|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
18.5.2011 22:33:43   
bjondi

Da ne pozabimo na mamice,ki praznujejo v

MAJ
05.05. -dreamhorse
18.05 -natytaja
20.05 -tadejluka
26.05 -mini86
27.05 -manna

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.5.2011 22:36:25   
bjondi
Natytaja vse najboljše ti želim in lepo praznuj še preostanek večera...naj ti leto prinese čim več lepih izkušenj in naj ti bodo dnevi,ki prihajajo čimlepše obarvani...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.5.2011 22:50:45   
bjondi

16.04 Alina -LARA

13.05 mojsonček-ZOJA

18.05 nancy300-MIJA

21.05 tinca84-NIK

26.05 smrketa24-MATEJ
26.05 dreamhorse-ŽANA

30.05 minča-NEJA
30.05 mišel09-NOEL
30.05 jabolka-SOMAYA

01.06 mojjaka-JAKA

02.06 princ_princeska-KLARA

03.06 lino-MAKS

04.06 mk8-VERONIKA
04.06 tira-MARCEL
04.06 janci f-TOM
04.06 tadejluka-BLAŽ

05.06 majana79-JURE
05.06 hanuši-BINE
05.06 mony25-ALEX

08.06 manna-MANCA

09.06 meti21-GAJ
09.06 kalanteja-JULIJA
09.06 deja777-DANAJA TEA
09.06 bačko-LORA
09.06 goldy-ALJA

10.06 tecka-SREČKO
10.06 july08-JULIJA
10.06 lenika-DAŠA

10.06 blu-HANA

11.06 fejči-TIAN

15.06 ovnica78-IVA
15.06 betea-IZAK

16.06 fragola-LANA
16.06 mandreja-TARA

18.06 naty taja-URBAN
18.06 harley-MARJETA

19.06 10ka-KATJA

21.06 kaminek-PATRICIJA
21.06 mita21-MATIJA

22.06 sončnica79-KAJA

24.06 mala_princeska-MANCA

25.06 bamoocham-NEŽA
25.06 mini86-MARCEL

26.06 vitae-JAKOB

27.06 bjondi-ŽIGA

29.06 petra2008-NINA
29.06 lsica-MAJA

07.07 snoopyka-ALBINA

< Sporočilo je popravil bjondi -- 18.5.2011 22:51:33 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.5.2011 22:54:37   
bjondi
Močnejše sem obarvala tiste,ki se javljajo ...če pa nas katera od zgoraj naštetih bere pa se lahko tudi kaj javi,da popravimo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.5.2011 7:21:53   
dreamhorse
Dobro jutro punce...

natytaja vse najlepše in najboljše za tvoj rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Bjondi, tudi jaz sem bila presenečena, da nisi blond user posted image  Glede na nick, da ne bo pomote

Bačko, kakšno cepljenje ste imeli? Da nisem kaj zamudila... tisto pri 18 mesecih še?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.5.2011 10:19:03   
manna
dobro jutro
No da ne bo kakšne pomote, naj razložim zakaj smo sumili da je kolegica že vedela za norice..da ne boste misille da kar neki obtožujem. No namreč:
1.ene druge prijateljice na to praznovanje ni bilo in ko sem jo ta teden vprašala zakaj jo ni bilo, je rekla "ker nisem hotla da se naš tamali kaj naleze"  (torej je mogoče komu že omenila da sumi norice)  in
2. ko sem govorila s kolegico, je rekla, da je v nedeljo zvečer, torej po praznovanju, opazila da ima hčerka cel trebuh in hrbet že popolnoma pikčast - jaz pa povsod berem, da se najprej pojavi samo nekaj pikic, nato še več in več, in da ponavadi prve pridejo pri vratu, in nato se širijo navzdol po trupu. Torej ni mogla od praznovanja pa do večera v nekaj urah dobiti cel trup popolnoma pikčast?!
No zato pravim da sumim da se ji je verjetno že prej zdelo da so morda kakšne norice, ampak ni nič omenila. Kar pa se mi ne zdi fer.

No, toliko o mojem sumničenju. Ampak saj zdaj je čist vseeno, tko da lahko res nehamo noreti z noricamiuser posted image

bjondi, a pa si kdaj bila blond al nikoli? Mogoče bi ti pa pasalouser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.5.2011 11:33:22   
bjondi
user posted image  smo še kar pri noricah...

bjondi-blond...ja sem bla ja, pa ni blo gud dokler ni bilo narastka user posted image ...

