Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, se ti verjetno še maternica malo čisti. Želim ti, da vama čimprej rata in da bo vse uredu. 
...
verjetno se mora tudi samo malo sčistit...
sem imela abrazijo ker mi je plod umrl v 3.mesecu (srček)... po abraziji sem imela kar nekaj kompikacij med drugim tudi sepso ker mi niso dobro sčistili in je en del posteljice ostal, potem ko so končno rešili zadevo in mene mi je zastajala kri - po 2. abraziji se nisem čistila itd,... ko se mi je po 1.mesecu stanje znormaliziralo so mi govoril: 1.gin je reku da naj počakam 3 mesece, 2. gin mi je rekel da naj počakam 1.
) ker sva bla še "mlada" in se nama ni "mudilo" - sem mojmu rekla: takrat bova delala na
ko bom jaz pripravljena (v primeru da bi se žespet zalomilo) iti žespet čez to.
) v bolnico in povedala da se ne počutm vredu in da mi vročina narašča. G. Serdanovič se me je usmilil in me pregledal in se je samo še za glavo držov. po 1 tednu mi niti eden od treh antibiotikov ni prijel in poj so se začel kregat al abrazija al povečat odmerke AB in tablet za krčenje M?? ok so se končno odločl za 1. varjanto nasledn dan me je ena dohtarca že hotla dam zjagat da zj sm pa dobra in sem rekla da brez UZ ne grem nikamor. in tako sem ostala še en dan. nasledn dan me je žespet dam pošilala pa sem ji žespet rekla da brez UZ ne grem nikamor. ko me je že skori iz sobe vn vrgla sem po bolnici iskala dr. Serdanoviča, ki ji je naročil da nj mi nardi UZ da bomo vsi mirni... in takrat so se komplikacije žespet začele... si pa raj ne predstavlajm kaj bi blo če nebi bla tolk trmasta takrt. tud trma je včasih dobra
)