|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
9.5.2011 7:53:54   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hvala Bačko... res sem se skušala potrudit in z veseljem sem ga delala. Seveda mi je  Žana pomagala.

Imam neko sr.... v službi,... dolga zgodba,... bom razložila, ko se konča.,.. nekoč...

Upam da se bo dobro izteklo.Držim pesti!user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.5.2011 7:59:58   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Hvala Bačko... res sem se skušala potrudit in z veseljem sem ga delala. Seveda mi je  Žana pomagala.

Imam neko sr.... v službi,... dolga zgodba,... bom razložila, ko se konča.,.. nekoč...

Upam da se bo dobro izteklo.Držim pesti!user posted image user posted image

Hvala, jaz tudi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.5.2011 15:12:03   
manna
oo spet niste nič čveke
No mi smo bili v petek na 3D UZ in gledali našega prekrasnega fantka. Žal pa ni šlo z grenkim priokusom..namreč dr. je takoj vprašal če so me že kaj testirali za nosečniški diabetes. Ker je namreč otrok res zelo velik. Vse mere prehitevajo skladno za cca dva tedna oz.še malo več. Sicer ni kao nobene panike, samo omenil je, da naj rečem svoji gin.
In seveda moj dragi, paničar po naravi, je že sklenil da ne smem jesti nič sladkega, sploh nič ne-polnozrnatega in nezdravega. Za vsak slučaj. No, sej to bi mi res koristilo, ampak taka panika...nevem..kako naj bo pa majhen otrok, če je njegov - on pa ima 193 cm in 100kg, njegov oče 2,00m, njegov (pokojni) dedek celo preko 2,00m  ?!
Eh..
No ampak drugač je blo pa res res lepo. Otroček je že cel tak kot bo potem..ima že 1kg in je krasen.

Če ima kjera kakšne druge info. glede nosečniškega diabetesa, se priporočam! Kakšni so sploh znaki - samo to, da je plod velik al še kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 778
9.5.2011 21:14:26   
lenika
Manna jaz bi šla na testiranje za nosečniški diabetes za vsak slučaj, da boš bolj mirna. Drugače pa če ste vsi tako veliki, jasno, da ne more bit otroček majhen.

DH upam, da je šlo v službi vse ok.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.5.2011 7:21:13   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Ja, v službi je včeraj šlo v redu, ampak pravijo, da prva lastovka še ne prinese pomladi, tako da se ne veselim prehitro. Do konca je še dolga pot, ampak tokrat je malo svetlješa kot ponavadi.

Manna, super za uz. Jaz sem imela isto diagnozo kot ti, ker je moja za 2 tedna prehitevala v rasti. Opravila boš 100g test z glukozo, verjetno zadevo že poznaš, in ti bodo povedali, ali imaš sladkorno in dobila boš dieto v kolikor ja. Jaz je nisem imela. Res pa je, da se danes otroci rojevajo večji, sploh če imajo takšne gene kot tvoj, standardi pa ostajajo še vedno isti... in če ima otrok ob rojstvu 4 kg je to že dosti.

NIč bat. če boš dobila diagnozo, se boš pač morala držat diete. Po porodu sladkorna izgine..

Tako, pa je že torek... danes bo baje toplo in tako cel teden. Naslednji pa spet poslabšanja.

Pa upam, da bomo kaj več počvekale danes a ne

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 780
10.5.2011 11:04:29   
manna
dobr dan
lenika, ja, seveda če me bodo dali na ta test za sladkorno, bom seveda šla. Do takrat se preventivno držim diete - torej nič bele moke, nič sladkega, vse samo polnozrnato in zdravo... Moram rečt da je kar težko, ampak po treh dneh (danes je 4.dan) se pa že kar da. Pojem veliko navadnih jogurtov, mi fuuul pašejo. No, pa moj oče mi je posodil merilec krvnega sladkorja. In zaenkrat kaže da imam zelo nizkega. Na tešče 3,8 po obroku pa 5,2 tako da dvomim da imam sladkorno. Mama pa pravi, da zagotovo nimam visokega sladkorja, ker imam že od nekdaj zelo nizkega, obe s sestro sva imeli vedno nizkega, celo skup sva kdaj padle. No ja, bomo vidli kako bo naprej. Vsekakor mi dieta koristi.

