|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
12.5.2011 12:25:15   
smrketa24
Hej hej punce!
No, da se še jaz malo javim. Sem bila vmes v bolnici, tako da se nisem uspela nič javit. Spet sem fasala en user posted image trebušni virus in sem 3 dni bruhala. Res sem bila boga, tako da se me šopali z infuzijami in šele tretji dan je bilo malo boljše. Sedaj sem ok, ponovno v službi. Res sovražim te viruse in prav vsako leto ga fašem user posted image .

manna - tudi jaz razmišljam glede dopusta. smo mislili, da bomo šli v Novigrad, pa je bilo že vse zasedeno (preko službe) user posted image . Sedaj se mi pa še sanja ne kam naj gremo. Sem tudi razmišljala malo o slovenski obali in nimam pojma o lokacijah user posted image najraje bi šla kam do umaga, samo kaj, ko prek naših anegij ni nič pametnega ali je pa že zasedeno. ampak nekaj bom že našla!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.5.2011 14:42:07   
dreamhorse
MP a se tole pri vas da dobit? Pri nas v Bistrici jih nimajo, pa tudi spletna trgovina jih nima.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pripomocki-za-varnost-in-zascito/sedezi-za-kolo/montaZa-za-sedeZ/3203698020092320369

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.5.2011 21:02:08   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

bjondi, no sam da nisi še ti izginila.. kje pa je mini

Punce, a se kjera kaj bolj spozna na počitnice v Sloveniji? Torej mi bomo kot izgleda letos počitnikovali na slovenski obali. Samo za en teden bomo šli, pa me zanima, če kjera ve za kakšno prijetno destinacijo? Ker moram priznat da nisem še bila nikoli na poletnem dopustu v sloveniji. Mogoče strunjan, izola ? Pojma nimam kje začet gledat. Ne bi pa bila v hotelu, rajši apartma oz. bungalovi oz. kaj podobnega...čimbliže morju seveda. Help..

izola - v simonovem zalivu imajo tudi bungalove. debeli rtič - vem da je kamp, predvidevam da tudi kak apartma. izola ima res kul plažo za tamale, sam zna bit fejst gužva. pa lušno je, k greš lahko na sprehod v staro mesto itd.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.5.2011 22:17:21   
Tira
Ojla!

Da se po dolgem času malo javim...

Sedaj smo končno zdravi (ne še 100%), ampak je pa res boljš. Ajda je bila prehlajena, da je komaj dihala. Sva bili 4x že pri pediatru, vsakič sva dobili drugo zdravnico in nobena ni nič pogruntala. V torek sva pa imeli UZ kolkov in je P v porodnišnici ji predpisala ene kapljice za nosek in je sedaj bistveno bolje. Že tri noči tudi spimo celo noč (od 23h do 5.30). Sem se po dobrem mesecu končno naspala user posted image
Marcel se je "vnesel". Je imel precejšnjo krizo... sploh prejšnji teden sem mislila, da se mi bo kar skegljalo. Je bil siten, da je bilo groza in ljubosumen. Sedaj se je pa že malo navadil.
Je pa pri nas tudi obdobje enkrat mami enkrat ati. Ampak, ker sem ga sedaj vzela ven iz varstva in je skoz z mano je že kar nekaj časa obdobje "mami".  Lahko ga malo pohvalim, da je postal prov priden fantek. Popoldne ni nobenega problema za spanje, za kahljico tudi ne. Dudo imamo še vedno za spat. Bomo prej imeli proces odvajanja od pleničk in šele kasneje dudo stran. Se mi zdi to bolj pomembno, kot pa duda. Tudi vidim, da je že pripravljen na to, ker ima vsako jutro suho pleničko in potem naredi veliko lužico na kahljico.
Danes sva mu na Petrolu kupila poganjalca (šolsko kolo) Kettler-ja. Sedaj pa samo še, da se nauči vozit pa bo. To je že darilo za rojstni dan user posted image  Vidim otroke, ki res dirkajo s temi kolesi, upam da tudi Marcel čim prej osvoji in da bo lahko dirkal na sprehodih user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.5.2011 22:17:54   
lenika
Moj Matic je pa danes dopolnil 5 let. Žur je uspel in otroka sta kar pokapala v posteljo. Mami bo pa tudi kmalu.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.5.2011 7:01:00   
bačko
Jutro!
Lenika čestitke Maticu za 5 let.user posted image user posted image user posted image user posted image Še mal pa bo šel v šolo.user posted image
Dh jutro.Malo sem te prehitela.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.5.2011 7:19:06   
dreamhorse
Dobro jutro punce..
Bačko, ja danes si me pa ...
Končno je petek.. upam, da bo vikend lep, glede na to, da kaže neki dež na napovedi. Bo treba malo pogledat kaj bomo počeli, če bo deževalo.
Kakšne plane imate ve?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.5.2011 7:54:19   
tecka
Živ, punce.
Manna - mi smo bili lani v Strunjanu, v apartmajih Salinere. Bilo je ok, le izolacija je zelo slaba (sta po dva apartmaja v eni hiški) in si ne predstavljam, da bi šla tja v glavni sezoni. Glede na to, da Srečko zdaj hodi spat pozneje, pa bi šla z veseljem tja v hotel. Trenutna cena polpenzijona je do konca maja 40 eur na osebo. Lani takle čas je bila menda 100% višja.