Jao dans zjutraj sem imela še en test na področju suhe planice po celi noči...zanč enkrat ,ko je imel suho planico zjutraj, mi je najprej švignilo po glavi,pišuka kaj pa če ni dovolj popil pa ni lulal nič čez noč user posted image ...ker s tem smo se ukvarjal ko so bili še dojenčkiuser posted image ...danes je bila pesem povsem enaka...nakar mi prileti misel ,da pa super a ne ,da je suha,sej je že velik...ga dam na kahlo in se polula-veliko...tako da ja mal se sama sebi smejim...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.5.2011 11:34:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bjondi, tudi jaz sem bila presenečena, da nisi blond user posted image  Glede na nick, da ne bo pomote

Ne ne nič nau pomote,sem dostikrat blond...če ne po glavi pa v glavi user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 883
19.5.2011 12:15:09   
bjondi
10ka-sem se nate spomnila,saj me že par dni sem pa tja v spodnjem štuku v bajti pozdravi kakšna živahna mravlja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.5.2011 13:36:58   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

10ka-sem se nate spomnila,saj me že par dni sem pa tja v spodnjem štuku v bajti pozdravi kakšna živahna mravlja...

Pri nas jih je bilo oooogromno, pa sem jim nastavila tiste zelene pasti, pa morem rečt, da jih več ni... ampak tiste pasti morejo bit tam sigurno najmanj 3 tedne. Tisto poje, gre nazaj v gnezdo in celo gnezdo zastrupi. Kruto, saj vem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.5.2011 14:14:59   
lenika
Bjondi ne mi zamerit, verjetno poklicna deformacija. Planica je skakalnica in sladoled, otroci imajo pa plenice.

Neposredna povezava do sporočila: 886
19.5.2011 14:18:19   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Bjondi ne mi zamerit, verjetno poklicna deformacija. Planica je skakalnica in sladoled, otroci imajo pa plenice.

A veš da ko sem tipkala tole besedo sem rekla sama pri sebi ,da vem da so že miljonkrat po postih pisal da se ne piše tako ampak tako ...in ker sem res kdaj blond oz. mi je treba kej po domače povedat...bom zdej vedla ,da se napiše plenica user posted image ...tnx...ja včas gre lažje s hruškam pa jabolkam...hihihi...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.5.2011 14:20:03   
bjondi
hihihi še zmer se smejim...ampak si dala dober primer...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.5.2011 14:25:57   
bačko
Dh ja tisto pri 18 mesecih.Vedno ko smo imeli datum je bila bolna.
No grem po punci v vrtec potem pa kosilo skuhat in ven.Se javim zvečer.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
19.5.2011 22:21:59   
Mala_princeska
bjondi, ko sem prvi stavek o planici prebrala, sem mislila da si na Planico imela napad - na sladoled, pol sem pa skapirala kakšen test si imela user posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo imeli debato o odvajanju- ena stranka-no njena hčerka je suha pri 2.letih, ker je Racman planice ups. plenice user posted image uporabljala od rojstva in sedaj med prazniki (1.majskimi) jo je imela sam v hlačkah spodnjih, pa se ji je parkrat polulala, potem se je pa navadila.... tko  da so brez...(ok za na pot ji da pleničko)
no in debata z ostalimi sodelavkami je potekala v smer, da ima otrok lahko kasneje težaveuser posted image user posted image user posted image   z lulanjem, če ga prehitro odvajaš??? ok pri 1.letniku se mi zdi res hitr...
sam zdej, ko naši sončki rastejo in bo poletje se mi pa zdi čist ok  čas....manca včasih že pove da jo lulat ....sem pa tud vpojne hlačke ala plenička nabavila pralne in bom počasi sprobavala...seveda ko bom doma skupaj z njo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.5.2011 8:07:03   
tecka
Ojla, punce.
Plenice in odvajanje - še nič ne kaže pri nas. Je najudobneje v plenice. Pa glede na to, da sem jaz skoraj do šole ponoči lulala v posteljo tudi nič čudnega. Pa sem zdaj čisto fejst deklinauser posted image user posted image

Norice - menda se obetajo tudi nam. Smo se družili s sosedo, ki je včeraj dobila izpuščaje. Za vsak slučaj pa smo šli tja še včeraj in sta si s Srečkom dajala moj-moj. Upam pa, da ne izbruhnejo ravno v začetku junija, ko se mi spet obeta izobraževanje v ZG. In - najpomembnejše - 2 DNI SPANJA!!!

Je pa Srečko te dni malo jamral, da ga bolijo ušesa. Ampak njega kar naprej nekaj boli, pa zvečer ni nič protestiral, ko sem ga pritiskala okrog ušes, tako da upam, da nima vnetja. Sem mu pa kar preventivno dala malo justovega olja čajevca na vatko.

