Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) ampak je - ... je pa tud res da je šele 12. dan po O. Je pa dobra stran da M še ni... Če je čez 3 dni še ne bo, ga ponovim...
Aja pa par dni sem slabo spala, ker sem bila nemirna.
To bi bl'o pa to.
bi morala poklicati... Sicer okoliščine še zdaleč niso idealne, ampak kot so me punce potolažile, bo že kako.
tistim puncam, ki so kot jaz, postavljene pred veliko preizkušnjo in izkušnje ter odločitve, ki jih ne privoščim nikomur.
moški velikokrat ko jim je hudo delujejo še bolj brezbrižno. se mi zdi da moramo včasih tudi me malo popustit, jim it nasproti, včasih kakšno besedo ob nepravem času zadržat zase pa povedat ko se pomirimo na njim bolj razumljiv način. midva sva imela hudo krizo, pa sva zdaj spet na novo zaljubljena. oba sva morala vložiti veliko energije. jaz sem pa morala sprejeti njega takšnega kot je, in mu priti bližje in se pogloiti vanj in iz njegovega stališča k njemu pristopati. veliko stvari sem mu govorila kako ne zna, kako je slab, pa sploh nisem vedela kako zelo je to narobe potem sem pa obrnila note in začela tako: zadnjič si tako lepo posesal, daj danes tudi ti, ali pa ko je bil površen pri otroku, da je zadnjič tako lepo pazil na neke stvari, da vem da lahko in da bi bila vesela če bi se potrudil. se mi zdi, da ko sem jaz začela njega sprejemati in malo spremenila način je tudi on začel prihajati mi nasproti, se malo potrudil..in zdaj je res wow
ah sem malo zabluzila, nisem imela nameta soliti pameti in deliti nasvetov, za katere nisem bila vprašanja, če se je tako bralo, želela sem samo povedati, da se stvari lahko uredijo tudi če je trenutno še tako hudo.
včeraj je prišla tetka nezaželjena. Gremo z optimizmom v nov krog.
za junij in
!!!! Bravo!!!!
, ker potem me začne zgoraj, kot želodec ???
pa želim lepo in zdravo
Wannabemommy (x. krog)
(x. krog)
v soboto se je tak vlila
sem mislila, da bo zdaj tudi takoj, pa že tri mesece ni nič