pa kej skuhala..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.5.2011 12:25:07   
tecka
Ojla,
mi ne dajo miru tile adapterji.
Mi imamo sedežek od bellelli in v naši lokalni trgovini imajo adapterje zanje po 15 eur (drugih sedežev vsaj lani niso prodajali)
http://www.cult-trgovina.si/kolo.php
Glede na to, da imajo internetno prodajo, ne bi smel biti problem, da pošljejo po pošti. Lahko pa kupim tudi jaz in dostavim do LJ.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.5.2011 12:43:17   
mini86
se pravi more bit adapter posebej za tisti sedež ki ga imaš ane..
princeska kateri sedež imam jazuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.5.2011 15:11:43   
manna
mini, no tole informacijo sem še rabla - torej manca zdaj ni še kužna (razen če ji jutri izbruhnejo pikice) ?
No sej jaz sem že čist nehala mislit na tole, ker se mi res ne da več ukvarjat, kakor bo, pač bo. V vrtcu smo sicer omenili, ampak itak nimajo kaj, ko bo, pač bo, če sploh bo. Samo rekle so da bodo omenile še eni mamici ki je tudi noseča, če slučajno še ni prebolela. To je to.
Moram pa povedat da tašča in njen preljubi sin nista še mirnauser posted image Pa sem jima lepo povedala, da če sta res tako zelo zaskrbljena, naj gre pač tašča do svoje zdravnice in jo vpraša kako je s tisto injekcijo. Jaz nimam kaj narest. Če pa se bo zato zdej en mesec izogibala naših obiskov, potem pa je to pač njen problem.
mini, povej prosim še enkrat katera torta je to iz hoferja? (a sem že omenila da se ne držim več ne-sladke diete?user posted image )

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.5.2011 15:19:55   
mini86
mi smo mel jagodno in čokoladno torto..jo majo pa v skrinji in jo daš enostavno en dan prej vn..je taka božanska, penasta, tud čokoladna mi je zelo všeč čeprav nisem čokoladoholik..
sm pa vidla da majo na isto foro tud v šparu sam tm pa nisem še probala..

aja je pa tko da je spodaj ala biskvit kot piškot al pa un rahu testo od pite pol pa penasta fila na vrhu..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.5.2011 18:57:23   
lenika
Norice, ja pri starejših je lahko ta bolezen zelo huda. Nekateri gredo tudi v bolnišnico. Jaz sem jih prebolela pri 17-ih letih in je bilo kar hudo. Matic jih je dobil pri treh letih in pol. Zdarvnica mi je rekla, da jih takrat trimesečna Daša ne bo dobila. Pa jih je dobila. Točno 14 dni za Maticem. Drugače pa kolegica ni mogla vedet za norice, dokler niso bile vidne.

Bjondi super slikice.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.5.2011 22:04:56   
bjondi
Evo pa še nekaj fotk taprimeru sedečih modelov,s katerimi je veliko bolj enostavneje sodelovat,kot s tistimi tamejčkenimi,ki...ah sej veste,ki ob kliku fotoaparata uide iz kadra...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa še moja malenkost za tiste ,ki se še nismo srečale...
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.5.2011 22:05:36 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.5.2011 8:27:08   
dreamhorse
Jutro punce...
bjondi, kaj naj rečem.. .super slikce, super izgledata!!
Pa je že sreda.. .kako hitro mine... še posebej dobre volje, ker je 18.. juhej

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.5.2011 8:47:07   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, no tole informacijo sem še rabla - torej manca zdaj ni še kužna (razen če ji jutri izbruhnejo pikice) ?

Pikice izbruhnejo po 14 dneh (dosti jih poznam, ki so točno po 14 dneh od stika dobili pikice) kužna je dva dni prej, preden izbruhnejo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 859
18.5.2011 10:18:32   
bjondi
A še kar smo pri noricah user posted image ...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.5.2011 10:19:20   
bjondi
dh-a maš plačo na 18-ga ,da si posebej vesela user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.5.2011 10:26:29   
manna
No sej zdej pa lohk res nehamo z noricamiuser posted image
bjondi, čudovite slikce. Lepotički sta obe!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.5.2011 11:32:25   
lino
Haaj,
Bjondi, lepe slikice...user posted image user posted image user posted image

Malo se oglašam, ker ni časa, zato ob tej priložnosti vsem, ki sta praznovali in vsem malčkom palčkom, ki so že pihali 2 svečko, user posted image user posted image vseee najboljšeuser posted image

Pri nas nastopa obdob

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 863
18.5.2011 11:35:40   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pa ne sam plačo, še regres user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.5.2011 11:35:49   
lino
hehe, sem hotla napisat, da prihajamo v obdobje trme in je prav qute, ko zavije svoje okčke navzgor in took zavzdihneuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa vse po starem, jst še vedno delam na 3 izmene, imam pa boljše delo (pakiram) in upam, da me tukaj tudi pustijo, razen sevda kaj boljšega bi bilo tudi zaželjeno... sicer pa ne iščem več tako mrzlično drugega dela, sem se skoraj privadila...

