Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 12:02:51
|
|
|
|
mini86
|
no js sm že iz službe in bom mal pospravla pa kej skuhala..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 12:25:07
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, mi ne dajo miru tile adapterji. Mi imamo sedežek od bellelli in v naši lokalni trgovini imajo adapterje zanje po 15 eur (drugih sedežev vsaj lani niso prodajali) http://www.cult-trgovina.si/kolo.php Glede na to, da imajo internetno prodajo, ne bi smel biti problem, da pošljejo po pošti. Lahko pa kupim tudi jaz in dostavim do LJ.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 12:43:17
|
|
|
|
mini86
|
se pravi more bit adapter posebej za tisti sedež ki ga imaš ane.. princeska kateri sedež imam jaz
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 15:11:43
|
|
|
|
manna
|
mini, no tole informacijo sem še rabla - torej manca zdaj ni še kužna (razen če ji jutri izbruhnejo pikice) ? No sej jaz sem že čist nehala mislit na tole, ker se mi res ne da več ukvarjat, kakor bo, pač bo. V vrtcu smo sicer omenili, ampak itak nimajo kaj, ko bo, pač bo, če sploh bo. Samo rekle so da bodo omenile še eni mamici ki je tudi noseča, če slučajno še ni prebolela. To je to. Moram pa povedat da tašča in njen preljubi sin nista še mirna Pa sem jima lepo povedala, da če sta res tako zelo zaskrbljena, naj gre pač tašča do svoje zdravnice in jo vpraša kako je s tisto injekcijo. Jaz nimam kaj narest. Če pa se bo zato zdej en mesec izogibala naših obiskov, potem pa je to pač njen problem. mini, povej prosim še enkrat katera torta je to iz hoferja? (a sem že omenila da se ne držim več ne-sladke diete? )
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 15:19:55
|
|
|
|
mini86
|
mi smo mel jagodno in čokoladno torto..jo majo pa v skrinji in jo daš enostavno en dan prej vn..je taka božanska, penasta, tud čokoladna mi je zelo všeč čeprav nisem čokoladoholik.. sm pa vidla da majo na isto foro tud v šparu sam tm pa nisem še probala.. aja je pa tko da je spodaj ala biskvit kot piškot al pa un rahu testo od pite pol pa penasta fila na vrhu..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 18:57:23
|
|
|
|
lenika
|
Norice, ja pri starejših je lahko ta bolezen zelo huda. Nekateri gredo tudi v bolnišnico. Jaz sem jih prebolela pri 17-ih letih in je bilo kar hudo. Matic jih je dobil pri treh letih in pol. Zdarvnica mi je rekla, da jih takrat trimesečna Daša ne bo dobila. Pa jih je dobila. Točno 14 dni za Maticem. Drugače pa kolegica ni mogla vedet za norice, dokler niso bile vidne. Bjondi super slikice.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.5.2011 22:04:56
|
|
|
|
bjondi
|
Evo pa še nekaj fotk taprimeru sedečih modelov,s katerimi je veliko bolj enostavneje sodelovat,kot s tistimi tamejčkenimi,ki...ah sej veste,ki ob kliku fotoaparata uide iz kadra... Pa še moja malenkost za tiste ,ki se še nismo srečale...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.5.2011 22:05:36 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 8:27:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jutro punce... bjondi, kaj naj rečem.. .super slikce, super izgledata!! Pa je že sreda.. .kako hitro mine... še posebej dobre volje, ker je 18.. juhej
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 8:47:07
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mini, no tole informacijo sem še rabla - torej manca zdaj ni še kužna (razen če ji jutri izbruhnejo pikice) ? Pikice izbruhnejo po 14 dneh (dosti jih poznam, ki so točno po 14 dneh od stika dobili pikice) kužna je dva dni prej, preden izbruhnejo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 10:18:32
|
|
|
|
bjondi
|
A še kar smo pri noricah ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 10:19:20
|
|
|
|
bjondi
|
dh-a maš plačo na 18-ga ,da si posebej vesela ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 10:26:29
|
|
|
|
manna
|
No sej zdej pa lohk res nehamo z noricami bjondi, čudovite slikce. Lepotički sta obe!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 11:32:25
|
|
|
|
lino
|
Haaj, Bjondi, lepe slikice... Malo se oglašam, ker ni časa, zato ob tej priložnosti vsem, ki sta praznovali in vsem malčkom palčkom, ki so že pihali 2 svečko, vseee najboljše Pri nas nastopa obdob
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 11:35:40
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dh-a maš plačo na 18-ga ,da si posebej vesela ... Pa ne sam plačo, še regres
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 11:35:49