Plani za vikend - nič posebnega. Naš bo delal oba dneva. Jutri bova šla s Srečkom v zoo, da bo naš v miru spal, za nedeljo še ne vem.

Smo pa prejšnji teden izključili centralno in resno razmišljam, da bi jo vključili nazaj. Namreč našega je zaštihalo v križu ene 2 dni nazaj. Danes še mene. Je pa Srečko ta teden kar naporen ponoči, tako da počivam v glavnem v službiuser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.5.2011 7:56:32   
dreamhorse
Janči nas pa tak pridno bere, pokomentira pa nič. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
13.5.2011 8:57:16   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Janči nas pa tak pridno bere, pokomentira pa nič. user posted image

V bistvu imam kar vedno odprt forum in ga sproti malo berem. user posted image
Hmm, verjetno nimam nič pametnega za povedat, glede na to da nič ne komentiram. user posted image

No, pa bom povedala par stvari:
- včeraj ponoči se je vrnil mož iz tujine, kjer je bil cel teden in vsi smo ga zelo pogrešali. Sem prav vesela, da je nazaj.
- Tom je pravi frajar že postal, vsak dan pove kakšno novo besedo in noro navdušen je nad Crocsicami, tako da sedaj ves čas nosi samo te
- Eva je že prava punca, ko je v postelji, na tleh ali na previjalni se zvija kot ena pijana gosenica in tako potuje po celi postelji.
- kar se pa mene tiče, sem si pa pretekli vikend izpolnila eno veliko željo in sicer kupila sva tekalno stezo, tako da sedaj vsak dan malo tečem, ko mi Eva podari pol ure miru. Počutim se veliko bolje, spet počasi dobivam občutek, da je to moje telo. No, imam pa tudi ogromno kg za izgubit in ne bom nič jezna, če se jih ene 20 poslovi od mene. Ko sem bila s Tomom na porodniški sem še imela čas za fitnes in glede na mojo poškodbo, je steza super zadeva zame. Sedaj pa kar ne najdem časa, da bi šla na fitnes in še mož veliko potuje, tako da sva se odločila in kar kupila stezo

No, evo to je na kratko od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 810
13.5.2011 9:13:25   
dreamhorse
Me veseli, da mamice dojenčkov najdete čas še za druge aktivnosti in niste samo mame... Četudi 20 min na tekalni stezi. No, pa s tem meni več ne teži moja slaba vest, da sem 2x na teden odsotna zaradi mojih 700 kg hobijev (konjev).
Pa da se seveda javite tudi tukaj (Tira, Janči)
Dojenčki so že pravi korenjaki.

Jaz sem se pa spet podala proti mojim ciljem. V torek sem po 4 letih zajahala mojega "tamalega" konja. Bolj tamladega kot tamalega, pa še ta jih že šteje 8 let. Zdaj pa veselo na delo, le čas je moj največji sovražnik.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 811
13.5.2011 9:45:24   
Mala_princeska

MP a se tole pri vas da dobit? Pri nas v Bistrici jih nimajo, pa tudi spletna trgovina jih nima.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pripomocki-za-varnost-in-zascito/sedezi-za-kolo/montaZa-za-sedeZ/3203698020092320369

Če se bom le spomnila, bom poslala mail na upravo, da bodo povprašali po dobaviteljih, na samem servisu jih nimajo. Ker tudi stranke zanima...da bi imeli en sedež za na kolo in dva nosilca (enkrat ati vozi, drugič mami).
Pri nas malo vozi samo ati, ker ima višji in boljši bicikl....

