tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna tecka, se ti še držiš diete brez sladkega? Kako je smešno, da nam en mali košček sladkega potem toliko pomeni, ko ga ne smemo... Postni čas je že davno mimo In jaz moram priznati, da so bila moja oblačila v tem času bolj ohlapna. Zdaj pa se je začela sezona sladoleda, je pa itak vse zaman IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hotela je da jo oči previje zvečer in ker sem jo jaz jo tako histerično jokala in brcala.Jokala je toliko časa dokler se nisve previle in preoblekle v pižamo in dokler ni prišla v kuhinjo kjer je bil oči.Potem pa k njemu in se je umirila.Obe samo OČI OČI.Jaz pa sem tretje kolo.Nimam kaj takle mamo. Pri nas je podobno, le da so obdobja MAMI, MAMI in OČI, OČI malo porazdeljena. Najprej je bilo obdobje MAMI, MAMI in se je naš tudi počutil kot tretje kolo. Jaz pa sem mu rekla, naj uživa. No pa je kmalu prišlo obdobje OČI, OČI. Priznam pa, da če traja več dni, se tudi sama počutim malo slabo, čeprav vem, da bo kmalu obratno. Naš Srečko pa čedalje več govori in se mi zdi zanimivo kako dela pomanjševalnice. Tako je bil naš najprej TATA, potem OCI, zdaj je ATI. Pa duda je bila DUDI, pa MUCA MUCI in podobno. Se kar dosti nasmejimo na ta račun. So bile pa včeraj pri preverjeno partizanske pesmi in obema je padla čeljust dol, ko je Srečko začel plesat in kazat TJA (se je spomnil partizanskih pesmi z Rožnika - za prvi maj). Svašta. Pa če bi katera rada zapravljala. Od danes imajo v Leclercu v ponudbi tobogan. Redna cena 95 eur, + dajo nek bonus. Mi smo podoben tobogan kupili v Merkurju, le da je bila tam redna cena 199 EUR. JBG, bi rekla Mini. Še dobro, da so nam v Merkurju dali popust, je občutek malo manj grozen. Srečko tobogan kar obrajta, tako da denarja definitivno nismo vrgli stran.
|