MalaČebelica
|
Dober večer. Samo da povem, da še nisem šla. Da vas ne bo skrbelo sem se pa zdaj kar nekaj časa trudia sem gor prit, ker me skozi dol meče, tak da zdaj sploh več ne vem, kaj vse sem hotla napisat no, mi smo zakuhali. klara ma neko čudno vročino. ni visoka, ampak se nasploh že celi dan slabo počuti. upam, da je samo kaka viroza... tak da ne vem, če bomo se v nedeljo videli Najaa - za vas. upam, da boste čim prej bolje. Tulipan - glede vrtca se ne sekirat. Saj ni nujno, da vsak vse pobere. Se strinjam s Kokico in Najo, da je prvo leto najhujše. Samo pri nekaterih pa je vedno ok. Imam dve sodelavki - od ene mala je v vrtcu že od 11.mesca in je do zdaj po moje bila mogoče štirikrat na AB vsegaskupaj pa je stara 4,5. od druge sodelavke isto - nikoli bolana pa je šla pri treh v vrtec. glej klaro - lani katastrofa in bolana vsakih štirinajst dni, letos pa kar ok - celo zimo ene tri dvodnevne virozice in nič AB... tak da... glede spanja drugje pa kaj jaz vem. jaz klare nisem dolgo dala, ker sva se dolgo dojili ponoči, ampak zdaj ni nikoli problem. ful rada gre k obema babicama in še nikoli ni rekla, da noče tam ostat... tak da, kaj vem. mogoče je tudi od otroka odvisno. pa je klara res neki posebnež - saj ste same videle... se pa strinjam, da je verjetno lažje, če greta oba. vsaj jaz sem spomnim, da sma midva z bratom vedno šla oba in nama je blo dosti bolj fajn... Persida - ma taki mali ful razturajo in so cukri tudi, če sploh nič ne delajo tak da bravo za bavca ati pa, kaj naj rečem - ima očitno svoje muhe to je to. lepo spite.