Neposredna povezava do sporočila: 812
13.5.2011 9:46:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

IZVIRNO SPOROČILO: manna

bjondi, no sam da nisi še ti izginila.. kje pa je mini

Punce, a se kjera kaj bolj spozna na počitnice v Sloveniji? Torej mi bomo kot izgleda letos počitnikovali na slovenski obali. Samo za en teden bomo šli, pa me zanima, če kjera ve za kakšno prijetno destinacijo? Ker moram priznat da nisem še bila nikoli na poletnem dopustu v sloveniji. Mogoče strunjan, izola ? Pojma nimam kje začet gledat. Ne bi pa bila v hotelu, rajši apartma oz. bungalovi oz. kaj podobnega...čimbliže morju seveda. Help..

Salinera je zakon :-))) Smo že bili, sicer v hotelu.....v predsezoni, bil mir, pa bazen z morsko vodo je notri, pa en mini otroški bazenčič.

izola - v simonovem zalivu imajo tudi bungalove. debeli rtič - vem da je kamp, predvidevam da tudi kak apartma. izola ima res kul plažo za tamale, sam zna bit fejst gužva. pa lušno je, k greš lahko na sprehod v staro mesto itd.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
13.5.2011 9:47:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Moj Matic je pa danes dopolnil 5 let. Žur je uspel in otroka sta kar pokapala v posteljo. Mami bo pa tudi kmalu.user posted image

Čestitke junakuuser posted image :-))) Maticu :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.5.2011 9:48:30   
Mala_princeska
Ja Tira in Janci lepo, da se pri nas oglasita :-) Bravo za stezo, le pogum in vztrajnost pa bo :-)

Mini tudi jst te pogrešam, kje si????

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 815
13.5.2011 9:54:27   
Mala_princeska
Kaj kupiti fantku za 1. RD??? Imajo že vsa možna zunanja igrala, tavečji traktor,....manjše stvari -pojoče in ostale igračke, traktorje, bagre,..pa podeduje od bratranca,....oblačil tudi en kup.....user posted image  A naj kar en darilni bon dam???
Pa še njegov ati ima 30. let in enostavno nimam ideje kaj jim podarit. Ne vem darilni bon za Merkur??? Big Bang???,.....
Ja, smo povabljeni 21. maja na to zabavo in adijo pamet....

Že danes, ko pride domov, gre starejša k sestrični prespat in darilo za rojstni dan - jopica, majčka, knjiga...je naneslo cca. 50 EUR....
pa od sestre hčerka ima RD, pa od kolegice, pa drug mesec mojedva srčka, pa morje,....
Sem ugotovila da se za darila (tudi bolj skromejša) denar kar obrne...

Vikend v nedeljo gremo kar na Bled na kosilo, jutri delam,....

Grem likat in kuhat.....

Neposredna povezava do sporočila: 816
13.5.2011 10:29:32   
bačko
Vikend- nimam pojma ker ne vem a jutri delam al ne.Potem pa bomo videli.Najprej moramo iti podarila za dva svaka.Pa v nabavo potem pa pomoje na vrt  k tašči in tastu.Za nedeljo pa bomo videli kako bo vreme.
Tudi jaz Mini že pogrešam.user posted image user posted image user posted image
Tira in Janci lepo da se javljata.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 817
13.5.2011 10:54:36   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Če se bom le spomnila, bom poslala mail na upravo, da bodo povprašali po dobaviteljih, na samem servisu jih nimajo. Ker tudi stranke zanima...da bi imeli en sedež za na kolo in dva nosilca (enkrat ati vozi, drugič mami).
Pri nas malo vozi samo ati, ker ima višji in boljši bicikl....

Išče moj bratranec, ravno zato ja, da se bo sedež podajal malo atiju in malo mami. V SB nimajo, pa tudi iz spletne trgovine so klicali, da nimajo.
Če kaj izveš, se priporočam

Neposredna povezava do sporočila: 818
13.5.2011 10:57:29   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj kupiti fantku za 1. RD??? Imajo že vsa možna zunanja igrala, tavečji traktor,....manjše stvari -pojoče in ostale igračke, traktorje, bagre,..pa podeduje od bratranca,....oblačil tudi en kup.....user posted image  A naj kar en darilni bon dam???
Pa še njegov ati ima 30. let in enostavno nimam ideje kaj jim podarit. Ne vem darilni bon za Merkur??? Big Bang???,.....
Ja, smo povabljeni 21. maja na to zabavo in adijo pamet....

