|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
28.6.2011 20:00:47   
2.2.
samo danes je pa exstra vroče ali samo meni....

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
28.6.2011 20:00:58   
carly
Sej mene tale izcedek doma tudi ne moti, samo na morju sem pa navajena da si koj kopalke preoblečem ko iz vode pridem pa mi je poj smotano da imam med nogami takoj mokrouser posted image ,mah bom že, bom pa ruto okol rit privezala.Sem pa danes prov utrujena od letanja po trgovinah,sem šla samo v tri pa sem ko užeta cunja.

Sicer pa jest tudi še nimam nič pripravljeno zauser posted image , bom ko iz morja pridemo počasi.Midva še imena nimava izbranegauser posted image .


(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
28.6.2011 22:37:04   
barbara85
Čer!

Morem povedat, da sem zelo srečna saj sem naredila izpit, ki sem se ga skoz učila, bil je eden med najbolj težkih, ki pa sem ga že večkrat delala in končno mi je ratalo, se mi je full velik kamen odvalil od srca! Tak zdaj me pa še sam eden čaka, pol pa končno diploma in se rešim tega faksa, ki ga že en čas delam!!! No drug let bom pa že še to višjo v MB-ju naredla, ko sem se bolj zaradi statusa vpisala, zdej pa jo že počasi končujem!!!

Glede izcedka, ga imam jst že celo življenje in skoz uporabljam mini vložke, je pa res da ga mam v nosečnosti včasih full!!! Ampak sem navajena in me niti tko ne moti!

Za priprave za user posted image pa tudi jaz začnem ko pridem iz morja, neke stvari sicer mam, določene morem kupit še, pol pa akcija in pripravimo vse za prihod user posted image , to bo še luštno delat!!!

No lepo bodite pa nočko!!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
28.6.2011 23:30:42   
pomarančika
sm misnla da mam sam jz izcedek ... mi je tok grozn to a se ga da sploh za skos znebit?user posted image

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 6:33:18   
*tedy*
mala mala vidim da imaš voziček baby boom. Jest ga imam tudi od ponedeljkauser posted image user posted image , skoraj nič rabljenega . Rada pa bi kupila zraven še lupinico ampak nevem kakšna zgleda v živo. Na sliki mi zgleda en čuden materialuser posted image . Kakšna se ti zdi?? A je ok?? Mi smo do sedaj zmeraj imeli romerjeve ali maxi cosi in so res super, seveda kar se varnosti tiče, materiala (da ne švica preveč) in pripenjanja v avto in velikosti........sedaj bi pa rada da gre na voziček, ker mi je to pozimi za v trgovino najbolj praktično, predvsem če spi. prosim napiši mi kako se ti zdi.

Sicer pa mi počasi pakiramo za naše dolgo morje ( beri 5 tednov) in komaj čakam da gremo. Tamala že ko smo bili za vikend ni hotla domov bi kar tam ostalauser posted image user posted image . Sej v bistvu jest tuduser posted image user posted image . Edino kar mi je kar malo odveč so te vikend vožnje na Krk , sem ugotovila da če sama vozim mi je lažje kot če zraven sedim.

Sicer vas pridno berem tudi na morju za pisanje sem pa bolj lena.

jejhata uživajte na morju, če pa vas pot zanese v krk na sprehod pa sporoči se vidimo (sej pri nas pelje avtobusek do tja, sem preveč lena za hodituser posted image user posted image  po vročini)

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 7:31:42   
Pigy
Počasi grem na pregled.....že sedaj vidim, da se bom načakala.

Upam, da ste mirno preživele noč, jaz sem skor spala na wc-ju, trebuh je tok poskakoval, da sem sam lulala. user posted image user posted image user posted image user posted image

2.2.- včeri je blo res peklensko vroče, samo smeti sem odnesla, pa sem komi preživela. Danes bo zgleda isto, kr sonce že tok nažiga..

barbara85- čestitke za opravljen izpit.

IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika
sm misnla da mam sam jz izcedek ... mi je tok grozn to a se ga da sploh za skos znebit?