Pa kje ste vse...
tecka, se ti še držiš diete brez sladkega? Kako je smešno, da nam en mali košček sladkega potem toliko pomeni, ko ga ne smemo...

Neposredna povezava do sporočila: 781
10.5.2011 13:55:54   
dreamhorse
Jaz tudi mislim, da nimaš sladkorne... Sicer pa tudi nihče ne more točno napovedat dneva, kdaj si zanosila, pa tudi zaradi tega lahko pride do nihanj.
Pa kr idi na pregled, saj bo vse ok.. samo tista glukoza je bljak...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.5.2011 7:34:37   
dreamhorse
Jutro punce, kje ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 783
11.5.2011 8:05:54   
bačko
Jutro!
Manna jaz pri Žani nisem imela nosečniške sladkorne pa je bila težka 4610 g in velika 54.Potem pri Lori pa sem šla preventivno na ta test in je bilo vse uredu.Tudi ti nimaš te sladkorne.
Dh kako se je rešila  težava v službi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
11.5.2011 8:24:46   
dreamhorse
Bačko, v službi sem zaenkrat rešila uspešno.. ampak do konca je še dolga pot, upam, da bolj enostavna, kot je bila do sedaj... Poročam, ko se konča...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.5.2011 9:10:46   
bačko
No ti kar poročaj.Držim pesti da bo vse uredu in da bo sedaj lažja pot do rešitve.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
11.5.2011 9:14:02   
bačko
No pri nas pa smo od včeraj naprej brez dude.V vrtcu so brali eno pravljico in je vse otrokom muca pojedla duda.Vzgojiteljica je rekla da če bi tudi doma probali brez dude in je šlo.Lora je lepo zaspala brez dude.Je pa včeraj imela prvič mali histerični napad.Hotela je da jo oči previje zvečer in ker sem jo jaz jo tako histerično jokala in brcala.Jokala je toliko časa dokler se nisve previle in preoblekle v pižamo in dokler ni prišla v kuhinjo kjer je bil oči.Potem pa k njemu in se je umirila.Obe samo OČI OČI.Jaz pa sem tretje kolo.Nimam kaj takle mamo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.5.2011 9:21:38   
dreamhorse
Joj, bravo Bačko... jaz se sploh ne upam lotit projekta odstranjevanje dude in vsega kar sodi zraven, ker vem, da bo grooooozno!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.5.2011 10:23:08   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

tecka, se ti še držiš diete brez sladkega? Kako je smešno, da nam en mali košček sladkega potem toliko pomeni, ko ga ne smemo...

Postni čas je že davno mimouser posted image In jaz moram priznati, da so bila moja oblačila v tem času bolj ohlapna. Zdaj pa se je začela sezona sladoleda, je pa itak vse zamanuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Hotela je da jo oči previje zvečer in ker sem jo jaz jo tako histerično jokala in brcala.Jokala je toliko časa dokler se nisve previle in preoblekle v pižamo in dokler ni prišla v kuhinjo kjer je bil oči.Potem pa k njemu in se je umirila.Obe samo OČI OČI.Jaz pa sem tretje kolo.Nimam kaj takle mamo.

Pri nas je podobno, le da so obdobja MAMI, MAMI in OČI, OČI malo porazdeljena. Najprej je bilo obdobje MAMI, MAMI in se je naš tudi počutil kot tretje kolo. Jaz pa sem mu rekla, naj uživa. No pa je kmalu prišlo obdobje OČI, OČI. Priznam pa, da če traja več dni, se tudi sama počutim malo slabo, čeprav vem, da bo kmalu obratno.

Naš Srečko pa čedalje več govori in se mi zdi zanimivo kako dela pomanjševalnice. Tako je bil naš najprej TATA, potem OCI, zdaj je ATI. Pa duda je bila DUDI, pa MUCA MUCI in podobno. Se kar dosti nasmejimo na ta račun.

