Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

da jutri z J izvesta kako spodbudno novico in ne bo treba po vsej sili še enkrat pod nož
Jah, bilo je kar stresno. So mu spet dali kateter not, da bi videli kako je z luknjico. Mi ni treba razlagat kako je vpil, trije so ga držali z vso močjo, da mu je dohtor to not porinil. Nimaš kaj naredit, je treba. Ufff...vglavnem, luknjica se je malo spustila, kar ni ravno najbolje, ni pa še prezgodaj za sklepat, da bo potrebno popravljat, ker je zdaj po dobrem mesecu še vse na frišno, traja pol leta, da se 'znormalizira'. Tudi curki se bodo mogoče popravili, ampak 'normalno' pa ne bo nikoli lulal-tako nam je rekel kirurg.
Bo razpršeno, samo bi moglo bit iz ene luknjice. Mogoče se je kje od šivanja odprlo in skoz pronica. Smo se zmenili, da do naslednjič posnamemo filmček na mobitel in ga pokažemo.
. Sem ga dobila celega ven, a me je strah, ker ga ima verjetno že od četrtka notri
ni glih iz tega testa.
(informirana, ker sem jih iskala preden smo šli na dopust
jaz sem si ga takooo nagledala, da sem, ker sem bila cel dan v službi, prosila sodelavca, da mi ga (oz. ju) je šel iskat
mi gredo lasje pokonci. Itak da mu ga vzg. takoj vzame in shrani. Ampak to je baje njegova obvezna oprema, brez tega noče v vrtec
da ne znajo otroku razložit, da vsaka stvar ne sodi v vrtec/šolo in pač postavit mej, uf res me razkuri to
. Ampak.... ...pravila so zato, da jih upoštevamo, pa naj bo to še tako boleče. Pa ne mislit, da mi ni hudo za mojega fanta