če dobiš kak pameten nasvet, se priporočam. Rada bi bila vsaj en dan brez tega dnevnega uložka, sploh ne vem kako zgleda...

tedy- sej pomoje te lupince, ki jih dobimo že v paketu, so vse enake. Ko sem kupila voziček, sem jo dobila zdraven (ne baby boom, ampak je podoben), pa se mi ne zdi slaba. Meni je edino v trgovini svetovala, naj kako pleničko podložim pod prevleko, da bo otrok lepo ležal, ko se rodi.



_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 8:15:47   
anschk
Dobro jutro!
Končno sem se pošteno naspala!!! Jupiii, dan takoj lepši zgleda. user posted image
barbara85 bravo!!!user posted image user posted image user posted image  vem kako dober občutek je to, tko da zdej uživej in se razvajej.
tedy mi mamo tut na Krku in se z malim tud selva dol v začetku julija. Vsaj za 3 tedne, če bo pa vse ok pa še za kej dl. Komej čakam! Kje pa ste vi na Krku? a mate hišico?

Danes pop greva z možem v ikeo da nakupiva še nekaj malenkosti za sobo za najinega dvoletnika. Me prav zanima kako bo prenesel selitev v novo sobo, predvsem to kako bo spal na novi postelji iz katere bo lahko sam vstajal...Pomoje bomo mel še veselico. A ma katera kakšne izkušnje?

Lep poletni dan vsem

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 9:17:54   
mate0ja
Jutro, lepo jutro.

Veliko morskih užitkov privoščim vsem, ki se te dni odpravljate v tople kraje ali pa že pridno čofotate.
Ansck - mi našo tirletnico tudi v drugo sobico selimo, ampak njena pojstla pa ostane v naši sobi (če razumeš) user posted image . Mala sicer spi v svoji pojstli, ki jo ima v naši sobi ampak se zelo rada ponoči pride pocartat in to tko intenzivno, da se cela name napopa. Njej ful veliko pomeni najina bližina in zato ne misliva povzročat sresa ne sebi ne njej in jo selit v drug prostor. Tam do petnajstega leta enkrat bo že izrazila interes, da bi pa mogoče le v svoji sobici spala, zankrat pa bo tam samo omara in igralnica. Bomo vidli, če se bo vsaj to obneslo ali pa bo vse igrače počasi v dnevno znosila.

Naslednji teden gremo v šoping po previjalno mizo, ki jo pri tamali nismo imeli. Sm najdla eno ful lepo, je v akciji za 160 EUR sicer pa pride 260. Potem desko odstraniš in postane obična komoda. Zraven bomo kupli še taveliko pojsto za tamalo, jogi sm pa že včeraj naročila. 260 EUR me je prišel user posted image . Pol pa počakam, da v avgustu dobim denar od socialne za novorojenčka in takrat kupim še kozmetiko in ostale malenkosti za bodočega člana. Prala bom pa v začetku septembra. Sej tiste male cotice so hitro preprane.




_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 9:24:24   
Princess1
Jutro souser posted image ,

no pa sem prišla nazaj z morja. Jutri nastopim v 7. mesec tko da user posted image .

Na morju sem se naplavala in skrivala pred soncem, tko, da sem tud vesela, da sem doma, ker zdej pa vem da gre počasi že zares s pripravami za user posted image . Naslednji petek imam g in sva se z mojim pogovarjala da greva potem v soboto v ikeo da nakupiva neke drobnarije.

A ja pa na morju nisem čisto nič natekala me zdej zanima kako bo tuki.

Lepo se imejte!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 9:32:44   
2.2.
mi smo od zdravnika in tamala je fasala škarletinko. smo pa danes celo noč prespali se ni nič zbujala zaradi vroččine. jo je pa kar zdelalo v obraz shujšala-meni ni nič če kakšen dan ne jem ona pa že itak je suha....
mi je pa rekla da za nosečnice ni nič kritičnega, če se "nalezem" je v obliki angine-boleče grlo in takrat dobim antibiotike....zdaj sem jaz na vrsti če se okužim.
nič hladite se v tej vročini, jaz grem na lubenicouser posted image . se pa zdaj ne kopamo v bazenu, da ne delamo  krivice tAmali, ker se ne sme.....