So bile pa včeraj pri preverjeno partizanske pesmi in obema je padla čeljust dol, ko je Srečko začel plesat in kazat TJA (se je spomnil partizanskih pesmi z Rožnika - za prvi maj). Svašta.

Pa če bi katera rada zapravljala. Od danes imajo v Leclercu v ponudbi tobogan. Redna cena 95 eur, + dajo nek bonus. Mi smo podoben tobogan kupili v Merkurju, le da je bila tam redna cena 199 EUR. JBG, bi rekla Mini. Še dobro, da so nam v Merkurju dali popust, je občutek malo manj grozen. Srečko tobogan kar obrajta, tako da denarja definitivno nismo vrgli stran.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.5.2011 10:23:54   
Mala_princeska
DH ahh dej no-hudo bo, če boš mislila da je.
Svetujem knjigo o zajčku Matevžu z naslovom: "Adijo Duda", ko zajček Matevž sam vrže dudo v smeti (sam pazi da ne bo pol stanovanja v smeteh potemuser posted image ). Pri prvi je palilo to s košem in ptiček jo je odnesel v Grčiji na letališču, ko smo jo med potjo domov izgubili - stara je bila 2 leti, Manca je pa imela dudo nekaj časa za spanje in bolj za afnanje - enih 6 jih je v kuhinjski košarici na pultu, zdej pa je tud za spanje ne rabi več - rabi pa mojo roko, da jo stisne oz. moj objemček :-) Ponoči občasno zahteva svoj čaj v Aventovem lončku in nekako gre.

Neposredna povezava do sporočila: 790
11.5.2011 10:29:51   
Mala_princeska
Heee heee Tecka mi delaš anti reklamo user posted image user posted image user posted image  Tud pri nas so "gani"(tobogani) kot pravi mala v akcijiuser posted image . Gruntam, da bi sestri rekla, če nam ga podari, ker ga njene punce ne obrajtajo več.
Aja good news - morje je rešeno, pričakujem klic da je rezervirano - rihta brat od mojga - sem se sprijaznila da gremo skupaj z njim in hčerko. Bo tavečja imela družbo. Gremo pa od 24.6. za 8 nočitev na Pag v Staro Novaljo, blizu ta lepe plaže user posted image  iiiii.....
A je še kjera ta cajt dol na Pagu ???? MINIII????

Ahhh Tecka sladoled - ga namerno danes nisem kupila, ker se je treba šparat user posted image

Govorjenje - Manca vsak dan več stavkov pove in sedaj je najbolj popularen ta: "Babi kupla made mucke širi mamo" prevod: imamo 4 mlade mucke user posted image  sam jih ni babi kupla, ampak jih je muca sama imela user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.5.2011 10:31:37   
Mala_princeska
Ja in je najbolj zanimiva ko ponavlja:"Made mucke mamo" user posted image
Ja pa včer je atiju eno kletvico zabrusila, tko da čist vse pobira.
Pa ati bil včer na govorilnih in je bila pohvaljena.

Neposredna povezava do sporočila: 792
11.5.2011 10:39:06   
Mala_princeska
DH - pa srečno v službi, verjemi vase in vse se bo izteklo kot si želiš :-)))

Bačko - pa naj malo ati zvečer poštima, pa ti taveliko porihtaj al pa pejt en krog okol hiše na zrak, pa zadihaj ta čas....To obdobje ati, mami....
Ko sem doma je rada z mano in da jaz grem z njo na sprehod (me res bolj malo vidi)....zjutraj jo je ati zamotil, da sta psičko na sprehod peljala, da ni jokala ko sem jaz sestrico k zdravniku in v šolo peljala.

