Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Torej išem čim bolj enostavne nadeve, take da ne bodo preveč pikantni, ker bodo jedli tudi otroci, in da priprava ne bo preveč zakomplicirana ter seveda kakšno omako uporabit .Hvala
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 19:18:38
kajajaka
jaz naredim omako - mleto meso na čebulci pa s paradižnikom... bolj gosto, da ne kaplja toliko iz tortilij, če delam za odrasle dodam eno hot omako za tortilje, sicer pa ne.
potem pa v posodice narežem in pripravim: kumare, papriko, paradižnik, koruza, rdeči fižol in kislo smetano.
Tortilije pogrejem, razdelim na krožnike in potem si jih vsi sami filamo kot vsak sam hoče. Moj bolj mesno omako, jaz bolj zelenjavo...
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 19:38:26
naja17
Piščančje trakove popečem, začinim po želji - sol, poper, vageta, čili, dodam koruzo in fižol in na koncu rdečo omakco pomešam. Na isti način naredim tunin nadev...
RE: ideje za nadeve za tortilije 1.4.2011 19:50:44
Spark
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Piščančje trakove popečem, začinim po želji - sol, poper, vageta, čili, dodam koruzo in fižol in na koncu rdečo omakco pomešam. Na isti način naredim tunin nadev...
Jaz naredim isto, samo namesto koruze in fižola, dam papriko. Če jedo otroci, dam kakšno paradižnikovo omako z baziliko. Če pa je za moža, potem pa dam pikantno omako.