Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mam pa res dolgo lajtngo.
Naš cybex se tudi ne da, ko je pa ene 3x zaspala v njemu, se je pa naslonila z glavo na stranico in je spala.
bosta plavali? Kako lepo. Vidiš to sem si pa vedno želela z dojenčkom pa nisem šla. Takrat smo še na morju živeli in obe sta bili poleti stari cca 4-7 mesecev tak da smo se v morju naplavali. Ampak vseeno je doživetje ob skupini dojenčkov. Lepo se imejta. Vreme je pa danes res lepo. A niso rekli, da bo do sobote dež?
Res, jaz sem tako razočarana, da joj. Jaz sem se s puncami v B. zmenila, da bomo šle z vozički na trg, v sredo, ko bo štrajk. To je pa sedaj res prvi štrajk, ki ga podpiram, prav tako referendum, če bo.
Kaj naj bodo vse vzeli, oni pa si kupujejo mercedesa, pa nove računalnike, pa Afganistan,....eh, šparali pa bi pri družinah, tistih, ki že tako malo zaslužijo....