|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 12:36:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moj je šibal plačatm ko sem bila v porodni in sva čakala, da se stvar začne bolj premikat. Tako, da se ti nič ne mudi.
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 12:43:18
|
|
|
|
dadica
|
mogoče bom malo neumno izpadla ampak kakšno potrdilo,a potem oče ne potrebuje v materinsko šolo če želi bit navzoč pri porodu?In koliko stane takšno potrdilo,aj e v mb tudi tako? hvala za odgovore! lp dadica
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 12:57:57
|
|
|
|
Teya
|
cukrček....temu bi se jaz rada ognila :ups: da bi takrat morala še za to skrbet :ups: kaj pa če pojdemo ponoči??? :ups: dadica, v materinski dobi oči potrdilo, da je hodil na tečaj, nato pa mora to še podkrepiti z dinarčki...nevem točne cifre, par tisoč...tako je v lj, kako je v mb, pa ti žal ne znam povedati....
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 13:02:41
|
|
|
|
Teni_
|
v Mb je tako, da oče dobi potrdilo v materinski šoli. Kljub temu morajo očetje v nekaterih porodnišnicah plačati, da so lahko prisotni pri porodu. V Mb ne rabi plačat. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 13:05:54
|
|
|
|
Kety
|
Teya, ta teden se lahko to placa na Slajmerjevi 2, 1.nadstropje levo (Leonisce). Tam pol tudi dvignes potrdilo, da je tvoj :love: bil v soli, ce ga se nima. Po 19.8. pa spet na stari lokaciji v tisti rjavi leseni stavbi za staro porodnisnico tudi v 1. nadstropju! Midva sva to vceri uredila! LP Kety
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 13:27:58
|
|
|
|
Teya
|
najlepša hvala, Kety :rozica:.... kako imajo pa odprto? čez cel dan?
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 13:30:34
|
|
|
|
kati1
|
kaj se ne plača to v sprejemni pisarni? Meni so rekli tako :zmeden:. Sam ne vem, kdaj imajo uradne ure. lp, K
|
|
|
|
|
plačilo za prisotnost pri porodu 17.8.2005 13:44:13
|
|
|
|
PrimožL
|
Jaz sem plačal šele 2 dni po tem, ko je žena že rodila (porodnišnica Ljubljana). Imel sem sicer potrdilo s šole za starše ampak me ni nihče vprašal po njem. Enostavno sem šel z njo v porodno sobo in to je bilo to.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)

Na kredit. (
39%)

Na lizing. (
20%)

Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!