|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
5.5.2011 6:41:29   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: manna

http://www.mothercare.com/Peppa-Pig-Skirt-Leggings-Set/dp/B004H1BMKK?ie=UTF8&ref=sr_1_39&nodeId=44508031&sr=1-39&qid=1304496023

to je ta kiklca od pujse pepe

Bom naročla, bačko, potem se bomo pa že zmenle kako in kaj. Sam nevem če bom že danes, ker sm zdej malo gledala, pa je toooolk luštkanih stvari spet, da bom verjetno še za našo miss kaj naročila, tko da moram še izbrat.

Ja meni je tudi full veliko stvari všeč samo tokrat bi samo tole kiklico.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.5.2011 6:44:06   
bačko
Dobro jutro!!!!!!!!!!!
DH jutro in vse najboljše!!!!!!!!!!!!!Želim ti še naprej veliko lepega in da si še naprej tako uredu oseba. Lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.5.2011 7:19:24   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Zlate ste, hvala lepa za čestitke....
Dragi me je tako presenetil zjutraj, mi je nastavil šopek rožic in čestitko, tako lepo napisal, da sem se jokala kot dež.
Hvala res...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.5.2011 7:52:33   
dreamhorse
Rabim vašo pomoč. Za teto bi v nedeljo potrebovala pecivo, tako čisto enostavno in dobro, ki ga bom pekla v pekaču model konja. Potrebujem en dober recept, potem pa morem naredit belo glazuro, pa seveda tiste barve za okrasit konjička kupit. Kako to belo glazuro naredit in kakšno pecivo spečt. Nisem neki mojster v kuhinji, pa rabim vaše nasvete.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.5.2011 8:18:11   
smrketa24
dh - vse naj naj za rojstni dan. Lepo praznuj s svojo družinico user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 755
5.5.2011 8:18:49   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Rabim vašo pomoč. Za teto bi v nedeljo potrebovala pecivo, tako čisto enostavno in dobro, ki ga bom pekla v pekaču model konja. Potrebujem en dober recept, potem pa morem naredit belo glazuro, pa seveda tiste barve za okrasit konjička kupit. Kako to belo glazuro naredit in kakšno pecivo spečt. Nisem neki mojster v kuhinji, pa rabim vaše nasvete.

Tu ti pa na žalost ne znam pomagat. Bolj malokrat kaj spečem, ker enostavno ni časa, ko pa je, se mi pa ne da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 756
5.5.2011 8:23:31   
dreamhorse
Hvala smrketa...
Saj tudi jaz nisem neki kuharski mojster. Nekaj receptov sem našla na netu, vseeno pa ne vem, kako spravit skupaj belo glazuro, za premazat... da bo konjiček beli.. ali svetlo rjav... al nekaj pač

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.5.2011 9:04:30   
tecka
DH - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Za pecivo pa predlagam takole:
spečeš marmorni kolač (btw, Srečko ga je imel en čas strašno rad), čez pa preliješ preliv -glazuro iz bele čokolade - kupiš v trgovini.
Evo recept - ta je iz kulinarike najlepši za pogledat, imaš pa še več zadetkov pod ključnimi besedami "marmorni kolač":
http://www.kulinarika.net/recepti/5554/sladice/zebrino-pecivo/

Glazuro lahko narediš čokoladno ali iz pomaranče/limone s sladkorjem.

Čokoladno lahko kupiš v vsakem večjem mercatorju. Imaš tudi take (mislim da od mannerja), ki so v vrečkah in jo stopiš tako, da embalažo daš v vročo vodo in samo poliješ po pecivu.

Iz mletega sladkorja in pomarančnega/limonovega soka - pa jo narediš tako, da stisneš sok iz sadeža in dodajaš sladkor do primerne gostote (to bo malo težje, če ne kuhaš dostikrat) - zato ti raje priporočam čokoladno. Bistvo je, da ko zmešaš sladkorno glazuro, jo hitro namažeš, ker se strdi.

