Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan. "dober" sem dodala samo iz vljudnosti, ker ni nič kaj dober če se bo tako nadaljevalo, bom tako znorela zvečer ob 22... zjutraj se zbudim in poplava v kopalnici sem včeraj zvečer pripravila pralni stroj, da bi danes zjutraj ob 6 začel prati (kot že milijonkrat do zdaj) in potem, ko pridem iz vrtca, lahko dam kar cote sušit.... ja boš, pralni stroj je fuč.... HB še ima garancijo, pride en stric čez kakšno uro ga pogledat... je seveda trajalo, da sem kopalnico spucala, sva še zajtrk v vrtcu skoraj zamudili.... no, potem pa se pri vrtecu vsedem v avto, da bi se peljala domov, pa avto ne vžge nič ni dal od sebe... jaz pa brez telefona sem šla peš nazaj domov po telefon, kličem mojega v službo in mi reče, da se je to njemu zadnjič enkrat že zgodilo, ampak me ni hotel obremenjevat s tem ampak njemu je potem četrtič vseeno vžgal, meni pa po sto poskusih ni.... kličem njegovega strica, je bil hb za 5 minut pri avtu.... je rekel, da so kontakti pri akumulatorju ziher slabi.... je parkrat po njih udaril in je avto vžgal... se pripeljem domov, probam za vsak slučaj še enkrat, spet nič ni dal od sebe... M. stric pa kot bi vedel, se je za mano domov pripeljal... je šel po kladivo in s kladivom nekaj po akumulatorju udarjal....mi glih ni blo vseeno... ampak avto je vžgal... pa potem še 3x.... me zanima kako bo, ko bom šla ob pol enih v službo...je rekel stric, da naj si kladivo s sabo peljem, če bi se kleme spet razrahljale bi s tem kladivom najraje sebe po glavi počila Ko ima hudič mlade, jih pa ima res veliko!!! Upam, da ti bo preostanek dneva bolj naklonjen!
|