No, takole na kratko pojamram. Sploh nimam občutka, da je petek, ker naš dela oba dneva v vikendu, pa še popoldne, tako da se bova s Srečkom zabavala bolj ko ne sama. Žal mi je samo, da ne spi podnevi, ker mi manjka spanca.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.5.2011 8:10:35   
smrketa24
tadejluka - vse naj naj za rojstni dan. lepo praznuj user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.5.2011 8:13:40   
dreamhorse
Jutro punce. Na hitro.. danes spet tisti beden dan, ko komaj čakam, da bo minil.
Jutri pa prvo praznovanje Žaninega rojstnega dne s še dvema sosedoma.

Pa lep dan vam želim.

Bačko, sem mislila, da sem pozabila na kakšno cepljenje.

Drugače pa.. PETEK JEEEEE!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
20.5.2011 8:29:57   
dreamhorse
TADEJLUKA vse najboljše tudi iz moje strani. Lepo praznujte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
20.5.2011 9:37:37   
mini86
no mi smo pa doma..ima vnet ušesek in AB..
ampak je že dober tako da bomo vseeno imeli jutri praznovanje mojega roj.dne..

tadejluka-vseee najboljše...

no js bom pa zdele pripravila za kosilo..bom kr rižoto s faširanim mesom pa še kej bon zihr not vrgla:)

no pa ne morm se odločt al nj nardim pijane neveste za jutr al nj rajš kupm torto v šparu in probam še tisto..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.5.2011 9:45:30   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem mamicam, ki ste praznovale osebni praznik vsee naj najjj...
tadejluka
mini
,.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rajš dons čestitam, kot pa da jutri v gužvi pozabim user posted image

mini, če bi mene povabila bi definitivno rajš tvoje noro dobre nevestice jedla (sem jih že aaannnn), kot pa sparovo torto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko da zavihaj rokave user posted image user posted image
paaaa še enkrat vseee tanartabujš želim :-)))

tecka heee heee 2 dni spanja v ZG user posted image  jpppp pr nas Manca brca v zakonski postelji ko jo sredi noči nesem k nama.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.5.2011 9:48:04   
mini86
no ok..user posted image bom pa neveste nardila če hočešuser posted image

js mam roj.dan naslednji četrtek tako da imaš še časuser posted image

bom pa stara 21 let!!!!!in tud na pjani nevesti bota svečke za tok let an

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 897
20.5.2011 9:49:52   
Mala_princeska
aja pa mini pikepoke za celija....
a si ga pol cepla proti tem ušesnim okužbam??? al ti še ni uspelo? a ni tako, da če ima otrok večkrat všeska vneta, da žrelnico pregledajo na orl-ju?user posted image  samo ugibam....

dh vsak slab dan enkrat mine, lepo praznujte ta vikend....
ej kolk časa je kobila breja??? pri moji sestri ima njen tast kobilo in še enga konjčka - ima krasno ograjeno ogrado in box za konja...nečakinja, ki bo sept. stara 6 let se konjčkov prav nič ne boji in kar čez žico (pod napetostjo) zleze h kobili....pa tud mi smo  že božal konjčke in seno dajal, pa koruzo mislim da...sam za jahat pa mislim da jih nimajo

Neposredna povezava do sporočila: 898
20.5.2011 9:51:56   
Mala_princeska
to pa je starost ja....mlada mami ni kej.....user posted image
jst sem pa že o 30. sanjala, pa jih bom sept.29...

lepo praznuj...

Neposredna povezava do sporočila: 899
20.5.2011 9:52:41   
mini86
a si ga pol cepla proti tem ušesnim okužbam??? al ti še ni uspelo? a ni tako, da če ima otrok večkrat všeska vneta, da žrelnico pregledajo na orl-ju?user posted image samo ugibam....

sm ga cepla 1 dozo, 2 bi pa mogel dobiti v torek..aja še dobr da si me spomnla k morm odpovedat..
so mu pregledali na orl-ju žrelnico in je uredu, samo malo slabše sliši-jaz tega nimam občutka, zaradi tolkih vnetij ampak naj bi bilo to čisto normalno in naj bi izvenelo

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

IVF/ICSI
bit

Po kateri umetni oploditvi ste zanosile in rodile? Pod komentar prosim, kje - Lj, PO ali MB

prvi (28%)

drugi (4%)

tretji (2%)

četrti (3%)

več (5%)

še nisem (57%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!