Neposredna povezava do sporočila: 758
5.5.2011 9:15:40   
dreamhorse
Tečka hvala...
Bom poskusila tole ja... pa tudi preliv iz bele čokolade, ker sem našla to sladkorno glazuro, pa mi ni najbolj všeč, če mi slučajno ne rata.. Pri čokoladi pa nimam kaj zafrknit... Upam, da mi bo uspelo.
Bom prilepila slikco, kako bo izgledal.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.5.2011 12:08:48   
manna
dreamhorse, VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE! Lepo praznuj, naj se ti izpolnijo želje in naj te dragi več crklja. Tamala sončica pa da bo še naprej tak cuker! user posted image user posted image user posted image Na peko se ne spoznam preveč, bom pa tud jaz pekla verjetno v soboto ker ima dragi v nedeljo roj dan..tko da pridejo tudi meni prav recepti.
bačko, stvari so naročene! Se kar nisem mogla upret in sem še za našo naročila par reči. Tko da v 4 delovnih dneh naj bi bilo dostavljeno moji sestri. Potem pa lahko vprašam če bo poslala mali paketek kar naprej, al počakamo da pride domov konec meseca. Tebi bi verjetno pasalo da bi bilo čimprej?

Neposredna povezava do sporočila: 760
5.5.2011 15:20:02   
mini86
dh vseeeeee najboljše

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 761
6.5.2011 8:02:01   
bačko
Manna meni se ravno ne mudi.Lahko počakam do konca meseca.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 762
6.5.2011 14:26:36   
dreamhorse
Hojla punce. Sem mislila, kaj vse sem zamudila, ko me danes ni bilo ... In nič..
Nič niste čvekice. Danes sem imela dopust, sem imela neke opravke.. zdaj pa šibam po malecko..
Lep sončen petek...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 763
6.5.2011 22:12:25   
Mala_princeska
Vse najbolše slavljenka DH za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image  in naprej user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 764
6.5.2011 22:20:34   
Mala_princeska
Dnevi mi res full hitro  minevajo, trenutno sem še sama s puncama(spita), je šel moj na piknik, izvedel zadnji trenutek danes in je samo odhitel, me pa po svoje - k sestri-sem nesla nazaj premajhne cunjice.
Cunje za malo-dobila sem jih od ene kolegice nazaj še nekaj mojih+ njene.....robe ogromno-ne rabim nič kupovati - bo ukrep varčevanja na cunjah za otroke-treba nekaj nase datuser posted image  rabim jakno+ kakšne hlače majčke.....bo ta mesec šoping sploh če pogodbo dobim podaljšano...

za morje se nam še ni uspelo dol usest...
...sem mojmu povedala da bi rada da gremo sami na morje in nič od tega...
pa vsaj nedeljo bi rada sama preživela pa bodo spet obiski user posted image
v planu imeli kolo za katerega se že dolgo menimo......

grem počasi spat.....jutri ob 6.00 pokonci, ker gre mož + otroci na krajši pohod s šolo -jo bo dal v nahrbtnik in jo bo nesel tamalo, tavelika bo pa hodila.....
jst pa v službo deljeno, pa še stanovanje v red spravljati

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.5.2011 9:29:58   
Mala_princeska
buuu, ja kje pa ste vse....
ajde izkoristite sonček.

juhca že od včer skuhana, po kosilu pa prvič na kolo letos.....jupi....mi je obljubljenih 50 kmuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.5.2011 12:35:49   
dreamhorse
Hojla punce...
bravo MP... 50 km je velik zalogaj... uživaj..
No, jaz pa ravnokar poslikala moj izdelek... (ali raje rečem zmazek) Če bo dober pa še ne vem. Se skriva pod njim marmorni kolač.

Ha ha

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.5.2011 20:54:38   
tecka
Dh, meni se zdi konj čisto ok. Marmorni kolač ti pa skoraj ne more ne-ratat. Pa poročaj!