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 10:17:00   
mala mala
daaan

tedy: tako kot pravi pigy.. meni je tudi v redu, ampak ko bo v upobabi bomo še najbolj vidli.. je pa res da je taki tanek material, proti lupinici maxi cosi, se res ne da primerjat, one so res bolj " masivne"
uživajte na morju..

barbara: čestitke za opravljen izpit..

2.2. : pozdravite se čimprej.. drugače pa se mi zdi, da nam bo vedno bolj vroče..

lep dan.. pa upam da ne preveč vroč, ampak kolikor nam napovedujejo... verjetno bo..


(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 10:41:42   
ANDMIL
Dober dan!

Naporni in vroči dnevi so tu...

Midva se pridno selima... Delama, delama, delama... Pa se mi zdi, da nikoli ne bo konec...

Včeraj sem imela pregled... Sami problemi... Še en test za sladkorno bolezen je pokazal, da je sladkor vredu in ni nič povišan... Kilogrami so tudi bili že boljši... user posted image Pač malo je šlo gor, ampak za to ginekologinja ni nekaj preveč komplicirala... Imam pa visok krvni pritisk... Skoz sem ga imela tako 120 / 70 zdaj se mi je pa dvignil na 140 / 100... Tako, da imam drug teden pregled v bolnišnici... Moja ginekologinja zdaj zaradi tega komplicira in mi grozi z ležanjem v bolnišnici... Pa jem neslano hrano in imam sadne dneve... Tako, da ne vem kaj naj še naredim, da se pritisk zniža... Ginekologinja pravi, da naj več počivam... Kako naj? Ne morem cele dneve ležati - dela je več kot preveč... Drugače pa naj bi imela rok poroda 25.08 amapak je včeraj na ultrazvoku ginekologinja malo zmerila našo user posted image in je rekla, da je tako velika, da naj bi rok poroda bil 10.08... user posted image user posted image To pa je velika razlika v datumih... Še sama ginekologinja ni morala verjeti...  Včeraj sem dobila tudi potrdila o terminu poroda za CSD, tako, da moram še te papirje urediti...

Naslednji pregled imam 19.07...

Popoldan se lepo hladite, ko bom jaz delala kot črna živina v novem stanovanju... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 11:11:15   
leaa
Hojla!
V ponedeljek sem imela pregled. G mi je naredil UZ in je z user posted image  vse ok. Me je mal skrbelo, ker so mi odkrili sladkorno bolezen. Normalno se razvija in ima 1200g. Sem tako vesela...
Tut jaz imam izcedek, se pa umivam s Cilly gelom in je velik boljše. Poizkuste še druge.
Naslednji pregled imam 25.7.
Vse, ki pa uživate na morčitu se imejte skrajno lepoooo.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 11:31:29   
san
na hitro imam eno vprašnje za vas. mogoče katera ve, kje bi najceneje dobila kombi za prevoz, ali še bolje, morda selitveni servis, da bi mi pripeljal kavč iz enega konca Slovenije na drugega, natančneje iz vasi blizu Ljutomera do Ljubljane? Koliko so okvirne cene, katera ve?

anchk, me veseli, da je vse ok! res super novička.

evo, toliko na brzino

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 11:59:51   
Pigy
Evo mene iz pregleda. Vse je tako kot mora bit.user posted image Je pa komi naredila slikco za mojega, ki danes praznuje rojstni dan, je tamala kr na lepem pokrila obrazek z rokicami in ni hotela odmaknit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se kr vse nasmehnile tam notri.

Nša mala trma ima celih 1500g, maternični vrat je lepo zaprt. Glede otrdevanja trebuha, je rekla da ni panike, edino, če mi bo večkrat zapored cel otrdel, potem naj se pridem pokazat.

No tehtnica mi je pokazala celih 80 kg user posted image . Tko da nimam kej. Sem ji rekla da full lubenice pojem in je rekla da je zdrava, ampak če je velik pojem naj spustim kak obrok. Pa naj se izogibam breskvam in marelica, kr sta res presladki.


Naslednji pregled 22.7.

andmil- kr 10 dni prej, to pa je razlika.... Pa raje mal manj delaj, pa več počivaj.