Punce imejte se.....Jaz grem za likalnik - gotovo mi zavidate user posted image  , za kosilo bo pa burek (Pečjakov špinačni da poskusim če je dober), potem pa v službo.
Drugač pa ni boljšega kosila kot solata z domačega vrta, sam danes se mi je ne da pucat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
11.5.2011 11:25:21   
manna
živjo
tecka, hja sej zdej ko sem v teh dneh merila cuker in ugotovila da sploh nimam niti pod razno visokega, mislim, da tudi moj postni čas ne bo več trajaluser posted image No ampak sem pa dokazala da zmorem zdržat več dni zapored brez prekrškov!
mami, oči sindrom - pr nas samo mami. Manca je cela mamina, samo mamina, vedno mamina. Oh kako se midve stiskava user posted image   Rečem jaz njej "miška moja zlata", ona pa za mano: "mama moja zlata" Očka nima šans še zaenkratuser posted image   Je pa recimo popolnoma navajena da jo pride v vrtec iskat očka in če se jaz pojavim na vratih, je čist šokirana in kar ne bi šla..?
mala princeska, tudi likalnik bi bil boljši kot bit v službi...

Neposredna povezava do sporočila: 794
11.5.2011 11:27:52   
manna
a ni bjondi obljubljala ene fotoreporetaže s prvomajskega morja?
bjooondiiii
miniiiiii

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 795
12.5.2011 7:01:35   
dreamhorse
Dobro jutro punce.

KO se bomo lotili odvzema dude, bo hudič, ker je res zelo navezana na njo. Sicer ko gre spat in ko je slabe volje, se potolaži z dudo. Predvsem se moram jaz odločit, pa jo ukinit. Bo že.
Zjutraj ko gre v vrtce jo že pospravi v torbo, ko pa pridem po njo, pa takoj leti k torbi in jo išče.

No, dajte bit malo večje čvekice.
Mini, bjondi, kje sta?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 796
12.5.2011 7:24:49   
bačko
Jutro!
DH naša je tudi bila zelo navezana na dudo in sem tudi mislila kako bo težka. In me je zelo pozitivno presenetila.Mogoče bo tudi tebe presenetila.user posted image
Mala princeska pri nas sta obe očijeve in mami nima šans ko je on doma.Ko smo same je druga zgodba.Res je da večinoma zadnje čase delam popoldne in da je tudi zaradi tega tako.Ravno danes imam namen reči da hočem naslednji teden biti zjutraj in ne zopet popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 797
12.5.2011 9:22:45   
bjondi
Punce ne zamerit ampak prinašam notri še dopust in imamo gužvico tako na poslu kot tudi pri predelavi fleta...no
v bistvu nam ful dogaja na vseh področjih...tako, da bom tudi tukaj notri prinesla nenatipkane dneve...sam ne
mi pol govort če se mi je odpull user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.5.2011 9:24:58   
bjondi
manna-pride reportaža ...tokrat z mal zamude user posted image -se občuti a ne...sem že porihtala en del fotk...drugi še čaka...ja ni kej bilo nas je kar veliko in da ne delam izjem sem šla po vrsti...kovačeva kobila ima pa srečo ,če sploh na vrsto pride user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.5.2011 11:59:48   
manna
bjondi, no sam da nisi še ti izginila.. kje pa je mini

Punce, a se kjera kaj bolj spozna na počitnice v Sloveniji? Torej mi bomo kot izgleda letos počitnikovali na slovenski obali. Samo za en teden bomo šli, pa me zanima, če kjera ve za kakšno prijetno destinacijo? Ker moram priznat da nisem še bila nikoli na poletnem dopustu v sloveniji. Mogoče strunjan, izola ? Pojma nimam kje začet gledat. Ne bi pa bila v hotelu, rajši apartma oz. bungalovi oz. kaj podobnega...čimbliže morju seveda. Help..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

OBČUTEK
babyboooom

ALI SE VAM ZDI DA JE PARTNERJU V BREME DRUŽENJE Z OTROKOM, PREOBLAČENJE, PREVIJANJE, NOŠENJE,...PRI MAJHNIH OTROČIČKIH-PAR MESECEV STARIH

NIKOLI NISEM DOBILA TAKEGA OBČUTKA (53%)

DA, ČE JE CEL DAN Z NJIM (7%)

DA, ČE PRIDE UTRUJEN IZ SLUŽBE (9%)

VEDNO IMAM TAK OBČUTEK (8%)

RAD JE Z NJIM, SAMO, ČE STE TUDI VI ZDRAVEN (9%)

DA, V BREME MU JE, SAMO TAKRAT, KO JE OTROK TEČEN (13%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!