MP - s kolesom 50 km niti ni tako daleč, če voziš po ravnem. Mi jih naredimo 10, da pridemo do slaščičarne in nazaj. Danes pa še kakšnih dodatnih 10, da je SRečko malo odspal med vožnjo. V postelji je pa z opoldanskim spancem konec - nama lepo razloži, da je danuser posted image

No, uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 768
8.5.2011 21:31:20   
bjondi
DH-če ti konjiček ravno ni ratal na izgled tako kot bi si želela...ti vseeno čestitam ,da si se sploh spravila v peko,če ti to ni
vsakdanja izkušnja...se pa premalokrat cenimo a ne...tako da kar pogumno in še kdaj ,sploh če je bil tudi okusen...bravo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.5.2011 21:34:41 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.5.2011 7:05:47   
Mala_princeska
izlet s kolesom včeraj.....
že po prvih nekaj km blizu doma nesrečni padec Nine, mami se je pa zaletela v njo user posted image , jst sem se v nos udarila, pa nos popraskala ko sem se nesrečno v balanco udarila. Mala je švigala z balanco, ker se je doline ustrašila, jst pa menda imela premalo varnostne razdalje; punci na srečo ni hujšega - boli jo rit in križ, pa roko ima popraskano. Moj kolo ostal brez ene šprikle, feltna malo zvita. Res sreča v nesreči, da sva cele.
Pot smo nadaljevali brez otrok - na srečo tamalo vozi možek kadar kam gremo, pa tokrat jo je doma pustil; je dedi prišel po kolo in otroke (še od kolegice hčerko).
No in še ni bilo dovolj, jaz sem še enkrat padla, ko sem se vzpenjala v en klanec, zašaltala in buf na tla.
Potem smo se ustavili pod streho na enem obisku, začelo je deževati in takosmo kolesarjenje zaključili, da nas je domov pripeljal od mojega sodelavec.
Tak je to naš prvi letošnji podvig s kolesom.
Načrt: na ravnino se gremo prilagajati vozit. Naša bejba je imela že lani strah pred dolino, samo nikakor si nisem mislila da jo to tako hudo muči.
Z rolarji in skirojem ni problemov, se vozit.

Šibam otroke porihtat, še spita in potem v vrtec, šolo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.5.2011 7:08:57   
dreamhorse
Morem rečt, da sem kar zadovoljna z odzivom na mojega konjička. Slavljenka je bila zelo prijetno presenečena, zmazali so ga pa tudi kot za šalo, ker bi naj bil dober. Sicer je bil po maminem receptu, ki je itak vedno dober. le barve, s katerimi sem risala so bljak okusa in kar stekle so, tako da bo za to treba najti nekaj drugega.

In ja, glede na to, da ne pečem nikoli, sem tudi sama kar zadovoljna.

Drugače pa, dobro jutro... Danes me čaka grozen dan, zaradi katerega imam že cel vikend cmok v grlu, želodcu in povsod, kjer ga lahko imam... držite pesti, da mine čimprej.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.5.2011 7:09:26   
bačko
Jutro!
Dh meni je konjiček všeč.Vidi da si se zelo trudila.Narejen je iz srca?user posted image Za prvič si ga super naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image
No vikend je minil. V soboto smo bili na pikniki včeraj pa kar doma.Otroci so bili vzunaj z možekom mama pa je kuhala in likala.Popoldne pa je itak dež padal in smo pekli palačinke.
A veste da komaj čakam da grem na dopust? Prav utrujena sem že od službe. Saj grem rada v službo samo vseeno bi rabla ene 3 dni dopusta da malo zadiham.
No počasi bom punci peljala v vrtec potem pa bom pripravila za kosilo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.5.2011 7:10:57   
bačko
Dh kaj pa imaš takega da je grozen dan? Držim pesti! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.5.2011 7:48:16   
dreamhorse
user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 9.5.2011 7:50:59 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.5.2011 7:50:23   
dreamhorse
Hvala Bačko... res sem se skušala potrudit in z veseljem sem ga delala. Seveda mi je  Žana pomagala.

Imam neko sr.... v službi,... dolga zgodba,... bom razložila, ko se konča.,.. nekoč...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Teza med nosecnostjo
ninola

Koliko kilogramov ste prodobile med nosecnostjo?

od 10 - 15 (48%)

od 15,5 - 20 (25%)

od 20,5 - 25 (12%)

25,5 in vec (14%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!