2.2. user posted image user posted image user posted image user posted image za hčerkico

princess1- dopustnica se je vrnila. Si uživala na morju? 

mate0ja- pomoje bo tamala pred 15 letom ušla v svojo sobo user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, katera stavba je točno stara porodnišnica? Vem katera je nova, vem kje je leonišče. Da ne bom v ponedeljek preveč iskala, sem danes gledala, ampak je nisem našla.user posted image user posted image user posted image





_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 12:02:05   
issa


user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 29, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra,  user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 01.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 12.07., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.07., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 06.07
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 12.07., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 15.07., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,
903 , 08.07., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , 13.07., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.07., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image





(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 12:30:15   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Evo mene iz pregleda. Vse je tako kot mora bit.user posted image Je pa komi naredila slikco za mojega, ki danes praznuje rojstni dan, je tamala kr na lepem pokrila obrazek z rokicami in ni hotela odmaknit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo se kr vse nasmehnile tam notri.

Nša mala trma ima celih 1500g, maternični vrat je lepo zaprt. Glede otrdevanja trebuha, je rekla da ni panike, edino, če mi bo večkrat zapored cel otrdel, potem naj se pridem pokazat.

No tehtnica mi je pokazala celih 80 kg user posted image . Tko da nimam kej. Sem ji rekla da full lubenice pojem in je rekla da je zdrava, ampak če je velik pojem naj spustim kak obrok. Pa naj se izogibam breskvam in marelica, kr sta res presladki.


Naslednji pregled 22.7.

andmil- kr 10 dni prej, to pa je razlika.... Pa raje mal manj delaj, pa več počivaj.

2.2. user posted image user posted image user posted image user posted image za hčerkico

princess1- dopustnica se je vrnila. Si uživala na morju? 

mate0ja- pomoje bo tamala pred 15 letom ušla v svojo sobo user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi povedat, katera stavba je točno stara porodnišnica? Vem katera je nova, vem kje je leonišče. Da ne bom v ponedeljek preveč iskala, sem danes gledala, ampak je nisem našla.user posted image user posted image user posted image






15 dni... user posted image user posted image user posted image Je kr velika razlika... Bo prava velikanka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 12:59:39   
san

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Dober dan!

Naporni in vroči dnevi so tu...

Midva se pridno selima... Delama, delama, delama... Pa se mi zdi, da nikoli ne bo konec...

Včeraj sem imela pregled... Sami problemi... Še en test za sladkorno bolezen je pokazal, da je sladkor vredu in ni nič povišan... Kilogrami so tudi bili že boljši... user posted image Pač malo je šlo gor, ampak za to ginekologinja ni nekaj preveč komplicirala... Imam pa visok krvni pritisk... Skoz sem ga imela tako 120 / 70 zdaj se mi je pa dvignil na 140 / 100... Tako, da imam drug teden pregled v bolnišnici... Moja ginekologinja zdaj zaradi tega komplicira in mi grozi z ležanjem v bolnišnici... Pa jem neslano hrano in imam sadne dneve... Tako, da ne vem kaj naj še naredim, da se pritisk zniža... Ginekologinja pravi, da naj več počivam... Kako naj? Ne morem cele dneve ležati - dela je več kot preveč... Drugače pa naj bi imela rok poroda 25.08 amapak je včeraj na ultrazvoku ginekologinja malo zmerila našo user posted image in je rekla, da je tako velika, da naj bi rok poroda bil 10.08... user posted image user posted image To pa je velika razlika v datumih... Še sama ginekologinja ni morala verjeti...  Včeraj sem dobila tudi potrdila o terminu poroda za CSD, tako, da moram še te papirje urediti...

Naslednji pregled imam 19.07...

Popoldan se lepo hladite, ko bom jaz delala kot črna živina v novem stanovanju... user posted image user posted image user posted image



meni ga je tudi na predzadnjem pregledu prestavila na 10. 9., ampak jaz kar dvomim, da bom prej rodila in kar tastarega upoštevam. mi bolj ustrezauser posted image . pa še vse sem kasneje rodila

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:02:25   
san
aja, glede dela in počitka ti pa raj ne bom pametovala, ker sem jaz istauser posted image , čeprav glede na to, da imaš visok pritisk, bi bilo res fajn se pazit..

nč, sem hotela še malo pokomentirat, pa se že neki derejo, morm mal ukrepat.

uživajte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:26:27   
TDiemat
Hej..za vse katere še niste kupile jogi vložkov - zelo poceni, za 30 EUR se dobijo v E Elercu..jaz sem ga kupla v MB..