Nič, moram it kuhat in kasneje v službo, se še poskusim kaj oglasit...lepo bodite!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.5.2011 12:03:23   
Mala_princeska
mini žal ne vem katera je firma tvojega sedeža za na kolo user posted image
smo ga tudi mi dobili in ni imel kake embalaže zdraven user posted image

bjondi iiiiiii lepotičkeeeee :-))))) obeee user posted image

aja zdravje - sicer se moram naročit še k osebni zdravnici....prejšnji teden sem imela uz trebuha in diagnoza so rahlo zamaščena jetra...sedaj se pa ubadam kako spremeniti svoj način prehranjevanja...
berem o hrani z nizkoglikemičnim indeksom, tudi v BTD - Blood type diet - dieto po krvnih skupinah sem zašla z branjem,.....
imam pa B krvno skupino drugače...
kaj naj bi se s kakim strokovnjakom za prehrano pomenila???
sicer bom počakala zdravnico kaj bo rekla o prehrani

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 866
18.5.2011 12:06:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Pa ne sam plačo, še regres user posted image user posted image user posted image

uffffaaauser posted image user posted image user posted image  sem lahko tvoja prijateljica, da mi ga pol podariš user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je z regresom sedaj, ko imam pogodbo za 2 x 6 mesecev??? mi pripadaaa??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali šele po 6 mesecih?

šibam še kaj postorit, potem pa pod tuš in v službo....kosilce skuhano (malo riža+solata z domačega vrta+kosi piščanca v naravni marinirani omakci)

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 867
18.5.2011 12:07:11   
Mala_princeska
manna le brez panike glede noric....

a ni ena od vas blizu kamnika doma? sedaj se vam Qlandija odpira....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 868
18.5.2011 12:58:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

uffffaaauser posted image user posted image user posted image  sem lahko tvoja prijateljica, da mi ga pol podariš user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je z regresom sedaj, ko imam pogodbo za 2 x 6 mesecev??? mi pripadaaa??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali šele po 6 mesecih?

Sem ga že praktično zapravila... 2 orng piknika, pa morje, pa ga več ne bo...

Mislim, da ti ga pripada sorazmeren delež.. nisem pa čisto sigurna

Neposredna povezava do sporočila: 869
18.5.2011 14:28:16   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jaz sem ga dobila po 6-ih mesecih službe, polnega.

Neposredna povezava do sporočila: 870
18.5.2011 19:59:33   
mini86
.

Pa še moja malenkost za tiste ,ki se še nismo srečale...
user posted image

user posted image

nooooo končno sem te vidla..me je že prou firbec matru kakšna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 871
18.5.2011 21:07:54   
bačko
Dober večer!
V ponedeljek smo končno imeli cepljenje.Lora je težka 12 kg in velika je 85 cm.Ni nič jokala ko so jo cepili.user posted image
Bjondi lepe slike kot vedno.user posted image user posted image Še posebej tiste slike na katerih si ti.user posted image
Od Lore rojstni dan bomo praznovali samo v krogu domačih.Tako da nas bo skupaj ene 12. Torto bom naročila.Piknika ne morem narediti ker nimamo hiše, tako da bo samo kaki narezek padu in torta.Lansko leto smo naredili od obeh skupaj, letos pa sva se odločila da narediva za vsako posebej.
Manna se kar strinjam z Bjondi!Saj ni mamica mogla vedeti da je njohov otrok kužen.Pa če jih bo vaša sedaj dobila ne bo nič hudega.Čim prej tem bolje.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 872
18.5.2011 21:55:30   
lenika
Bjondi lušna si. Sem mislila, da si blond. user posted image

Bačko naša Daša je imela popolnoma enake mere kot vaša Lora. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 873
18.5.2011 22:27:32   
bjondi
user posted image pa nisem dala svoji dve fotki gor ,da me lajkate...ampak zato ,da ne pozabte kako zgledam user posted image ...

lenika-na prvem srečanju so tud vse govorle,če nisem blond user posted image ...ma če so bli pa vsi niki katere sem hotla si dat zasedeni user posted image ...pa se mi je bjondi najbl dopadu...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 874
18.5.2011 22:28:55   
bjondi
dh-še regres,ja pol maš pa bit zakej posebej dobre volje user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

zaščita med menstruacijo
Billi

Kakšno higiensko zaščito uporabljate med menstruacijo?

vložke (65%)

tampone (29%)

menstrualno skodelico (5%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!