Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

.... se pa tudi jaz spomnim, da smo to trenirali v vrtcu, doma...in meni ni in ni šlo....upam, da ni po meni (tokrat) 
  , nimam pojma ali si  zdaj zna ali ne zavezati 
  . Dva tedna nazaj je doma s solzami v očeh rekel, da v vrtcu že vejo vsi si zavezati vezalke samo on ne in da ga moram naučiti. Me je kar fajn stisnilo pri srcu, da ga tega nisem naučila 
  . No, pa sva se vsedla in sva 2x zavezala vezalke. POtem pa je rekel, da ne bo več treniral, da že zna 

(umirilo se je zdaj med noricami, danes pa sem ga spet poslušala), pa se sploh nisem obremenjevala s tem, samo zdaj pa razmišljam, da bi bil morda lahko tudi alergijski kašelj 
 ...je pa res, da se ne dogaja ravno pogosto... 

. Mi je v copatih pobegnil ven, sem ga morala v naročju odnest v igralnico, pa še tam se je z vsemi štirimi upiral, da ne gre v vrtec in to ga je kar na lepem nekaj popadlo 

ne da ne bi znala, ampak se jima ne da. 

...daj ga malo zasliši zdaj popoldne... 

upam, da je že popustilo.