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:28:28   
mate0ja
ANDMIL - jaz imam od 21 tedn apritisk 140/80. Me je G vprašala kako se je začel moj dan (glede na to da sm mela obakrat preglede zjutraj) in ko sem povedala da sem že tamalo po stanovanju lovila da sem jo v vrtec spravla pa se z avtom vozila pa parking iskala pa po soncu hodila ne bo delala panike. Da je to sicer mejni pristisk ampak glede na to, da sm ful aktivna cele dneve ni nič presenetljivega. Sm pa že parkrat čez vikend merila zjutraj ko sm lagano vstajala sm mela pa 132/75.

Pigy stara porodnišnica je nasproti nove. Ne moreš zgrešit. Vzgod je pa z zadnje strani stavbe.


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:30:14   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TDiemat

Hej..za vse katere še niste kupile jogi vložkov - zelo poceni, za 30 EUR se dobijo v E Elercu..jaz sem ga kupla v MB..


A to je nepremočljiva prevleka za jogi?


_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TDiemat)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:34:27   
daka
Ojla!!!

Da se še jaz malo javim.user posted image pridno razgraja po trebuhu.Me pa močno daje zgaga.Ima katera kakšen nasvet razen Rupuruta ?Danes dobila odločbo za BS do mojega dopusta.Joj kako hitro bežijo ti tedni.Še en teden pa tudi mi skočimo malo na morje.Danes je na Lentu Pingi show in naša princesa pleše,tak da jo gremo pogledat.komaj čakamo...

Barbara user posted image user posted image user posted image za izpit.

user posted image user posted image user posted image za vse uspešno opravljene preglede.

Andmil počivaj in se pazi!Povišan RR ni mačji kašelj.Delam v UKC-ju in povišan RR pri nosečnicah pogosto privede do urgentnega CR zaradi ogroženosti same nosečnice.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 13:57:06   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: TDiemat

Hej..za vse katere še niste kupile jogi vložkov - zelo poceni, za 30 EUR se dobijo v E Elercu..jaz sem ga kupla v MB..


A to je nepremočljiva prevleka za jogi?



to je jogi, sem jih tud jaz gledala, ampak je moj rekel, da je premehak. Pol ga pa nisva vzela.

Mateja, če rabiš nadvložek za jogi, sem ga jaz kupila v outlet odeja škofja loka v btc-ju za 10 eurov, pa še pralen je.

A to je ta stavba za porodnišnico in je povezana z mostom od nove porodnišnice ? Vem da je tam nekje.  Mi ni da bi tam v ponedeljek po vročini iskala ko zmešana.


Daka- glih danes sem jo spraševala za zgago. Uglavnem, je rekla da je fajn da vsako jutro popijem kozarec donata, in sem ji rekla da to prakticiram, pa da ne pomaga vedno. No pol je pa rekla, da če je res full hudo da naj si kupim rupurut.

issa- vidim, da si seznamček dala gor, pol če se ti da lahko še pri meni datum spremeniš user posted image user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Pigy -- 29.6.2011 14:04:08 >


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
29.6.2011 14:05:16   
modrimedo
uf ste načvekale :)
stara porodnišnica je tisto ko gledaš od leonišča novo porodišnico in je nad cesto steklen hodnik ,tisto povezuje novo in tsaro porodnišnico
vhod boš pa že našla :)
mi tudi ta vikend polagamo laminat in montiramo vrata ,to se pravi da jaz bom pa drug teden garala da se vse spuca in preseli :)
visok pritis v nosečnosti ,problem je da se iz tega ne pokaže preklamsija ,samo zaradi 140/100 te pa ravno v bolnico (vsaj za dalj časa ne bodo dali :))
jaz sem svojo prvo pupo rodila z 200/140 ,huda preklamsija ,pa se je vseeno rodila vaginalno
trenutno se je tud meni že dvignil iz 120/70 na 145/90 pa noben ne dela panike ;)

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?