|
|
|
|
lino
|
hehe, sem hotla napisat, da prihajamo v obdobje trme in je prav qute, ko zavije svoje okčke navzgor in took zavzdihne Sicer pa vse po starem, jst še vedno delam na 3 izmene, imam pa boljše delo (pakiram) in upam, da me tukaj tudi pustijo, razen sevda kaj boljšega bi bilo tudi zaželjeno... sicer pa ne iščem več tako mrzlično drugega dela, sem se skoraj privadila... Nič, moram it kuhat in kasneje v službo, se še poskusim kaj oglasit...lepo bodite!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 12:03:23
|
|
|
|
Mala_princeska
|
mini žal ne vem katera je firma tvojega sedeža za na kolo smo ga tudi mi dobili in ni imel kake embalaže zdraven bjondi iiiiiii lepotičkeeeee :-))))) obeee aja zdravje - sicer se moram naročit še k osebni zdravnici....prejšnji teden sem imela uz trebuha in diagnoza so rahlo zamaščena jetra...sedaj se pa ubadam kako spremeniti svoj način prehranjevanja... berem o hrani z nizkoglikemičnim indeksom, tudi v BTD - Blood type diet - dieto po krvnih skupinah sem zašla z branjem,..... imam pa B krvno skupino drugače... kaj naj bi se s kakim strokovnjakom za prehrano pomenila??? sicer bom počakala zdravnico kaj bo rekla o prehrani
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 12:06:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dh-a maš plačo na 18-ga ,da si posebej vesela ... Pa ne sam plačo, še regres uffffaaa sem lahko tvoja prijateljica, da mi ga pol podariš kako je z regresom sedaj, ko imam pogodbo za 2 x 6 mesecev??? mi pripadaaa??? ali šele po 6 mesecih? šibam še kaj postorit, potem pa pod tuš in v službo....kosilce skuhano (malo riža+solata z domačega vrta+kosi piščanca v naravni marinirani omakci)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 12:07:11
|
|
|
|
Mala_princeska
|
manna le brez panike glede noric.... a ni ena od vas blizu kamnika doma? sedaj se vam Qlandija odpira....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 12:58:16
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dh-a maš plačo na 18-ga ,da si posebej vesela ... Pa ne sam plačo, še regres uffffaaa sem lahko tvoja prijateljica, da mi ga pol podariš kako je z regresom sedaj, ko imam pogodbo za 2 x 6 mesecev??? mi pripadaaa??? ali šele po 6 mesecih? Sem ga že praktično zapravila... 2 orng piknika, pa morje, pa ga več ne bo... Mislim, da ti ga pripada sorazmeren delež.. nisem pa čisto sigurna
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 14:28:16
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska kako je z regresom sedaj, ko imam pogodbo za 2 x 6 mesecev??? mi pripadaaa??? ali šele po 6 mesecih? Jaz sem ga dobila po 6-ih mesecih službe, polnega.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 19:59:33
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi . Pa še moja malenkost za tiste ,ki se še nismo srečale... nooooo končno sem te vidla..me je že prou firbec matru kakšna si
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 21:07:54
|
|
|
|
bačko
|
Dober večer! V ponedeljek smo končno imeli cepljenje.Lora je težka 12 kg in velika je 85 cm.Ni nič jokala ko so jo cepili. Bjondi lepe slike kot vedno. Še posebej tiste slike na katerih si ti. Od Lore rojstni dan bomo praznovali samo v krogu domačih.Tako da nas bo skupaj ene 12. Torto bom naročila.Piknika ne morem narediti ker nimamo hiše, tako da bo samo kaki narezek padu in torta.Lansko leto smo naredili od obeh skupaj, letos pa sva se odločila da narediva za vsako posebej. Manna se kar strinjam z Bjondi!Saj ni mamica mogla vedeti da je njohov otrok kužen.Pa če jih bo vaša sedaj dobila ne bo nič hudega.Čim prej tem bolje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 21:55:30
|
|
|
|
lenika
|
Bjondi lušna si. Sem mislila, da si blond. Bačko naša Daša je imela popolnoma enake mere kot vaša Lora.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 22:27:32
|
|
|
|
bjondi
|
pa nisem dala svoji dve fotki gor ,da me lajkate...ampak zato ,da ne pozabte kako zgledam ... lenika-na prvem srečanju so tud vse govorle,če nisem blond ...ma če so bli pa vsi niki katere sem hotla si dat zasedeni ...pa se mi je bjondi najbl dopadu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 18.5.2011 22:28:55
|
|
|
|
bjondi
|
dh-še regres,ja pol maš pa bit zakej posebej dobre volje ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Partner pri porodusmžAli bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?DA (
86%)

NE (
14%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!