Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Kateri prašek ima največ belila? 12.7.2011 14:45:41
*miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark A daj MIš, šibaj v štacuno pa že zalavfaj stroj, mene firbec matra bom sla pol. morm itak še po smetano.
_____________________________ ****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 7:21:04
darja.mark
In, si probala?
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 8:16:20
*miska.mcc*
ne še....bom danes po mojem :D
_____________________________ ****************************************************** ....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!! *****************************************************
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 17:28:35
*miska.mcc*
evo, perem. z bombico. kr cela se mi je stresla notr. ....vam javim čez kaki 2 uri.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 18:31:38
m_o_i
a hodis vmes kaj kukat, kaj se dogaja(tak, ko si pri sladoledu)?
_____________________________ Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07 11.05.2010 - 2070 g 45 cm 07.10.2011 - 9960 g 80 cm
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 19:30:41
*miska.mcc*
ja. dobr kaže
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 19:32:41
m_o_i
zdele si me pa zacutla sam...a ni ze opralo in bi ti mogla oh-at in ah-at nad to belo belino bolj belo od bele
_____________________________ Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07 11.05.2010 - 2070 g 45 cm 07.10.2011 - 9960 g 80 cm
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 20:10:35
*miska.mcc*
ja. je končalo. smo zunaj..... ampak sam za RR babe grem zdjle eno staaaaro tetra plenico ven potegnit.... čak
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 20:15:25
*miska.mcc*
ja.... evo..... ni neke groooozne ultramegastične vidjemajoče beline kot v reklamah za ariel in persil.... je pa bolj belo. ja. je bolj BELO. ....pa nič tintasto.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 22:37:32
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* je pa bolj belo. ja. je bolj BELO. ....pa nič tintasto.
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 13.7.2011 22:57:51
m_o_i
majkomila, pravi kemik si postala hvala za info(inu pogum) cuj...ce se mi cote poplavijo, ti jih prinesem na dvorisce neposusene
RE: Kateri prašek ima največ belila? 14.7.2011 7:52:23
darja.mark
Super Miš, zdaj moram pa hit v štacuno po bombice preden boste vse pobrale haha
RE: Kateri prašek ima največ belila? 14.7.2011 9:05:17
*miska.mcc*
popravek.... ful bolj bele so!
RE: Kateri prašek ima največ belila? 14.7.2011 10:25:22
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* popravek.... ful bolj bele so! O kul! Bom je še svoje rahlo sive brisače oprala
_____________________________ Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 14.7.2011 11:09:36
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* popravek.... ful bolj bele so! O kul! Bom je še svoje rahlo sive brisače oprala In jaz! Komaj čakam, da vidim, kako bo delovalo. Mi prej niti na kraj pameti ne bi padlo, da uporabim bombice.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 7:07:29
sončnica24
Sem si jih včeraj kupla danes gre v probo bomo vidli če bo res bolj belo
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 7:56:23
darja.mark
Sta sam dve možnosti...al bolj belo al pa bolj plavo hehe, tut jaz bom tole probala, ko se vrnem z dopusta. Do takrat pa fajn perite pa ne mi vseh bombic pobrat v štacuni :)
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:23:47
*miska.mcc*
in cunje so bombastično bele!!!! dobesedno!
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:29:08
Anonimen
Ej , Miš ... na koliko si pa dala to prat? A mora bit obvezno na 90? Jaz bi dala naprimer zaprane T-shrte prat pa jih ponavadi kar na 40 operem ... bo to šlo? Pa je vseeno al je tekoči prašek al prah?
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:30:34
*miska.mcc*
jst sem dala na 90. na prašek. ne v tekočega.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:33:22
Anonimen
Hja tetra plenice pa navadne bele majice brez potiska bi šle skoz (sam prah bi mogla kupit) ... majčke s potiskom pa najbrž ne morem na 90 prat ... malo me skrbi, da se pri nižji temperaturi nebi modri flekci poznali ... kako je s tem?
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:36:20
*miska.mcc*
ej, ne vem..... probi dat kake plenice pa stare brisace pa rjuhe na 40. da tud ce pridejo zaflekane, da ni panike. sam po mojem ne bi smel bit.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 10:39:34
Anonimen
Bom najbrš danes naredila test z zapranimi tetraplenicami na 40 s tekočim praškom ... upam, da imam še kako bombico doma
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 20:48:41
picola1
mene tut zanima al se lahko pere s tekočim praškom al ne...
_____________________________ Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.
RE: Kateri prašek ima največ belila? 15.7.2011 22:44:51
Arwenko
Persil navadni prašek, ne gel in vanish zraven, pri meni je šlo vse ven. Če pa je kakšna zelo trdovratna stvar, pa čez noč namočit v kadi z vanishem, zjutraj pa dat oprat.
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Samostojnost.Admin So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.