Že danes, ko pride domov, gre starejša k sestrični prespat in darilo za rojstni dan - jopica, majčka, knjiga...je naneslo cca. 50 EUR....
pa od sestre hčerka ima RD, pa od kolegice, pa drug mesec mojedva srčka, pa morje,....
Sem ugotovila da se za darila (tudi bolj skromejša) denar kar obrne...

Vikend v nedeljo gremo kar na Bled na kosilo, jutri delam,....

Grem likat in kuhat.....

KAj pa če vprašaš, kaj potrebuje. Mi imamo takšno navado, da se posvetujemo, da ne nosi kdo kakšne nepotrebne plastike. Drugače pa jaz ponavadi vzamem kakšno knjigico, tu maš pa tako dosti stvari na izbiro.
Gumi škornje in pelerino recimo, barvice, risalni blok, pa kake voščenke,
Je pa res, da tudi malenkosti stanejo.

Neposredna povezava do sporočila: 819
13.5.2011 11:33:09   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Vse najboljše Maticu

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.5.2011 11:34:07   
dreamhorse
MINI, MINI, MINI, kje si, kje si, kje si... Upam, da je vse ok ...

Neposredna povezava do sporočila: 821
13.5.2011 12:02:46   
mini86
eeeeeevvvooooooo meeeeeeee....

no kaj nj napišem..nimam kej..a si morte mislt..

princeska-tud js se zelo priporočam za obvestila za te nastavke ker zaenkrat ga ma moj na kolesu samo včasih-res včasih mam preblisk da bi midva km šibnla sam mi je od mojga kolo prevelik..
pa iskren povedan tud mal cvikam kako se fura..no sj vem ko bom enkrat probala bo mala malca do takrat pa me je groza..

marcel tud že vsak dan pogrunta kšno novo besedo..še zmeraj obožuje živali, kar koli k ma prikolico in pa voooodooooo-ta je pa res zakon..

sm pa učeri posadila v moja BELA korita rožice in so že na okenski polici..joj koook mi je všeč..sm dala tako kombinacijo ciklamna in rumena in res pride božanso..kr skos jih gledam:)
komi čakam da se razrastejo..

I'LL BE BACK

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 822
13.5.2011 12:39:31   
Mala_princeska
Bom povprašala za adapterje/nastavke za na kolo...

tole sem se spomnila, ko ste omenile odvajanje od pleničk.....
jaz sem naročila tole:
http://pleniceracman.si/prodajni_program/ostalo/vpojne_hlacke/

sicer samo 2 komada,bom videla kako se bo obneslo....dobim drug teden.....
pa zdej čez poletje, ko bo mala doma in zunaj bom Racman pleničke uporabljala kolikor se bo pač dalo in gotove ne bo želela bit polulana user posted image
zjutraj kar noče kahlice, zvečer ji je pa zanimiva user posted image

mini....swarcenegerca user posted image  lepo da si se oglasila....kar bodi - pridi back :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.5.2011 12:39:59   
Mala_princeska
grem v službo.....pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 824
13.5.2011 13:41:05   
manna
helou
smrketa, ja trebušni virusi tud pr nas krožijo menda spet. Upam da se me ne prime.
morje- hvala za informacije. Razmišljam o tejle Salineri... Res, povsod je lepše kadar ni gužve, če je pa ful folka, me pa kar mine. Že itak dvomim da se bom sploh tlačila v kopalke, po mojem da bom kar v senčki samevala s svojim bauhitom letos user posted image   Tecka, kje pa si dobila tole ceno 40/osebo? Na internetni strani je precej višja? Za kateri termin? Mah sej.. moram po pravici povedat, da me cena pravzaprav niti ne zanima kaj preveč, da ne bo pomote, nisem zadela na lotu, ampak glede na to da bo teh par dni edini dopustek in glede na to da bom 8 mesecev noseča mislim, da lahko zapravimo malo več. Razmišljam da bi res kar v hotel šli pa da imamo polepnzion in mirna bosna.
tira, janci, super da se oglasita. Tira, kako pa je izgledalo ljubosumje? Je bil jezen če si se ukvarjala s tamičkeno al je imel še kakšne druge prebliske? Janci F, tekalna steza je res zakon. Upam da bom tudi jaz kaj obiskala našo v jeseniuser posted image
lenika, vse naj naj tvojemu princu.
mini, kaj pa počneš cele dneve no..

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?