dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kaj kupiti fantku za 1. RD??? Imajo že vsa možna zunanja igrala, tavečji traktor,....manjše stvari -pojoče in ostale igračke, traktorje, bagre,..pa podeduje od bratranca,....oblačil tudi en kup..... A naj kar en darilni bon dam??? Pa še njegov ati ima 30. let in enostavno nimam ideje kaj jim podarit. Ne vem darilni bon za Merkur??? Big Bang???,..... Ja, smo povabljeni 21. maja na to zabavo in adijo pamet.... Že danes, ko pride domov, gre starejša k sestrični prespat in darilo za rojstni dan - jopica, majčka, knjiga...je naneslo cca. 50 EUR.... pa od sestre hčerka ima RD, pa od kolegice, pa drug mesec mojedva srčka, pa morje,.... Sem ugotovila da se za darila (tudi bolj skromejša) denar kar obrne... Vikend v nedeljo gremo kar na Bled na kosilo, jutri delam,.... Grem likat in kuhat..... KAj pa če vprašaš, kaj potrebuje. Mi imamo takšno navado, da se posvetujemo, da ne nosi kdo kakšne nepotrebne plastike. Drugače pa jaz ponavadi vzamem kakšno knjigico, tu maš pa tako dosti stvari na izbiro. Gumi škornje in pelerino recimo, barvice, risalni blok, pa kake voščenke, Je pa res, da tudi malenkosti stanejo.
|